link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Leu iulie 2020
de godessdiana88 la: 17/06/2020 18:18:04
taguri: Horoscop Leu iulie 2020 Diverse 
Chiar de la debutul lunii, niste probleme minore de sănătate te pot îmboldi să-ți revizuiești stilul de viață, să te dezbari de obiceiuri dăunătoare. Ești inspirat să adopți o dietă echilibrată, debarasată de toxine, grăsimi, să-ți impui un program regulat de exerciții fizice.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Leu iulie 2020"

Horoscop Fecioară iulie 2020
Horoscop Fecioară iulie 2020
Potrivit horoscopului Fecioarei din luna iulie 2020 ești îndrumat să-ți dezvălui comorile interioare, să îți dinamizezi relaționarea cu prietenii, treci printr-un proces de purificare sufletească și spirituală, ai o viață sentimentală ce necesită încredere și reînvigorare.
Horoscop Leu iulie 2014
Horoscopul Leului iulie 2014 anticipeaza o pendulare intre o fructuoasa implicare in lume si o fertila regasire in singuratate. Este vremea descoperirii adevaratilor prieteni si dusmani, reinvigorarii legaturilor cu familia, asumarii unei atitudini pozitive, optimiste, construirii propriilor oportunitati si inaintarii dinamice spre ambitioase teluri si idealuri.
Horoscop Leu iulie 2015
Horoscopul Leului iulie 2015 anticipează o perioada iniţială de singurătate, având două tăişuri, benefică sau malefică în funcţie de realismul şi obiectivitatea cu care îţi estimezi sinele şi îi evaluezi pe cei din preajma ta. Urmează un ciclu astral oportun afirmării şi promovării personalităţii şi intereselor tale, ce îţi impune totuşi să nu pici în plasa conformismului, a unei vanităţi exagerate şi a unei încrederi oarbe în tine însuţi.
Horoscop Taur iulie 2020
Începând cu 2 iulie 2020, te înscrii într-un ciclu astral nițel sumbru, în care ești silit să te dezbari de un optimism neîntemeiat, de o credință oarbă în destinul tău de excepție.
Horoscop Leu iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Leului lasa sa se intrezareasca o perioada de incandescenta intelectuala, focalizarea asupra telurilor dragi si armonizarea relatiilor cu ceilalti. Toate sunt bune si frumoase numai daca adaptabilitatea si atitudinea pozitiva te sprijina sa depasesti barierele inaltate in calea ta de tranziturile retrograde ale planetelor Uranus si Mercur.
Horoscop Leu iulie 2013
Horoscopul Leului iulie 2013 instaureaza o perioada de mari provocari si teste ale perseverentei si increderii in propriile tale forte, ce te pot aduce in pragul unor hotaratoare transformari ale sinelui si modului de abordare a lumii.
Horoscop Leu iulie 2011
In luna iulie 2011 , Leul pare a evada o vreme dintr-o rationalitate uneori sterila , lasandu-se invadat de fiorii intuitiei.In acest fel , el are sansa de a descoperi o perspectiva nebanuita si mirifica . In acest mod , el are sansa de a se descoperi pe sine insusi.
Horoscop Leu mai 2020
Dacă ești supus unei tensiuni generate de faptul că nu mai știi cum să-ți împărți timpul și energia între viața personală și cea profesională, Luna plină apărută pe 7 mai 2020 în Scorpion te inspiră să afli căi noi de a instaura un echilibru stabil între aceste două domenii esențiale ale traiului tău, astfel încât să îți dezvolți carierea și, totodată, să petreci mai mult timp de calitate acasă, împreună cu familia.
Horoscop Leu septembrie 2020
Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești îți sugerează să acorzi mai puțină atenție lumii din afară, și să te focalizezi spre interiorul tău, astfel încât să îți afli o semnificație mai profundă a existenței. Cu toate astea, unele schimbări din mediul tău înconjurător par să te sprijine într-o orientare spirituală ce poate avea drept rezultat o regenerare a relațiilor tale umane din orice aspect al traiului tău.
Horoscop Leu Octombrie 2020
Nu cumva nerăbdarea cu care aștepți bucurii, aventuri incitante viitoare te privează de disponibilitatea de a savura clipe de fericire prezente? Această întrebare poate fi ridicată pe 2 octombrie 2020, când Luna plină se amplasează în Berbec. Entuziasmul tău legat de planuri cu bătaie lungă în viitor le poate trezi resentimente unor amici, mai ales dacă neglijezi să le arăți susținerea, ajutorul în materializarea viselor lor! Reechilibrează-ți împărtășirea a ceea este mai de preț cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop Leu iulie 2018
După o perioadă dedicată explorării lumii tale interioare, reenergizării și remobilizării sinelui, ar trebui să te simți sigur pe tine, invulnerabil din punct de vedere emoțional în relaționarea cu cei din preajma ta.
Horoscop Leu ianuarie 2020
Încă de la începutul lunii, ești impulsionat să-ți exprimi cu elocvență, forță de convingere, persuasiune. Creativitatea ți se înalță până la cer, și se manifestă pregnant în toate domeniile existenței tale, dar îți poate veni greu câteodată să ți-o pui în aplicare, întrucât ești interesat mai mult de distracție, și mai puțin de muncă.
Horoscop Leu februarie 2020
Chiar de la începutul lunii, un anumit aspect al traiului tău ajunge la un sfârșit, trece printr-un fel de moarte și renaștere simbolică. Nu este exclus să ai o revelație spirituală cutremurătoare, impresionantă.
Horoscop Leu martie 2020
E de bun augur să nu te focalizezi exclusiv pe propriul drum, trecând astfel cu vederea dorințele și nevoile celor din jurul tău, să fii mereu gata să le asculți păsurile, să le ierți eventuale greșeli pentru a-ți fi iertate și ale tale. Îngroapă securea războiului și dă întâietate lucrurilor care te unesc cu ceilalți, și nu celor care te despart de ei!
Horoscop Leu aprilie 2020
Chiar de la debutul lunii, optimismul care te însuflețeste reprezintă cheia succeselor tale. Atragi spre tine oameni cu o atitudine pozitivă sau care se bucură de compania ta grație gândirii tale pozitive. Ai numeroase ocazii să-ți petreci timpul cu tot felul de persoane, dar preferi mai cu seamă să te întâlneșți cu prietenii, să-ți armonizezi relațiile cu aceștia.
Horoscop Leu iunie 2020
Circumstanțele interioare și exterioare dinspre sfârșitul celei de-a doua decade a lunii par să ia o turnură neașteptată, nedumeritoare, determinându-te să-ți pui sub semnul întrebării încotro te vor conduce în viitorul apropiat.
Horoscop Rac iulie 2020
Niște împrejurări incomode, neprielnice, sunt pe cale să te forțeze să-ți revizuiești legăturile de parteneriat din toate sferele vieții tale, de la cele personale, la cele sociale și profesionale. În acest context astral, poți să te desprinzi de asocieri păguboase care te trag în jos, îți pun bețe în roate în dezvoltarea ta.
Horoscop Balanță iulie 2020
Înclinat să-ți explorezi sinele, ai capacitatea să te înscrii într-o evoluție psihologică presupunând desprinderea de un pesimism neîntemeiat și asumarea unei atitudini pozitive față de viață.
Horoscop Scorpion iulie 2020
Chiar de la debutul lunii, ești dornic, dar și forțat de împrejurări să treci în revistă modul cum te conectezi cu cei din preajma ta și cum pui în valoare mesajele primite din mediul tău exterior. Deși ești amator să îți multiplici relațiile sociale, eviți cu orice preț să te implici în discuții superficiale, ce-ți pot consuma timpul în zadar. De fapt, ești stimulat să-ți eficientizezi relaționarea în lume.
Horoscop Capricorn iulie 2020
Chiar din primele zile ale lunii poți fi măcinat de unele frustrări, dezamăgiri, o șubrezire a încrederii în ține însuți, câteva eșecuri în relaționarea cu cei din jurul tău.
Horoscop Berbec iulie 2020
Chiar din cele dintâi zile ale lunii ești înclinat să fii foarte sensibil față de statutul tău în lume, și să fii frustrat de faptul că acesta nu este pe atât de înalt precum ți-ai dori... Nu este vorba doar de zvonurile, bârfele unor oameni răuvoitori despre tine, ci și de năzuința de a fi văzut în cea mai bună, mai favorabilă lumină. Ești, de altfel, încurajat să iei măsuri ferme, pornind de la esențe, și nu de la aparențe, pentru a-ți crește notabil prestigiul în plan social.
Horoscop Gemeni iulie 2020
Chiar de la debutul lunii, poți descoperi că mijloacele ai recurs până acum pentru a controla mediul exterior și oamenii din apropierea ta nu mai sunt eficiente. De fapt, ți se poate atrage atenția că nu mai ești stăpân pe tine însuți, și că aceasta este sursa problemelor tale.
Horoscop Leu august 2020
Te exprimi sugestiv, îți comunici cu încredere în tine însuți și forță de convingere ideile, opiniile, ai prilejul de a crește în ochii altora, chiar dacă nu te conformezi convențiilor, unor reguli nescrise, și îți afirmi plenar originalitatea, individualitatea.
Horoscop Leu noiembrie 2020
După o vreme stând sub semnul unei anumite dezorientări în interacțiunea cu cei din jurul tău, îți reiei, cu impetuozitate, traseul favorabil în sfera socială, înarmat cu o sporită motivare și credință în tine însuți. Pari să știi limpede ce ai de făcut în acest domeniu, ce fel de conexiuni umane poți continua să le cultivi ori să ți le creezi.
Horoscop Leu decembrie 2020
Îți exprimi cu elocvență opiniile, îți îmbraci gândurile în cuvinte meșteșugite, extrem de sugestive. Lectura, scrisul, alte activități intelectuale capătă întâietate în existența ta.
Horoscop Leu iulie 2016
Luna nouă apărută pe 4 iulie 2016 în Rac şi a douăsprezecea casă a Leului revarsă peste tine un potop de amintiri, doruri şi vise impresionante. Acest aflux emoţional te poartă spre o schimbare, către vindecarea unor răni sufleteşti. Secrete bine păstrate până acum de cei din imediata ta apropiere sunt pe cale să iasă la iveală.
Horoscop Leu iulie 2017
Luna aceasta îţi este favorabilă vieţii sociale, întâlnirii şi cunoaşterii unor oameni deosebiţi în stare să-ţi împrospăteze existenţa. La ordinea zilei sunt relaţiile de amiciţie, împliniri derivate din întărirea şi armonizarea prieteniilor mai vechi şi înfiriparea altora, noi.
Horoscop Leu iulie 2019
Natura ta leonină iese la iveală! Încărcat cu un potențial energetic consistent, ești gata să iei ceea ce ți se cuvine fără a mai aștepta încuvințarea altora. Te focalizezi cu ușurință către obiectivele tale cele mai ambițioase și nu te lași pe tânjală până ce nu ți le vezi împlinite.
Horoscop iulie 2020: Toate zodiile
Horoscopul lunii iulie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrologice generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Pentru a afla în detaliu soarta ta din perspectivă astrală în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.