link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop aprilie 2020 pentru toate zodiile
de godessdiana88 la: 25/03/2020 10:29:52
Horoscopul lunii aprilie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a descoperi în amănunt ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în această lună, dă click pe linkul asociat zodiei tale!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop aprilie 2020 pentru toate zodiile"

Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2020
Evenimentele astrologice cele mai importante ce se răsfrâng asupra horoscopului din luna aprilie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Gemeni, cel al lui Mercur în Berbec, și apoi în Taur, al Soarelui în Taur, aspectul retrograd preluat de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur. Vezi si horoscopul pe scurt pentru fiecare zodie in parte...
Horoscop aprilie 2014 pentru toate zodiile
Afla horoscop aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru toate zodiile in luna aprilie 2014: dragoste, cariera, bani si sanatate.
Horoscopul februarie 2020 pentru toate zodiile
Horoscop pentru luna februarie 2020 al tuturor zodiilor, incluzând predicții astrologice generale, despre dragoste, cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în amănunt ce îți rezervă astrele în această lună , dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Horoscop aprilie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop aprilie 2015 pentru toate zodiile
Horoscopul martie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii martie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrologice generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce îți sortesc astrele luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale!
Horoscop septembrie 2020: Toate zodiile
Horoscopul august 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să-ți dezvălui în detaliu ce îți rezervă soarta din perspectivă astrologică în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop octombrie 2020: Toate zodiile
Horoscopul octombrie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să afli în amănunt ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în luna asta, dă click pe linkul asociat zodiei tale.
Horoscop noiembrie 2020: Toate zodiile
Horoscopul noiembrie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrologice generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în detaliu ce-ți rezervă din perspectivă astrală această lună, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop decembrie 2020: Toate zodiile
Horoscop decembrie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre bani și muncă, dragoste și viață de cuplu. Ca să descoperiri amănunțit ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în decembrie, dă pur și simplu un click pe linkul asociat zodiei tale!
Horoscop aprilie 2016 - Toate zodiile
Horoscopul aprilie 2016 de pe diane.ro iti oferă horoscopul general, cel dragostei, al banilor si al muncii pentru toate zodiile. Dezvăluie-ţi predictiile astrale dand pe click pe zodia asociată zilei tale de naştere!
Horoscop ianuarie 2020: Toate zodiile
Horoscop al lunii ianuarie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrale generale, despre cuplu, dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce te așteaptă în această lună din punct de vedere astrologic, dă click pe linkul ce corespunde zodiei tale!
Horoscop mai 2020: Toate zodiile
În horoscopul Taurului din luna aprilie 2020 se prefigurează focalizarea spre cămin și persoane îndrăgite, o incursiune fructuoasă în profunzimile sinelui tău, demonstrarea cu pregnanță a atuurilor individuale, unele impedimente în proiecte legate de străînătate, o viață sentimentală extrem de stabilă, și câștiguri financiare facilitate de conjuncturi norocoase.
Horoscop iunie 2020: Toate zodiile
Horoscop luna iunie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în amănunțime ce anume te așteaptă din punct de vedere astrologic în luna aceasta, dă click pe linkul asociat zodiei tale.
Horoscop iulie 2020: Toate zodiile
Horoscopul lunii iulie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrologice generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Pentru a afla în detaliu soarta ta din perspectivă astrală în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop august 2020: Toate zodiile
Horoscop august 2020 cuprinzând toate zodiile, incluzând previziuni astrologice generale, despre muncă și bani, dragoste și cuplu. Pentru a descoperi în amănunțime ce te așteaptă din punct de vedere astral în luna aceasta, dă click pe linkul asociat zodiei tale.
Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020
Principalele evenimente astrologice care influențează horoscopul din luna mai 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Gemeni și apoi în Rac, cel al lui Marte în Pești, al Soarelui în Gemeni, parcursul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, Venus în Gemeni, Jupiter în Capricorn, Luna plină din Scorpion și Luna nouă din Gemeni. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN MAI 2020
Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2020
Evenimentele astrologice cele mai importante în horoscopul din luna septembrie 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Balanță și, apoi, în Scorpion, cel al lui Venus în Leu, al Soarelui în Balanță, aspectul retrograd preluat de Marte și cel direct asumat de Jupiter și Saturn, Luna plină din Pești și Luna nouă din Fecioară. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE IN LUNA SEPTEMBRIE 2020.
Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020
Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec, și spre finele lunii, Marte își croiește și el drum în Vărsător. VEZI SI HOROSCOPUL PE SCURT PENTRU TOATE ZODIILE...
Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2020
Evenimentele astrologice majore care-și pun amprenta asupra horoscopului din luna iunie 2020 sunt parcursul retrograd preluat de Mercur în Rac, tranzitul Soarelui în același semn zodiacal, revenirea lui Venus în mișcare directă în Gemeni, pătrunderea lui Marte în Berbec, Luna plină din Săgetător și Luna nouă din Rac. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IUNIE 2020...
Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2020
În luna iulie, conjuncturile astrologice care influențează horoscopul continuă să ia o cale favorabilă, să se detensioneze, relaxeze, asemeni crizei coronavirus. Cele mai importante evenimente astrale din iulie sunt tranzitul lui Saturn în Capricorn, întoarcerea lui Mercur într-o mișcare directă în Rac, tranzitarea Leului de către Soare, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Rac. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IULIE 2020
Evenimente astrologice în horoscopul august 2020
Principalele evenimente astrologice cu un impact major în horoscopul lunii august 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Leu și apoi în Fecioară, cel al lui Venus în Rac, cel al Soarelui în Fecioară, reluarea aspectului direct al lui Uranus în Taur, Luna plină din Vărsător și Luna nouă din Leu. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN AUGUST 2020
Horoscop aprilie 2012: bani
Un horoscop aprilie 2012 este dominat, pe plan financiar, de continuarea tranzitului lui Jupiter prin semnul Taurului. În acelaşi semn intră şi Soarele, pe data de 19, favorizând banii câştigaţi prin munca desfăşurată la serviciu, bani proveniţi din salariu. În ceea ce priveşte afacerile şi alte surse de venit, deocamdată lucrurile nu evoluează la fel de promiţător.
Horoscop aprilie 2014
Horoscop aprilie 2014. Aflati ce va rezerva horoscopul lunii aprilie 2014!
Horoscop noiembrie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop noiembrie 2015 pentru toate zodiile
Aspecte astrologice în horoscopul aprilie 2017
Influenţele astrologice majore din horoscopul aprilie 2017 constau din parcursul retrograd al lui Venus în Peşti, cel al lui Saturn în Săgetător, al lui Pluton în Capricorn şi al lui Mercur în Taur şi Berbec, revenirea lui Venus în aspect direct, tranzitul Soarelui în Taur şi al lui Marte în Gemeni, Luna plină din Balanţă şi Luna nouă din Taur.
Evenimente astrologice in horoscopul aprilie 2018
Aspectele, evenimentele astrologice marcante din horoscopul aprilie 2018 sunt revenirea lui Mercur in tranzit direct, preluarea de catre Saturn a unui parcurs retrograd in Capricorn, sosirea Soarelui in Taur, miscarea retrograda initiata de Pluton in Capricorn, intrarea lui Venus in Gemeni. In aprilie, Luna noua este aflata in Berbec, iar Luna plina poposeste in Scorpion.
Horoscop aprilie 2014 - Toate zodiile
Horoscopul aprilie 2014 ilustreaza un indemn catre visare, marete dar si subiective planuri inspirate de tranzitia lui Venus in Pesti, o ambitioasa, impulsiva dar si incapatanata tendinta de a-i aduce pe oameni de partea noastra, sub impactul calatoriei lui Mercur in Berbec, si apoi in Taur. Pluton retrograd in Capricorn ne indruma, dar ne si motiveaza sa pasim pe noi carari ale succesului si sa ne depasim egocentrismul, in vreme ce Soarele din Taur ne imbie sa ne lasam in voia instinctelor primare, sa ne aparam teritoriul personal, si sa ne cufundam mai adanc in placerile vietii.
Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2020
Evenimentele astrologice prioritare în horoscopul lunii februarie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Berbec, cel al lui Marte în Capricorn, al Soarelui în Pești, cel direct, și apoi retrograd al lui Mercur în Pești, Luna plină din Leu, și Luna nouă din Pești.HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN FEBRUARIE 2020...
Aspecte astrologice în horoscopul aprilie 2016
Caracterizat de trei tranzituri retrograde, horoscopul aprilie 2016 ne indruma sa aflam un echilibru intre prudenta si indrazneala, intre calcule si spontaneitate, sa ne pastram firea atunci cand suntem provocati, sa nu ne agatam de obisnuinte si sa fim deschisi spre o metamorfoza profunda.