link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
trolii
de suspino la: 11/01/2021 13:49:04
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"trolii"

TROLERE IEFTINE SI BUNE
TROLERE IEFTINE SI BUNE
trolere carcasa dura cantar
trolere carcasa dura cantar
Crucea Trolului: Simbol și semnificație
Crucea Trolului se presupune că ar face parte din tradiții populare străvechi răspândite în mari zone ale Scandinaviei. Se spune că acest talisman confecționat din fier era amplasat deasupra ușilor, ferestrelor și grajdurilor pentru a apăra oamenii, casele și animalele domestice de troli (gnomi, ființe urâte și răutăcioase reprezentând forțele rele ale naturii), magia neagră, fantome, boli, și alte primejdii.
Cristi Gretcu s-a plimbat pe fiorduri, a călcat pe urmele trolilor şi a făcut ,,nopţi albe” în Norvegia (galerie foto)
Cristi Gretcu s-a plimbat pe fiorduri, a călcat pe urmele trolilor şi a făcut ,,nopţi albe” în Norvegia (galerie foto)
trolii dublat
trolii dublat
Cu troleul 85 incet-incet pe Mosilor spre Foisorul de Foc
Cu troleul 85 incet-incet pe Mosilor spre Foisorul de Foc
Criza şi transportul în comun
De când a început semestrul 2, adică de aproximativ 3 săptămâni am reînceput să folosesc mijloacele de transport în comun. Spre surprinderea mea constat că numărul călătorilor este tot mai mare. Spre exemplu circul des cu troleul 14 şi nu prea mi s-a întâmplat să stau înghesuit, să mă chinui să îmi fac loc şi niciodata nu mi-am pus problema că nu pot urca în el pentru că e plin.

Temerile mi se adeveresc şi după cum spuneam de 3 săptămani circul înghesuit, mă înghesui ca o sarma, nu îmi vine să cred câtă lume circula mai nou. Plecând de la prezumţia că e criză şi că am început să strângem cureaua găsesc o explicaţie logică pentru ceea ce se întâmplă cu mijloacele de transport în comun. Am început să lăsăm maşinile deoparte şi iată-ne în plină criză cum profităm de ce apucăm.

Iniţial am crezut că RATT a redus numărul de autobuze, troleibuze etc dar se pare că nu e aşa. Administratorul forumului Ratt mi-a infirmat acest lucru printr-o monitorizare GPS a efectivului de troleibuze de pe linia 14. Ele circula tot la diferenţă maximă de 6 minute ca şi înainte de începerea crizei. Aveam impresia că metoda de a scăpa cât mai uşor din criză a Ratt-ului a fost reducerea numărului mijloacelor de transport în comun puse în slujba cetăţeanului. Bine că m-am înşelat. În mod cert Ratt are încasări mai mari datorită crizei. Oricum aştept o scumpire a tarifelor din partea lor.

Deci da, acesta este motivul pentru care ne înghesuim, ne-a atins criza pe toţi.
Regatul de Gheata Dublat in Romana
Filmul animat regatul de gheata dublat in romana sau frozen online subtitrat o are in prim-plan pe o fata pe nume Anna o fata de imparat care la o varsta frageda este inghetata din greseala de sora ei mai mare Elsa, iar regele ca sa o salveze o duce pe un munte cu ajutorul unor troli si aceasta isi revine insa isi pierde memoria.
Frica de ascensoare
Frica de ascensoare
Ascensoare in casele cu mai multe nivele
Ascensoare in casele cu mai multe nivele
Ascensoare eficiente
Ascensoare eficiente