link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Vărsător februarie 2020
de godessdiana88 la: 14/01/2020 08:12:09
Chiar de la începutul lui februarie, ca efect al înclinației tale de a-ți evalua cu obiectivitate valoarea mentală, intelectuală, ești îmboldit să te perfecționezi, să-ți optimizezi talentele, abilitățile, din toate punctele de vedere.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Vărsător februarie 2020"

Horoscop Vărsător februarie 2016
Horoscopul Vărsătorului februarie 2016 permite să se întrevadă o evidentă îmbunătăţire a imaginii tale exterioare, a modului cum eşti perceput de ceilalţi, o relaţionare fertilă în plan social, o viaţă sentimentală de bun augur şi o activitate financiară promiţătoare sub pavăza prudenţei.
Horoscop Vărsător februarie 2018
În horoscopul Vărsătorului din luna februarie 2018 se pune accentul pe împlinirile
legate de ceea ce este veritabil, autentic în sufletul tău. Nu numai oportunitățile din dragoste, dar și cele corelate cu banii și cariera tind să fie fructificate prin recunoașterea lucidă a bogăției universului tău interior.
Horoscop Săgetător februarie 2020
În decursul întregii luni, ești preocupat constant de cămin și familie. Este o vreme prielnică discutării unor chestiuni delicate, sensibile, cu membrii acesteia, reamintirii, reevaluării a ceea ce vă unește.
Horoscop Vărsător iunie 2020
O realizare de a ta de excepție, datorată colaborării, asocierii la un grup, poate marca ziua de 5 iunie 2020, grație Lunii pline amplasate în Săgetător. Sugestiile unui amic, unui coleg par să-ți dezvăluie o fațetă surprinzătoare, incitantă a lumii. În același timp, poți să-ți relevi că vechi obiective de ale tale nu mai au sens în actualul stadiu al existenței tale, fiind inspirat să adopți altele, mai împlinitoare.
Horoscop Vărsător februarie 2017
Prietenii sunt gata să te încurajeze să te lansezi într-o acţiune temerară. În plus, optimismul şi încrederea în tine însuţi ajung la cote înalte şi te sprijină să depăşeşti cu uşurinţă orice dificultate sau chiar să o preschimbi într-un avantaj.
Horoscop Vărsător februarie 2019
Tinzi să-i înțelegi intuitiv pe cei din preajma ta, să descoperi tot ce este mai frumos, veritabil în lumea lor interioară. Plin de compasiune, nu eziți să îi ajuți, dezinteresat, pe cei aflați la un necaz.
Horoscop Vărsător ianuarie 2020
Ești înclinat să inovezi, să visezi la viitor, să dai dovadă de voință, motivație, în atingerea țelurilor tale însemnate. Privești lumea dintr-o perspectiva nouă, neobișnuită, iar ideile tale par să fie ingenioase, ieșite din comun. Ai un calendar zilnic foarte încărcat, obții cele mai notabile rezultate când îți uneșți eforturile cu cele altora, animați de aceleași credințe, opinii, ca și tine.
Horoscop Vărsător martie 2020
În primele zece zile din lună ești înclinat să-ți reanalizezi inițiativele majore cu bătaie lungă în viitor. Dacă te confrunți cu dificultăți în ducerea mai departe a unor planuri importante, nu intra în panică! Ai de a face, de fapt, cu oportunitatea de a-ți ajusta, a-ți verifica din nou nivelul așteptărilor de la ele și cu oameni ce-ți pot înlesni reușita lor.
Horoscop Vărsător aprilie 2020
Interacțiunea cu cei din jurul tău îți este stimulată de curiozitate, imboldul de a afla ce gândesc ceilalți, inclusiv despre tine, și îți oferă posibilitatea de a acumula informații noi, valoroase în dezvoltarea activităților tale principale. Mai multe conversații cu rude, colegi, purtate mai cu seama prin telefon ori prin internet, îți iluminează noi căi de acțiune.
Horoscop Vărsător mai 2020
Ești capabil să-ți expui cu expresivitate, putere de convingere, gândurile și interesele, însă tinzi să nu asculți ceea ce au de spus alții. Pari să fii interesat de activități artistice, provocări mentale.
Horoscop Vărsător iulie 2020
Este vremea să-ți descoperi și alungi scheleții din dulap, să te desparți de emoții, complexe, simțăminte de vinovăție, aspecte ale trecutului ce nu-ți mai sunt justificate de nimic și care-ți împiedică evoluția.
Horoscop Săgetător februarie 2016
Horoscopul Săgetătorului februarie 2016 scoate la iveală o interacţiune intensă şi fertilă cu oamenii, abilitatea de a-ţi exprima cu elocvenţă interesele şi convingerile şi, către finalul lunii, focalizarea spre familie şi casă. Viaţa amoroasă capătă o turnură favorabilă graţie comuniunii deschise între parteneri şi bogatei relaţionări sociale.
Horoscop Vărsător august 2015
Horoscopul Vărsătorului august 2015 are drept principale repere raţiunea şi seriozitatea, armonizarea relaţiilor de perteneriat, abordarea senină şi lipsită de agresivitate a existenţei, focalizarea către înălţătoare idealuri, o posibilă transformare a sinelui şi o viaţă sentimentală plină de bune auspicii.
Horoscop Vărsător octombrie 2015
Horoscopul Vărsătorului octombrie 2015 indică lansarea spre noi frontiere ale lumii, oportunităţi asociate cu studiile şi călătoriile, o puternică focalizare asupra căminului şi familiei, şi împliniri în viaţa sentimentală şi cea profesională.
Horoscop Vărsător noiembrie 2015
Horoscopul Vărsătorului noiembrie 2015 da întâietate eliberării de rutină şi obişnuinţe, lansării în călătorii sau în aspecte înnoitoare şi inedite ale existenţei şi dragostei, unei erfervescenţe mentale mediate de oamenii apropiaţi, bucuriilor izvorâte din relaţiile de prietenie şi unui traseu profesional ce nu lasă loc compromisurilor superficiale.
Horoscop Vărsător decembrie 2015
Horoscopul Vărsătorului decembrie 2015 aduce în prim plan o perioadă de iniţială de oscilare între o relativă solitudine şi o activitate socială intensă. Însingurarea îţi este dedicată cufundării în zonele profunde ale universului interior şi purificării sufleteşti, spirituale. Odată cu Crăciunul, te reverşi, plin de spontaneitate şi afecţiune, în lumea din afară, profitând de evenimente fericite atât în viaţa socială, cât şi în cea sentimentală.
Horoscop Vărsător ianuarie 2016
Horoscopul Vărsătorului ianuarie 2016 are drept principale repere abordarea curajoasă şi motivată a existenţei şi obiectivelor tale, o interacţiune socială oscilând între extreme, necesitatea de a te înarma cu un plus de adaptabilitate în traiul de zi cu zi şi o viaţă sentimentală desfăşurată îndeosebi în spatele culiselor lumii.
Horoscop Vărsător august 2016
Horoscopul Vărsătorului august 2016 are drept orientări principale dedicarea cu realism şi perseverenţă către idealuri înalte, avantaje prilejuite de activităţile în colaborare, recunoaşterea şi întărirea parteneriatelor autentice, oportunităţi ţinând de viaţa sentimentală şi de călătorii şi, spre sfârşitul lunii, un climat de bun augur în activităţile financiare.
Horoscop Vărsător septembrie 2016
Principalele repere ale horoscopului Vărsătorului septembrie 2016 sunt încrederea sporită în destinul tău, în împlinirea ta, o atitudine pozitivă în interacţiunea socială, şansa de a călători şi a te perfecţiona prin studiu, regăsirea controlulului asupra sensibilităţii tale emoţionale ...
Horoscop Vărsător ianuarie 2017
În horoscopul Vărsătorului ianuarie 2017 prevalează relevarea atuurilor şi valorilor individuale, reajustarea şi transformarea în bine a relaţiilor de prietenie, armonizarea pornirilor subconştiente cu năzuinţele conştiente, o abordare curajoasă, încrezătoare a obiectivelor esenţiale şi a sferei sociale, o viaţă amoroasă echilibrată de realism şi o activitate financiară favorabilă.
Horoscop Vărsător aprilie 2018
Principalele orientări din horoscopul Vărsătorului din aprilie 2018 sunt ameliorarea relaționării tale din plan social, explorarea universului tău interior, focalizarea către familie și o viață sentimentală fericită, una profesională marcată de maturitate.
Horoscop Vărsător azi
Horoscop zilnic Vărsător, horoscop Vărsător azi, horoscopul zilei Vărsător.
Horoscop Vărsător iulie 2015
Horoscopul Vărsătorului iulie 2015 scoate în evidenţă o rară agilitate a minţii, un interes sporit faţă de starea de sănătate, o serie de oportunităţi ce stau sub semnul legăturilor de parteneriat, necesitatea de a păstra valorile autentice ale trecutului, cea de a-ţi prioritiza ţelurile, precum şi o viaţă sentimentală cumva zbuciumată, impunând înţelegerea adevăratei împărtăşiri afective.
Horoscop Vărsător septembrie 2015
Horoscopul Vărsătorului septembrie 2015 prefigurează necesitatea de a te apleca asupra detaliilor existenţei, dar şi a orientării generale a destinului tău. Se întrezăreşte o transformare, o reîmprospătare a interacţiunii cu prietenii şi oamenii apropiaţi, năzuinţa de a descoperi noi faţete ale lumii şi sinelui, o scădere a vulnerabilităţii tale emoţionale şi o viaţă sentimentală ce câştigă în certitudini însă nu este ferită de o impulsivitate uneori păguboasă.
Horoscop Vărsător 2016
Horoscopul Vărsătorului 2016 îţi pune în vedere însănătoşirea perspectivei despre sine şi cei din jur, oportunităţi ţinând de ingeniozitatea minţii tale, de călătorii şi interacţiunea cu ceilalţi, având darul de a-ţi eficientiza drumul spre atingerea ţelurile tale esenţiale. Viaţa sentimentală îţi este favorabilă atâta timp cât nu neglijezi conexiunea autentică cu partenerul tău de cuplu, iar cea financiară îţi impune în continuare realism şi perseverenţă.
Horoscop Vărsător mai 2016
Căminul, viaţa de familie capătă întâietate pe 6 mai 2016, sub vibraţiile Lunii noi din Taur şi a patra casă a Vărsătorului. Te simţi impulsionat să îţi purifici casa, să o eliberezi de lucruri vechi şi inutile, să renunţi la nişte posesiuni care şi-au pierdut semnificaţia emoţională. Dacă unii nativi sunt inspiraţi să-şi renoveze ori infrumuteseze locuinţa, alţii pot lua decizia de a o vinde sau a se muta într-o casă nouă. Conexiunea afectivă cu familia, îndeosebi cu mama, tinde să se intensifice.
Horoscop Vărsător iulie 2016
O curăţenie generală, atât înlăuntrul, cât şi în afara ta se impune pe 4 iulie 2016, sub oblăduirea Lunii noi răsărite în Rac şi a şasea casă a Vărsătorului. Asta înseamnă că trebuie să te smulgi din mijlocul rutinei, şi să-ţi aduci aminte cine eşti cu adevărat şi ce doreşti, în mod autentic, de la viaţă! Nu-i chiar uşor, nu-i aşa?
Horoscop Vărsător octombrie 2016
Luna nouă găzduită de Balanţă şi a noua casă Vărsătorului de pe 1 octombrie 2016 este asociată cu o schimbare bruscă a planului, traseului unei călătorii sau a parcursului tău educaţional. Astfel, unii nativi pot fi siliţi să renunţe la studii, în vreme ce alţii pot beneficia de o bursă ori o altă oportunitate legată de învăţământ. În acelaşi timp, un eveniment ieşit din comun are potenţialul să îţi destrame o credinţă, o convingere, filosofia de viaţă, în general.
Horoscop Vărsător noiembrie 2016
Energia consistentă furnizată de Marte, poziţionat odată cu 9 noiembrie 2016 în Vărsător, îţi permite să te îndrepţi, cu toate motoarele turate la maximum, către demersuri importante şi iniţiative de mare anvergură.