link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Săgetător aprilie 2020
de godessdiana88 la: 22/03/2020 09:48:48
La debutul lunii, asocierile în doi cu persoane din tot spectrul existenței tale sunt pe cale să-ți dăruiască satisfacții atât materiale, cât și emoționale. Orice parteneriat format în această conjunctură astrală promite să fie îndelungat și împlinitor.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Săgetător aprilie 2020"

Horoscop Săgetător aprilie 2017
Sinceritatea, deschiderea minţii şi sufletului contribuie la dezvoltarea, înflorirea relaţiilor de prietenie pe 11 aprilie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Fii totuşi atent la înclinaţia ta de a confunda o legătură de pură amiciţie cu una amoroasă.
Horoscop Vărsător aprilie 2020
Interacțiunea cu cei din jurul tău îți este stimulată de curiozitate, imboldul de a afla ce gândesc ceilalți, inclusiv despre tine, și îți oferă posibilitatea de a acumula informații noi, valoroase în dezvoltarea activităților tale principale. Mai multe conversații cu rude, colegi, purtate mai cu seama prin telefon ori prin internet, îți iluminează noi căi de acțiune.
Horoscop Săgetător aprilie 2016
Viaţa îţi dezvăluie frumuseţi şi plăceri ispititoare, cărora nu te predai întru totul din cauza înclinaţiei de a despica firul în patru în mai tot ce întreprinzi.
Horoscop Săgetător aprilie 2018
Creativitatea ți se dezlănțuie, ai idei tot mai inspirate mai ales când te străduiești să ți le pui în aplicare. Ești capabil să întrevezi, cu luciditate, ce anume din tine sau din relaționarea cu alții te împiedică să progresezi.
Horoscop Săgetător aprilie 2019
Tentat să acorzi o atenție precumpănitoare zonei spirituale a ființei tale, tinzi să te îndepărtezi de lumea exterioară, și să-ți explorezi universul interior, să te lași în voia visării și a unor dorințe adânc înrădăcinate în tine. Este o vreme prielnică vindecării unor vechi răni sufletești.
Horoscop Săgetător ianuarie 2020
Ești mai sigur pe tine, mai energetic, mai dinamic decât în ultimii doi ani. Competivitatea înaltă care te insufleste îți înlesnește realizări de zile mari, cu condiția să-ți înfrânezi impulsivitatea, tendința de a te lua la ceartă cu oricine te contrazice.
Horoscop Săgetător februarie 2020
În decursul întregii luni, ești preocupat constant de cămin și familie. Este o vreme prielnică discutării unor chestiuni delicate, sensibile, cu membrii acesteia, reamintirii, reevaluării a ceea ce vă unește.
Horoscop Săgetător martie 2020
Este indicat să-ți contactezi mai des rudele, pentru că pot avea nevoie de sprijinul tău sau, pur și simplu, de o discuție plăcută cu tine despre frământările lor și ale tale. Dacă ești implicat în studii, nu ar fi rău să-ți acoperi niște lacune, să te asiguri că ești la zi cu însărcinările, proiectele tale.
Horoscop Săgetător iulie 2015
Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o promiţătoare implicare în sfera socială. Spre sfârşitul lunii trebuie să iei seama la autenticitatea demersurilor tale din dragoste şi din existenţa, în general, la necesitatea de a-ţi împărţi cu generozitate revelaţiile şi bucuriile personale.
Horoscop Săgetător septembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o conştientizare profundă a sensului existenţei tale, dezideratul de a-ţi zăgăzui ambiţiile individuale şi a-ţi cultiva relaţiile de prietenie, reclădirea realistă a încrederii în tine însuţi, focalizarea către independenţă şi planuri de viitor, o revenire pe plan financiar, o sporită dedicare pe cel profesional, şi o viaţă sentimentală favorabilă, dar care impune unele restricţii.
Horoscop Săgetător octombrie 2015
Horoscopul Săgetătorului octombrie 2015 are drept principale orientări maturitatea şi responsabilitatea în viaţa sentimentală şi cea profesională, ingeniozitatea mijlocită de interacţiunea socială şi, spre sfârşitul lunii, o relativă însingurare, având drept menire energizarea şi intrarea în contact cu zona spirituală şi cea subconştientă a fiinţei tale.
Horoscop Săgetător 2016
Horoscopul Săgetătorului 2016 scoate în evidenţă dezideratul de a fii cât mai responsabil pe toate planurile existenţei tale, de a-ţi stăvili exploziile temperamentale, o mare încredere în tine însuţi, capabilă să îţi intensifice forţa de convingere şi să îţi scurteze drumul către obiectivele tale, necesitatea de a păstra un echilibru stabil în interacţiunea cu familia, o viaţă amoroasă presărată cu capcanele iluzionării, şi o activitate financiară de succes atâta vreme cât îţi menţii o minimă prudenţă.
Horoscop Săgetător noiembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului noiembrie 2015 aduce în prim plan o socializare efervescentă, oportunităţi datorate prietenilor şi activităţilor de grup, ocazia de a-ţi împlini aspiraţiile îndeosebi prin alianţe cu oameni asemeni ţie. Avantajat de agilitatea minţii şi de conştientizarea punctelor tale forte, este necesar totuşi să îţi menţii perseverenţasi realismul în abordarea ţelurilor tale esenţiale.
Horoscop Săgetător decembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului decembrie 2015 previzionează o intensă viaţă socială şi profesională, ce nu îţi îngăduie totuşi să o neglijezi pe cea personală. Dacă te aliniezi tendinţelor astrale din decembrie, ai parte de dragoste şi mari speranţe pe cale de a se împlini atât în această lună, cât şi în anul pe cale să vină.
Horoscop Săgetător februarie 2016
Horoscopul Săgetătorului februarie 2016 scoate la iveală o interacţiune intensă şi fertilă cu oamenii, abilitatea de a-ţi exprima cu elocvenţă interesele şi convingerile şi, către finalul lunii, focalizarea spre familie şi casă. Viaţa amoroasă capătă o turnură favorabilă graţie comuniunii deschise între parteneri şi bogatei relaţionări sociale.
Horoscop Săgetător martie 2016
Horoscopul Săgetătorului martie 2016 lasă să se întrezărească o abordare ambiţioasă şi încrezătoare a ţelurilor tale, o dedicare majoră faţă de valorile familiei şi căminului, temeritate, dar şi statornicie în viaţă amoroasă. În ultima decadă a lunii, interacţiunea socială, îndeosebi cea cu prietenii, îţi făgăduieşte satisfacţii considerabile.
Horoscop Săgetător august 2016
Horoscopul Săgetătorului august 2016 anticipează intensificarea vitalităţii, motivării şi siguranţei de sine în tot ce-ţi propui, o viaţă amoroasă guvernată de înţelegere şi stabilitate, şi una profesională presărată cu oportunităţi dăruite de maturitate şi responsabilitate.
Horoscop Săgetător septembrie 2016
Potrivit horoscopului Săgetătorului septembrie 2016, relaţiile de prietenie se multiplică şi îţi făgăduiesc beneficii notabile, îţi eficientizezi drumul spre obiectivele principale graţie colaborărilor, simţului practic şi realismului care te caracterizează, îţi identifici şi armonizezi impulsurile subconştiente şi sufleteşti, poţi avea parte de o viaţă amoroasă dominată de taine şi/sau intimitate, şi ai în faţă oportunităţi atât în sfera profesională, cât şi în cea financiară.
Horoscop Săgetător august 2017
Horoscopul Săgetătorului august 2017 aduce în prim plan dezideratul de a nu neglija persoane îndrăgite, importante pentru tine, îţi înlesneşte optimizarea imaginii personale şi te ambiţionează să faci ceva deosebit în viaţă. Dragostea este stimulată de inedit şi spontaneitate, iar sfera profesională poate fi marcată iniţial de probleme de comunicare.
Horoscop Săgetător azi
Horoscop Urania Săgetător, horoscop zilnic Săgetător, horoscop Săgetător azi, horoscopul zilei Săgetător.
Horoscop Săgetător august 2015
Horoscopul Săgetătorului august 2015 evidenţiază desprinderea de o viziune păguboasă asupra vieţii, năzuinţa de a deraia de la obişnuinţele cotidiene, aspiraţia şi şansa de a călători, a cunoste oameni deosebiţi, precum şi oportunităţi notabile în carieră şi în afaceri.
Horoscop Vărsător aprilie 2018
Principalele orientări din horoscopul Vărsătorului din aprilie 2018 sunt ameliorarea relaționării tale din plan social, explorarea universului tău interior, focalizarea către familie și o viață sentimentală fericită, una profesională marcată de maturitate.
Horoscop Săgetător mai 2016
Pe 6 mai 2016, Luna nouă din Taur şi a şasea casă a Săgetătorului te inspiră să îţi reevaluezi şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. Mai mult decât atât, poţi trece printr-un fel de vindecare sufletească, spirituală. Eşti încurajat să-ţi priveşti organismul ca un tot unitar, să îţi asumi principiul "o minte sănătoasă într-un corp sănătos," să te debarasezi de obiceiuri sau dependenţe dăunătoare. În acelaşi timp, poţi simţi o imensă satisfacţie interioară prin ajutorarea cuiva ajuns la un impas.
Horoscop Săgetător iunie 2016
Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului tinde să te facă să oscilezi între urmărirea ţelurilor personale şi tentaţia de a trăi conform aşteptărilor altora. Chiar dacă îţi pui la bătaie abilităţile diplomatice, nu ai cum să găseşti o cale de mijloc. Nu lua nici o hotărâre pripită şi cântăreşte-ţi cu grijă opţiunile.
Horoscop Săgetător iulie 2016
Interesul arzător de a-ţi extinde hotarele minţii şi ale lumii exterioare reprezintă un reper inconfundabil al tranzitului pornit de Venus, pe 12 iulie, în Leu şi a noua casă a Săgetătorului. Eşti înclinat să-ţi reînnoieşti viziunea despre existenţă prin cufundarea în studii, în domenii care te pasionează sau în călătorii şi experienţe de viaţă semnificative.
Horoscop Săgetător octombrie 2016
Luna nouă răsărită pe 1 octombrie 2016 în cerurile Balanţei şi a unsprezecea casă a Săgetătorului scoate în prim plan prieteniile şi grupurile sociale la care ai aderat. Poţi să-ţi dezvălui, dintr-o dată, că unii amici ori colegi nu sunt de încredere, să-i înlocuieşti cu alţii, ce-şi dovedesc loialitatea. De asemeni, te poţi alătura unei colectivităţi animate de aceleaşi idei, idealuri ca şi tine.
Horoscop Săgetător martie 2017
Efluviile creative îţi sunt tot mai îmbelşugate odată cu 13 martie 2017, ca urmare a tranzitului lui Mercur în a V-a casă a Săgetătorului. Există posibilitatea să-ţi pui în practică nişte idei inovatoare cu sprijinul unor amici sau a unor persoane oneste, dornice să ţi le promoveze dezinteresat. Atitudinea ta binevoitoare, prietenoasă, îţi asigura oportunităţi în plan social, îţi facilitează participarea la numeroase petreceri ori agape.
Horoscop Vărsător aprilie 2017
Odată cu 3 aprilie, planeta Venus retrogradă în a II-a ta casă poate da naştere senzaţiei că nu eşti îndeajuns de bun pentru partenerul tău ori că acesta nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. În ambele cazuri, este necesar să îţi explorezi universul interior şi să descoperi ce anume îţi sugerează aceste lucruri. Poate că sunt determinate de un sentiment de vinovăţie neconştientizat încă, de faptul că te subapreciezi sau de impresia că tovarăşul tău de viaţă nu îţi dă atâta atenţie pe cât îţi doreşti.
Horoscop Vărsător aprilie 2019
Pe 5 aprilie 2019, Luna nouă din Berbec îți atrage atenția să nu îi treci cu vederea pe oamenii care cred în tine, te susțin necondiționat. Nu ezita să îi ceri ajutorul unui amic într-un demers nou de-al tău, să apelezi la persoane mereu gata să te sprijine!


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"abdomen plat"
"campanii negative 2009"
"modele 3D cu webcam"
"florescu gabriela"
"credit"
"lorelei ionel teodoreanu"
"epilare"
"news online sports meteo"
"viata e tot ce imi doresc la cina"
"variante bac"
"leu sarpe"
"one tree hill"
"paianjenul scaun"
"porno 3d"
"case de vinzare"
"playing with fire"
"ideal"
"led zone"
"blog sanavita"
"Oul de cuc (2010)"
"site gratuit"
"montaj parchet"
"doctorul hur jun"
"5 elemente"
"http: m tg-jiu ro"
"autohipnoza gratis"
"engleza titularizare subiecte rezolvate"
"film calul alb toate episoadele"
"oameni beti la volan"
"ventuze masaj"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.