link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum avizez o dauna auto in perioada COVID-19(coronavirus)?
de Myagy10 la: 23/03/2020 08:50:39
Industria de asigurari din Romania a luat in ultimele zile, in ritm accelerat, o serie de masuri speciale pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii de riscul infectarii cu noul coronavirus, asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente.

Asiguratorii ofera astfel posibilitatea de constata si instrumenta o dauna auto online sau acceand aplicatii special dezvoltate pentru dispozitive mobile.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Cum avizez o dauna auto in perioada COVID-19(coronavirus)?"

Solutionare rapida a dosarului de dauna auto
Solutionare rapida a dosarului de dauna auto
Daune auto, solutionari rapide la Gothaer
Daune auto, solutionari rapide la Gothaer
Dosar de daune auto - Gothaer
Dosar de daune auto - Gothaer
Daune auto
daune auto
Trebuie sa intocmesti dosarul de daune auto? Iata care sunt pasii de urmat!
Trebuie sa intocmesti dosarul de daune auto? Iata care sunt pasii de urmat!
Ce trebuie sa stii despre daunele auto atunci cand ai o asigurare Casco?
Ce trebuie sa stii despre daunele auto atunci cand ai o asigurare Casco?
Cum poti preintampina efectele negative ale daunelor auto? Asigurarea Casco este varianta perfecta!
Cum poti preintampina efectele negative ale daunelor auto? Asigurarea Casco este varianta perfecta!
Omniasig Daune Auto
Omniasig Daune Auto
Bulevardul Timișoara, Nr. 183 Sector 6 Bucuresti
0749156210
COVID-19: Model Declarație pe proprie răspundere, Model Adeverință angajator
ORDONANȚA MILITARĂ nr. 3 din 24.03.2020 (Extras) privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19...
Ce avantaje aduce un avocat pentru daune auto si RCA
judecatorAsiguratorii sunt revoltati pe avocatii care isi apara clientii implicati in accidente auto si isi cer drepturile oferite de polita RCA. Doar in primele noua luni ale anului trecut, asiguratorii au fost obligati sa plateasca mai mult de 251 milioane de lei pentru vatamari corporale rezultate in urma evenimentelor rutiere nefericite.
Ce acte iti sunt necesare pentru a deschide dosarul de daune auto pentru masina ta?
Ce acte iti sunt necesare pentru a deschide dosarul de daune auto pentru masina ta?
Corona virus: Teorii ale conspirației, zvonuri, legende și mituri
Noul corona virus sau Covid 19 a înfierbântat mintea unor numeroși oameni, inclusiv din România, pasionați de teorii ale conspirației, mai ales că au fost stimulați în această privință de așa-ziși politologi, televiziuni și ziare binecunoscute a fi nocive, raspândace de știri false. Enumerez, în rândurile de mai jos, câteva astfel de zvonuri, legende, mituri, multe hilare, precizând totuși că trebuie să fim realiști, și să respectăm cu strictețe măsurile anunțate de guvern și medici pentru prevenirea acestei pandemii.
Salutul prin atingerea coatelor - Origine și istoric
Salutul prin atingerea sau lovirea ușoară a coatelor (în engleză, "elbow bump"), unul menit a înlocui gestul de a da mâna, a da noroc, devenit popular și în România în această perioadă marcată de noul corona virus (Covid 19), a fost folosit în lume și în decursul gripei aviare din 2006 și a celei porcine din 2014.
Festivalul Berii in Timisoara 2009
IN SFARSIT … AM AFLAT CAND VA FI FESTIVALUL BERII ANUL ACESTA
SA SPERAM CA VA FI O BAUTA MARE…SI BUNA

Serbarile Timisoreana 2009 vor avea loc la Timisoara in perioada 17 – 19 iulie, pe Stadionul Dan Paltinisanu.

In cadrul celor trei zile de sarbatoare, vor canta pentru timisoreni Vunk, Compact, Blue Station, Bere Gratis, Holograf si Pasarea Colibri si Loredana.

Program concerte la Serbarile Timisoreana 2009 Timisoara:

Vineri – 17 iulie 2009
Targul national Cavi Expo Fashion Braila
In perioada 15-19 septembrie va avea loc targul national "Cavi Expo Fashion" - expozitie cu vanzare a producatorilor si importatorilor romani din industria usoara.
Standurile se afla in parcarea ,,Billa" din Str. Transilvaniei nr 1-5, zona Hala Mare.
Program: miercuri - sambata: 10:00 - 20:00, duminica 10:00 - 16.00 .
Despre coronavirus și ce înseamnă pandemie
După ce coronavirus (COVID-19) fost declarat drept pandemie de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS/WHO), mulți oameni nu s-au lămurit încă ce înseamnă asta!
Despagubiri RCA-CASCO cu Top Lac Auto Service
Top Lac Auto este unul dintre cele mai mari service-uri auto din Bucuresti oferind servicii de despagubiri rca casco, colaborand in acest sens cu toate firmele de asigurari. Pentru mai multe detalii accesati toplacservice.ro.
Afla ce presupune constatarea amiabila de accident - Gothaer
Afla ce presupune constatarea amiabila de accident - Gothaer
Asigurare Casco online
Asigurare Casco online
3333
3333
Panica în citate, maxime, aforisme
"Panica provoacă o viziune egocentrică, îngustă. Acceptarea calmă a pericolului ne permite să evaluăm mai ușor o situație riscantă și să-i vedem opțiunile."
Simon Sinek
Cate daune din accidente auto au fost platite in baza RCA, in Romania
In primele noua luni din 2014 s-au aprobat cu 10% mai putine dosare de dauna, fata de aceeasi perioada din 2013: 202.351 de dosare avizate. Este o diferenta intre dosarele de daune avizate si cele platite. Numarul dosarelor de daune platite a scazut, la randul lui, cu 11%: 202.694 dosare. In aceste conditii, este normal sa se inregistreze si o scadere (de 1%) a valoarii despagubirilor platite: 1.390 milioane lei.
Aviz patronilor de spalatorii: detergentii auto trebuie sa fie profesionali!
Aviz patronilor de spalatorii: detergentii auto trebuie sa fie profesionali!
Daunele produse de copacii cazuti pe masina pot fi despagubite de asigurarea auto CASCO. Dar ce faci atunci cand nu ai CASCO?
Asigurarea auto CASCO te poate despagubi de daunele produse de copacii cazuti pe masina.

Soferii ale caror masini sunt distruse de un copac cazut peste ele trebuie sa faca dovada prejudiciului pentru a-si putea recupera banii de reparatii. Cei cu asigurare CASCO scapa ieftin: sunt despagubiti de firma de asigurari. Pentru cei cu polita RCA sau fara asigurare, incepe un adevarat calvar.
Registrul Auto Roman pregateste un serviciu pentru verificarea daunelor masinilor second-hand: pretul unei interogari, intre 3 si 5 euro.
Registrul Auto Roman pregateste un serviciu cu ajutorul caruia cei interesati de un vehicul second-hand inmatriculat in Romania sa poata afla informatii despre eventualele daune, probleme tehnice sau despre numarul de kilometri.
Dauna pe asigurarea auto? « România Blog
Este vorba despre sistemul bonus-malus şi cum vă influenţează el tariful la asigurarea rca ...
Obtinere autorizatii, acorduri si avize de functionare
Obtinem autorizatii, avize si acorduri in jud. Neamt. Autorizatia de constructie, acord mediu, aviz EON, Telekom, autorizatii DSVSA, DGV, inmatriculari auto.
magazin piese auto online
Termenii si conditiile de mai jos sunt acceptate automat de dumveavoastra odata cu efectuarea comenzilor pe site-ul www.auto-on.ro :

Date cu caracter personal(nume, nr. Tel, adresa etc.) sunt folosite numai in scopul efectuarii de comenzi. Conform legilor in vigoare S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. nu furnizeaza date despre clientii sai catre terte persoane si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Toate produsele comercializate prin intermediul www.auto-on.ro sunt noi, in momentul livrarii sosind in ambalajul producatorului, insotite de factura, chitanta si certificat de garantie. Pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta obligatii contractuale si pot fi modificate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile atasate produselor sunt destinate a avea caracter informativ.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Piese destinate folosirii pe termen lung sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Piesele ce prezinta in perioada de garantie defecte de fabricatie sau material, conform legii, in vigoare vor fi schimbate cu altele noi.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Garantia produselor poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Piesa nu a fost cumparata de S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L.;
Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);
Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
Piesele prezinta o uzura normala.

Pentru a beneficia de garantia acordata piesei, aceasta trebuie sa fie insotita de urmatoarele:
copie dupa factura de achizitie de la S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L., bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
nota de constatare emisa de catre un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
piesa trebuie sa fie in ambalajul original

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Sunt private de termenul de garantie de 18 luni urmatoarele : filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.
Conditii Suplimentare

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.
Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.
Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. - plata va fi efectuata de catre client; de la S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. . catre client - plata va fi suportata de catre noi.
Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Conditii de returnare: piesa inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie.Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
90 de service-uri auto Euroins
Romanii care au incheiat asigurari auto la Euroins au la dispozitie 90 de service-uri la care pot apela pentru repararea masinilor. Indiferent daca daunele sunt acoperite prin asigurari RCA sau Casco, pot merge la unul dintre cele 90 de service-uri care au decontare directa cu Euroins.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"muzica Bucurestilor de altadata"
"studii in SUA"
"biciclete"
"Game of Thrones Sezonul 4 episod 1"
"jocul cs 1 6 arhivat descarcare gratuita"
"robor 2008"
"engleza titularizare 2009"
"psihologie"
"odat ro"
"ioana05"
"clara sheller"
"bobul de grau compunere"
"prejudecati"
"scrisoare lui mos craciun in franceza"
"andrea teodorova"
"ziua buna"
"sa te cunosc"
"bio natural"
"rezolvari logica bac"
"caine ro obosit"
"verde magazin"
"pasiune toscana seria 3 ep 7"
"Suflete pereche ep 733"
"totii amaratii cu bmw"
"autohipnoza gratis"
"teste auto"
"alimentatie"
"MARIN CORNEA"
"laptopnews"
"dacia 6*6"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.