link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
23 februarie: Ziua "Joacă Tenis de Câmp"
de godessdiana88 la: 22/02/2021 16:15:41
Marcată anual, pe 23 februarie, Ziua "Joacă Tenis de Câmp" aduce omagiu unui sport olimpic, jucat la toate vârstele și la toate nivelurile sociale, un sport benefic atât pentru minte, cât și pentru trup, care necesită viteză, forță, agilitate, tactică, răbdare și reacții rapide.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"23 februarie: Ziua "Joacă Tenis de Câmp""

23 februarie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
Pe 23 februarie sunt comemorati Sfantul Mucenic Policarp, Episcopul Smirnei si Cuvioasa Gorgonia, in aceeasi zi avand loc in Roma antica sarbatoarea Terminalia.
Rezumat video Arsenal – Barcelona 0-2, 23 februarie 2016
Meciul Arsenal - Barcelona de marți, 23 februarie 2016, s-a încheiat cu scorul de 2-0 in favoarea catalanilor. Vezi rezumatul video!
Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 3 Online, 23 februarie 2016
Video cu episodul 3 al show-ului „Ferma vedetelor” difuzat de Pro TV, marți 23 februarie 2016.
Horoscop pentru joi, 23 februarie 2017
Vezi ce ti-au harazit astrele pentru joi, 23 februarie 2017!
22 februarie: Ziua Unei Singure Sarcini / Activități
Pe 22 februarie, Ziua Unei Singure Sarcini ne încurajează anual să ne dedicăm tot timpul și toată energia unui singur proiect, unei singure activități, acțiuni.
23 septembrie: Ziua Internațională a Limbajelor Semnelor
Anual, pe 23 septembrie, Ziua Internațională a Limbajelor Semnelor reprezintă o oportunitate specială de a sprijini și proteja identitatea lingvistică și diversitatea culturală a oamenilor surzi și a altor utilizatori ai limbajelor semnelor. Această zi are țelul de a promova folosirea limbajelor semnelor de către lideri locali, naționali și globali, în parteneriat cu asociații naționale și internaționale ale oamenilor surzi.
Joaca tenis si fotbal online flash
Joaca tenis si fotbal online flash
Puterea Destinului Episodul 35 - 23 Februarie 2015
Puterea Destinului Episodul 35 - 23 Februarie 2015
Romanii au talent sezonul 8 episodul 2 online 23 Februarie 2018
Romanii au talent sezonul 8 episodul 2 online 23 Februarie 2018

http://www.peserialehd.net/2018/02/romanii-au-talent-sezonul-8-episodul-2.html
17 februarie: Ziua Mondială a Spiritului Uman
Marcată an de an pe 17 februarie, Ziua Mondială a Spiritului Uman a fost inițiată în 2003 de Michael Levy, creator al site-ului "Point of Life" ("Semnificația Vieții"), în scopul promovării spiritului uman ca resursă ce ne inspiră să ducem o viață mai creativă, mai pașnică, mai iubitoare.
23 ianuarie: Ziua Plăcintei
Ziua Plăcintei din 23 ianuarie celebrează anual această bunătate indiferent dacă are o umplutură de brânză, fructe, ciocolată, legume sau carne. Știai că plăcintă a apărut pe lume în jurul anilor 9.500 î.Hr. în perioada neolitică egipteană sau în Nouă Epoca de Piatră?
2 februarie: Ziua Marmotei
Anual, pe 2 februarie, are loc Ziua Marmotei, o zi celebrată îndeosebi în SUA și Canada, în care nostimul animăluț prezice cât de mult va mai continua iarna. De fapt, este numit marmota comună sau cea americană (Marmota monax), și e un rozător de tipul veveriței.
5 februarie: Ziua "Lucrează Dezbrăcat"
Da, ai citit corect titlul! Pe 5 februarie se celebrează anual Ziua "Lucrează Dezbrăcat"! Când te gândești la muncă, în mod sigur, nuditatea nu este primul lucru care-ți trece prin minte! Oricum, aceasta zi nu are nici o legătură nici cu cei/cele care se angajează în videochaturi mai mult sau mai puțin deocheate pe internet...
8 februarie: Ziua Operei
Curățește-ți gâtul cu o gargară pe cinste, respiră adânc și pregătește-te să faci niște vocalize răsunătoare pe 8 februarie, pentru a celebra cum se cuvine Ziua Operei! Muzica de operă a captivat audiența încă din secolul al XVII-lea și, de atunci, această respectată formă de artă muzicală nu încetează să-și atragă tot mai mulți fani, îndeosebi în această zi...
9 februarie: Ziua Pizza
În decursul celor 24 de ore din 9 februarie ai ocazia să celebrezi Ziua Pizza, să te delectezi continuu cu această bunătate. Devenit popular în toată lumea, acest fel de mâncare îți poate pune semne de întrebare numai în privința "topping-ului", a ingredientelor puse deasupra sa.
12 februarie: Ziua lui Darwin
Oamenii celebrează de multă vreme ziua de naștere a lui Charles Darwin (12 februarie), dar abia prin anii 1990 aceste eveniment a căpătat apoi o tot mai mare amploare. Poate că aceste cuvinte ale lui Charles Darwin reflectă cu fidelitate revoluția pe care a provocat-o în știință...
13 februarie: Ziua Mondială a Radioului
Ziua Mondială a Radioului din 13 februarie a fost proclamată în 2011 de către statele membre ale UNESCO și adoptată în 2012 de Adunarea Generală a ONU.
15 februarie: Ziua Sărbătoririi Celor Singuri
Ziua Sărbătoririi, Conștientizării sau Aprecierii Celor Singuri este un eveniment neoficial ce are loc anual pe 15 februarie, a două zi după cea a Sfântului Valentin.
18 februarie: Ziua Planetei Pluton
Ziua de 18 februarie este dedicată anual descoperirii lui Pluton, un corp ceresc desemnat pe atunci drept planetă, un statut pe care, din păcate, și l-a pierdut la un moment dat.
19 februarie: Ziua Luptei cu Odgonul
An de an, pe 19 februarie, este celebrată Ziua Luptei cu Odgonul, în cadrul căreia două echipe se străduiesc să tragă, în direcții contrare, de o funie groasă, un odgon, de fiecare capăt al acestuia, astfel încât echipa adversă să fie purtată dincolo de o linie de mijloc.
25 februarie: Ziua "Toast" | a Pâinii Prăjite (cu tot felul de ingrediente)
Ziua Toast-ului din 25 februarie ne îndeamnă să facem tot felul de experimente cu această gustare constituită din pâine prăjită și o diversitate de straturi acoperitoare (în engleză, "toppings"), să încercăm diferite variante de a o prepara și să ne punem la treaba creativitatea în modul cum o expunem pe o farfurie.
27 februarie: Ziua Internațională a Urșilor Polari
Ziua Internațională a Urșilor Polari este celebrată anual pe 27 februarie, într-o perioadă când ursoaicele polare și puii lor se cuibăresc împreună în barloagele lor din zăpadă de pe tot cuprinsul Arcticii.
28 februarie: Ziua Zânei Măseluță
În ziua de 28 februarie este celebrată anual Zâna Măseluță, un personaj prezent în numeroase culturi din toată lumea. Se pare că, deși originea sa nu este cunoscută încă, a fost alături de oameni, mai ales de copii, chiar din Evul Mediu.
23 iunie: Ziua internațională a văduvelor
Pe 21 decembrie 2010, Adunarea generală a ONU a adoptat rezoluția de declarare a zilei de 23 iunie ca una a văduvelor, aprobând propunerea în acest sens a președintelui Gabonului, Ali Bongo Ondibama.
23 noiembrie: Ziua Fibonacci
Există repetiții în natură și timp care se petrec mereu, prea des pentru a fi coincidențe, care par să fie la baza vieții, realității noastre. Una dintre acestea este șirul lui Fibonacci, celebrat împreună cu autorul său în fiecare an pe 23 noiembrie.
23 decembrie: Ziua Rădăcinilor (Familiale)
Sărbătorită de mai mult de 40 de ani, Ziua Rădăcinilor încurajează familiile să-și exploreze istoria, de-a lungul a mai multor generații.
3 februarie: Ziua "Hrănește păsările"
An de an, pe data de 3 februarie suntem îndemnați sa ajutăm păsările sălbatice din vecinătatea noastră să supraviețuiască prin hrănirea lor.
6 februarie: Ziua Internațională a Toleranței Zero față de Mutilarea Genitală a Femeilor
Introdusă odată cu 2003, Ziua Internațională a Toleranței Zero față de Mutilarea Genitală a Femeilor este una de conștientizare susținută anual de ONU, ca parte a eforturilor acestei organizații de eradicare a unei astfel de forme de maltratare.
24 februarie: Ziua Mondială a Barmanilor
An de an, pe 24 februarie, pe lângă dragostea inspirată de Dragobete, sunt celebrați barmanii, meșteșugul lor, unul cu vechi tradiții în lume. Ei au modelat, perfecționat profesia lor de-a lungul vremii, prin crearea de noi mestecuri de băuturi, a unor rețete de cocktail inovatoare și, în zilele noastre, prin încorporarea unor metode de pregătire presupunând o risipă minimă, în acord cu grija prezervării mediului înconjurător.