link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un om însetat aproape de un râu | Poveste cu tâlc de Rumi
de godessdiana88 la: 13/08/2019 18:36:02
Exista o dată un zid uriaș construit de-a lungul unui râu ce curgea rapid, dar în liniște, printre văi. La un moment dat, un om însetat și-a făcut apariția în spatele zidului.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Un om însetat aproape de un râu | Poveste cu tâlc de Rumi"

Cele 4 neveste ale unui om: Poveste cu tâlc
Odată, într-un sătuc din Orient, trăia un om care avea patru neveste. O iubea la nebunie pe cea de-a patra, așa că era gata oricând să-i cumpere cele mai frumoase rochii și bijuterii, să-și petreacă în compania ei toată ziua. El o iubea, ea îl iubea! În această poveste, a patra nevastă reprezintă trupul și ispitele, tânjelile sale... VEZI MAI DEPARTE...
Privilegiul de a fi om - Poveste cu tâlc
Chiar este un privilegiu să fii om? Într-un pasaj din "Cugetările" sale (Les pensées), Blaise Pascal observa: "Omul este pentru el însuşi cea mai suprinzătoare creatură din natură; căci el nu poate concepe ce îi este trupul, cu atât mai puţin ce-i este spiritul (sufletul), şi, într-o şi mai mică măsură, cum îi este unit trupul de suflet. Această este sursa dificultăţilor sale, şi totuşi însăşi fiinţa lui."
Omul în fântâna întunecată a acestei lumi - Poveste cu tâlc
Odată, un om se afla în mijlocul unei păduri. La un moment dat, a auzit din apropiere răgetul înfiorător al unui tigru, așa că a luat-o la goană. Pe când alerga, plin de panică, a nimerit într-o fântână acoperită cu tufișuri și plante agățătoare.
Fiecare om isi poarta propria-i cruce | O poveste cu talc
O poveste de Paulo Coehlo
Gandul bun si optimist nu te lasa sa fi trist
ORICE ENERVARE E UN TEMEI DE RELAXARE]
/GOT HU GEA SLA BUL UNG PE CU TA TU
1.- Principiul Trandafirului Japonez
2.- Ofensiva crestina
3.- Cabala 2007
4.- Chiromantia
5.- Chirotalpia
6.- Frenologia
7.- Yoga
8.- Marin Sorescu
9.- Emil Brumaru
10.- Infractiunea
11.- Infractori
12.- Sanctiunea
13.- SE SE MO MO MI MO MI SE MI MI MO MO
Şi minciuna "acopere o sumedenie de păcate", dar, numai ... temporar!
• Ateii îl neagă pe Dumnezeu prin vorbe, şi credincioşii prin fapte. (G. Cesbron)
• Nu mori pentru că eşti bolnav, mori pentru că eşti viu. (Montaigne)
• Nu cel care are dreptate "are ultimul cuvânt"; ci, din păcate, cel care vorbeşte ultimul. (G. Cesbron)
• Părinţii se supără când copiii spun minciuni şi uneori se supără de moarte atunci când spun adevărul.
• Dă-i copilului tot ce cere atunci când vrea el, aşa vei face din el un om care aproape sigur nu va respecta legea când va fi mare. (J. Edgar Hoover)
• Dacă vrei să-ţi învingi o slăbiciune nu o hrăni. (William Penn)
• Pentru mulţi oameni, averea n-a însemnat sfârşitul necazurilor, ci doar schimbarea lor. (Seneca)
• Depresia e starea în care tot ce contează e propria ta suferinţă.
• Dumnezeu parcă ţine tot ce e mai bun pentru sfârşit.
• Omul este mare tocmai fiindcă îşi cunoaşte starea de decădere. (Pascal)
• Dumnezeu nu ne-a chemat în via Lui pentru a-i mânca strugurii, ci pentru a lucra.
p.s. prin har le-am primit.
Cand primesti ceva bun, fa parte si celui sau celor pa care sustii ca ii iubesti
p.s. 2 - ma bucur sa ne plimbam pe Puntea Harului
cu nadejde Roman Haduch
ECOUL TACERII DENOTA RESPECTUL PENTRU OPINIE .
Uneori am atata nevoie sa stiu ca existi si atat de mult ma bucur de existenta ta . Numai cine exista poate tacea . Tacerea ta este tonicul revarsat peste masa de neuroni care se ridica , toti deodata , pe dendrite , isi indreapta axonii si aplauda entuziasmati. Ce iti mai fac neuronii?
Imi spunea cineva ca nu exista Dumnezeu pentru ca nu il vad , nu exista. Nici neuronii nu ii vedem , nici creierul nu il vedem , nici pe fotoni nu ii vedem . Nici noi nu ne vedem .........
Organizatia neuronilor din craniul semenului iubit , fiind atacata de o tornada de moft si autosuficienta , rosteste: " Baaa , da esti plictisitor !!!
oare unde este Lumina ?
cu respect Roman Haduch
Dream House
Povestea nu e originală, o mare parte a adevărului iese rapid la iveală iar restul e foarte uşor de desluşit. Finalul e sec şi jocul de-a nebunia şi de-a paranormalul încântă foarte puţin. Pentru un thriller suspansul e slab, iar pentru o poveste cu accente horror, nu prea există elemente să te sperie. Dacă trailerul, lansat fără acordul lui Sheridan nu dezvăluia aproape tot misterul, poate că poveste atrăgea mai mulţi fani, dar aşa filmul a devenit o experienţă care umple doar câteva goluri.
Kahlil Gibran: Când mi s-a născut Durerea | Un poem cu tâlc
De ce nu am accepta că durerea, suferinţa, necazul, supărarea ne sunt adeseori tovarăşi în viaţă? De nu i-am putea vedea ca pe nişte prieteni de aproape ori iubiţi, în stare să ne însoţească şi chiar să ne călăuzească? În poemul/povestea cu tâlc "Când mi s-a născut Durerea," Kahlil Gibran ne lămureşte tocmai despre o astfel poveste de dragoste ori de prietenie, de care ne putem desprinde uneori cu greu, cu atât mai mult cu cât se identifica cu viaţa noastră...
HTC Cha Cha – companionul de aproape mare încredere al omului
Printre prietenii mei a devenit faimoasă afirmaţia mea conform căreia să tastezi pe un HTC Cha Cha este ca şi cum ai mângâia aripile îngerilor. Cei care mă cunosc ştiu despre mine că în materie de telefoane am două mari cerinţe: să aibă touchscreen şi tastatură. Restul sunt detalii. Istoria mea în comunicaţii mobile a cuprins mai multe astfel de terminale. Unele erau slide, altele erau candybar. Experienţa cu ambele tipuri m-a determinat în mod clar să înclin spre cel de-al doilea tip de telefon. Din raţiuni practice am realizat că este mai confortabil să nu mai întreprinzi nicio acţiune suplimentară când doreşti să tastezi ceva. Şi având aceste puncte subliniate clar în minte, am salutat pe deplin apariţia lui HTC Cha Cha supranumit (pe nedrept zic eu) şi Facebook phone. Şi pentru că am salutat-o, nu mult mi-a luat până l-am şi achiziţionat. La mai bine de o lună de folosire zilnică sunt gata să dau verdictul.
PREMIERA : Ant-Man - Omul-Furnică (2015) - Online Subtitrat in Romana
Ant-Man - Omul-Furnică (2015) - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled . Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.
Cum arata un om pe langa un teanc de 315 miliarde de dolari?
Poze cu diferite sume pe langa un om!
Omul bătut în cap
N-ai ce să-i faci pentru că, pur și simplu, n-ai cu cine!

Niciodată nu am înțeles de ce unii oameni sunt atât de insistenți, atât de bătuți în cap, practic. De exemplu, te sună cineva sau îți scrie pe mess și îi spui că ai treabă în acel moment. Omul, nu prinde ideea din prima și continuă să vorbească. Bun, nu-i nimic, rămânem calmi și îi mai explicăm încă o dată că totuși, chiar avem treabă în acel moment și că vom vorbi după ce terminăm.
Cel mai mare om de zapada
Cu totii facem o un om de zapada dupa ce a nins. Insa cat de mare il poti face? Eu probabil cat mine, 2m, ajung. Insa o familie britanica au reusit sa contruiasca cel mai mare om de zapada, chiar mai mare decat o casa. Un om de zapada cu toate cele, ochi, nas, gura, nasturi, palarie, etc. El masoara in jur de 5m.
Omul cu cei mai multi prieteni din Romania
Daca ai prieteni, putere de convingere si dorinta de castig, baga-te in concurs. Intre 15 Ianuarie si 28 Februarie 2011 kissid cauta Omul cu cei mai multi prieteni din Romania.
ItI aduci prieteni sa iti vizite profilul, aduni vizite, te distrezi si castigi.

Premiile sunt frumoase: de la un super SISTEM DELL + LCD in valoare de 2000 Ron, pana la Monede kiss, parfumuri si alte premii saptamanale.
Psihologia omului sarac - Saracia, din lac in put
Nu numai in Romania, saracia pare a fi guvernata de un fel de principiu al dominoului. Psihologia omului sarac te arunca din lac in put. Cu cat ai mai putini bani la indemana, cu atat mai mult esti supus stresului de a alege cum sa ii cheltuiesti si ai tendinta de a lua decizii financiare gresite, cufundandu-te si mai adanc in saracie, lipsuri ,mizerie materiala si sufleteasca.
Primul om care zboara ca o pasare
Mitul despre Icar devine realitate? Este un om capabil sa zboare ca o pasare, folosind aripi uriase asemeni unor zmee? Da , aceasta performanta, imortalizata pe un film video, a fost realizata de Jarno Smeets, un inginer olandez care a a zburat circa 90 de metri intr-un parc din Haga.
Merita sa te astepte omul?
Nu cred că există om care merită să fie aşteptat mai mult de 5 minute. Şi am avut partea mea de aşteptat…
Un colt de rai pe Valea Iadului: Prima ecologizare in cadrul proiectului Omul REinverzeste locul!
Un colt de rai pe Valea Iadului: Prima ecologizare in cadrul proiectului Omul REinverzeste locul!
Omul a aparut in urma incrucisarii cimpanzeilor cu porcii?!
Omul a aparut gratie incrucisarii dintr-o femela cimpanzeu si un porc afirma sus si tare Eugene McCarthy, un genetician de frunte de la Universitatea din Georgia, care s-a remarcat pana acum prin cercetarile legate de hibridizarea animalelor. McCarthy atrage atentia asupra faptului ca rasa umana are multe puncte in comun cu cimpanzeii, dar si o serie de caracteristici ce nu se intalnesc la alte primate.
Omul care nu facea nimic
A exersat atât de mult încât ar fi putut fi olimpic. Până când într-o zi şi-a dat seama că era un simplu om care nu făcea nimic. Trăia şi cam atât.
Moartea Neagra se transmitea de la om la om
Ultimele descoperiri arheologice din Londra au scos la suprafata 25 de schelete datate din perioada ciumei care a devastat Europa( 1347), inregistrandu-se peste 75 milioane de victime pe tot continentul. Noutatea este ca in urma cercetarilor a reiesit ca pandemia nu a fost transmisa prin intermediul sobolanilor ci de la om la om,
Despre OM in expozitia Triangle
Despre OM in expozitia Triangle
Psihologia omului care vei fi peste 10 ani - Video
Poate ca unii dintre cititorii mei vor gandi ca titlul acestui articol este cumva absurd... "Cum adica psihologia omului care voi fi? Peste 10 ani, mai mult sau mai putin, voi fi tot cel care sunt acum, cu aceeasi psihologie! Ce-i nonsensul asta?" Ei bine nu este deloc un nonsens! Asa cum ne explica in acest video psihologul Dan Gilbert, "Fiintele umane sunt intr-un progres (proces, i-as spune eu) despre care cred, in mod gresit, ca s-a incheiat." Ne schimbam in continuu, imperceptibil cel putin pentru noi insine. Daca vezi o persoana zi de zi, nu iti dai seama despre schimbarile petrecute cu ea, dar nu acelasi lucru se intampla atunci cand intalnesti pe cineva dupa un an, cinci sau zece ani... Traiesti zilnic in pielea ta, asa nu prea ai cum sa distingi cum si cand te-ai transformat.
Omul care a vrut sa aline toate durerile lumii
Putem oare sa sacrificam totul, toate darurile cu care suntem binecuvantati si sa reusim astfel sa alinam toate durerile lumii? Poate ca acesta poveste cu talc are darul de a ne lumina, a ne ajuta distingem adevarata limita dintre egoism si altruism, dintre individualitate si colectivitate, dintre nazuinte si realitate...
Un om foarte bogat, ce invartea zi de zi mii de milioane de euro pe degete, a citit intr-o dimineata, la micul dejun, un editorial dintr-o populara gazeta, ce descria cu lux de amanunte saracia si foametea ce bantuia omenirea. Acest articol i-a schimbat viata!
Stefan Birica un om cu o cariera de succes
Stefan Birica un om cu o cariera de succes
Mai aproape… de Cristina Spatar
Mai aproape… de Cristina Spatar
Sistemele de iluminat cu LED – un pas mai aproape pentru un viitor verde
Sistemele de iluminat cu LED – un pas mai aproape pentru un viitor verde
Aproape Maine
Aproape Maine
Daniela Fainis – Om al portelanului
Daniela Fainis – Om al portelanului
Ce face un om al strazii cu 100 de dolari | Video viral de Craciun
Atunci cand starul YouTube Josh Paler Lin i-a daruit 100 de dolari unui om al strazii si l-a urmarit apoi cu o camera video ascunsa pentru a vedea cum cheltuieste banii, era bantuit de cele mai pesimiste suspiciuni, pe cale sa i se confirme. Omul fara adapost s-a dus direct la un magazin de bauturi alcoolice! Creatorii filmului pareau sa fie convinsi ca banii au fost cheltuiti intru totul pe alcool. Ceea ce s-a intamplat, de fapt, aduce cu o poveste de Craciun...


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"www ghidoo ro"
"www erd ro concurs si cistigi 12000"
"www erd ro concurs masina"
"www erd ero"
"www enasistem ro"
"www delfinul delta"
"www bijuteriateilor ro"
"www GHIDULCONCURS"
"www GHIDCONCURS RO CONCURS ERD RO CONCURS MASINA RO "
"toppromotii ro"
"scrisoare catre un prieten in franceza"
"satul meu"
"ro chelios net"
"prieteni"
"anxietate"
"posete dama kipling"
"nu se da la munca"
"munca in strainatate"
"meaje ptr sefi"
"m hotnews ro"
"led-concept ro"
"ideaplaza ro"
"https: www marketingromania ro comunicatedepresa the5thelementro-ofera-genti-de-dama-din-piele-la-moda-pentru-2016-la-preturi"
"https: www marketingromania ro comunicatedepresa imperiro-va-pune-la-dispozitie-o-colectie-vasta-de-bratari"
"https: www marketingromania ro comunicatedepresa drujbele-de-la-vexioro-incluse-intr-o-promotie-importanta"
"https: www marketingromania ro comunicatedepresa chip-tuning-pentru-opel-realizat-de-maxxperformancero-se-efectueaza-cu-aparate"
"https: www marketingromania ro comunicatedepresa angrotelliro-aprovizioneaza-magazinele-cu-sandale-engros-care-se-vand-bine"
"http: www webpr ro stiri-banci finante-21182445-apelati-contabilicesc-pentru-servicii-contabilitate-sectorul-6-bucurestiului htm"
"http: www trilulilu ro muzica-populara lilian-dobre-geampara-4http: trilulilu-download com asculta 78471 paul-stanga---hore-si-sarbe html"
"http: www mugurfrunzetti ro un-cadou-de-ziua-mea-de-la-mine"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.