link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Superstiții despre semnele din naștere | Ce înseamnă ele?
de godessdiana88 la: 12/09/2019 19:39:35
Într-o credință răspândită în întreaga lume, diverse evenimente, impresii, emoții prin care trec gravidele ar avea capacitatea (involuntară) de a crea anumite semne pe corpul pruncilor lor.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Superstiții despre semnele din naștere | Ce înseamnă ele?"

Naşterea şi moartea sunt hotărâte de soartă | Poveşti chinezeşti
Vă aduc aici numai câteva din străvechile poveşti chinezeşti care ne învaţă că naşterea şi moartea ne sunt hotărâte de soartă şi, mai mult decât atât, că norocul şi prestigiul ne vin tot din ceruri.
Care sunt preferinţele noastre coloristice în funcţie de zodia şi Ascendentul pe care îl primim la naştere?
Care sunt preferinţele noastre coloristice în funcţie de zodia şi Ascendentul pe care îl primim la naştere?
Caracterul este arătat de zodia de naştere, iar temperamentul de către Ascendent
Caracterul este arătat de zodia de naştere, iar temperamentul de către Ascendent
Abdominoplastia, o soluţie chirurgicală pentru revenirea la vechile dimensiuni după naştere
Abdominoplastia, o soluţie chirurgicală pentru revenirea la vechile dimensiuni după naştere
PERFECTAREA CERTIFICATULUI DE NAȘTERE ÎN CEL MAI RESTRÂNS TERMEN!
Perfectarea certificatului de naștere poate fi efectuată mai simplu decât vă imaginați. Compania Emigrare.md este expert în perfectarea actelor de stare civilă și un adevărat as în obținerea certificatelor de naștere. Prima și unica acțiune pe care trebuie să o întreprindeți este să veniți la sediul nostru și să aduceți pachetul de documente. De restul ne ocupăm noi!
Dacă aveți nevoie de perfectarea certificatului de naștere, atunci ați trecut de cea mai îndelungată și cea mai dificilă procedură. De acum încolo totul este foarte simplu. Trebuie doar să aveți încredere în compania specializată în domeniu.
Pentru perfectarea certificatului de naștere românesc, este nevoie de cel moldovenesc, de dovada cetățeniei române, buletinul de identitate și încă câteva acte anexate la dosar. Dosarul trebuie să conțină toate documentele necesare, iar pentru a le aduna îți vine în ajutor compania noastră.
Fără perfectarea certificatului românesc de naștere nu poate fi obținut buletinul de identitate al statului român.
Superstiții despre tortul de aniversare a zilei de naștere
Altii sunt de părere că tortul aniversar provine dintr-o tradiție populară din Germania. Nemții obișnuiau să facă cu prilejul zilei de naștere o prăjitură, un tort, în centrul căruia puneau o singură lumânare mare, ce simboliza lumina vieții.
Mesaje de ziua de naştere, urări, felicitări aniversări speciale
Câteva mesaje foarte frumoase pentru a fi trimise celor care sărbătoresc ziua de naştere.

De ziua ta îţi doresc atâta noroc cât să nu poţi duce, fericire câtă nu-ţi poţi închipui, atâta sănătate la câtă nu te aştepţi.
Citate despre Nașterea Domnului
"O singură dată în lumea noastră s-a întâmplat ca într-un grajd simplu să se afle ceva cu mult mai mare decât intreaga noastră lume."
C. S. Lewis
Uiţi zile de naştere? | Pauza mea de relaxare
Cât de naşpa poate fi când uiţi de ziua unui/unei apropiate. Sau, şi mai rău, când îţi aduci aminte a doua zi şi ştii că pe respectiva persoană o deranjează mai tare să o feliciţi a doua zi decât să nu o feliciţi deloc (cum e nevastă-mea). Stai aşa, să nu crezi că am uitat de ziua ei. Noooooo. Păi mai aveam io degeţele să scriu acum? Tot aşa nasoale mai sunt şi...
Naşterea lui Zeus
Dar cum au venit pe lume zeii. Mai întâi vom vorbi despre Zeus, tatăl zeilor şi al oamenilor. Zeus (Jupiter) s-a născut din Cronos (Saturn) şi titanida Rheea (Tera la romani), de aceea poartă
GOOGLE CELEBREAZĂ 130 DE ANI DE LA NAŞTEREA LUI GEORGE ENESCU
Intrand pe Google, am avut uimirea sa vad un logo special dedicat aniversarii de 130 de ani de la nasterea marelui compozitor roman George Enescu. Este o ocazie deosebita, cand Google alege o personalitate din Romania dedicandu-i un logo exclusiv. Ma incanta si consider acest “semn” unul de pretuire si recunoastere a celui mai mare si important muzician roman ( asa cum se spune atat in carti, pe net si in lume). Iata logo-ul :
Ce poţi face cu ocazia aniversării zilei tale de naştere?
Dacă am fost într-un altfel de viaţă înainte de a ne naşte şi mergem într-o altfel de existenţă după moarte, ei bine, asta este cu totul altceva. În planul prezent al trăirii noastre avem doar singură zi pe an menită celebrării fiinţării noastre pe pământ! Ce să facem cu ea, cum să o sărbătorim? Iată câteva idei...
Intel Larrabee dă naștere unor chipuri cu mai multe nuclee integrate | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
După ce a fost proclamat mort, apoi declarat ca fiind doar în comă, proiectul Larrabee al celor de la Intel s-a transformat într-un produs care are șanse mari să fie disponibil publicului larg. Intel a anunțat o nouă serie de chipuri „high performance”, care va avea numele de cod „Knights Corner” (Colțul Cavalerilor, e-he...). Chipurile vor fi construite pe arhitectura de 22nm și vor conține mai mult de 50 de nuclee (cores), Intel dorind astfel să ofere un concurent pentru sistemul CUDA scos de către Nvidia care a devenit celebru datorită imensei puteri de calcul oferite în materie de procesare paralelă.
Naşterea partea I-tâi
M-am trezit gol într-o mare de apă . Dau din mâini şi din picioare haotic , când înainte , când înapoi . Deşi nu ştiu ce fac , nu mă înec , ciudat , mă întreb ?! Inima-mi parcă sare din piept , corpul-mi parca arde deşi apa este rece . Trag pentru prima dată în piept aer . Vreau să mă opresc , să mă gândesc , dar mă cufund în neantul mării şi trebuie să înaintez , când înainte , când înapoi . O senzaţie ciudată mă cuprinde , mi-e teamă , deşi nu e vreun pericol iminent . Arunc privirea în sus şi observ cu stupoare ca cerul nu-i albastru , ci nu există . Parca aş înota într-o cutie , mă gandesc . Nu am însă prea mult timp de gândire , căci mă afund , trebuie să dau din picioare înainte şi înapoi .

Înot de câteva ore bune , dar nu sunt obosit . Pare ciudat tot acest joc , dar m-am obişnuit . Scriu cu greu aceste rânduri , undeva pe marginea subconştientului .
Naşterea partea II-a
Mă trezesc înotând în acelaşi vas cu apa . Cred că nu era timpul meu , de aceea nu am murit . Mi-a trecut şi capul şi totusi scriu ale mele gânduri pe o foaie de hârtie . Înot haotic , într-o mare fără valuri , împreuna cu alţi indivizi cu două mâini şi două picioare . Ciudat , ne-am organizat inconştient ca-ntrun banc de peşti . Dar totuşi fiecare dă din maini şi din picioare , regulat . Îi privesc , speriat . Mormăi fără să vreau şi mă doare limba . Sunt conştient probabil că încerc să comunic , dar n-am cuvinte . Iau o gură de apă , de această dată fără să mă înec şi rostesc fără să vreau un cuvânt ciudat : ” apă ” .

Înotăm cu toţii de circa jumatate de oră . Din cand în când un individ rosteşte cuvântul apă . E ciudat totuşi cum ne-am adunat laolalta , fără nici măcar să ne cunoaştem .
Poezii de Constantin Codreanu: Ca Blaga la fiecare naştere
Poezii de Constantin Codreanu: Ca Blaga la fiecare naştere
În Rusia ia naştere o mişcare anti-Putin - Solidarnosti
În Rusia ia naştere o mişcare anti-Putin - Solidarnosti
195 de ani de la naşterea poetului Taras Şevcenko
195 de ani de la naşterea poetului Taras Şevcenko
Monica Anghel: ,,Nicio femeie din familia mea nu a ştiut sexul copilului înainte de naştere"
Monica Anghel: ,,Nicio femeie din familia mea nu a ştiut sexul copilului înainte de naştere"
Nu, naşterea în sine nu este un proces amuzant. Chiar deloc. Este un proces neplacut, dureros, ruşinos,
Nu, naşterea în sine nu este un proces amuzant. Chiar deloc. Este un proces neplacut, dureros, ruşinos,
Naşterea Herei
Junona (Hera) a fost soţia lui Jupiter (Zeus) şi mama zeilor şi a oamenilor. Ea s-a născut din titanida Rheea şi zeul Timpului Cronos (Saturn) şi a fost sora lui Zeus. Despre ea ne cânta Homer
Naşterea lumii moderne (1) « Gimnaziu.info
Satele şi oraşele Începând cu a doua jumătate a secolului al XIV-lea, activitatea în domeniul agricol s-a intensificat, chiar dacă nu s-au remarcat ...
Naşterea lumii moderne (2) « Gimnaziu.info
Anglia Războiul celor Două Roze s-a încheiat în 1485 prin victoria lui Henric al VII-lea. Acesta a preluat coroana Angliei, întemeind dinastia Tudor. ...
Cadouri bărbați pentru aniversare zi de naștere sau alte ocazii
Vezi doua magazine online in care gasesti cadouri pentru barbati foarte frumoase ce pot fi oferite de ziua de nastere.
Naşterea lumii moderne (1)
Începând cu a doua jumătate a secolului al XIV-lea, activitatea în domeniul agricol s-a intensificat, chiar dacă nu s-au remarcat progrese tehnice deosebite...
Naşterea lumii moderne (2)
Anglia Războiul celor Două Roze s-a încheiat în 1485 prin victoria lui Henric al VII-lea. Acesta a preluat coroana Angliei, întemeind dinastia Tudor. ...
Superstiții despre buric
Potrivit unor superstiții asiatice, imediat după nașterea unui copil, trebuia să i se ardă cordonul ombilical. Dacă nu se făcea asta ori dacă acel cordon cădea pe jos, bebelușul urma să aibă de suferit în viitor!
Pelinul în superstiţii, credinţe şi legende
Este interesant că absintul, băutura alcoolică făcută din pelin, era pe vremuri interzisă în unele ţări întrucât se credea că da naştere unor halucinaţii!
5 semne că ţi s-au făcut vrăji
Pentru persoanele superstiţioase, orice semn poate însemna ceva şi poate fi interpretat într-un anumit fel. Dar chiar dacă eşti complet raţională şi foarte sceptică, uneori ai senzaţia că unele lucruri sunt extrem de ciudate şi parcă e greu de găsit imediat o explicaţie simplă şi plauzibilă.