link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Capricorn aprilie 2020
de godessdiana88 la: 22/03/2020 16:47:15
Comunicarea ta cu rudele și părinții se intensifică, deși nu vă întâlniți frecvent față în față, preferând mai degrabă să folosiți telefonul sau internetul. Ești mobilizat să rezolvi cu eficiența orice problemă se ivește în familie.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Capricorn aprilie 2020"

Horoscop Capricorn aprilie 2015
Horoscopul Capricornului aprilie 2015 aduce in prim plan un imbelsugat aflux creativ, o sporita incredere in tine insuti si in abilitatile tale, o fertila interactiune sociala, dar si necesitatea de a-ti mentine calmul si seninatatea indiferent de cat de tensionate ar fi relatiile cu niste persoane rauvoitoare.
Horoscop Capricorn aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Capricornului prefigureaza o confruntare acerba intre o fericita deschidere spre lume si tendinta de a pune la indoiala autenticitatea sinelui ori a celor din jur.
Horoscop Capricorn aprilie 2013
Horoscopul Capricornului aprilie 2013 lasa sa se intrevada o perioada fericita, strabatuta de numeroase oportunitati de a te bucura de viata si a te implini in viata amoroasa.
Horoscop Capricorn aprilie 2014
Horoscopul Capricornului aprilie 2014 anticipeaza o revarsare adeseori coplesitoare a nazuintelor, idealurilor si orgoliilor personale. Ai prilejul de a-ti extinde zona de influenta, a te afirma, a-ti faci multi prieteni dar si mai multi dusmani. Ambitiile esentiale trebuie sa se echilibreze cu o o cat mai obiectiva viziune asupra lumii, a vietii personale, sociale si profesionale.
Horoscop Capricorn aprilie 2011
In luna aprilie , Capricornul isi doreste sa construiasca o fortareata in jurul caminului , familiei sau persoanei iubite dar uita ca , uneori , dusmanii se pot afla inlauntrul si nu in afara unei cetati.
Horoscop Capricorn aprilie 2017
Din 19 aprilie, Soarele îşi aşterne lumina binefăcătoare peste zona astrologică a celei de-a V-a case a Capricornului, convingându-te să ieşi din carapacea însingurării ori a complexelor, să îţi exprimi neîngrădit de nimeni şi nimic personalitatea şi gândurile, să te bucuri din plin de viaţă. Dorinţa fierbinte de a fi sub luminile reflectoarelor, a fi remarcat de cei din preajmă este pe punctul să-ţi fie satisfăcută şi datorită optimismului pe care îl radiezi, îl transmiţi altora.
Horoscop Capricorn aprilie 2016
Relevarea autenticului tău sine, abilitatea de a scoate în evidenţă ce te deosebeşte de ceilalţi este accentuată iarăşi odată cu 19 aprilie 2016.
Horoscop Capricorn aprilie 2018
Eventuale dificultăți din viața de familie se dovedesc a fi minore și sunt pe cale să dispară de la sine. Ai, astfel, prilejul să reinstaurezi armonia, buna înțelegere în comunicarea cu cei apropiați, să te focalizezi într-o sporită măsură, împreună cu ei, asupra unor țeluri comune.
Horoscop Capricorn aprilie 2019
Împrejurări nu tocmai fericite ale vieții sunt în stare să te facă să te întrebi în ce măsură anumiți prieteni, colegi, te mai stimulează ori nu să evoluezi, să te aliniezi țelurilor tale și sistemul tău de valori. Este posibil să reînchegi alianțe cu oameni de care te-ai deconectat o vreme.
Horoscop Capricorn ianuarie 2020
La debutul lunii, ești impulsionat să te izolezi nițel de lume, pentru a reflecta și a lucra în liniște la trasarea proiectelor tale pentru noul an, și căile de materializare ale acestora. Fantezia și intuiția îți sunt aliați de nădejde în acest sens.
Horoscop Capricorn februarie 2020
De-a lungul întregii luni capătă întâietate o comunicare intensă, febrilă, cu cei din jur. Este posibil ca, la un moment dat, mediul social în care ești implicat să fie cutremurat de schimbări majore, nedumeritoare, dar ai capacitatea să depășeșți orice dificultate iscată de acestea grație flexibilității tale mentale și a finului tău simț diplomatic.
Horoscop Capricorn martie 2020
La debutul lunii poți avea o perioadă prielnică pentru a-i mulțumii vieții, lui Dumnezeu, pentru ceea ce ți-a dăruit, chiar dacă uneori ești bântuit de unele frustrări, dezamăgiri. Dacă te simți epuizat de conjuncturi amare, ai un scurt răgaz pentru a te odihni, a te relaxa.
Horoscop Berbec aprilie 2020
Meșteșugul cu care îți folosești cuvintele te sprijină să-ți promovezi interesele, să le afirmi atât în plan social, cât și profesional. Norocul este de partea ta în negocieri și încheierea unor înțelegeri cu alții.
Horoscop Taur aprilie 2020
Încă din primele zile ale lunii casa ta reprezintă centrul universului. Familiaritatea capătă prioritate, așa că te simți fericit, în apele tale, împreună cu oameni apropiați, pe care îi cunoști foarte bine și pe care știi că te poți baza în orice împrejurare.
Horoscop Gemeni aprilie 2020
Ești distribuit într-un rol principal pe scena lumii, te afli mai mereu sub luminile reflectoarelor, așa că ești motivat să acorzi o mare atenție înfățișării tale, imaginii tale exterioare, fiind, în plus, inspirat cum să ți-o optimizezi.
Horoscop Rac aprilie 2020
În prima parte a lunii pari să fii mai puțin locvace, să îți pui lacăt la gură, în special în privința credințelor și simțămintelor tale. Tinzi să plonjezi în adâncurile oceanului tău interior, să-i luminezi hăurile și să afli acolo comori de neprețuit.
Horoscop Leu aprilie 2020
Chiar de la debutul lunii, optimismul care te însuflețeste reprezintă cheia succeselor tale. Atragi spre tine oameni cu o atitudine pozitivă sau care se bucură de compania ta grație gândirii tale pozitive. Ai numeroase ocazii să-ți petreci timpul cu tot felul de persoane, dar preferi mai cu seamă să te întâlneșți cu prietenii, să-ți armonizezi relațiile cu aceștia.
Horoscop Fecioară aprilie 2020
Încă din primele zile din lună te bucuri de succese pe scenă socială, emani un farmec special, ce-i determină pe oameni să-ți caute frecvent tovărășia și să ți se alieze în demersuri inclusiv profesionale (mai cu seamă online).
Horoscop Balanță aprilie 2020
Încă de la începutul lunii, ești cutreierat de nevoia de a te simți cât mai liber, să te descătușezi de obligații nesemnificative, să te implici în aventuri palpitante și să te distrezi fără a fi îngrădit de vreo ceva. Totodată, năzuința de a învăța lucruri noi tinde să-ți extindă imaginea despre lume.
Horoscop Scorpion aprilie 2020
Suporți cu greu persoanele superficiale, înclinate să sporovăiască o grămadă și să-și transpună aproape deloc vorbele în fapte, atât în sfera socială, cât și-n cea profesională.
Horoscop Capricorn mai 2020
Micile necesități din traiul de zi cu zi capătă întâietate. Mai mult decât atât, atenția acordată lor îți poate sugera cum să le transpui în oportunități de a evolua individual.
Horoscop Capricorn iunie 2020
Vibrațiile Lunii pline poposite pe 5 iunie în Săgetător îți inspiră o bruscă revelație spirituală. Poți fi dornic să explorezi idei din diverse religii și filosofii sau, sub influența opiniei inedite a cuiva, să faci o schimbare notabilă în viață. Temerile par să-ți fie înlocuite de optimism, nervozitatea tinde să ți se preschimbe în seninătate și resentimentele să-ți fie alungate de afecțiunea pentru alții.
Horoscop Capricorn iulie 2020
Chiar din primele zile ale lunii poți fi măcinat de unele frustrări, dezamăgiri, o șubrezire a încrederii în ține însuți, câteva eșecuri în relaționarea cu cei din jurul tău.
Horoscop aprilie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a descoperi în amănunt ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în această lună, dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2020
Evenimentele astrologice cele mai importante ce se răsfrâng asupra horoscopului din luna aprilie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Gemeni, cel al lui Mercur în Berbec, și apoi în Taur, al Soarelui în Taur, aspectul retrograd preluat de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur. Vezi si horoscopul pe scurt pentru fiecare zodie in parte...
Horoscop Capricorn octombrie 2011
In luna octombrie 2011 , horoscopul Capricornului sta sub semnul sperantei si al prieteniei , al bunavointei si conlucrarii si a unei fericite integrari in mijlocul oamenilor.
Horoscop Capricorn decembrie 2011
In decembrie 2011, horoscopul Capricornului anunta o perioada de oscilare intre extreme , intre succese notabile si esecuri cutremuratoare .Tocmai de aceea , nativii acestei zodii trebuie sa isi pastreze mereu calmul si sa isi mentina un stabil echilibru interior in tot ceea ce fac si simt.
Horoscop Capricorn ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012 , horoscopul Capricornului anticipeaza o redefinire realista a telurilor, asociata cu tendinta de a intelege in profunzime ceea ce te implineste cu adevarat in viata de zi cu zi.
Horoscop Capricorn februarie 2012
In luna februarie 2012, horoscopul Capricornului vesteste o influenta neptuniana nu tocmai favorabila, ce pare a fi cumva anulata de energiile planetare tinzand sa stimuleze gandirea si sa dea frau liber comunicarii si aspiratiei de a invata noi lucruri despre lume.