link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscopul februarie 2020 pentru toate zodiile
de godessdiana88 la: 25/01/2020 11:00:46
Horoscop pentru luna februarie 2020 al tuturor zodiilor, incluzând predicții astrologice generale, despre dragoste, cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în amănunt ce îți rezervă astrele în această lună , dă click pe linkul asociat zodiei tale!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscopul februarie 2020 pentru toate zodiile"

Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2020
Evenimentele astrologice prioritare în horoscopul lunii februarie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Berbec, cel al lui Marte în Capricorn, al Soarelui în Pești, cel direct, și apoi retrograd al lui Mercur în Pești, Luna plină din Leu, și Luna nouă din Pești.HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN FEBRUARIE 2020...
Horoscop aprilie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a descoperi în amănunt ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în această lună, dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Horoscop februarie 2014 pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2014 pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2017 pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2017 pentru toate zodiile
Horoscopul martie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii martie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrologice generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce îți sortesc astrele luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale!
Horoscop februarie 2011 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti
Horoscopul lunii februarie 2011 este dominat, în prima parte a Lunii, de tranzitele Soarelui, ale lui Mercur şi Marte prin Vărsător, care împing să ne exprimăm originalitatea şi îi favorizează pe cei care ştiu să depăşească orice fel de limitări şi constrângeri. Apoi, între 19 şi 23 februarie, Soarele, Mercur şi Marte intră în Peşti, astfel că accentul se pune pe sentimente şi pe viaţa interioară; ca urmare a aspectelor făcute de aceste planete cu Pluton din Capricorn, prea puţin din această viaţă interioară bogată ajunge la suprafaţă.
Aspecte astrologice in horoscopul februarie 2015
In horoscopul februarie 2015, linistea, pasivitatea si atitudinea meditativa conferite de prezenta Soarelui in Pesti sunt contracarate de tranzitul lui Marte si cel al lui Venus in Berbec, ce pun accentul pe spontaneitate, incredere in sine, spirit competitiv si indrazneala atat in dragoste, cat si in celalalte importante planuri ale existentei. Cum se reflecta aceste aspecte astrologice in viata noastra urmeaza sa aflati curand, in horoscopul februarie 2015 dedicat fiecarei zodii in parte.
Horoscop februarie 2018 - Toate zodiile
Horoscopul lunii februarie 2018 pentru toate zodiile, incluzând atât influențe astrologice generale, cât și previziuni despre dragoste, cuplu, activitatea profesională și cea financiară. Apasă pe linkul zodiei tale și vei descoperi în amănunt la ce te poți așteapta în această lună!
Horoscop ianuarie 2020: Toate zodiile
Horoscop al lunii ianuarie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrale generale, despre cuplu, dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce te așteaptă în această lună din punct de vedere astrologic, dă click pe linkul ce corespunde zodiei tale!
Horoscop februarie 2012: zodiile si dragostea
Într-un horoscop februarie 2012, numeroasele planete prezente în semnul Peştilor ne fac inima să bată cu putere, prinsă în mrejele iubirii. E o lună bună pentru a face declaraţii de dragoste, pentru a spune ceea ce avem pe suflet. Ajungem la concluzia că iubirea în secret e frumoasă, însă iubirea împărtăşită este şi mai frumoasă, fiind singura care poate să dea naştere unui cuplu împlinit.
Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020
Principalele evenimente astrologice care influențează horoscopul din luna mai 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Gemeni și apoi în Rac, cel al lui Marte în Pești, al Soarelui în Gemeni, parcursul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, Venus în Gemeni, Jupiter în Capricorn, Luna plină din Scorpion și Luna nouă din Gemeni. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN MAI 2020
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018
Principalele evenimente astrologice din horoscopul februarie 2018 sunt intrarea lui Venus în Pești, tranziturile lui Mercur și Soarelui în Pești, și apariția Lunii noi în Vărsător. Acest context astral imprimă câteva influențe generale fiecărei zodii în parte...
Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2019
Principalele evenimente astrologice în horoscopul lunii februarie 2019 sunt tranzitul lui Venus în Capricorn, cel al lui Mercur în Pești, al lui Marte în Taur, și al Soarelui în Pești. Luna nouă se ivește în Vărsător, și Luna plină apare în Fecioară.
Horoscop pe scurt pentru fiecare zodie în februarie 2019...
Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020
Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec, și spre finele lunii, Marte își croiește și el drum în Vărsător. VEZI SI HOROSCOPUL PE SCURT PENTRU TOATE ZODIILE...
Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2020
Evenimentele astrologice cele mai importante ce se răsfrâng asupra horoscopului din luna aprilie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Gemeni, cel al lui Mercur în Berbec, și apoi în Taur, al Soarelui în Taur, aspectul retrograd preluat de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur. Vezi si horoscopul pe scurt pentru fiecare zodie in parte...
Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2020
Evenimentele astrologice majore care-și pun amprenta asupra horoscopului din luna iunie 2020 sunt parcursul retrograd preluat de Mercur în Rac, tranzitul Soarelui în același semn zodiacal, revenirea lui Venus în mișcare directă în Gemeni, pătrunderea lui Marte în Berbec, Luna plină din Săgetător și Luna nouă din Rac. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IUNIE 2020...
Horoscop februarie 2012
Într-un horoscop februarie 2012, asistăm la o influenţă din ce în ce mai puternică a semnului Peştilor, zodia cu cea mai mare sensibilitate şi încărcătură emoţională. Raţiunea cedează de multe ori în faţa inimii şi este foarte probabil ca izbucnirile în lacrimi, declaraţiile de dragoste sau afirmarea cu tărie a propriilor dorinţe să reprezinte evenimente frecvente, pe parcursul acestei luni.
Horoscop februarie 2012: cum stăm cu banii
Într-un horoscop februarie 2012, planul financiar este susţinut de o serie de sextile, pe care Jupiter în Taur le face cu mai multe planete aflate în Peşti.
Horoscop noiembrie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop noiembrie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2014
Horoscopul februarie 2014 este marcat de relativ putine evenimente astrologice, dar asta nu ii scade deloc complexitatea. Accentul se pune in special asupra tranzitului retrograd al lui Mercur prin doua sectoare ale zodiacului, a Lunii pline din Leu si a parcursului Soarelui in Pesti. Unele zodii sunt afectate in mod particular de aspecte astrologice de referinta, respectiv de cuadrate, conjunctii si sextiluri.
Horoscop februarie 2016 - Toate zodiile
Horoscopul tuturor zodiilor, horoscop general, horoscopul dragostei, al banilor si al muncii in Pentru a afla care sunt predictiile tale astrale, in functie de semnul tau astrologic, nu trebuie decat sa dai click pe zodia corespunzatoare zilei tale de nastere!luna februarie 2016.
Horoscop februarie 2019: Toate zodiile
Acest horoscop îți prezintă în detaliu predicțiile astrologice pentru fiecare zodie în parte în februarie 2019, atât din punct de vedere general, cât și al dragostei, vieții de cuplu, muncii și banilor. Pentru a vizualiza ce-ți rezervă viitorul în această lună, nu trebuie decât să accesezi linkul corespunzător semnului tău zodiacal...
Horoscop mai 2020: Toate zodiile
În horoscopul Taurului din luna aprilie 2020 se prefigurează focalizarea spre cămin și persoane îndrăgite, o incursiune fructuoasă în profunzimile sinelui tău, demonstrarea cu pregnanță a atuurilor individuale, unele impedimente în proiecte legate de străînătate, o viață sentimentală extrem de stabilă, și câștiguri financiare facilitate de conjuncturi norocoase.
Horoscop februarie 2017 - Toate zodiile
Iscodeşte-ţi viitorul din această lună prin prisma astrelor, în funcţie de ziua ta de naştere, dând click pe linkul ce corespunde zodiei tale.
Horoscop Vărsător februarie 2020
Chiar de la începutul lui februarie, ca efect al înclinației tale de a-ți evalua cu obiectivitate valoarea mentală, intelectuală, ești îmboldit să te perfecționezi, să-ți optimizezi talentele, abilitățile, din toate punctele de vedere.
Horoscop Gemeni februarie 2020
În prima parte din februarie, poți fi pus în situația de a lua o decizie extrem de importantă și, pentru a te asigura că este cea mai bună, este indicat să te consulți în privința ei cu oamenii cei mai apropiați ție.
Horoscop Pești februarie 2020
Încă de la debutul lunii, te evidențiezi prin încrederea în forțele tale, expresivitatea, puterea de convingere cu care îți transmiți gândurile, interesele. Poți fi îmboldit mai mult decât de obicei să pornești în scurte călătorii și să-ți rezervi timp pentru lectură.
Horoscop Berbec februarie 2020
Chiar de la începutul lunii, subconștientul îți rezervă niște revelații extraordinare, ce își aduc un aport major în evoluția sinelui. Poți fi tentat, totodată, să investighezi în secret o zona a lumii plină de mistere.Intuiția crescândă te favorizează îndeosebi într-un demers artistic.