link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Scorpion noiembrie 2020
de godessdiana88 la: 18/10/2020 17:11:57
Încă din primele zile ale lunii, dificultățile de a te conecta cu lumea ta exterioară și cea interioară sunt depășite grație unei intuiții sporite, capacității de a ști instinctiv ce ai de făcut pentru a te folosi de informații prețioase provenite din ambele surse.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Scorpion noiembrie 2020"

Horoscop Scorpion noiembrie 2015
Horoscop Scorpion noiembrie 2015
Horoscop Scorpion noiembrie 2011
In noiembrie 2011 , horoscopul Scorpionului lasa sa se intrezareasca o perioada de focalizare asupra laturii materiale a existentei , marcata mai ales de nevoia de regandire a modalitatilor de castigare si cheltuire a banilor.
Horoscop Scorpion noiembrie 2012
Horoscopul Scorpionului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o vreme strabatuta de realism si deloc neglijabile chestiuni financiare, in care preocuparea de transformare a aspectului exterior se intrepatrunde cu interesul fata de zona materiala a lumii.
Horoscop Scorpion noiembrie 2013
Horoscopul Scorpionului noiembrie 2013 prefigureaza o benefica, profitabila interactiune sociala, straduinta de a te focaliza spre aspectele esentiale ale personalitatii si telurilor tale, si o atitudine realista dar nu si rece in viata sentimentala.
Horoscop Scorpion noiembrie 2014
Horoscopul Scorpionului noiembrie 2014 aduce in prim plan oportunitati facilitate de increderea in tine insuti si seriozitatea abordarii vietii, anunta o intensificare a comunicarii din plan social, atentioneaza asupra alegerii judicioase a partenerilor si prietenilor, si da intaietate stabilitatii, atat sub aspect financiar, cat si in viata sentimentala.
Horoscop Scorpion noiembrie 2015
Horoscopul Scorpionului noiembrie 2015 anticipează o atitudine pozitivă, optimistă şi încrezătoare în abordarea ţelurilor tale esenţiale, capacitatea de a culege şi pune în valoare informaţiile din lumea înconjurătoare, necesitatea şi năzuinţa de a-ţi cerne gândurile şi aspiraţiile într-o relativă singurătate şi de a-ţi fructifica într-un grad sporit intuiţia şi imaginaţia.
Horoscop Scorpion mai 2020
Luna plină poposită pe 7 mai 2020 în Scorpion îți întețește la culme sensibilitatea emoțională, așa că este indicat să ți-o urmărești și stăpânești cu atenție, astfel încât să nu reacționezi exgerat la evenimente neașteptate ale existenței.
Horoscop Scorpion noiembrie 2016
Trigonul dintre Soare şi Neptun de pe 1 noiembrie 2016 îţi sugerează să îţi deschizi inima faţă de alţii, să le oferi ceea ce este mai bun în tine. Eşti înclinat să crezi în tine însuţi, dar şi într-un ideal măreţ care îi inspiră pe oamenii din jurul tău. Te eliberezi de stresul obligaţiilor cotidiene şi eşti gata să le abordezi cu prospeţime şi tenacitate.
Horoscop Scorpion august 2020
Pe 3 august 2020, Luna plină din Vărsător pune accentul pe o contradicție crescândă dintre sfera personală și cea profesională. Ambele îți impun cerințe tot mai mari și nu mai știi cum să te împărți între ele. Ca de obicei, cea mai bună cale este cea de mijloc. Într-un fel sau altul, trebuie să-ți echilibrezi aceste două componente ale existenței, astfel încât nici una să nu fie prejudiciată.
Horoscop Scorpion noiembrie 2017
Mult mai receptiv, mai sensibil faţă de plăcerile şi frumuseţile lumii, nu te poţi împiedica să nu le bei paharul până la fund, să le apreciezi ori de câte ori ai ocazia. Oamenii te plac, îţi caută cu insistenţă compania, însă acest lucru pare nu-ţi fie îndeajuns, simţindu-te îmboldit să-ţi îmbunătăţeşti imaginea exterioară, felul cum interacţionezi cu ei.
Horoscop Scorpion noiembrie 2018
Vrei să te eliberezi din lanțurile rutinei cotidiene sau ești silit să faci asta din cauza unor circumstanțe neobișnuite, ce-ți solicită capacitatea de adaptare. De asemeni, poți fi ispitit să recurgi la metode neconvenționale, inedite de a-ți optimiza starea de sănătate.
Horoscop Scorpion noiembrie 2019
Încă de la începutul lunii, ai ocazia să petreci clipe minunate împreună cu familia, având darul de a te relaxa, deconecta, detensiona după o perioadă relativ stresantă.
Horoscop Scorpion ianuarie 2020
Chiar de la începutul lui ianuarie, ești încurajat să te identifici cu credințele tale, idealurile tale, și să ți le aperi cu orice preț în dialogurile cu alții, ajungând pe această temă la confruntări aprige cu ei.
Horoscop Scorpion februarie 2020
De-a lungul întregii luni, efluviile creativității ți se intensifică, și le poți canaliza inclusiv spre un făgaș artistic. Câteodată, nu reușești, totuși, să ți le controlezi, să le îndrepți încotro îți dorești, fiind nevoie, în acest caz, să te lași în voia lor, purtat de ele. În acest mod, poți descoperi domenii inedite, surprinzătoare în care să-ți manifești ingeniozitatea.
Horoscop Scorpion martie 2020
În primele zece zile ale lunii ești preocupat de treburi familiale ori legate de locuință presante. Dacă ai de gând să îți imbunătățești casa, condițiile de trai, verifică de două-trei ori cum și cu cine faci acest lucru. De asemeni, nu ar fi rău să ai mai multă grijă de părinții tăi. Poate că au nevoie de ceva ce nu vor să-ți mărturisească sau simt, pur și simplu, nevoia, să le fii mai des pe aproape. Niște tensiuni din cadrul familiei nu mai pot fi trecute cu vederea, impunându-se să le pui capăt.
Horoscop Scorpion aprilie 2020
Suporți cu greu persoanele superficiale, înclinate să sporovăiască o grămadă și să-și transpună aproape deloc vorbele în fapte, atât în sfera socială, cât și-n cea profesională.
Horoscop Scorpion iunie 2020
Năvălnicia cu care te îndrepți spre idealurile tale poate să te determine să treci cu vederea amănunte importante în materializarea lor. Este necesar, așadar, să-ți iei un scurt răgaz pentru a descoperi deficiențe, consecințe necalculate ale planurilor tale, care îți pot pune bețe în roate când te aștepți mai puțin.
Horoscop Scorpion iulie 2020
Chiar de la debutul lunii, ești dornic, dar și forțat de împrejurări să treci în revistă modul cum te conectezi cu cei din preajma ta și cum pui în valoare mesajele primite din mediul tău exterior. Deși ești amator să îți multiplici relațiile sociale, eviți cu orice preț să te implici în discuții superficiale, ce-ți pot consuma timpul în zadar. De fapt, ești stimulat să-ți eficientizezi relaționarea în lume.
Horoscop Scorpion septembrie 2020
Contextul astral din această lună te poate face să oscilezi între introvertire și extrovertire, între lumea ta interioară și cea exterioară. Este indicat să găsești o cale de mijloc, una de împletire, echilibrare a celor două tendințe.
Horoscop Scorpion Octombrie 2020
Atitudinea ta pozitivă reprezintă un atu prețios încă din primele zile ale lunii. Optimismul tău sănătos, molipsitor, îi atrage ca un magnet pe oameni, prieteni, către tine. Cu toate astea, nu ești dispus să te lași influențat de ei, preferând, câteodată, să îți redezvăluiești, în singurătate, valorile tale autentice.
Horoscop Capricorn noiembrie 2020
Ideile ingenioase, neconvenționale, soluțiile inovatoare ale unor probleme pe care le izvodești îți sunt inspirate, stimulate de discuții serioase cu cei din jur. Îți petreci, de altfel, mai mult timp de calitate împreună cu prietenii și membrii grupurilor la care ai aderat.
Horoscop Berbec noiembrie 2020
După un răstimp marcat de neînțelegeri în legături de parteneriat, îți dai seama cu limpezime că nimeni nu are vreo vină pentru ele. Ceea ce păreau să fie erori erau, pur și simplu, căi diferite către aceeași destinație, așa că ești stimulat să-ți întărești astfel de relații, un lucru pe care nu vei avea de ce să-l regreți în viitorul apropiat.
Horoscop Taur noiembrie 2020
Îți înlături o oarecare delăsare ținând de întreținerea și optimizarea stării tale de sănătate, și te simți motivat să-ți revizuiești dieta și să-ți reiei un program regulat de exerciții fizice.
Horoscop Gemeni noiembrie 2020
Daca ți s-a întâmplat mai des asta în ultimul timp, nu iți mai dai cu stângul în dreptul în situații necesitând măcar un pic de simt diplomatic. Inspirația nu ți mai împiedică de un idealism exclusiv în demersurile tale, și își găsește căi fertile de a se manifesta.
Horoscop Rac noiembrie 2020
După un răstimp de confuzie, nedumerire în relațiile familiale, cu ajutorul unor ajustări relativ mici, ți le relansezi, ai abilitatea de a mări coeziunea dintre oamenii dragi și a-i îndrepta către țeluri comune.
Horoscop Leu noiembrie 2020
După o vreme stând sub semnul unei anumite dezorientări în interacțiunea cu cei din jurul tău, îți reiei, cu impetuozitate, traseul favorabil în sfera socială, înarmat cu o sporită motivare și credință în tine însuți. Pari să știi limpede ce ai de făcut în acest domeniu, ce fel de conexiuni umane poți continua să le cultivi ori să ți le creezi.
Horoscop Fecioară noiembrie 2020
O anumită dezamăgire în privința punctelor tale forte se destramă, permițându-ți să ți le pui în valoare pe cele genuine, și nu pe cele sugerate eronat de alții.
Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2020
Cele mai importante evenimente astrologice în horoscopul din luna noiembrie 2020 sunt revenirea lui Mercur în parcurs direct în Balanță, apoi intrarea acestei planete în Scorpion, reluarea tranzitului direct al lui Marte în Berbec, prezența lui Venus în Scorpion, și a Soarelui în Săgetător, reînscrierea lui Neptun în tranzit direct în Pești, Luna nouă din Scorpion și Luna plină din Gemeni. Horoscop pe scurt pentru pentru fiecare zodie în noiembrie 2020
Horoscop Săgetător noiembrie 2020
În cele dintâi zile ale lunii, după o perioadă de evaluare lucidă a adevăraților tăi prieteni și îndepărtarea de cei falși, ai posibilitatea să-ți invigorezi legăturile cu oameni pe care te poți baza până în pânzele albe. Un lucru cât se poate de oportun, având în vedere că vei avea nevoie curând de sprijinul și sfaturile lor.