link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
14 septembrie 2020: Ziua schimbării rolurilor între șefi și subordonați
de godessdiana88 la: 13/09/2020 16:24:27
Celebrată anual în a două zi de luni din septembrie (în 2020, pe 14 septembrie), Ziua schimbării rolurilor între șefi și subordonați își are originea în SUA, tinzând să se extindă treptat și în alte țări.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"14 septembrie 2020: Ziua schimbării rolurilor între șefi și subordonați"

24 septembrie 2020: Ziua Maritimă Mondială
Un eveniment celebrat anual în ultima săptămână sau joi a lunii octombrie, Ziua Maritimă Mondială este marcată în 2020 pe 24 septembrie. Aceasta oferă oportunitatea focalizării atenției asupra importanței transportului de marfă pe vase (shipping), a altor activități maritime, și a sublinia contribuția semnificativă a Organizației Maritime Internaționale (IMO) și a statelor sale membre la eforturile globale de îmbunătățire a siguranței, securității și eficienței shipping-ului și la protejarea mediului natural maritim.
14 septembrie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
Pe data de 14 septembrie se celebreaza sarbatoarea Inaltarea Sfintei Cruci, numita si Ziua Crucii, atat in biserica crestin-ortodoxa, cat si in cele romano-catolica si greco-catolica.
Horoscop Vărsător septembrie 2020
În horoscopul Vărsătorului din luna septembrie 2020 prevalează năzuințe ardente, uneori aproape intangibile, avantaje corelate cu străinătatea, focalizarea pe legături de asociere, dezideratul ajustării relaționării sociale, atenția intensă acordată universului lăuntric, o viață sentimentală echilibrată și una profesională insistând pe creșterea randamentului.
https://www.diane.ro/2020/08/horoscop-varsator-septembrie-2020.html
Horoscop Taur septembrie 2020
Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești și trigonul dintre Soare și Uranus îți atrag atenția asupra modalității cum îți menții în profunzime relațiile umane, îndeosebi cele cu prietenii. Întreținerea acestora numai online, pe internet, se poate dovedi a fi, în cele din urmă, păguboasă. Din fericire, ești dornic să te întâlnești față în față cu oamenii apropiați, și, în plus, simți nevoia să o iei un pic razna în această zi, să fii imprevizibil și neconformist, impresionandu-i plăcut pe cei din preajma ta.
Horoscop Rac septembrie 2020
Ziua de 2 septembrie 2020 stă sub semnul Lunii pline din Pești și a opoziției dintre Venus și Saturn. În acest context astral, te poți simți intimidat de unii oameni din preajma ta, preferând, mai degrabă, să te retragi în singurătate.
Horoscop Leu septembrie 2020
Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești îți sugerează să acorzi mai puțină atenție lumii din afară, și să te focalizezi spre interiorul tău, astfel încât să îți afli o semnificație mai profundă a existenței. Cu toate astea, unele schimbări din mediul tău înconjurător par să te sprijine într-o orientare spirituală ce poate avea drept rezultat o regenerare a relațiilor tale umane din orice aspect al traiului tău.
Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2020
Evenimentele astrologice cele mai importante în horoscopul din luna septembrie 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Balanță și, apoi, în Scorpion, cel al lui Venus în Leu, al Soarelui în Balanță, aspectul retrograd preluat de Marte și cel direct asumat de Jupiter și Saturn, Luna plină din Pești și Luna nouă din Fecioară. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE IN LUNA SEPTEMBRIE 2020.
Horoscop Săgetător septembrie 2020
Sub influența Lunii pline apărute pe 2 septembrie 2020 în Pești ești înclinat să fii mai mereu aproape de casă, să lași pe altădată o eventuală călătorie ori excursie. Poți să sărbătoreșți o realizare deosebită, un eveniment fericit în familie, să găzduiești acasă o petrecere cu rude apropiate și persoane îndrăgite.
Horoscop Capricorn septembrie 2020
Reperele principale din horoscopul Capricornului în luna septembrie 2020 sunt orientarea spre esențele existenței, desprinderea de rutina zilnică, dezideratul de a avea mai multă răbdare și bunăvoință în relațiile familiale, regăsirea atuurilor tale individuale, o integrare de succes în activitatea socială, o viață sentimentală fierbinte centrată spre profunzimea împărtășirii emoționale și una profesională cu împliniri promițătoare în dezvoltarea carierei.
Horoscop Pești septembrie 2020
Se pare că mai toată lumea stă pe capul tău, sfătuindu-te să dai dovadă de mai mult simț practic, sub influența Lunii pline poziționate pe 2 septembrie 2020 în Pești. Nu-i lasă pe alții să-ți devieze destinul dacă ești sigur că îți urmezi impulsurile autentice ale inimii!
Horoscop Berbec septembrie 2020
Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 2 septembrie 2020 ești ispitit de o lume a fanteziei, a unor vise utopice însă, când cobori cu picioarele pe pământ și intri în acțiune, abilitățile tale îi iau prin surprindere pe toți, mai cu seama pe tine însuți! Într-o astfel de zi este indicat să-ți reamintești că orice îți este posibil dacă te focalizezi și perseverezi.
Semnificaţia Schimbării la faţă a Domnului
în limba greacă cuvântul folosit în Noul Testament pentru a descrie schimbarea la faţă a lui Iisus de pe muntele Tabor este "metamorfoză," un cuvânt provenit din verbul grecesc "metamorphoo," adică "schimbare de formă" sau "transformare" ("meta" înseamnă de obicei "schimbare", iar "morphe," formă). Când ne gândim la lumea naturală, metamorfoza ne aduce in minte transformarea omizii în fluture, preschimbarea mormolocului în broască. În cazul schimbării la faţă a Domnului asistăm la transformarea Sa într-o strălucitoare fiinţă cosmică, divină, într-o fiinţă luminoasă, o fiinţă a luminii.
Horoscop Fecioară septembrie 2020
La debutul lui septembrie, comunicarea cu cei din jurul tău te sprijină să-ți redefinești valorile, să îți relevi atuurile personale.
Horoscop Scorpion septembrie 2020
Contextul astral din această lună te poate face să oscilezi între introvertire și extrovertire, între lumea ta interioară și cea exterioară. Este indicat să găsești o cale de mijloc, una de împletire, echilibrare a celor două tendințe.
Horoscop septembrie 2020: Toate zodiile
Horoscopul august 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să-ți dezvălui în detaliu ce îți rezervă soarta din perspectivă astrologică în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Măsuri suplimentare de siguranţă în ziua înhumării victimelor accidentului feroviar de la Chilieni, Covasna
Poliţia va lua măsuri suplimentare de siguranţă în ziua înhumării victimelor accidentului feroviar petrecut sâmbăta trecută în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe, soldat cu opt morţi şi un rănit.
Mica Mireasa Episodul 770 ( 14 Septembrie 2015 ) Online
Mica Mireasa Episodul 770 ( 14 Septembrie 2015 ) Online
Gunes episodul 22 online 14 Septembrie 2016
Gunes episodul 22 online 14 Septembrie 2016
Gunes Episodul 22 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Gunes Episodul 22 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Gospodar fara pereche sezonul 3 episodul 1 online 14 Septembrie 2019
CLICK AICI pentru a urmari online integral la data de 14 Septembrie 2019, emisiunea Gospodar fara pereche sezonul 3 episodul 1.
Horoscop Balanță septembrie 2020
De-a lungul întregii luni ești plin de vitalitate, voință, încredere în tine însuți, și tinzi să te străduiești să-ți fie recunoscute valoarea și autoritatea, abilitățile de lider. Tocmai de aceea, ești motivat să-ți optimizezi imaginea exterioară și impactul asupra celor din jur.
Horoscop Gemeni septembrie 2020
Ești inspirat să te îndrepți spre noi lucruri, evenimente din existența ta, și să-i antrenezi și pe alții în dezvăluirea laturilor nebănuite, dar benefic de insolite ale traiului de zi cu zi.
15 august: Ziua relaxării
Din când în când avem nevoie să ne desprindem de ritmul rapid al traiului de zi cu zi, să ne ușurăm povara responsabilităților, să ne luăm un răgaz pentru a ne revitaliza trupul și mintea, a ne elibera de stres.
Vieti Schimbate episodul 8 online 14 Septembrie 2016
Vieti Schimbate episodul 8 online 14 Septembrie 2016
Mica Mireasa episodul 1040 online 14 Septembrie 2016
Mica Mireasa episodul 1040 online 14 Septembrie 2016
Vieti Schimbate Episodul 8 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Vieti Schimbate Episodul 8 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Mica Mireasa episodul 1040 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Mica Mireasa episodul 1040 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Visuri la cheie sezonul 3 episodul 1 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Visuri la cheie sezonul 3 episodul 1 ( 14 Septembrie 2016 ) Online
Din 14 Septembrie, ,,Incognito” opreşte legea fărădelegii, la Prima TV
Din 14 Septembrie, ,,Incognito” opreşte legea fărădelegii, la Prima TV