link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop iulie 2020: Toate zodiile
de godessdiana88 la: 29/06/2020 17:21:08
Horoscopul lunii iulie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrologice generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Pentru a afla în detaliu soarta ta din perspectivă astrală în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop iulie 2020: Toate zodiile"

Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2020
În luna iulie, conjuncturile astrologice care influențează horoscopul continuă să ia o cale favorabilă, să se detensioneze, relaxeze, asemeni crizei coronavirus. Cele mai importante evenimente astrale din iulie sunt tranzitul lui Saturn în Capricorn, întoarcerea lui Mercur într-o mișcare directă în Rac, tranzitarea Leului de către Soare, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Rac. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IULIE 2020
Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile
In Horoscopul iulie 2014, toate zodiile sunt influentate in profunzime mai ales de tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in turnura directa in Scorpion si trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec. Daca primele doua majore evenimente astrologice sunt asociate cu transformari pozitive ale existentei, cel de-al doilea poate provoca deruta, mai cu seama atunci cand nu exista o adevarata armonie in interdependenta dintre lumea interioara si cea exterioara. Prezenta lui Marte in Leu insufla incredere in sine, mandrie si chiar orgoliu personal, ne indruma care drumurile cel mai scurte si mai eficiente de implinire a telurilor si ne indeamna sa obtinem rezultate cat mai vizibile si mai rapide ale actiunilor noastre. Calatoria lui Venus in Rac poate destepta o intensa sensibilitate emotionala si necesita uneori prudenta in dragoste, in vreme ce iesirea lui Mercur din tranzitul sau retrograd si perindarea sa prin nu mai putin de trei zodii este de bun augur, dar nu ne fereste de unele probleme in comunicarea cu ceilalti.
Horoscop iulie 2015 - Toate zodiile
Horoscop general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii şi banilor pentru toate zodiile în luna iulie 2015. Pentru a descoperi previziunile astrologice referitoare la tine, dă click pe linkul corespunzător horoscopului zodiei tale.
Horoscop iulie 2016: Toate zodiile
Horoscop general iulie 2016, horoscopul dragostei, muncii şi banilor în luna lui Cuptor. Dezvăluie-ţi predicţiile astrale dând click pe linkul zodiei ce corespunde zilei tale de naştere.
Horoscop iulie 2019 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iulie 2019 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrologice generale, despre dragoste, viața de cuplu, muncă și bani. Pentru a descoperi în amănunțime la ce te poți aștepta din punct de vedere astral în această lună, accesează linkul asociat zodiei tale!
Horoscop ianuarie 2020: Toate zodiile
Horoscop al lunii ianuarie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrale generale, despre cuplu, dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce te așteaptă în această lună din punct de vedere astrologic, dă click pe linkul ce corespunde zodiei tale!
Horoscop iunie 2020: Toate zodiile
Horoscop luna iunie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în amănunțime ce anume te așteaptă din punct de vedere astrologic în luna aceasta, dă click pe linkul asociat zodiei tale.
Horoscop mai 2020: Toate zodiile
În horoscopul Taurului din luna aprilie 2020 se prefigurează focalizarea spre cămin și persoane îndrăgite, o incursiune fructuoasă în profunzimile sinelui tău, demonstrarea cu pregnanță a atuurilor individuale, unele impedimente în proiecte legate de străînătate, o viață sentimentală extrem de stabilă, și câștiguri financiare facilitate de conjuncturi norocoase.
Horoscop iulie 2018: Toate zodiile
Horoscopul lunii iulie 2018, cuprinzând previziuni astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani, pentru toate zodiile. Ca să afli în detaliu ce anume îți indică astrele în iulie, apasă pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop iulie 2017 - Toate zodiile
Previziuni astrologice pentru toate zodiile, incluzand tendintele generale din aceasta luna, cele legate de dragoste, munca si bani. Pentru a vedea pe larg ce iti rezerva luna iu,ie 2017, apasa pe linkul corespunzator zodiei tale...
Horoscopul februarie 2020 pentru toate zodiile
Horoscop pentru luna februarie 2020 al tuturor zodiilor, incluzând predicții astrologice generale, despre dragoste, cuplu, muncă și bani. Ca să descoperi în amănunt ce îți rezervă astrele în această lună , dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Horoscop aprilie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a descoperi în amănunt ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în această lună, dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Horoscop Taur iulie 2020
Începând cu 2 iulie 2020, te înscrii într-un ciclu astral nițel sumbru, în care ești silit să te dezbari de un optimism neîntemeiat, de o credință oarbă în destinul tău de excepție.
Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscopul iulie 2017 stă sub semnul unor evenimente/aspecte astrologice notabile: Venus tranzitează sectorul Gemenilor şi după aceea zona astrală a Racului, Mercur pe cel al Leului şi, spre finalul lunii, pe cel al Fecioarei, Marte şi Soarele se amplasează în Leu. Luna plină se aşează în Capricorn, iar Luna nouă poposeşte în Leu.
Horoscop iulie 2011
Într-un horoscop iulie 2011, remarcăm existenţa a două Luni noi: una în Rac, în chiar prima zi a lunii, şi alta în Leu, la sfârşitul intervalului. Vor exista, aşadar, proiecte care trebuie rezolvate rapid, care debutează şi se încheie pe durata lunii iulie, netrebuind lăsate pe altădată. E vorba în special de cele care au în prim-plan viaţa de familie.
Horoscop iulie 2012: bani pentru Fecioara, iubire pentru Gemeni
Un horoscop iulie 2012 este dominat de trei evenimente astrale majore. În primul rând, Marte intră în Balanţă, după mai multe luni petrecute în Fecioară. Devenim mai deschişi la colaborări şi parteneriate şi acordăm mai multă atenţiei artei şi frumosului, în general.
Horoscop decembrie 2015 - Toate zodiile
Horoscop general pentru toate zodiile în luna decembrie 2015, horoscopul dragostei şi relaţiilor de cuplu, horoscopul muncii şi banilor, precum şi previziunile astrale pentru Crăciun şi Anul Nou. Pentru a afla în amănunt ce îţi rezervă viaţa în luna decembrie 2015, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop Fecioară iulie 2020
Horoscop Fecioară iulie 2020
Potrivit horoscopului Fecioarei din luna iulie 2020 ești îndrumat să-ți dezvălui comorile interioare, să îți dinamizezi relaționarea cu prietenii, treci printr-un proces de purificare sufletească și spirituală, ai o viață sentimentală ce necesită încredere și reînvigorare.
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2014
Horoscopul iulie 2014 se remarca prin numeroase si majore evenimente astrologice avand potentialul de a marca pregnant noi incercari si drumuri de rascruce in destinul nativilor din toate zodiile. Intre acestea nu au cum a nu fi mentionate tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in tranzit direct in Scorpion, trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si intrarea lui Marte in Scorpion.
Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020
Principalele evenimente astrologice care influențează horoscopul din luna mai 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Gemeni și apoi în Rac, cel al lui Marte în Pești, al Soarelui în Gemeni, parcursul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, Venus în Gemeni, Jupiter în Capricorn, Luna plină din Scorpion și Luna nouă din Gemeni. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN MAI 2020
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2015
Horoscopul iulie 2015 se anunta a fi complex avand in vedere ca in aceasta luna apar in cer doua Luni pline, Mercur si Venus tranziteaza doua sectoare astrologice, si atat planeta dragostei, cat si Uranus se inscriu intr-o miscare retrograda. Aceste fenomene astrale, impreuna cu celelalte, precizate mai jos, conduc catre o particularizare adanca a traseului existential al fiecarei zodii, asa cum veti putea constata peste putin timp in horoscopul iulie 2015 al fiecarui semn zodiacal.
Horoscop 2014 pentru toate zodiile
Horoscop 2014 pentru toate zodiile
Horoscop iulie 2018
Horoscop iulie 2018. Aflati ce va rezerva astrii in luna iulie 2018!
Horoscop Iulie 2014 Berbec
Horoscop Iulie 2014 Berbec
Horoscop Iulie 2014 Taur
Horoscop Iulie 2014 Taur
Horoscop august 2014 - Toate zodiile
In horoscopul august 2014, toate zodiile sunt influentate mai ales de tranzitul lui Venus in Leu, al lui Mercur si al Soarelui in Fecioara, de Luna plina din Varsator si Luna noua din Fecioara. Pentru a-ti vedea horoscopul august 2014, tot ce ai de facut este sa dai click pe linkul rosu corespunzator fiecarei zodii.
Horoscop 2016 pentru toate zodiile
Horoscop 2016 pentru toate zodiile
Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile
Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna iulie 2010. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile
Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna iulie 2011. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.