link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce cadouri îşi doresc bărbaţii de Crăciun
de 7greendesign la: 01/12/2019 17:35:26
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ce cadouri îşi doresc bărbaţii de Crăciun"

Cadouri pentru Bărbaţi de Crăciun în 2014 – idei şi sfaturi
Ghid complet Cadouri de Crăciun:
Citeşte lista de idei şi sfaturi înainte de a alege cadouri de Crăciun pentru bărbaţi, şi descoperă de ce ai nevoie.
Lista cadourilor pentru Moş Crăciun se bifează la Sala Dalles!
Seara de Crăciun este acel moment special, pe care cu toţii îl aşteptăm cu multă emoţie. La Galeria Cadourilor de la Sala Dalles ne-am pregătit cu o gamă variată şi originală de daruri pe le puteţi oferi celor dragi.

Ornamete şi accesorii din conuri de brad, pin sau măceşe, coroniţe parfumate din anason sau scorţişoară, globuleţe din sticlă pictată manual în ateliere cu tradiţie din România, globuleţe vintage accesorizate cu pietre sau dantelă.
Oferte jucării pentru cadouri de Moș Nicolae și Crăciun pentru copii
Vezi ce oferte sunt la jucării copii pentru cadourile de Moș Nicolae și Crăciun cu ocazia sarbatorilor de iarna!
One stop gift SHOP - Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles
În acest an, Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles îşi va deschide porţile începând din 2 până pe 24 decembrie. A V-a ediţie a târgului îşi aşteaptă vizitatorii cu o gamă variată de produse, astfel încât fiecare să poată găsi un cadou pentru persoanele dragi.
Cadouri originale la Târgul de Crăciun de la Galeria Dalles
Oraşul s-a îmbrăcat deja în culori de sărbătoare, bulevardele strălucesc sub lumina beculeţelor colorate şi cu toţii începem să simţim mireasma îmbietoare a Crăciunului. Şi, aşa cum este firesc, ne gândim deja ce cadouri să cumpărăm pentru cei dragi. Şi unde altundeva să găsim cele mai potrivite daruri dacă nu la Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles.

Anul acesta, organizatorii ne-au surprins cu cele mai originale produse. V-aţi gândit vreodată să faceţi cadou cuiva o bezea, de exemplu? Dar nu orice fel de bezea, ci una care vă hidratează pielea. O puneţi în apa caldă din cadă unde se va topi şi va elibera aroma untului de Shea sau de Cacao. Bath Blasterele sunt făcute în întregime manual şi nu conţin parabeni. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să te laşi învăluită de parfumul uleiurilor esenţiale. Este un cadou perfect pentru o stare de spirit în ton cu sărbătorile de Crăciun.
Idei de cadouri Crăciun 2015 pentru femei, bărbați și copii
Cateva idei de cadouri pentru cei dragi ce pot fi oferite cu ocazia Craciunului.
5 idei de cadouri speciale pentru bărbaţi
Deşi aparent alegerea unui cadou pentru bărbaţi ar trebui să fie banală, în realitate lucrurile nu sunt chiar aşa. În primul rând trebuie să cunoşti ...
Cadouri de Crăciun
Cadouri de Crăciun
CONCURS: Ebu.ro lansează un concurs de review-uri pentru bloggerii care vor cadouri de Crăciun!
CONCURS: Ebu.ro lansează un concurs de review-uri pentru bloggerii care vor cadouri de Crăciun!
Idei de cadouri de Crăciun desprinse din filme
Idei de cadouri de Crăciun desprinse din filme
Idei de cadouri pentru Moş Crăciun 2012
Idei de cadouri pentru Moş Crăciun 2012
Moş Nicolae îşi alege cadourile de la Sala Dalles!
Tineri sau adulţi, cu toţii aşteptăm seara în care Moş Nicolae ne umple ghetele cu darurile la care am visat tot anul.

Alegerea cadoului potrivit cu ocazia Sfântului Nicolae poate fi o misiune dificilă, dar la Galeria Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles varietatea este atât de mare, încât alegerea darurilor se transformă într-o adevărată plăcere.
Zece idei de cadouri pentru EA!
Nu mai este mult până la Crăciun şi toţi ne gândim ce cadouri am putea face celor dragi. Cel mai greu este să alegi un cadou pentru femeile din viaţa ta. După un scurt sondaj realizat de redacţia revistei Boutique, iată un top 10 sugestiilor, menit să uşureze sesiunea de cumpărături.
Să îmbinăm online-ul şi ideile de cadou
Mai este foarte puţin timp şi intrăm în magia Crăciunului, perioadă în care încercam să căutăm tot felul de cadouri pentru oamenii dragi nouă. ...
Ştefan Hruşcă
Luna Decembrie este prima lună de iarnă şi ultima lună a anului. În această lună se fac bilanţurile anului care se încheie şi planurile pentru noul an. Cele mai des întâlnite cuvinte folosite în cele 31 de zile ale lunii sunt: zăpadă, frig, cadouri, colinde, Crăciun şi Revelion. Luna Decembrie e marcată de două personaje care vin de peste mări şi ţări. Unul vine din Laponia şi aduce cadouri, iar celălalt vine din Canada şi aduce colinde. Este vorba de Moş Crăciun şi Ştefan Hruşcă, doi bătrânei simpatici care aduc bucurie în casele oamenilor. Primul aduce bucurie în fiecare an, negreşit, în a douăzecişicincea zi a lunii, în timp ce al doilea aduce bucurie în exces, în fiecare zi a lunii, chiar şi de două ori pe zi.
Craciun fericit!
Astăzi, 25 decembrie, în această minunată zi de Crăciun vă doresc sănătate, împliniri, mulțumire sufletească. Crăciun fericit! În loc de cadou, vă invit la o plimbare printre brazii lumii.
Iisus sau Moș Crăciun?
Trăim într-o perioadă a mixajului. Valorile s-au estompat, bucuria s-a transformat în distracție, culorile s-au diluat. Moș Crăciun a luat locul lui Iisus, iar colindele au devenit prilej de venituri suplimentare. Sărbătorile de iarnă sunt furnizate la pachet, într-o frenezie care nu mai are nimic din atmosfera Betleemului.

Ne urăm de bine și ne facem cadouri… unii altora. Ridicăm paharul și ne cinstim „creștinește”, sperând că „altădată s-o facem și mai lată”. În timp ce unii confundă Crăciunul cu Paștele, derutați dacă porcul este mai important decât mielul, alții „colindă” mall-urile, ignorând faptul că „trag” istoria la indigo. Acum două milenii în casele celor bine situați nu s-a găsit „loc de poposire”. Nu a fost loc pentru lumină, nici pentru schimbare! Plini de veselie, au abandonat speranța autentică, izolând-o undeva pe paiele umede ale unei iesle…Preferând sclavia mediocrității existențiale!

Aceeași mână plăpândă continuă să apese pe conștiințele noastre și să insiste la ușa locuințelor ce se îneacă în lumini și artificii. Mai este „loc de poposire”? Mai aveți spațiu și pentru altceva? [...]
PRECUM UN BULGĂRE DE AUR ÎN MÂINILE DOMNULUI
Era miezul nopţii şi asta urma să fie ultima mea noapte în Penitenciarul Kirkham, iar în câteva momente urma să fie Ziua de naştere oficială a Maiestăţii Sale Regina, 9 iunie 1988, o zi care credeam că n-o să mai vină niciodată.
Cum stăteam pe patul celulei aşteptând să vină dimineaţa iar gardianul să-mi deschidă uşa, ei bine, pentru prima oară m-am simţit ca un copilaş aşteptând să vină dimineaţa de Crăciun să vadă ce cadouri sunt aşezate sub pom. Curând urma să părăsesc închisoarea, ducându-mă înapoi acasă la soţie şi copii, urma să încep o viaţă nouă şi să pun înapoi toate cioburile sfărâmate ale bietei mele foste vieţi pe care le lăsasem în urmă acum opt luni când am fost condamnat la doi ani de închisoare de către judecător. Mă întrebam cum va fi viaţa me acum şi stiam că nu va fi una de capul meu pentru că Dumnezeu a promis că va fi cu mine pe fiecarea pas din calea mea. Cum aşteptam eu ca dimineaţa să vină, mintea a început să-mi deruleze în faţa ochilor toate momentele vieţii mele.


M-am născut pe 17 Iulie 1951; pe mama o chema Joyce iar tatăl era Harold. Eram cel mijlociu din trei copii, având un frate mai mare Arthur şi o sora mai tânăra Diane. Erau doar ceva mai mult de trei ani diferenţă între noi trei aşa încât eram o familie foarte apropiată. N-am avut parte de o copilărie foarte aşezată deorece tata îşi schimba locul de muncă foarte frecvent aşa că noi toţi ne mutam peste tot în ţară. Până împlinisem paisprezece ani deja ne mutasem de vreo cincisprezece ori şi acum locuiam în Newport, South Wales. Aici am făcut primul meu pariu la cursele de cai şi aici m-am pricopsit cu apucătura de a paria. A fost să fie ca bunul meu prieten Nick Cork să mă ducă pentru întâia data la curse împreună cu familia sa şi de la primul pariu făcut mi-a trecut prin suflet un fior pe care nu-l mai simţisem niciodată. Calul pe care-l alesesem a câştigat şi-atunci am crezut că acesta e modul cel mai uşor de a deveni bogat şi de a face o grămada de bani.
Dacă aşi fi ştiut atunci toată nenorocirea ce se va aşterne în viaţa mea n-aş mai fi fost atât de nerăbdător să mai fac încă un pariu. Eram tânăr şi fără griji şi trăiam pentru „hic et nunc”, adică pentru aici şi acum. Conta doar adrenalina dată de pariuri...
Chiar atunci părinţii m-au anunţat că ei se vor muta înapoi în Manchester, dar deoarece examenele mele de sfârşit erau doar la câteva luni distanţă au fost de acord că pot să continui a locui în Newport în casa unui prieten până îmi vor termina toate examenele. Părinţii au fost de acord să platească patru lire jumătate pentru cheltuielile d epensiune şi încă o jumătate de liră pentru cheltuielile mele personale.
Locuiam cu prietenul meu Paul şi familia sa chiar peste drum de şcoala care o frecventam pe Brynglas Hill. Erau momente fericite pentru mine, căci Paul şi familia lui obişnuiau să parieze la cursele de cai iar sâmbăta era ziua pe care toţi o aşteptam cu nerăbdare deoarece ne înregistrasem pariurile şi vizionam cursele de cai la televizor.
Tradiţii ciudate de Crăciun
Când vine vorba despre tradiţiile de Crăciun ne gândim involuntar la celebrarea naşterii lui Iisus, la generozitate, reuniunea cu familia şi oamenii îndrăgiţi, la brazi, cadouri, cârnaţi, cozonaci şi alte delicii culinare. Cu toate astea, în unele părţi ale lumii, sărbătoarea Crăciunului este marcată de obiceuri ciudate, în stare să ne uluiască, să ne şocheze, ba chiar să ne revolte. Iată câteva din aceste tradiţii trăznite, excentrice...
Cadouri pe care mi le doresc
Cadouri pe care mi le doresc
Cadouri bărbați pentru aniversare zi de naștere sau alte ocazii
Vezi doua magazine online in care gasesti cadouri pentru barbati foarte frumoase ce pot fi oferite de ziua de nastere.
Ce-si doresc femeile?
Ce-­şi doresc femeile va rămâne un secret pentru mult timp de acum încolo, în ciuda faptului că mulţi bărbaţi, ai diferitelor timpuri, au încercat să descifreze enigma. Poate că dilema, însă, nu se va mai adânci atât de mult, dacă am reuşi, din timp, să descifrăm ce îşi doresc, de fapt…fetiţele. În fond, este foarte posibil să avem de­-a face cu acelaş gen de dorinţe, care, la maturitate, se transpun doar în alt gen de culori, cu mai puţin roz, dar cu la fel de multă forţă de atracţie.

Aşadar, pornind de la această ipoteză, un producător japonez susţine că a găsit răspunsul la întrebarea „ce îşi doresc fetiţele”, iar noi nu putem face altceva decât să îi dăm dreptate, având în vedere că succesul aplicat al descoperirii sale datează de 40 de ani. Impliniţi!

V­-am facut curioşi?

Ei bine, cel mai adesea, fetiţele îşi doresc să fie mari şi să aibă acces la toate minunile de care se bucură o femeie: de la pantofi, pălării, gentuţe, ceasuri şi alte accesorii, la cosmetice, hainuţe şi rechizite care să atragă privirea. De la jucării sau jocuri, la bijuterii. De la telefoane şi alte gadget­uri, la obiecte pur decorative, care să le aducă bucurie şi stare de bine.

Dar cum să oferi unei fetiţe toate aceste lucruri, fără a-­i forţa maturizarea şi fără a o opri din cea mai minunată etapă a vieţii ei: aceea de a fi…copil?

Soluţia a venit de la producătorul japonez, inventatorul Hello Kitty – simbolul international al copilăriei fetiţelor din întreaga lume – care a descoperit în simpatica mascota drumul către fericirea oricarei fetite.

My Kitty pune la îndemâna părinţilor soluţia pentru a­-şi bucura fetiţa cu orice ocazie, fie că vorbim despre sărbătorile pline de cadouri sau despre aniversările şi onomasticele mult aşteptate sau, pur şi simplu, despre recompense bine­-meritate.

De la accesorii pentru bebeluşi şi până la cele mai cool articole de îmbrăcăminte, rechizite sau cosmetice, râvnite de micuţele domnişoare, www.mykitty.ro este soluţia salvatoare a oricărui părinte care vrea să ofere bucurie copilului său. Oferta magazinului online este foarte variată şi se adresează fetiţelor de mai multe vârste, oferindu­-vă pentru acestea produse de calitate garantată, toate sub licenţa îndrăgită a Hello Kitty, pisicuta prietenă. Toate produsele sunt adaptate nevoilor şi preferinţelor copiilor, indiferent că vorbim de jucării propriu­-zise sau articole care imită obiectele de uz practic ale adulţilor (bijuterii, cosmetice) şi care fac deliciul micuţelor dumneavoastră, ori de câte ori au acces la ele.

Aşadar, dragi părinţi, dacă încă nu v­-aţi hotărât ce să le oferiţi fetiţelor, www.mykitty.ro vă oferă soluţia ideală. Copiii voştri vor fi cu adevărat fericiţi şi surprinşi, iar produsele Hello Kitty îi vor ţine ocupaţi şi fascinaţi timp îndelungat.
Cum alegi cadourile pentru nasi
Te vezi in biserica, impreuna cu cel caruia i-ai jurat credinta vesnica, la bine si la rau, iar maretia momentului te copleseste, dar privind spre cei pe care i-ati ales nasi si vazand cum statornicia sentimentelor trece orice piedica, te simti increzatoare la inceput de drum.

In semn de recunostinta pentru ca au acceptat sa devina parintii vostri spirituali, sa va indrume si sa va fie exemplu de-a lungul vietii, se obisnuieste ca mirii sa ofere daruri nasilor, acestea variind in functie de traditiile fiecarei zone geografice.

Astfel, in functie de opinia voastra si a lor despre respectarea traditiilor, puteti urma obiceiurile impamantenite in zona respectiva sau le puteti transforma in gesturi care vin din suflet si nu din obligatie, adaptandu-le personalitatii voastre si a lor.

Pentru inceput, clasicul cadou, buchet de flori si sticla de vin, atunci cand mergeti in vizita pentru a le propune sa devina nasii vostri, l-ati putea inlocui cu o cina la restaurant, pe care sa o achitati voi si in cadrul careia sa-i intrebati daca doresc sa devina parintii vostri spirituali.

Dupa ce au acceptat sa fie nasii vostri, un gest elegant este acela de a le oferi un cadou, prin care sa le multumiti pentru responsabilitatea pe care si-o asuma.

In general, in functie de buget si de stilul nasilor, pentru acest cadou se practica oferirea unor obiecte de arta, obiecte din cristal sau argintarie, obiecte de decor interior, pana la electrocasnice si bijuterii, asa ca te poti lasa in voia imaginatiei si avand in vedere ca la baza acestei noi relatii, sta una mai veche, de prietenie, cu siguranta vei sti care sunt cele mai potrivite cadouri pentru ei.

Ideal este ca darul sa-i incante pe amandoi, iar daca stii ca au gusturi diferite, opteaza pentru cadouri separate. Daca bugetul iti permite si stii ca ar aprecia un astfel de cadou, poti sa le oferi accesorii mai scumpe, pe care sa le poarte la nunta, cum ar fi o bijuterie nasei si un ceas ori butoni nasului.

In ziua nuntii, cand primiti binecuvantarea tuturor la inceput de drum, iar protectia parintilor spirituali a inceput in mod oficial, se cade un alt semn de recunostinta sub forma unui cadou, pentru tot ajutorul primit in perioada organizarii nuntii si in aceasta zi magica.

Important este ca aceste gesturi de gratitudine sa vina din suflet, pentru ca asa simtiti si sa nu fie doar consecintele unor obligatii ori traditii, iar valoarea sentimentala a cadourilor nu trebuie subminata de cea pecuniara.

Nu uita sa comanzi si pentru ei o copie dupa albumul foto si dupa inregistrarea video de la nunta, iar un cadou simbolic din luna de miere, va fi apreciat ca un gest de afectiune si respect, sentimente care trebuie sa stea la baza relatiei dintre miri si nasi.

Mai mult decat oferirea cadourilor, de o parte si de alta, relatia cu parintii vostri spirituali, trebuie sa fie ea insasi un dar, pe care sa-l apreciati atat voi, cat si ei.
Cele mai proaste 5 cadouri de Valentine’s Day!
Da, au fost prezentate cele mai proaste idei de cadouri care pot fi date de Valentine’s Day dar mai ramane unul care in Los Angeles este un cadou perfect. Ghiciti care este acesta inainte sa ajunga filmuletul la faza in care spune despre ce este vorba?
Top-Cadouri.ro • Magazin online cu idei de cadouri
Magazin online de cadouri cu livrare rapida oriunde in Romania.
Cadouri Lamborghini pentru sarbatori
Lamborghini a prezentat o colectie de cadouri pentru sarbatorile de iarna care vor bucura orice impatimit.
Cele mai populare 10 idei de cadouri pentru Sfantul Valentin
Fie ca iti place sau nu aceasta sarbatoare importata, cert este faptul ca ea are si la noi foarte multi adepti. Mai este putin si toata lumea o ia razna in goana dupa cadouri si rezervari.
Cadouri
Idei pentru alegerea cadourilor in functie de evenimente si persoana.
Gadget-uri - cadouri de Craciun | Laptop News
Sunteti in pana de idei cand vine vorba de cadouri de Craciun? Noi incercam sa va dam cateva sfaturi.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"cimbru planta medicinala"
"zodia capricorn luna iulie"
"demoiselle ro"
"flori"
"acelasi sens al cuvintului pironise"
"prelucrare"
"filme"
"CONSUMATORUL"
"poze cioaca"
"note explicative bilant"
"transport auto trailer"
"cluju ro"
"Suflete pereche ep 733"
"persoane dupa nume"
"studio-20 ro"
"TAG HEUER GRAND CARRERA CALIBRE 36"
"filme 2010"
"http: demoiselle ro"
"servicii adwords"
"porno 3D"
"step up 3d"
"societate"
"maxim"
"pv tv"
"engleza bac scris"
"transport auto"
"furtuna pe bosfor 7 decembrie 2015"
"gavamihaela@yahoo com"
"economie"
"pastile osteoporoza"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.