link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Buletin român, documente necesare pentru pașaport român
de Emigrare la: 05/04/2021 11:29:20
Dacă doriți să obțineți un pașaport român cât mai curând posibil, vă rugăm să contactați compania noastră Emigrare.md. Echipa noastră de profesioniști cu experiență va accelera procesul de obținere a cetățeniei române la prețuri competitive. O mare varietate de servicii pentru accelerarea buletinului românești.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Buletin român, documente necesare pentru pașaport român"

Imprumut bani fara venit Acte sau documente necesare pentru acest credit
Imprumut bani fara venit Acte sau documente necesare pentru acest credit
În câte ţări poţi merge cu paşaportul românesc?
Locurile din lume în care poţi merge fără viză cu un paşaport sau altul (inclusiv cu unul românesc) indică puterea unei ţări, conjuncturile internaţionale legate de ea şi abilitatea diplomaţilor acesteia de a-şi promova patria. Îţi vine să crezi sau nu, dar există un clasament al paşapoartelor, un "Passport Power Rank" (un rang al puterii paşaportului)!
Documente necesare pentru restituirea primei de asigurare RCA
Vezi care sunt documentele necesare pentru restituirea primei de asigurare RCA pentru perioada ramasa!
Documente necesare pentru constatarea avariilor auto la Politie
Vezi care sunt documentele necesare pentru constatarea avariilor auto la Politie in cazul producerii unui eveniment rutier!
Pașaport de Germania, de astăzi, un nou documentar românesc la HBO
Pașaport de Germania, de astăzi, un nou documentar românesc la HBO
Documente necesare cumparare rovienieta electronica
Fie ca oferi servicii transport marfa, fie ca esti un simplu participnat la trafic, va trebuie sa indepliniti dupa caz urmatoarele conditii :
utilizatori romani, persoane fizice:
- certificat de inmatriculare sau carte de identitate a vehiculului in original sau copie, dupa caz;
- documente vamale pentru vehiculele inmatriculate temporar;
- buletin sau carte de identitate a platitorului pentru intocmirea facturii, dupa caz;
CETĂŢENIA BULGARĂ PENTRU ETNICII BULGARI DIN R.MOLDOVA ESTE PAŞAPORTUL PENTRU A EMIGRA ÎN OCCIDENT
Bulgaria acordă cetăţenie etnicilor bulgari care trăiesc în afara graniţelor sale, iar printre comunităţile cele mai interesate sunt “bulgarii din Basarabia”, ce locuiesc în R.Moldova şi Ucraina.
Pentru mulţi dintre ei paşaportul bulgar este mai ales un permis de trecere spre ţări mai bogate din UE, precum Italia.
Majoritatea bulgarilor din Basarabia provin din estul Bulgariei. Odată ajunşi acolo au fondat oraşe noi ca Bolgrad şi Komrat. Astăzi, bulgarii din Basarabia, recunoscuţi ca minoritate etnică, trăiesc în R.Moldova şi Ucraina. O parte din demersurile pentru obţinerea paşaportului bulgar finanţează economia gri din Bulgaria...
Interviu > Răzvan Georgescu, realizatorul documentarului Pașaport de Germania
Interviu > Răzvan Georgescu, realizatorul documentarului Pașaport de Germania
Documente necesare la importul unei masini din Germania
In cazul în care intenționați să achiziționați un autoturism second din Germania vă prezint documentele pe care trebuie să le aveți la întoarcerea în țară. De asemenea găsiți și fotografii cu aceste documente, astfel încât să vă faceți o idee completă cu privire la aceste documente.
Eliberare, revocare, documente necesare pentru pentru scutirea de TVA in vama
Cateva precizari avand in vedere modificarile la normele privind procedura de acordare a certificatului de amânare de la plata în vamă a taxei pe valoarea adăugată.
Excursiile scolare- schimbari in elaborarea documentatiei necesare
Ca profesor cu experienta, am organizat multe excursii cu elevii. Intotdeauna trebuie totul bine organizat in cele mai mici amanunte pentru a nu avea parte de neplaceri. Problema devine spinoasa si sunt din ce in ce mai putini cei care se inhama la o astfel de munca, ma refer la documentatia necesara oricarei deplasari care implica elevi.
Documente necesare Registrul Unic de Control
Documente necesare Registrul Unic de Control
Pasii si documentele necesare la ONRC si Administratia Financiara - pentru suspendare firma
Cateva referinte cu privire la continutul documentatiei ce trebuie depusa la ONRC si Administratia Financiara pentru a nu intra sub incidenta forfetarului.
Recapitulare documente necesare pentru bilantul la 2009 - modele
O recapitulare a modelelor postate pana acum.
Documentele necesare pentru obtinerea cazierului la PJ straine
Împuterniciţii persoanelor juridice nerezidente în Romania, care doresc obţinerea certificatului de cazier judiciar în vederea înscrierii în ROI - trebuie sa urmeze urmatoarea procedura.
DEŢINĂTORII PAȘAPOARTELOR RUSEȘTI VOR AVEA PARTE DE CĂLĂTORII FĂRĂ VIZE PE INSULELE DIN OCEANUL INDIAN
Guvernul Rusiei pregăteşte simultan pentru semnare două documente, care le vor ușura viaţa călătorilor și amatorilor destinaţiilor de vacanţă exotice.
Unul dintre acestea ‒ Acordul privind abolirea reciprocă a vizelor cu Republica Mauritius, a primit deja aprobarea Cabinetului de Miniştri. Prim-ministrul Rusiei Dmitri Medvedev i-a cerut Ministerului Afacerilor Externe să poarte discuții cu responsabilii cin partea Republicii Mauritius și să semneze acordul care va permite șederea pe teritoriul Republicii Mauritius de pînă la 60 de zile fără viză. Vă reamintim că Mauritius – este un stat insular din sud-vestul Oceanului Indian, unde deţinătorii pașapoartelor rusești vor putea intra, prezentînd pașaportul străin. Vor face excepție călătoriile de studii sau de angajare în cîmpul muncii, pentru acestea vor trebui să perfecteze în mod corespunzător viza.
În Harghita şi Covasna, românii sunt “pierderi colaterale”
Simt în fiecare zi deznădejdea. Unii se resemnează, alţii strâng din dinţi şi merg mai departe. “Aici, nu prea vin românii pe la români!” În plus, politicienii îşi amintesc rareori de existenţa lor…

Municipiul Sfântu Gheorghe se află la o “aruncătură de băţ” de Braşov. N-ai bănui că graniţa dintre judeţele Braşov şi Covasna desemnează de fapt un hotar spre o realitate dură. Aici, etnicii români şi cei maghiari trăiesc în două lumi paralele, în care copiii, cu toate că nu sunt muţi, sunt nevoiţi să se înţeleagă prin semne dacă vor să se joace împreună şi nu se resping pe motive etnice.

În Sfântu Gheorghe, populaţia de etnie maghiară este majoritară. Doar 25%, conform recensământului din 2002, sunt români. Aflaţi în minoritate, românii îşi găsesc de lucru mai degrabă în ţări precum Italia, Spania, Anglia. În România, în localităţile din judeţele Harghita şi Covasna, cunoaşterea limbii maghiare este paşaport spre o bucată de pâine. Copiii români au şcolile lor, maghiarii, de asemenea. În cele mai bune cazuri, învaţă în şcoli mixte. [...]
Acte necesare pentru a ieşi cu minorul din ţară
Vreti o vacanţă în străinătate, de neuitat si nu stiti ce acte va trebuie pentru copilul minor? Atunci e bine să aveţi toate documentele necesare acestuia pentru ieşirea din ţară. Altfel, riscaţi să nu puteţi trece graniţa cu minorul.
Iată câteva sfaturi care vă pot fi de folos.
PERFECTAREA CERTIFICATULUI DE NAȘTERE ÎN CEL MAI RESTRÂNS TERMEN!
Perfectarea certificatului de naștere poate fi efectuată mai simplu decât vă imaginați. Compania Emigrare.md este expert în perfectarea actelor de stare civilă și un adevărat as în obținerea certificatelor de naștere. Prima și unica acțiune pe care trebuie să o întreprindeți este să veniți la sediul nostru și să aduceți pachetul de documente. De restul ne ocupăm noi!
Dacă aveți nevoie de perfectarea certificatului de naștere, atunci ați trecut de cea mai îndelungată și cea mai dificilă procedură. De acum încolo totul este foarte simplu. Trebuie doar să aveți încredere în compania specializată în domeniu.
Pentru perfectarea certificatului de naștere românesc, este nevoie de cel moldovenesc, de dovada cetățeniei române, buletinul de identitate și încă câteva acte anexate la dosar. Dosarul trebuie să conțină toate documentele necesare, iar pentru a le aduna îți vine în ajutor compania noastră.
Fără perfectarea certificatului românesc de naștere nu poate fi obținut buletinul de identitate al statului român.
Un blog generalist, cu informatii din domenii diverse: cosmetice, sarcina, bucatarie, comenzi online
Nasterea la Medlife: acte necesare si avans
Daca va hotarati sa nasteti la Medlife, pe langa informatiile de pe site, am reusit sa mai obtin cateva de la reprezentantii de vanzari ai clinicii. Le regasiti mai jos si poate va sunt de folos.

DOCUMENTE NECESARE (numai la internare!):

- bilet de trimitere de la medicul de familie. Acesta este valabil 30 zile de la emitere. De exemplu, daca alegi sa nasti prin cezariana, trebuie obtinut de la medic prin saptamana 36 de sarcina; daca alegi sa nasti natural, trebuie obtinut prin saptamana 37 de sarcina. Acest bilet trebuie sa contina “trimitere pentru sectia de obstetrica ginecologie ”, sau “ trimitere pentru maternitate” cod diagnostic 995.

- adeverinta de la locul de munca. Aceasta este valabila 3 luni si dovedeste ca esti platitoare de asigurari de sanatate. In cazul in care nu ai un loc de munca, insa platesti CAS, trebuie adusa dovada de asigurat, reprezentata prin: adeverinta de la casa de asigurari.

MODALITATI DE PLATA

Pentru avea asigurat locul in maternitate si pentru a avea certitudinea acestor costuri este recomandat sa semnezi din timp contractul cu Medlife. Acest lucru se face la receptia spitalului, de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00. La semnare este nevoie doar de buletinul de identitate si de avans. La semnarea contractului se poate prezenta doar sotul cu buletinul nostru.
Anexele contractului se completeaza in receptia de spital, la semnarea contractului. Anexele reprezinta pachetul de nastere ales, preturile pentru care semnam, testele de screening pentru bebe ( cu preturi, fara a fi incluse in pachet) si factura care atesta prima plata, la semnarea contractului.
Actele necesare decontului de la CAS sunt necesare la internare, iar reducerea de la CAS se va aplica la externare, direct in receptia de spital, acolo unde se elibereaza factura finala. Externarea va avea loc intre orele 12-14.

Pentru a acoperi suma din contract, avem mai multe variante de plata:
1. 20% avans din costul pachetului de nastere ales, raportandu-ne la nasterea prin cezariana. Daca nasterea este pe cale naturala, la final platim diferenta de cost corespunzatoare modalitatii prin care am nascut.
2. Prin rate lunare fixe, rata minima de 300 lei pe luna, urmand ca la externare sa platim diferenta. Ratele nu implica nici un fel de comision suplimentar.
3. Cu cardul de credit de la BCR sau Alpha Bank, in rate, sau prin accesarea unui credit medical de la BCR.
Cadastru si intabulare. Pret cadastru
Intabulare apartamente Bucuresti si lucrari de cadastru apartamente sunt realizate de persoane autorizate, ingineri, experti autorizati etc. Pentru cadastru apartament, cadastru Bucuresti, cadastru sector 1, cadastru sector 6, cadastru sector 5, cadastru sector 4, trasare teren sau cadastru si intabulare, putetii apela la expertii si specialistii de la Cadastru (www.cadastru.biz).
Intabularea dreptului de proprietate trebuie realizata pe perioada desfasurarii lucrarii de cadastru. Cadastru are rol de evidenta tehnica, economica si juridica si reprezinta un plan obligatoriu prin care este realizata identificarea, masurarea si delimitarea pe harti a terenurilor, apartamentelor, spatiilor comerciale, depozitelor, spatiilor industriale birourilor etc.
Siguranta imobilului tau este importanta iar dreptul de proprietate depinde de realizarea cadastrului si intabulare. Pentru cadastru si intabulare trebuie pregatite: documentele de propietate in copie legalizata la notar, copii dupa cartile de identitate ale proprietarilor si certificatul de atestare fiscala (cu specificatie pentru cadastru si intabulare) care se obtine de la „Taxe si impozite locale” (unde platiti si impozitul anual). In momentul in care doriti sa realizati planul cadastral, se recomanda sa fiti la zi cu plata impozitului.
Pe www.cadastru.biz gasiti o lista detaliata cu actele necesare, cand doriti sa apelati la serviciile unui astfel de specialist.
I. Acte in copii legalizate ( dupa caz )
1. Contract de vanzare cumparare
2. Contract de vanzare cumparare cu plata in rate
3. Contract de construire
4. Contract de schimb/donatie
5. Contract de partaj
6. Contract de imprumut/rate
7. Titlu de proprietate
8. Adeverinta de achitare integrala
9. Certificat de mostenitor
10. Certificat de casatorie
11. Certificat de deces
12. Sentinta civila definitiva si irevocabila
13. Sentinta de divort
I. II. Documente in original
1. Contract de vanzare cumparare
2. Declaratie autentica (notariala) de transcriere ( dupa caz )
I. III. Documente in copii simple
1. Cartile de identitate / Buletine de identitate ale proprietarilor
2. Schita apartamentului
Informatiile despre pret cadastru pot varia, tipul, locatia si suprafata terenului sau imobilului fiind facturi importanti in stabilirea unui pret cadastru. Gasiti o lista completa a preturilor pe pagina http://www.cadastru.biz/preturi-cadastru.
Cadastru Bucuresti colaboreaza doar cu profesionisti si experti certificati si autorizati de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).
Tot la Cadastru Bucuresti apelati si in cazul in care imobilul dumneavoastra nu detine numar cadastral si v-ati hotarat sa intocmiti si avizati documentatia cadastrala, pentru a obtine un numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.
Cand aveti nevoie de cadastru si intabulare?
Cand doriti sa realizati o tranzactie la notariat in legatura cu imobilul.
Cand doriti sa ipotecati imobilul pentru a obtine un credit bancar.
Cand nu detineti siguranta propietatii sau delimitarea clara a acesteia.
Cand doriti sa modificati imobilul cu autorizatie de constructie.
Dca doriti sa intocmiti documentatia cadastrala, nu veti putea face acest lucru decat prin intermediul unui inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru sau orice persoana autorizata sa faca acest lucru din cadrul unei firme cadastru Bucuresti.
Persoana autorizata efectueaza masuratorile cadastrale, intocmeste dosarul cu documentele necesare si depune si ridica acest dosar dupa avizare.
Numarul cadastral se obtine in aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).
EMIGRARE.MD ANUNȚĂ UN SERVICIU NOU!
Compania Emigrare.md își iubește clienții, de aceea, lansează un nou serviciu – confirmarea naționalității! Acest serviciu îi oferă posibilitatea ficărui cetățean să afle din ce naționalități își trage rădăcinile. Specialiștii noștri îți vor identifica naționalitatea cu minim de resurse și timp și cu maxim profesionalism.
Confirmarea naționalității presupune căutarea și colectarea documentelor oficiale, care conțin indicii privind naționalitatea sau care tangențial demonstrează naționalitatea clientului sau strămoșilor acestuia. Astfel, compania prestează servicii de identificare a naționalității evreiești, românești, bulgare, ucrainene.
Colaboratorii noștri caută documentele necesare clientului în arhivele statelor, arhivele oficiilor de stare civilă, în arhivele companiilor și instituțiilor, colecțiile de doumente adunate de muzee, documentele fondurilor publice.
Documentele, obținute în timpul acordării serviciului pot fi prezentate la instituțiile și organizațiile consulare, de tineret, de învățământ sau religioase pentru confirmarea naționalității.
Emigrare.md vă oferă servicii de căutare a documentelor de identitate, de stare civilă, înregistrările metrice, cărțile de evidență a cardurilor, documente ce țin de afacerile personale, documente despre evacuare, autobiografie, registre de casă, documente despre serviciul în armată și alte documente care conțin confirmarea naționalității.
Toate documentele primite în cadrul unei asemenea căutări informațional-documentare sunt oficiale și au putere juridică totală și ele pot fi folosite în calitate de acte oficiale.
Comisionar vamal
Firma Acila este un comisionar vamal care pune la dispozitia persoanelor juridice servicii de comisionare vamala, cum ar fi declararea marfurilor pentru import sau export si declaratiile vamale primare si complementare. In calitate de comisionar vamal, Acila asigura reprezentare vamala si asistenta in completarea documentelor necesare la vama.
Locuri de munca pentru straini in Austria
Va prezentam in acest articol perspectivele locurilor de munca pentru straini in Austria.
Odata ce ati reusit sa obtineti toate documentele necesare pentru a putea lucra in Austria treburile se simplifica foarte mult si aveti sanse reale sa va gasiti un loc de munca.
Certsign declaratii itm online
Folosind semnatura digitala de la Certsign , puteti depune documentele fiscale pentru una sau mai multe firme pe o perioada de un an.Depuneti declaratii itm online cu semnatura digitala fara sa mai stati la rand si fara sa printati toate documentele necesare.
Novo Nordisk inainteaza documentatia necesara autorizarii turoctocog alfa in Europa si SUA
Compania farmaceutica Novo Nordisk a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute depunerea documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de punere pe piata in Europa si SUA pentru turoctocog alfa, un recombinant genetic al factorului VIII antihemofilic.
AVANTAJELE REDOBÂNDIRII CETĂŢENIEI REPUBLICII MOLDOVA PENTRU CETĂŢENII RUŞI CU RĂDĂCINI DIN MOLDOVA
Cetăţenii ruşi cu rădăcini din Republica Moldova care din varii motive şi-au pierdut cetăţenia acestei ţări acum, mai mult ca niciodată, au multe motive de a-şi redobândi cetăţenia. Cetăţenia moldovenească le oferă solicitanţilor posibilitatea de a trăi, circula liber şi de a se bucura de toate drepturile şi libertăţile unui cetăţean moldovean pe teritoriul Republicii Moldova. Fără acest act cetăţenii ruşi, precum şi de alte naţionalităţi sunt privaţi în acţiuni, nu pot beneficia de avantajele pe care le oferă legislaţia moldovenească. Un motiv ar fi avantajul pentru a trăi într-un stat cu adevărat european, de a călători în ţările Europei fără vize, de a beneficia de acordurile încheiate de către Moldova cu alte ţări. Un alt motiv ar fi posibilitatea cetăţeanului rus de a circula liber şi de a-şi transfera mai uşor familia pe teritoriul ţării, sau pobilitatea rudelor de peste de a-l vizita fără niciun fel de probleme în Republica Moldova. Posibilitatea de a se angaja liber la muncă, fără a întâmpina dificultăţi la perfectarea documentelor necesare. Redobândirea cetăţeniei moldoveneşi întruneşte în sine atât drepturi, cât şi obligaţii.
Ce trebuie sa stii despre suspendare firma
Termenul de suspendare firma este, mai mult ca sigur, corelat cu contextul economic, si foarte multi antreprenori cauta informatii in legatura cu suspendarea activitatii societatilor comerciale. Daca anticipezi ca vei avea o scadere a activitatii firmei pentru o anumita perioada de timp sau daca nu mai poti sa desfasori activitatile pentru care ai infiintat compania, poti sa intri in inactivitate temporara. Activitatea oricarei forme de organizare comerciala poate fi suspendata pentru maxim trei ani.

Suspendare firma - Proceduri si etape
Procedurile pentru suspendarea activitatii sunt, in general, similare pentru toate formele de organizare comerciala (legea nr. 31 din 1990). Primul pas este depunerea de catre actionari a cererii de inactivitate temporara la Oficiul Registrului Comertului competent unde isi are sediul.
Registrul comertului va emite si un certificat constatator prin care se evidentiaza inactivitatea temporara a societatii. Inactivitatea temporara trebuie inregistrata si la Administratia Financiara. Cei care vor, pot fi asistati in executarea procedurilor de un avocat. In aceasta situatie, la dosarul necesar trebuie depusa si o imputernicire speciala, in forma autentica, avocatiala sau delegatie, pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale.
Dosarul de suspendare cuprinde si timbre judiciare, in valoare de 30 de bani, taxa judiciara de timbru, taxe de registru, tarif de publicare in Monitorul Oficial, Partea a IV-a, dintre care ultimele trei se achita la casieria de la Oficiul Registrul Comertului competent.
La cinci zile de la data depunerii cererii, judecatorul delegat de la Registrul Comertului unde aceasta a fost depusa emite o incheiere de suspendare a activitatii.
Suspendare firma - documentele necesare
In cazul firmelor, pe langa cerere, este nevoie si de alte documente, precum hotararea de suspendare temporara adoptata de Adunarea Generala a Actionarilor sau de actionarul unic, in original.
In aceasta situatie, dosarul de suspendare va cuprinde un certificat constatator al sediului, in original, si o declaratie-tip, pe propria raspundere, din care sa rezulte ca o anumita perioada de timp firma nu desfasoara la sediul social sau la sediile secundare sau in afara acestora activitati prevazute in statut.
In cazul PFA, IF sau II, pe langa cerere, se vor depune la Oficiul Registrului Comertului competent si toate actele originale.Procedura de suspendare pentru o PFA este una simplificata. Aceasta se poate suspenda printr-o simpla cerere la Registrul Comertului.
Suspendare firma - Durata de timp
Suspendarea activitatii se poate face in orice moment de activitate al unei forme comerciale de organizare, in functie de reglementarile prevazute in statutul acesteia, dar nu poate sa depaseasca mai mult de trei ani.
Procedura de suspendare a activitatii se finalizeaza la aproximativ cinci zile de la depunerea cererii si a documentelor necesare.
Suspendare firma – Costurile
In cazul firmelor, costurile pentru suspendarea activitatii sunt de aproximativ 300 de lei. Acestea includ taxele judiciare de timbru, timbrele judiciare, taxele de registru si costurile legate de publicarea in Monitorul Oficial a hotararii AGA de suspendare a activitatii.
Totul despre suspendare activitate firma
Termenul de suspendare activitate firma este, mai mult ca sigur, corelat cu contextul economic, si foarte multi antreprenori cauta informatii in legatura cu suspendarea activitatii societatilor comerciale. Daca anticipezi ca vei avea o scadere a activitatii firmei pentru o anumita perioada de timp sau daca nu mai poti sa desfasori activitatile pentru care ai infiintat compania, poti sa intri in inactivitate temporara. Activitatea oricarei forme de organizare comerciala poate fi suspendata pentru maxim trei ani.

Suspendare activitate firma - Proceduri si etape
Procedurile pentru suspendarea activitatii sunt, in general, similare pentru toate formele de organizare comerciala (legea nr. 31 din 1990). Primul pas este depunerea de catre actionari a cererii de inactivitate temporara la Oficiul Registrului Comertului competent unde isi are sediul.
Registrul comertului va emite si un certificat constatator prin care se evidentiaza inactivitatea temporara a societatii. Inactivitatea temporara trebuie inregistrata si la Administratia Financiara. Cei care vor, pot fi asistati in executarea procedurilor de un avocat. In aceasta situatie, la dosarul necesar trebuie depusa si o imputernicire speciala, in forma autentica, avocatiala sau delegatie, pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale.
Dosarul de suspendare cuprinde si timbre judiciare, in valoare de 30 de bani, taxa judiciara de timbru, taxe de registru, tarif de publicare in Monitorul Oficial, Partea a IV-a, dintre care ultimele trei se achita la casieria de la Oficiul Registrul Comertului competent.
La cinci zile de la data depunerii cererii, judecatorul delegat de la Registrul Comertului unde aceasta a fost depusa emite o incheiere de suspendare a activitatii.
Suspendare activitate firma - documentele necesare
In cazul firmelor, pe langa cerere, este nevoie si de alte documente, precum hotararea de suspendare temporara adoptata de Adunarea Generala a Actionarilor sau de actionarul unic, in original.
In aceasta situatie, dosarul de suspendare va cuprinde un certificat constatator al sediului, in original, si o declaratie-tip, pe propria raspundere, din care sa rezulte ca o anumita perioada de timp firma nu desfasoara la sediul social sau la sediile secundare sau in afara acestora activitati prevazute in statut.
In cazul PFA, IF sau II, pe langa cerere, se vor depune la Oficiul Registrului Comertului competent si toate actele originale.Procedura de suspendare pentru o PFA este una simplificata. Aceasta se poate suspenda printr-o simpla cerere la Registrul Comertului.
Suspendare activitate firma - Durata de timp
Suspendarea activitatii se poate face in orice moment de activitate al unei forme comerciale de organizare, in functie de reglementarile prevazute in statutul acesteia, dar nu poate sa depaseasca mai mult de trei ani.
Procedura de suspendare a activitatii se finalizeaza la aproximativ cinci zile de la depunerea cererii si a documentelor necesare.
Suspendare activitate firma – Costurile
In cazul firmelor, costurile pentru suspendarea activitatii sunt de aproximativ 300 de lei. Acestea includ taxele judiciare de timbru, timbrele judiciare, taxele de registru si costurile legate de publicarea in Monitorul Oficial a hotararii AGA de suspendare a activitatii.

Articol oferit de http://www.cabinetlichidator.ro/