link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal 2020
de dindragostenet la: 09/10/2019 13:13:41
Anul 2020 este anul Sobolanului Alb de Metal si fii sigur ca va fi o perioada unica din viata ta, plina de schimbari si intorsaturi neasteptate! Chestia e ca Sobolanul este cel, care incepe noul ciclu de doisprezece ani al calendarului chinezesc. Sobolanul este semnul inceputului...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal 2020"

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Anul Iepurelui alb sau de metal lasa , la prima vedere, impresia unei perioade incarcate de energie si lipsite de mari framantari. In acest fel , anul 2011 poate fi considerat drept un an comun , obisnuit , in decursul caruia toate evenimentele vor fi transparente , evidente , logice si de inteles.
Horoscop de Anul Nou 2016-2017
Horoscop de Anul Nou 2016-2017.
Horoscop Chinezesc 2015 Sobolan
Horoscop Chinezesc 2015 Sobolan
Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui
Nativii din zodia Sobolanului vor rasufla usurati la sfarsitul anului 2010. Au avut parte de o multime de schimbari si au trait intr-un ritm trepidant , lucru nu tocmai pe placul lor. Anul chinezesc al Iepurelui de Metal va fi diferit din acest punct de vedere , evenimentele se vor succeda intr-un tempo mai lent , iar Sobolanul va fi satisfacut de un progres lipsit de stralucire , dar stabil si ferm.
Horoscop chinezesc 2014 - Sobolan
Horoscopul chinezesc 2014, anul Calului Verde de Lemn, nu anunta o perioada foarte buna pentru zodia Sobolanului . Potrivit astrologiei chinezesti, Calul nu suporta Sobolanii, mai ales ca, potrivit traditiei orientale, el este sortit mortii atunci cand mananca din excrementele acestora. Pe de alta parte, Sobolanul apartine elementului apei, iar Calul celui al focului. Se spune ca focului ii este teama de apa, dar, totodata, Calul este cel mai puternic semn de foc din zodiacul chinezesc. Focul Calului si apa Sobolanului prefigureaza o teribila lupta sau, cel putin, inversunate certuri si dispute.
Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan
Conform horoscopului chinezesc 2015, nazuintele esentiale ale Sobolanului nu vor fi ingradite ci, din contra, sprijinite de Oaia/Capra de Lemn. Incertitudinile si nesiguranta vietii din trecut se vor risipi, permitandu-le nativilor din aceasta zodie sa stea ferm cu picioarele pe pamant. Cu toate acestea, ei nu trebuie sa se astepte sa le pice norocul din cer, fiind necesar sa aiba o perspectiva cat mai realista si mai echilibrata despre potentialul lor si sansele de a-si materializa visele.
2020: Anul chinezesc al Șobolanului Alb de Metal
Nu trebuie ignorat faptul că Șobolanul este prima zodie din astrologia chinezească, și că, de aceea, anul 2020 marchează intrarea într-un nou ciclu al horoscopului chinezesc, unul al unor alegeri și decizii radicale, cu bătaie lungă în viitor Din acest motiv, este necesar să ne menținem mai mereu prudența atunci când ajungem la răspântii importante de drumuri, să ne ascultăm mesajele intuiției și nu neapărat pe cele aparent raționale. Se spune, de altfel, că toate hotărârile pe care le luăm în cel dintâi an al unui nou ciclu astrologic chinezesc, ne vor influența vreme de încă 12 ani!
Horoscop 2016 Anul Maimutei de Foc
Horoscop 2016 pentru toate semnele zodiacale. Afla ce te asteapta in anul Maimutei de Foc. Horoscop 2016 finante, cariera si horoscop 2016 dragoste pentru toate zodiie.
Horoscop chinezesc 2013 - Sobolan
Anul Sarpelui Negru de Apa se anunta a fi fericit si plin de promisiuni pentru Sobolan. Dupa problemele intampinate in 2012, nativii din acest semn zodiacal chinezesc se vor bucura in 2013 de numeroase oportunitati, cu precadere in cariera si finante. De fapt, Sobolanul pare a fi cea mai favorizata zodie din Anul Sarpelui.
Horoscop anul 2013
Horoscop pentru anul 2013. Afla ce iti rezerva anul 2013. Nu te lasa surprins de noul an, afla din timp cum vei sta cu sanatatea, finantele, dragoste si cariera in 2013.
Horoscop Urania 2016
Horoscop 2016. Predictii astrologice pentru Anul Maimutei de Foc 2016. Horoscop pentru anul 2016. Previziuni generale pentru anul 2016 al Maimutei de Foc. Simbolul anului 2016.
Horoscop chinezesc 2013 - Tigru
Horoscopul chinezesc 2013 anticipeaza pentru nativii din Tigru o vreme de confruntari si competitii, de-a lungul carora trebuie sa faca dovada ambitiei, perseverentei si chiar agresivitatii personale. Conform principiului chinezesc al celor cinci elemente, lemnul (Tigrul) infrange pamantul (Dragonul). Oricum, lupta acerba dintre Tigru si Dragon este in masura sa se puna in calea norocului celui dintai in Anul Sobolanului Negru de Apa.
Horoscop 2012
Afla cu horoscop 2012 ce iti rezerva astrele pentru anul Dragonului de Apa. Horoscop 2012 pentru semnele zodiacale. Horoscop pentru anul 2012
Horoscop Urania 2018
Horoscop Urania 2018. Cel mai bun horoscop al anului 2018.
2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscopul anului chinezesc 2015 este promitator avand in vedere ca acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Desi provocarile razboiului se fac simtite si auzite in numeroase parti ale lumii in prezent, inclusiv in imediata noastra apropiere, se pare ca anul 2015 este rezervat pacii, compromisurilor si unei relative acalmii in conflictele armate de pe glob.
Horoscop Chinezesc Sobolan 2013
Horoscop Sobolan 2013 - Horoscop Chinezesc Sobolan 2013
Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan
Horoscopul chinezesc al Şobolanului lasă să se întrezărească în 2016 (anul chinezesc al Maimuţei de Foc) o viaţă fericită, o binecuvântată poftă de a te bucura de traiul zilnic, relaţii strânse cu familia şi prietenii, oportunităţi în dragoste şi o mulţime de treabă în plan social şi profesional.
Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale
Horoscopul anului 2011 anunta pentru Berbec o perioada foarte agitata , in cursul careia cele mai multe dintre realizari vor depinde de hotarare si spirit de aventura , doua trasaturi caracteristice al nativilor din Aries.
Horoscop 2015
Potrivit horoscopului oriental pentru anul 2015, anul Caprei de Lemn va aduce schimbari profunde in fiecare domeniu al vietii noastre. Impulsivitatea, incapatanarea si imprevizibilitatea sunt cateva caracteristici nu tocmai blande ale acestui semn zodiacal. Afla ce iti rezerva acest an pentru fiecare zodie.
Horoscop chinezesc 2017: Şobolan
Dacă Şobolanul este conectat în astrologia chinezească cu apele stătătoare sau cu ploaia, Cocoşul stă sub semnul metalului feminin, fiind asociat cu lacurile, metalele şi pietrele preţioase. Apa îşi află un locaş statornic în lacuri, aşa că, în 2017, Cocoşul de Foc îl face pe Şobolan să se simtă bine, la căldură, împlinit acasă, îi dăruieşte protecţie şi şanse în studii.
2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Anul Sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se incheie pe 31 ianuarie 2014. Elementul primar specific acestui an chinezesc este APA, caracterizata prin mobilitate, dinamism si schimbare, iar culoarea-i reprezentativa este NEGRU, tonalitatea cromatica a spatiului cosmic ori a abisului, a noptii polare si a adancilor, nepatrunselor ape oceanice.
Horoscop 2013
Anul Sarpelui, 2013, ne va prezenta caracterul acestui semn zodiacal chinezesc in toata splendoarea lui – viclean, uneori periculos, dar intelept, rational si hotarat. Ne asteapta schimbari si evenimente interesante. Anul 2013 va fi unul bun pentru toate semnele zodiacale
Horoscop chinezesc 2018 - Șobolan
Șobolanul este asociat cu ploaia sau Apa stătătoare, iar Câinele cu Pământul, cu dealurile, munții și zidurile înalte. Cursul Apei este blocat și se înscrie pe un traseu ocolitor în aceste cazuri. Apa ploii este absorbită rapid de munți ori este coborâtă către văi. Asta înseamnă că Șobolanul poate fi înfrânt de Câine! Încă un motiv să fii cu ochii în patru la tot ce ți se întâmplă în 2018!
Previziuni 2020 în numerologie | Anul tău personal 2020 în numerologie
Previziuni potrivit numerologiei pentru 2020, particularizate în funcție de anul tău personal 2020. Din punct de vedere numerologic, acest an stă sub semnul numărului 4 (2020, adică 2+0+2+0=4). Patru indică o perioadă dedicată preponderent spiritualității, cultivării universului lăuntric, evoluției tale, învigorării conexiunii dintre microcosmos și macrocosmos, dintre lumea ta interioară și cea exterioară. Asta nu e tot...
Horoscop ianuarie 2020: Toate zodiile
Horoscop al lunii ianuarie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrale generale, despre cuplu, dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce te așteaptă în această lună din punct de vedere astrologic, dă click pe linkul ce corespunde zodiei tale!
Previziuni TAROT: 2020 - Anul Împăratului
Guvernat de cartea de tarot Împăratul, anul 2020 stă sub semnul unei transformări, evoluții temeinice, extinderii orizonturilor, dinamismului și stabilității. Este un al renașterii sinelui și al inițierii unor călătorii, sufletești, spirituale și materiale bine puse la punct, desprinse de orice urmă de superficialitate.
Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2020
Evenimentele astrologice prioritare în horoscopul lunii februarie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Berbec, cel al lui Marte în Capricorn, al Soarelui în Pești, cel direct, și apoi retrograd al lui Mercur în Pești, Luna plină din Leu, și Luna nouă din Pești.HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN FEBRUARIE 2020...
Horoscopul februarie 2020 pentru toate zodiile
Horoscop pentru luna februarie 2020 al tuturor zodiilor, incluzând predicții astrologice generale, despre dragoste, cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în amănunt ce îți rezervă astrele în această lună , dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020
Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec, și spre finele lunii, Marte își croiește și el drum în Vărsător. VEZI SI HOROSCOPUL PE SCURT PENTRU TOATE ZODIILE...