link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Facebook și Amazon le spun angajaților să evite să poarte îmbrăcăminte de serviciu în public, pentru propria lor siguranță - Stiripeweb
de existenta la: 13/01/2021 00:00:31
taguri: Tehnologie 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Facebook și Amazon le spun angajaților să evite să poarte îmbrăcăminte de serviciu în public, pentru propria lor siguranță - Stiripeweb"

Reforma începe cu lista neagră a angajaților
“Prea des sindicatele sunt dominate de o mână de extremiști care nu reflectă vederile de bun simţ ale majorității membrilor de sindicat” – Margaret Thatcher, Manifestul Conservator.

Înainte să ajungă Prim Ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher le-a spus alegatorilor clar, în față, ce are de gând sa facă: să taie ajutoarele sociale, sa încurajeze micile întreprinderi, sa încurajeze economisirea și nu consumul, și să taie puterea de decizie a sindicatelor în economie. Si s-a ținut de cuvânt. Iar reforma ei a făcut ca Marea Britanie sa fie din nou…mare.

Intr-o țară normală, sindicatele nu trebuie sa decidă nimic in economie. Ele trebuie doar sa apere interesele salariaților. Dar in perioada de criza, salariile trebuie sa scadă, ca firmele sa fie mai rentabile. Nivelul de trai trebuie sa scadă, ca economia sa se orienteze spre export si nu spre consumul intern. Toate aceste scăderi înseamnă automat mișcări de strada. De aceea angajații nu trebuie sa aibă putere de decizie in firme. Deciziile angajaților duc la faliment. Ce face atunci orice guvern normal la cap? Își slăbește adversarul (adică sindicatele), taie drepturile angajaților, reduce sectorul de stat. Dar se pregătește și de bătaie. [...]
O altă modalitate de verificare a performanţelor angajaţilor
O altă modalitate de verificare a performanţelor angajaţilor
Avantajele şi necesităţile angajaţilor care lucrează pe laptopuri, de acasă
Avantajele şi necesităţile angajaţilor care lucrează pe laptopuri, de acasă
Avantajele şi necesităţile angajaţilor care lucrează pe laptopuri, de acasă
Citeste aici despre ce are nevoie un angajat ca sa lucreze eficient de acasa
Power Napping - Puiul de somn de după-masă al angajaţilor e pe placul şefilor
Power Napping - Puiul de somn de după-masă al angajaţilor e pe placul şefilor
Lansare www.blacklist-online.ro - Lista Neagră a angajaţilor creată de Angajatorii şi Agenţiile de recrutare din România
Lansare www.blacklist-online.ro - Lista Neagră a angajaţilor creată de Angajatorii şi Agenţiile de recrutare din România
Jefuirea statului, de la stânga la dreapta
De ce ar trebui ca pensionarul să fie acum solidar cu jefuitorii din sistem?

PDL fură la fel ca toţi ceilalţi. Nu este o afirmaţie făcută de un inamic al partidului de guvernământ, ci de Monica Macovei, ministrul Justiţiei pe vremea Alianţei DA, actualmente eurodeputat democrat-liberal. Cam în acelaşi timp, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, anunţă că va cere desfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii. De câteva luni, Cătălin Tolontan şi colegii săi de la „Gazeta Sporturilor” fac dezvăluiri teribile despre mecanismul jefuirii banului public, mecanism atât de perfecţionat încât a devenit politică în statul român.

În esenţă, bugetul finanţează proiecte de investiţii prin diverse companii publice, cum este şi CNI. Lucrările sunt, de regulă, acordate localităţilor cu primari PDL. Aceştia au dezvoltat metode prin care contractele ajung la firmele clientelei politice. Pentru ca toată lumea să fie mulţumită, preţurile de execuţie sunt de trei-patru ori mai mari decât ar trebui. Omul muncii din România plăteşte distracţia, iar când nu mai sunt bani la buget, i se spune senin că trebuie să strângă cureaua, în cazul angajaţilor statului cu 25%. Este asta o politică de dreapta?

Stoarcerea banului public a fost practicată cu succes şi de FSN, şi de PSD, şi de toţi cei care s-au perindat la putere, indiferent cât de „stânga” sau de „dreapta” au fost. Înainte de „statul ticăloşit” al lui Traian Băsescu, un alt preşedinte, Ion Iliescu, a lansat o expresie celebră despre aceeaşi realitate: capitalismul de cumetrie. În afară de succesul de presă, cele două expresii, iată, nu au avut prea mari urmări. <A HREF="http://gandeste.org/politica/jefuirea-statului-de-la-stanga-la-dreapta/10996">[READ MORE]</A>
Tigari electronice la mare cautare in inchisorile rurale
În timp ce guvernele locale și școlile din întreaga țară doresc interzicerea sau restricționarea consumului de țigări electronice, există un loc care întâmpină cu bucurie aceste dispozitive: închisorile din mediul rural.
Deși țigările tradiționale sunt interzise în cele mai multe închisori din cauza pericolelor de incediu și a fumatului pasiv, un număr tot mai mare de șefi de poliție spun că vând țigări electronice deținuților pentru a-i ajuta pe cei care simt nevoia să fumeze, să își controleze stările de spirit, precum și pentru a se ocupa de deficitele bugetare, care în unele penitenciare afectează salariile gardienilor, acestea fiind un pic mai mari decât ale unui vânzător de fast-food.
Aceste tigări electronice, care în mare parte conțin nicotină dar nu și gudronul nociv găsit în țigările tradiționale, sunt vândute deținuților cu 8 până la 30 de dolari fiecare, în funcție de cât pufăie aceștia. Unele închisori au profituri de peste 400% pentru fiecare țigară – bani care merg fie la fondul general al districtului sau direct la bugetul închisorii.
O țigară electronica în închisoare este bună pentru aproximativ 500 de pufăituri, care este echivalentul a aproape trei pachete și jumătate de țigări obișnuite, spun angajații închisorii și deținuții
Țigările electronice alimentate cu baterii, încălzesc o soluție lichidă pentru a crea vapori pe care consumatorii îi inhalează. Cele mai populare arome conțin nicotină, dar există și variante fără nicotină. Producătorii de țigări electronice spun că produsul lor este mai sigur decât țigările obișnuite, deoarece, nu implică ardere, ceea ce înseamnă că produsele acestui proces – inclusiv gudron și monoxid de carbon – sunt absente.
În septembrie, 40 de procurori generali au trimis o scrisoare către Administrația Americană pentru Medicamente și Alimente, îndemnându-i să reglementeze țigările electronice în același mod ca și produsele din tutun. Se așteaptă ca Administrația să configureze curând piața și normele de producție privind dispozitivele.
”Aceste tigari electronice au potențial deoarece efectele sale pe termen scurt par a fi mult mai puțin dăunătoare decât țigările care ard,” a declarat Thomas Glynn, director al Societății Americane de Cancer. În ciuda întrebărilor fără răspuns, utilizarea e-țigărilor a crescut semnificativ în ultimii trei ani. În prezent există mai mult de 350 de feluri și vânzările la nivel global au atins 2 miliarde de dolari, conform grupului industrial Tobacco Vapor Electronic Cigarette Association.
Șerifii din districte spun că cel mai semnificativ beneficiu pentru ei a fost reducerea violenței și a tensiunii din închisori, acestea din urmă fiind adesea supraaglomerate iar dezacordurile minore pot escalada rapid în conflicte, punând în pericol siguranța gardienilor.
Portret de programator - partea 2-a
“personajele ilustrează sublim diversitatea angajaților din IT: un indian, un pitic, un consultant aproape pensionar și o blondă.”
Tichetele de vacanta - norme metodologice adoptate
Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri normele metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă. Hotărârea de Guvern prevede că modul de acordare a tichetelor de vacanţă se stabileşte prin regulament de ordine interioară de către angajatorii care au obţinut în anul fiscal anterior profit sau venit, împreună cu organizaţiile sindicale legal constituite sau cu reprezentanţii angajaţilor.
Antiteze de te ustură zona zoster – Poşta Română
Mă scuzaţi pentru orele pierdute la poştă în scopul unui ritm agreabil şi relaxant de muncă al angajaţilor dumneavoastră, mă scuzaţi pentru pauzele prelungite şi pentru aşteptarea cuminte în faţa uşii încuiate din şi peste timp. Mă scuzaţi pentru sistemul inflexibil şi ineficient în care lucraţi de 150 de ani.
Cetăţenii contra Statului
Statul va capitula necondiţionat în faţa Cetăţenilor.

Şi totuşi, evenimentul cel mai important al săptămânii nu a fost mult discutata remaniere a Guvernului. A existat ceva cu mai multe semnificaţii decât această reglare de conturi în interiorul puterii.

Săptămâna trecută, Cetăţenii au câştigat o bătălie importantă împotriva Statului, atunci când membri ai Guvernului au anunţat că vor schimba normele de aplicare a Ordonanţei ce-şi propusese să umilească o jumătate de milion de oameni în faţa ghişeelor. Or fi existând niscaiva şoferi sau femei de serviciu plătiţi pe drepturi de autor sau PFA de câţiva angajatori abuzivi - să ne înţelegem, nu e la latitudinea angajaţilor să aleagă modalitatea prin care să fie plătiţi; la noi funcţionează principiul „Nu-ţi convine, cară-te!”. Dar imensa majoritate a celor loviţi de Stat sunt întreprinzători şi creatori, oameni liberi care şi-au luat destinele în propriile mâini. Oameni dinamici, curajoşi şi inteligenţi, cu spirit independent, oameni de care orice societate care vrea să progreseze are nevoie. Şi iată că ei cu câştigat! Presiunea publică şi mediatică a obligat Statul să se retragă învins de pe câmpul de bătaie. [...]
Câștigă 150 de căni de călătorie cu numele sau logo-ul companiei
Vrei să-ţi faci cunoscut brand-ul? Vrei să oferi cadouri personalizate angajaţilor sau colaboratorilor? Sau poate vrei să organizezi un concurs, şi vrei ca numele companiei sau logo-ul să apară pe cănile ce le oferi. Atunci fă un click pe link-ul de mai jos.
NOU: Bursa „Alexandru Vișinescu” pentru deținuți
Dan Voiculescu demonstrează din nou că este un om care gândește în perspectivă. Mogulul a demarat deja o serie de proiecte prin care ia din timp măsuri pentru a îmbunătăți condițiile de viață din următorii ani ale angajaților săi.
Protectia muncii - generalitati
Protectia muncii este o problema de stat si cuprinde ansamblul normelor si regulilor de tehnica a securitatii si de igiena a muncii. Acestea au ca scop asigurarea celor mai bune conditii de munca, prevenirea accidentelor si imbolnavirilor profesionale, reducerea efortului fizic, precum si asigurarea unor conditii speciale pentru persoanele care muncesc in conditii deosebite.
Omul este o persoana deosebita, aflata intr-o continua miscare, schimbare, dezvoltare, traind intr-o lume schimbatoare. In acest proces isi cauta partener formand grupuri, cladind o societate in jurul sau. Construieste techosfera in care incearca sa produca bunurile sale necesare, iar impreuna cu toate acestea incearca sa modeleze, sa se foloseasca, in mod util, de natura.
Din punct de vedere filozofic, munca, nu este altceva decat o activitate umana cu telul de a creea bunuri in interesul societatii.
Astfel, “protecţia muncii reprezintă produsul tuturor activităţilor legale, de direcţionare, de organizare, care nu afectează sănătatea şi asigură buna desfăşurare a procesului muncii.”
Scopul procesului de protecţia muncii este de a reduce la minimum, probabilitatea afectării sau îmbolnăvirii angajatului cu crearea concomitentă a condiţiilor confortabile de muncă la o productivitate maximală a acesteia.
Securitatea muncii în activitatea de producţie se asigură pe următoarele căi:
• instruirea în materie de protecţia muncii a tuturor angajaţilor şi a altor persoane la toate nivelurile de educaţie şi pregătire profesională;
• instructarea prealabilă şi periodică a tuturor angajaţilor;
• pregătirea specială angajaţilor care deservesc maşini, mecanisme şi utilaje faţă de care sînt înaintate cerinţe sporite de securitate;
• verificarea periodică a cunoştinţelor personalului tehnic ingineresc a materiei în protecţia muncii(nu mai rar decît o dată în trei luni).
Direcţii principale ale politicii de stat în domeniul protecţiei muncii:
• asigurarea priorităţii ale politicii de stat în domeniul protecţiei muncii
• emiterea şi aplicarea actelor normative privind protecţia muncii;
• coordonarea activităţilor în domeniul protecţiei muncii şi al mediului;
• supravegherea şi controlul de stat asupra respectării actelor normative în domeniul protecţiei muncii;
• cercetarea şi evidenţa accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale;
• apărarea intereselor legitime ale salariaţilor care au avut de suferit în urma accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale;
• stabilirea compensaţiilor pentru munca în condiţii grele, vătămătoare sau periculoase ce nu pot fi înlăturate în condiţiile nivelului tehnic actual;
• participarea autorităţilor publice la realizarea măsurilor de protecţie şi al organizării muncii;
• pregătirea şi reciclarea specialiştilor în domeniul protecţiei muncii;
• organizarea evidenţei statistice de stat privind condiţiile de muncă, accidentele de muncă, bolile profesionale şi consecinţele materiale ale acestora;
• colaborarea internaţională în domeniul protecţiei muncii;
• contribuirea la crearea condiţiilor nepericuloase de muncă, la elaborarea şi utilizarea tehnicii şi tehnologiilor nepericuloase, la producerea mijloacelor de protecţie individuală şi colectivă a salariaţilor;
• reglementarea asigurării salariaţilor cu echipament de protecţie individuală şi colectivă cu încăperi şi instalaţii sanitar-social, cu mijloace curativ profilactice din contul angajatului.
Ce semnifică protecția muncii?
Protecţia muncii este un sistem de măsuri şi mijloace social-economice, organizatorice, tehnice, profilactic-curative, care acţionează în baza actelor legislative şi normative şi care asigură securitatea angajatului, păstrarea sănătăţii şi a capacităţii de muncă a acestuia în procesul de muncă.
Scopul protecţiei muncii este de a reduce la minimum, probabilitatea afectării sau îmbolnăvirii angajatului cu crearea concomitentă a condiţiilor confortabile de muncă la o productivitate maximală a acesteia.
Securitatea muncii în activitatea de producţie se asigură pe următoarele căi:
- instruirea în materie de protecţia muncii a tuturor angajaţilor şi a altor persoane la toate nivelurile de educaţie şi pregătire profesională;
- instructarea prealabilă şi periodică a tuturor angajaţilor;
- pregătirea specială angajaţilor care deservesc maşini, mecanisme şi utilaje faţă de care sunt înaintate cerinţe sporite de securitate;
- verificarea periodică a cunoştinţelor personalului tehnic ingineresc a materiei în protecţia muncii (nu mai rar decât o dată în trei luni).

Direcţii principale ale politicii de stat în domeniul protecţiei muncii:
- asigurarea priorităţii ale politicii de stat în domeniul protecţiei muncii
- emiterea şi aplicarea actelor normative privind protecţia muncii
- coordonarea activităţilor în domeniul protecţiei muncii şi al mediului;
- supravegherea şi controlul de stat asupra respectării actelor normative în
domeniul protecţiei muncii
- cercetarea şi evidenţa accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale;
- apărarea intereselor legitime ale salariaţilor care au avut de suferit în urma
accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale;
- stabilirea compensaţiilor pentru munca în condiţii grele, vătămătoare sau
periculoase ce nu pot fi înlăturate în condiţiile nivelului tehnic actual;
- participarea autorităţilor publice la realizarea măsurilor de protecţie şi al
organizării muncii;
- pregătirea şi reciclarea specialiştilor în domeniul protecţiei muncii;
- organizarea evidenţei statistice de stat privind condiţiile de muncă,
accidentele de muncă, bolile profesionale şi consecinţele materiale ale acestora;
- colaborarea internaţională în domeniul protecţiei muncii;
- contribuirea la crearea condiţiilor nepericuloase de muncă, la elaborarea şi
utilizarea tehnicii şi tehnologiilor nepericuloase, la producerea mijloacelor de protecţie individuală şi colectivă a salariaţilor;
- reglementarea asigurării salariaţilor cu echipament de protecţie
individuală şi colectivă cu încăperi şi instalaţii sanitar-social, cu mijloace curativ profilactice din contul angajatului.
PEP® - the Personal Efficiency Program este lansat în România de Dr. Pendl & Dr. Piswanger
În data de 25 ianuarie 2018, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania organizează o sesiune deschisă de productivitate și eficiență personală, utilizând cele mai de succes principii ale programului PEP® (Programul de Eficiență Personală).

Testate la nivel internațional principiile PEP garantează câștigarea a circa 2 ore pe zi pentru cei care utilizează sistemul. Participanții la sesiunea demonstrativă au acces la prezentarea conceptelor cu care PEP operează și înțeleg modul în care poate fi personalizat pentru optimizarea productivității.

Programul de dezvoltare a eficienței personale - PEP® reprezintă cea mai cunoscută soluție pentru creșterea nivelului de productivitate. PEP® se adresează tuturor angajaților din categoria white collars și abordează urmatoarele aspecte: organizarea proceselor de muncă, managementul informației electronice și pe format hartie, planificarea și prioritizarea activităților, precum și lucrul cu instrumentele electronice dedicate managementului activitații și al informațiilor.
Reducerile şi criza
Odată cu instalarea crizei am început să studiez preţurile de pe amazon.com şi eastbay.com în speranţa că se vor face reduceri substanţiale la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Cu ceva timp în urmă nu aşteptam reducerea şi nu mă interesa că produsul vizualizat astăzi peste 2 săptămâni poate fi la reducere, dar lucrurile se mai schimbă când banii nu mai sunt atât de mulţi.

Din păcate reducerile nu şi-au făcut apariţia , nu s-au micşorat preţurile, sunt aceleaşi ca înainte de criză. Bunurile de larg consum şi de calitate se vor căuta întotdeauna, indiferent de recesiunea economică, iar mărci puternice precum adidas şi nike îşi vor permite să menţină preţurile la acelaşi nivel, vor trece cu bine prin criză, chiar dacă profiturile nu vor fi fabuloase.

Mă aşteptam să fie reduceri în masă, doar ne-am obişnuit ca în vitrenele magazinelor importante din oraş să fie afişate reduceri de preţuri, dar nu e întotdeauna cum credem. Iată ce înseamnă să fi cineva pe piaţa mondială, să ai un buget bine pus la punct şi să ai siguranţa că produsele fabricate de tine se vor vinde indiferent de perioadă economica.

Revenind la ce am enunţat mai sus concluzionez că bunurilor de larg consum nu li se aplică reduceri substanţiale, pentru ele va exista tot timpul cerere. Exemplele pot să fie date şi în alte domenii, dar nu vreau să devagăm, acest post l-am scris pentru a face cunoscut că nu are rost să ne aşteptăm la reduceri din partea adidas şi nike pe siturile amazon şi eastbay.
Sfanta Cruce, armă împotriva diavolului.
“Mulţi, despre care v-am vorbit adeseori, iar acum vă spun şi plângând, se poartă ca duşmani ai CRUCII lui Hristos . Sfârşitul acestora este pieirea.” (Filipeni 3.18-19)
Marci celebre copiate de chinezi
Se spune că imitaţia e cea mai sincera formă de admiraţie, însă când imitaţia se tranformă într-o copie aproape perfectă a originalului, şi situaţia se repetă de câteva ori, nu mai e nimic de admirat. Iar chinezii par a fi maeştrii copiatului produselor de tot felul, de la îmbrăcăminte şi electronice până la cosmetice şi maşini. Şi nimic nu pare a-i opri din ceea ce pare a fi un sport naţional, pentru că altfel nu poate fi explicat curajul (sau tupeul) cu care lansează cu fast un produs copiat până la siglă, şi au pretenţia că e original.
Exercititul fizic - o necesitate (II)
Foarte important este ce ne dorim sa obtinem in urma exercitiului fizic, ce nu trebuie sa lipseasca din viata noastra cum va spuneam in prima parte.
Cand avem un scop in minte, este mult mai usor sa ramanem motivati. Poate doar socializare, iesirea din cotidian sau poate mentinerea unei greutati ideale sau scaderea in greutate.
Cersetorul si comoara lui nestiuta
De obicei, in aceste povesti , nu insist asupra semnificatiei ascunse in ele ... Mi se pare ca daca spun ca au un "talc" , cititorul isi va pune mintea la contributie si va afla de unul singur un sens unic si adevarat doar pentru el insusi , bucurandu-se de acest lucru si de mintea lui izvoditoare. Cate comori neexplorate zac ascunse in tine insuti ,cetitoriule ?
Serviciul Provident de creditare la domiciliu
Românii ne cunosc pentru ceea ce ei numesc "credit la domiciliu", adică împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, oferite în maximum 48 de ore la domiciliul clienților, care apoi plătesc ratele săptămânal tot din confortul propriei locuințe, după un program stabilit împreună cu agenții Provident. Clienții pot împrumuta sume cuprinse între 500 și 3.000 de lei pe perioade de până la 60 de săptămâni.
Ce-si doresc femeile?
Ce-­şi doresc femeile va rămâne un secret pentru mult timp de acum încolo, în ciuda faptului că mulţi bărbaţi, ai diferitelor timpuri, au încercat să descifreze enigma. Poate că dilema, însă, nu se va mai adânci atât de mult, dacă am reuşi, din timp, să descifrăm ce îşi doresc, de fapt…fetiţele. În fond, este foarte posibil să avem de­-a face cu acelaş gen de dorinţe, care, la maturitate, se transpun doar în alt gen de culori, cu mai puţin roz, dar cu la fel de multă forţă de atracţie.

Aşadar, pornind de la această ipoteză, un producător japonez susţine că a găsit răspunsul la întrebarea „ce îşi doresc fetiţele”, iar noi nu putem face altceva decât să îi dăm dreptate, având în vedere că succesul aplicat al descoperirii sale datează de 40 de ani. Impliniţi!

V­-am facut curioşi?

Ei bine, cel mai adesea, fetiţele îşi doresc să fie mari şi să aibă acces la toate minunile de care se bucură o femeie: de la pantofi, pălării, gentuţe, ceasuri şi alte accesorii, la cosmetice, hainuţe şi rechizite care să atragă privirea. De la jucării sau jocuri, la bijuterii. De la telefoane şi alte gadget­uri, la obiecte pur decorative, care să le aducă bucurie şi stare de bine.

Dar cum să oferi unei fetiţe toate aceste lucruri, fără a-­i forţa maturizarea şi fără a o opri din cea mai minunată etapă a vieţii ei: aceea de a fi…copil?

Soluţia a venit de la producătorul japonez, inventatorul Hello Kitty – simbolul international al copilăriei fetiţelor din întreaga lume – care a descoperit în simpatica mascota drumul către fericirea oricarei fetite.

My Kitty pune la îndemâna părinţilor soluţia pentru a­-şi bucura fetiţa cu orice ocazie, fie că vorbim despre sărbătorile pline de cadouri sau despre aniversările şi onomasticele mult aşteptate sau, pur şi simplu, despre recompense bine­-meritate.

De la accesorii pentru bebeluşi şi până la cele mai cool articole de îmbrăcăminte, rechizite sau cosmetice, râvnite de micuţele domnişoare, www.mykitty.ro este soluţia salvatoare a oricărui părinte care vrea să ofere bucurie copilului său. Oferta magazinului online este foarte variată şi se adresează fetiţelor de mai multe vârste, oferindu­-vă pentru acestea produse de calitate garantată, toate sub licenţa îndrăgită a Hello Kitty, pisicuta prietenă. Toate produsele sunt adaptate nevoilor şi preferinţelor copiilor, indiferent că vorbim de jucării propriu­-zise sau articole care imită obiectele de uz practic ale adulţilor (bijuterii, cosmetice) şi care fac deliciul micuţelor dumneavoastră, ori de câte ori au acces la ele.

Aşadar, dragi părinţi, dacă încă nu v­-aţi hotărât ce să le oferiţi fetiţelor, www.mykitty.ro vă oferă soluţia ideală. Copiii voştri vor fi cu adevărat fericiţi şi surprinşi, iar produsele Hello Kitty îi vor ţine ocupaţi şi fascinaţi timp îndelungat.
Pantalonii: Istorie, simbol și semnificație
Până în secolul XX, în civilizația europeană, pantalonii erau considerați un articol de îmbrăcăminte exclusiv, esențial masculin. Deși spre sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, unele femei au început să-i poarte, abia prin anii 1970 au ajuns să fie acceptați ca straie feminine.
De altfel, expresia, "cine poartă pantalonii în casă/în familie" ilustrează clar concepția potrivit căreia aceștia erau numai apanajul bărbaților.
O sursa Yahoo spunea ca Facebook lucreaza la un produs care ii va ucide. A APARUT
O sursa Yahoo spunea ca Facebook lucreaza la un produs care ii va ucide. A APARUT http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/seo-search-engine-optimization/o-sursa-yahoo-spunea-ca-facebook-lucreaza-la-un-produs-care-ii-va-ucide-a-aparut/
Facebook introduce un nou buton. Discuțiile devin mai ușor de urmărit
Facebook introduce un nou buton. Discuțiile devin mai ușor de urmărit http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/retele-sociale/facebook-introduce-un-nou-buton-discutiile-devin-mai-usor-de-urmarit/
10 setari ale contului de Facebook pe care trebuie sa le stii
10 setari ale contului de Facebook pe care trebuie sa le stii http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/retele-sociale/10-setari-ale-contului-de-facebook-pe-care-trebuie-sa-le-stii/
Facebook si Yahoo si-ar putea uni functiile de cautare online
Facebook si Yahoo si-ar putea uni functiile de cautare online http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/seo-search-engine-optimization/facebook-si-yahoo-si-ar-putea-uni-functiile-de-cautare-online