link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tehnologia revoluționare prin care Extratereștri comunica cu oameno
de Kage la: 12/09/2020 22:43:56
Programul SETI caută de zeci de ani dovezi ale semnalelor extraterestre, dar dacă folosim tehnologia greșită? Întrebarea dacă suntem singuri în Univers rămâne una dintre cele mai mari enigme ale timpului nostru. Deși pare aproape de neconceput că civilizația noastră să fie singura din Cosmos, rămâne totuși faptul că încă nu am văzut nicio dovadă concretă (unii spun că ar fi, iar acest dovezi sunt ascunse de autorităţi).

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Tehnologia revoluționare prin care Extratereștri comunica cu oameno"

Extratereştrii au adus viaţa pe pământ?
Potrivit unui nou studiu, viaţa a fost însămânţată pe pământ - direct sau indirect - de extratereştri. Dacă o "sămânţă," fie ea un compus de molecule organice, fie un grup de colonişti din cosmos, ajunge pe o planetă locuibilă ce orbitează o stea apropiată de cea a planetei de origine, viaţa poate să prindă rădăcini.
Cum întreţine Republica România o armată de revoluţionari-fantomă
Despre cum poţi deveni 'revoluţionar' în Republica România.
Vaticanul crede în extratereştri, dar nu şi într-un Iisus extraterestru
Revendul José Gabriel Funes, un astronom care conduce observatorul, a spus că este deschis faţă de posibilitatea existenţei vieţii extraterestre de mai mult timp. Funes nu găseşte nici o contradicţie între teologia catolică şi credinţa în extratereştri. El a afirmat mai demult că oamenii nu ar trebui să pună limite libertăţii creatoare a lui Dumnezeu.
Dacă totuşi există extratereştrii ?
V-ati gandit vreodata, ca macar de dragul teoriei sa luati in calcul si o astfel de posibilitate ?
Revoluţionari doar pe hârtie la Romania, te iubesc!
Revoluţionari doar pe hârtie la Romania, te iubesc!
Vin extratereştrii ?
Vin extratereştrii ?
Decembrie 2012: extratereştrii vin spre noi, cu Dacia 1100
Aceste nave cosmice se află acum pe undeva pe după Jupiter, dar – după calcule extrem de complicate, făcute atât pe degetele de la mâini, cât şi pe cele de la picioare – s-a constatat că traiectoria lor indică o direcţie cât se poate de clară: Terra. Şi nu oriunde pe Terra ci – surpriză maximă! – tocmai pe teritoriul SUA.
Numărul doi din Republica România este un fals revoluţionar
Despre politicienii de cacao din România.
Cica nu descoperim extratereștrii pentru ca s-au autodistrus singuri
Cica nu descoperim extratereștrii pentru ca s-au autodistrus singuri
Jurassic World - Lumea Dinozaurilor (2015) - Online Subtitrat in Romana CinemaBiled
Jurassic World - Lumea Dinozaurilor (2015) - Online Subtitrat in Romana . CinemaBiled . Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om....
Software. Începuturi
Între fenomenele considerate „revoluţionare” pentru vremurile noastre se numără şi cel al programelor „gratis” sau mai bine zis „libere”. În cele ce urmează voi trece în revistă acest fenomen. Voi începe cu istoria şi apariţia acestui fenomen, iar mai apoi vom vedea care sunt atributele lui cele mai surprinzătoare, care îl clasează printre „revoluţionare”. În episoadele viitoare vom vedea cum arată viitorul din acest punct de vedere.

Pentru a derula firul istoriei software-ului şi a-l întelege mai bine este nevoie să enumerăm succint evoluţia computerelor (aşa-numitul „hardware”) şi să înţelegem interdependenţa sau independenţa lor.
Un roman pretinde ca a descoperit o metoda revolutionara care sporeste autonomia autoturismelor electrice
M.T., un român din Cluj, rezident în Italia, susţine că a descoperit o metodă revoluţionară prin care autoturismele cu motoare electrice pot avea mult mai multă autonomie decât cele existente pe piaţă. Acesta afirmă că a reuşit să obţină o autonomie a bateriilor de cel puţin 1.000 km, adică de câteva ori mai mare decât a maşinilor cu baterii care funcţionează pe bază de curent, produse până în prezent.
Jocul Wolfenstein 3D « Călătorie în Trecut
Jocul recunoscut a fi primul din seria First Person Shooter este Wolfenstein 3D, un joc revoluţionar ce a fost ...
Microblogging, tlogging - Streem.us
Prin internet există multe servicii de microblogging sau altfel numit tlogging ca: Tumblr, Mmm…tasty, frumosul Soup.io, şi stand-alone motoare de microblogging: Gelato şi NanoGrabbr. Sunt diferite, dar ideea este unică astfel deosebiri esenţiale nu veţi observa. Deosebirile sunt în diferite chestii.Streem nu se deosebeşte de cele menţionate mai sus prin lucruri revoluţionar diferite, dar are multe chestii şi mărănţuşuri foarte plăcute ce esenţial vă va uşura viaţa de microblogger, avînd multe chestii deja cunoscute de la bloggingul tradiţional!
Turme şi cupluri
Mergând mai departe alte două entitâţi zâmbesc alene . Una spune câ a satisfacut-o prietenu , alta se vaitâ că n-are orgasm de ala “uuuu” . Altul se laudă cu manechinu , mergând cu pieptul “sus” . Un demon sus răsare . Roşu , semaforu . Prins cu oamenii la stop . Mi-e rău .

Omule , dar eşti ciudat ? Mult prea dezaxat ! Cu toţii bem apă din fântâna nebuniei , ţie ti-e sete . Ai să mori . Îmi iau Ice Tea . O scot eu la capăt . Azi am fost la grădina zoologică . Oameni , extratereştrii , pisici , roboţi , non-sens . Algoritmi , condiţii , nu-uri , da-uri . Plictiseală , monotonie , orgasm ! Ejaculează o galaxie pe sânul Naturii . Haoooooooos ! Iubesc antimateria .
Porțile Iadului tocmai s-au deschis în Guatemala | TransMix
Primele cuvinte care mi-au trecut prin cap au fost: „Nu poate fi adevărat, altă imagine photochopuită de unul cu imaginația dominată de filmele în care suntem atacați de către extratereștrii!”. Pe urmă am verificat sursa: Guvernul Guatemalei. Hmmm. Această „gaură de scurgere” a apărut Duminica trecută în mijlocul unei intersecții din Ciudad de Guatemala. Doar dacă mă uit la fotografie mă ia cu amețeala.
România în prag de faliment şi de război civil
Șansele României s-au terminat astă vară.

România e un avion rămas fără motor – adică fără sector privat. Şi în loc să se zbată să-l repornească, piloții au negat la început ca ar exista o problemă. Au zis ca motorul o sa pornească singur. Sau că vin alte avioane si trimit ei niște mecanici, sa rezolve problema. Evident, problema nu s-a rezolvat.
Atunci echipajul le-a zis pasagerilor: dacă dăm toți din mâini ca păsările, sigur scăpăm. Ne trebuie solidaritate! (Serios, cam atât au valorat soluțiile anticriză ale PDL-ului). Acum a venit PSD-ul: lăsați-ne să pilotăm noi, că avem o soluție complet diferită: în loc să dăm din brațe ca păsările (hehe, ce proşti pdl-iştii ăștia!) vom roti brațele ca niște elice! E modern şi e revoluționar!

Bineînțeles, tot o tâmpenie este. Singura soluție ar fi fost cea cerută de 2 ani de zile, chiar de către sectorul privat: dați-ne “benzină”, taică! Nu ne mai jupuiți de bani! Micșorați taxele şi impozitele firmelor!

Era foarte simplu. Acum însă e inutil. Oricine ar veni la conducere, vine degeaba. Avionul s-a apropiat prea tare de pământ si prăbușirea e inevitabilă. [...]
WikiLeaks a transformat deja Statele Unite. Urmează restul lumii (?)
Telegramele diplomatice americane dezvăluite de WikiLeaks au depăşit în efecte chiar şi aşteptările liderului organizaţiei, Julian Assange.Publicarea acestor documente în întreaga lume a deschis ample dezbateri. Dincolo de ipostazele jenante în care au fost puşi anumiţi politicieni americani, instituţii sau companii , WikiLeaks pune societatea americană, dar şi cea globală, în faţa unor noi orizonturi. Philip Bennett, fost redactor-şef adjunct la cotidianul The Washington Post, în prezent profesor la Universitatea Duke din Carolina de Nord, explică, exclusiv pentru romanialibera.ro, ce impact au dezvăluirile WikiLeaks în Statele Unite ale Americii.

WikiLeaks, fenomen revoluţionar

Scurgerile de informaţii făcute publice de organizaţia non-profit a lui Assange „sunt un subiect uriaş în Statele Unite din două motive: primul, pentru conţinutul secret al materialelor publicate, cea mai amplă şi profundă privelişte din istorie a lumii secrete a diplomaţiei; al doilea motiv este natura scurgerilor, care a schimbat radical ecuaţia dintre guvern şi organizaţiile de ştiri în ceea ce priveşte divulgarea de informaţii clasificate”, spune Bennett. În plus, afirmă profesorul american, „WikiLeaks este fără îndoială un fenomen comparabil, prin noutate şi potenţial de revoluţionare, cu însuşi Internetul, internaţional, descentralizat şi greu, dacă nu imposibil de tras la răspundere”. [...]
Azi vs 1859
Dacă atunci era la modă efervescenţa revoluţionară a naţiunilor care-şi afirmau dreptul la existenţă, acum trăim în vremea lui ”Top 300 cei mai bogaţi” şi-a reclamelor.
Protest Anti-ACTA în Ploiești
Am fost astăzi prezent la manifestările de protest anti-ACTA care au avut loc în centrul Ploieștiului. Inițial, am fost deturnat de către zgomotul produs de revoluționarii de serviciu, dar până la urmă am reperat figurile celebre venite să protesteze împotriva ACTA.
hai la lupta cea mare, rob cu rob…
De-abia am scăpat de inundaţia de sloganuri, pozuţe, glumiţe, patetisme, derapaje cu iz chinezesc, apeluri la orgoliul meu de băiat de gaşcă, cool şi anti-sistem, că netul se face albie pentru alt şuvoi revoluţionar. Interesant (nu neaşteptat, însă) e că mare parte din cei care, timp de o lună, au vrut neapărat să mi-l bage pe Nicuşor Dan pe gât, în urechi, în ochi, în casă, pe uşă, pe geam, dar mai ales pe horn, vor acum, neapărat, să-i salveze preşedintelului unul dintre supuşii cu ştaif.
TOP 10 mistere celebre ştiinţifice şi rezolvările acestora
Un sondaj realizat în Marea Britanie de un post de televiziune dedicat ştiinţei a identificat cele mai mari 10 mistere ştiinţifice pentru care oamenii îşi doresc explicaţii.

Peste 2.000 de persoane au răspuns sondajului comandat de postul TV Eden cu ocazia lansării programelor „Science Month”. Cercetarea sociologică a arătat că întrebarea ştiinţifică pe care majoritatea britanicilor o doresc rezolvată este „Suntem singuri în Univers sau există extratereştri?”.
Garsoniera din padurea de macarale, Dan Chisu
Basile Carlasse este un regizor de teatru celebru în Franţa. Fiind de origine română – cu numele neaoş Vasile Cârlice –, se întoarce în România post-revoluţionară pentru a pune în scenă o alegorie a sistemului comunist. Însă odată cu amintirile şi nostalgiile iese la iveală Gelu.
Mohs Ostentatienne Opera Sedan
În anul 1967, compania Mohs Seaplane Corporation lansa pe piaţa automobilelor un concept nou, atipic. Era anunţat ca un automobil revoluţionar, ce nu avea ...
Lentile de contact zilnice
Primele lentile de contact zilnice au fost introduse în piață în 1995, ca un element revoluționar care a permis utilizatorilor de a reduce riscul de infecții și să aibă grijă de vederea lor, de asemenea. Lentilele de contact zilnice sunt lentile moi de contact din hidrogel permeabil, pentru a hidrata ochii într-un mod adecvat si evita orice risc de infecție sau de vizibilitate redusă adesea legata de o utilizare prelungită a lentilelor de contact si colectarea depozitelor de proteine de pe suprafața lentilelor de contact. Lentilele de contact zilnice nu au nevoie de nici o grijă deosebită, deoarece este suficient pentru utilizator pentru a deschide pachetul, a pune lentilele și să le dea jos după utilizare. A doua zi, utilizatorul trebuie să repete procedura descrisă mai sus, cu o nouă pereche de lentile de contact.
Set Uleiuri esențiale - Raindrop Technique
Kitul Raindrop Technique combină arta aromoterapiei cu masajul în aplicarea uleiurilor esențiale în diferite zone ale corpului. Acest kit asigură un mijloc revoluționar de a aduce echilibru și armonie în corpul fizic, mental și emoțional .

Include

DVD Raindrop Technique

Conține :

7 uleiuri esențiale Single (sticluțe de 5 ml) :

Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Wintergreen essential oil.

2 blenduri (sticluțe de 5 ml ) :

Valor Blend, Aroma Siez Blend.

Conține , de asemenea 2 uleiuri de masaj

1 ulei de masaj Ortho Ease 236 ml, 1 ulei de masaj V - 6 236 ml.

SE RECOMANDĂ

scolioză, lumbago, sciatică,
Horoscop Pești ianuarie 2018
În cea dintâi parte a lunii te simți nemaipomenit de bine printre oamenii, prietenii îți rezervă o grămadă de suprize plăcute și îți inspiră sau confirmă idei revoluționare de transformare a vieții tale sau a punere în practică a unor idei aparent trăznite, dar pline de potențial în afaceri ori profesie.
Mai mult de 3 din 10 femei încearcă astăzi această procedură estetică. Iată ce au descoperit cercetătorii din Statele Unite în urma unui studiu!
În ultimii ani, procedurile estetice au căpătat o notorietate extrem de mare în Statele Unite, ca în întreaga lume, de altfel. Într-un studiu publicat în US National Library of Medicine în anul 2017 cercetătorii americani au descoperit că de la an la an, a existat o creștere fenomenală în rândul femeilor care apelează la saloane de specialitate pentru proceduri estetice. Acest fapt nu ar reprezenta nimic neobișnuit, la prima vedere, nu-i așa?

Ei bine, studiul demonstrează, însă, că peste 30% din acea creștere se raportează la o procedură revoluționară, nou întâlnită în unele clinici estetice de specialitate și în unele saloane de înfrumusețare și remodelare corporală.
Primul taxi zburator testat cu succes in Germania! VIDEO!
Primul taxi zburator testat cu succes in Germania!

În Germania, a fost efectuat primul zbor de succes cu un prototip de taxi cu 5 locuri, pe care compania spera să îl pună la dispoziția consumatorilor începând cu anul 2025.

Start-up-ul german Lilium, compania care dezvoltă un serviciu revoluţionar aerian de taximetrie, dezvăluie finalizarea primului zbor al unei aeronave electrice de pasageri care a decolat şi aterizat pe vertical.