link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oferim asistență pentru obținerea unei apostile
de Apostil la: 05/04/2021 14:00:14
Compania noastră oferă servicii de apostilare a tuturor tipurilor de documente în cel mai scurt timp posibil la prețuri foarte bune.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Oferim asistență pentru obținerea unei apostile"

Condiţii pentru obţinerea unui credit bancar « România Blog
Creditele bancare se acordă în general pe baza unui scoring realizat de către bănci. Acesta este bazat atât pe elemente ce depind de veniturile obţinute ...
MODIFICARE la examenul pentru OBŢINEREA PERMISULUI AUTO
MODIFICARE la examenul pentru OBŢINEREA PERMISULUI AUTO
Se schimbă codul rutier ! Scade vârsta de la care poate fi obținut permisul de conducere!
Codul rutier în vigoare ar putea fi modificat, în sensul reducerii vârstei de la care cei interesați să devină șoferi profesioniști, adică soderi de camion sau autobuz, vor putea da examenul pentru obținerea permisului de conducere, potrivit unui proiect de lege adoptat în ședința săptămânală, de către Guvern.
Bloggerii recrutati pentru campanii electorale?
Am văzut la Zoso un post despre intenţia suprimată a unor manageri referitoare la iniţierea unor campanii de marketing în blogosferă. Vezi, Doamne, aceştia „nu vor să îşi ducă brandul într-un mediu în care încă se poartă conversaţii încinse între bloggeri”. O să sar peste prostia explicaţiei şi o să încerc o trecere subtilă de la marketingul de afaceri la cel politic. Întrebarea mea este: am putea oare asista în viitorul apropiat la o implicare a blogurilor în calitatea lor de new media în campaniile electorale?

Clipul cu senatoarea americană Hillary Clinton postat pe YouTube la sfârşitul lui martie 2007 şi afişat de peste 1 milion de ori a semnalat începutul unei revoluţii de proporţii în industria campaniilor electorale. Clipul "Hillary 1984" oferă o nouă perspectivă asupra controversatului spot Apple difuzat prima dată în timpul competiţiei Super Bowl din 1984 şi prezintă aceaşi tânără atletă blondă, care aleargă cu un ciocan spre un ecran unde este vizibilă figura unui Big Brother ameninţător adresându-se discipolilor. În noul spot, femeia poartă un iPod şi are inscripţionat pe tricou sloganul candidatului său, iar figura de pe ecran, care va fi distrusă în final, îi aparţine lui Hillary Clinton. Reprezentanţii echipei de campanie a lui Barrack Obama cu care Clinton luptă pentru obţinerea învestiturii Partidului Democrat în vederea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2008, au declarat că nu au autorizat spotul şi nu au nici o legătură cu acesta.

Acest clip reprezintă "o eră nouă, un nou val în politică", crede Peter Leyden, director al New Politics Institute, organizaţie de cercetare în domeniul ştiinţelor politice şi media, apreciind că acesta reprezintă sfârşitul erei broadcastingului. Simon Rosenberg, preşedintele New Democrat Network, a afirmat că acest clip prezintă "o bravă lume nouă", în care activiştii din afara structurilor tradiţionale de campanie au puterea de a modifica mesajele electorale, chiar şi cele ale unui candidat la preşedinţie.

Situaţia din SUA este asemănătoare unei alte ţări de pe continentul american. Astfel, principalele partide politice din Quebec desfăşoară o bătălie dură pe Internet pentru a seduce electoratul foarte divizat pentru alegerile din 26 marite curent, neezitând să cumpere pe Google "cuvinte-cheie" şi să plătească pentru multiplicarea difuzării unor înregistrări video pe YouTube. Partidul Liberal din Quebec a cumpărat pe Google numele a sute de candidaţi ai partidelor concurente. Căutând pe Google numele "Andre Boisclair", liderul Partidului din Quebec, rezultatul este un mesaj privind "lipsa de raţiune" a acestuia, care activat duce către site-ul Partidului Liberal. Liberalii plătesc o anumită sumă de fiecare dată când un internaut intră pe pagina care conţine respectivul mesaj, până la epuizarea bugetului alocat acestei strategii de marketing.

Un exemplu elocvent al puterii crescânde a Internetului în campaniile electorale în SUA este cazul candidatului democrat John Murtha din Pennsylvania. Un utilizator a postat pe YouTube.com un videoclip care surprindea modul în care Murtha a primit mită de la agenţi FBI, deghizaţi în şeici arabi. Apariţia videoclipului a zădărnicit şansele lui Murtha de a fi ales candidat al Democraţilor în Pennsylvania. Un alt incident celebru deja îl implică pe George Allen, senatorul republican de Virginia. Acesta este personajul principal al unei înregistrări video în care a numit „macaca“, un membru cu origini amerindiene al staff-ului de campanie al adversarului sau. Allen a pierdut cursa pentru un loc în Senat, în faţa contracandidatului Jim Webb.

Şi statisticile sunt favorabile acestei Revoluţii a “Erei Conectate”. La sfârşitul lunii trecute, un raport al grupului internaţional de studii de afaceri Informa, citat de „Financial Times“, arăta că valoarea download-urilor de conţinut video de pe Internet, precum YouTube, Google Video, Movielink sau iTunes Video se va înzeci în cinci ani, urmând să atingă 6,3 miliarde de dolari în 2012.

Înainte ca Google să cumpere YouTube, politica fără televizor părea la fel de imposibilă ca şi alegerile fără electorat. Acum, un nou sistem politic, mânat de mediul interactiv online şi nu cel audiovizual a apărut la orizont. “Era Conectată” se bazează pe deplasarea puterii dinspre instituţii înspre indivizi. Abilitatea de a comunica de la individ la individ este acum în mâinile celor care ştiu să utlizeze eficient instrumentele mediilor sociale de genul YouTube, MySpace şi FaceBook. Lupta pentru neutralitatea Internetului – şi prin extensie, a politicii YouTube – va defini democraţia secolului XXI.

Toată lumea ştie de impactul consistent pe care l-a avut înainte de referendumul cu privire la demiterea lui Băsescu site-ul acestuia care era doldora de imagini şi mesaje anti-322. Mai mult, Băse încercase atunci şi menţinerea unui dialog cu vizitatorii săi… Este mai mult decât evident faptul că Internetul devine partea componentă a comunicării individ-individ, individ-grup şi grup-individ. Autoritatea crescândă a anumitor bloggeri mă face să cred că nu mai e mult până când aceştia vor fi contactaţi de autorii de campanii de marketing politic pentru recrutare.
Despre valori și imagine
În lumea de business s-au dezvoltat sisteme de evaluare și dezvoltare a psihologiei organizaționale ce urmăresc îmbunătățirea performanțelor pornind de la modul în care organizația se percepe pe sine, prin intermediul celor ce lucrează acolo, și cum este ea percepută de liderii acesteia, și apoi de public sau clienți.

Apoi, aliniem obiectivele cu strategia și psihologia organizațională astfel încât procesele și procedurile organizaționale să conducă la obținerea rezultatelor dorite și, implicit, la atingerea obiectivelor stabilite. Unul dintre rezultate este o anume imagine a organizației, imagine ce reflectă în bună măsură percepția publicului, a consumatorilor asupra organizației. Această imagine o mai numim și brand. Se observă constant că, deși liderii influențează consistent comportamentul organizațional, organizația în sine nu este „reproducerea întocmai“ a profilului liderului.

Extrapolând acest model la nivelul celor ce ne conduc astăzi, observăm că discuțiile și strădaniile guvernanților de „a lipi țării un brand“ sunt haotice, false și neproductive, având în vedere că valorile ce stau la baza oricărui brand sunt foarte vagi sau deloc definite. La nivelul domeniilor de activitate, sănătate, învățământ, muncă și asistență socială sau administrație, deciziile și procesele sunt hao­tice. Valori? Care valori? Nu am cunoștință ca vreun domeniu, minister sau instituție să aibă declarate valorile care le definesc activitatea și obiectivele. Cu atât mai puțin să le practice. Pe cale de consecință, nici instituțiile acestea sau oricare altele aparținând statului român nu au vreun brand anume sau vreo imagine, mai bine zis, pe care să și-o promo­veze. Deși munca întregului Executiv, cu parlamentari ce susțin puterea cu tot, se îndreaptă constant spre domeniul comunicării și construcției de imagine. [...]
PACHET ÎNTREG DE SERVICII PENTRU CETĂȚENII AFLAȚI ÎN FEDERAȚIA RUSĂ
Cetățenii moldoveni vorbitori de limba rusă, care se află pe teritoriul Federației Ruse și au nevoie de perfectarea actelor moldovenești, au un ajutor de nădejde în Republica Moldova – compania Emigrare.md. Specialiștii noștri vă pot ajuta în perfectarea documentelor de identitate și de stare civil atât pentru dumneavostră, cât și pentru copiii dumneavoastră.
Colaboratorii noștri vă pot ajuta să pregătiți pachetul de acte necesare pentru obținerea cetățeniei românești sau cetățeniei moldovenești. Pentru aceasta, aveți nevoie și de servicii de traducere, care sunt oferite, la fel, de specialiștii Emigrare.md.
Transcrierea actelor de stare civilă este o altă ramură dezvoltată a companiei care oferă un serviciu calitativ persoanelor interesate. Astfel, dacă vă aflați în Federația Rusă nu trebuie decât să apelați la Emigrare.md care vă oferă un pachet întreg de servicii.
Sectorul documentării minorilor, la fel, este una dintre responsabilitățile specialiștilor noștri. De asemenea, la cerere, puteți beneficia și de un arbore genealogic care ar descoperi cele mai îndepărtate rude pe care le-ați avut vreodată în Republica Moldova.
PREGĂTIREA PREGĂTIREA DOCUMENTELOR PENTRU CETĂȚENII AFLAȚI PESTE HOTARE AFLAȚI PESTE HOTARE
Vă aflați de mulți ani peste hotare, iar în țară nu mai aveți rude care să vă ajute la perfectarea documentelor pentru obținerea cetățeniei italiene, spaniole sau portugheze? Emigrare.md are soluția pentru problema dumneavoastră! Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să obțineți orice fel de documente fiind la distanță.
Acest serviciu a fost lansat pentru persoanele care de o bună perioadă de timp s-au stabilit peste hotare, nu mai au descendenți care s-ar afla în țară sau au pierdut, practic, legătura cu rudele mai îndepărtate. Pentru a nu pierde timp și bani ca să revină în țară pentru obținerea documentelor pentru cetățenia spaniolă, italiană sau portugheză, Emigrare.md s-a gândit să le vină în ajutor.
Noi vă putem aduna pachetul de documente le de la autoritățile de profil din Republica Moldova chiar și în cazul în care aveți nevoie de actele de identitate sau de stare civilă pentru obținerea cetățeniei altui stat. Noi vă putem obține actele inclusiv de la Oficiul de Stare Civilă.
În plus, oferim servicii de apostilare, traducere și legalizare a documentelor pentru cetățenia portugheză, spaniolă sau italiană. Totodată, colaboratorii noștri pot obține și cazierul juridic pe numele dumneavostră, fără să fie nevoie să vă prezentați personal la autoritatea de profil.
Pregătirea pachetului pentru a obține cetățenia altui stat este efectuată la nivel profesionist și în timp relativ scurt.
Poze Renovări Design Interioare Amenajări Apartamente Bucureşti
Oferim o gamă diversificată de servicii din domeniul amenajări interioare şi amenajări exterioare în construcţii civile şi industriale .

Executăm lucrări complexe de amenajări interioare, finisaje, lucrări de renovări şi restaurări. Atât lucrările noastre de amenajări interioare cât şi lucrările de amenajări exterioare sunt realizate de o echipă de profesionişti la cel mai înalt nivel de calitate, folosind echipamente şi materiale moderne, ce asigură obţinerea unui raport calitate - preţ foarte bun în amenajări interioare şi exterioare.
Se anunță o iarnă grea pentru gălățeni. Mulți s-au orientat deja către sisteme alternative de încălzire
Primarul municipiului Galați a afirmat în luna Octombrie a acestui an că sistemul centralizat de încălzire nu va mai fi pornit în această iarnă și nici în iernile următoare.
Această măsură a fost luată datorită faptului că sistemul centralizat de termoficare este ineficient, în condițiile în care numărul consumatorilor este tot mai mic, iar pierderile sunt foarte mari, generând costuri uriașe pentru bugetul local.
Din totalul de 91.500 de apartamente care au fost alocate inițial punctelor termice prin asociațiile de proprietari, la sistemul centralizat de încălzire mai sunt racordate în prezent aproximativ 14.000 de apartamente. Numărul mic al utilizatorilor sistemului centralizat duce la un cost foarte mare al gigacaloriei, cost imposibil de suportat din punct de vedere financiar atât de către locuitorii orașului, cât și de bugetul local al municipiului Galați.
Întrucât actualul sistem centralizat de termoficare al municipiului Galați este într-o situație critică, generator de pierderi, ineficient tehnic și economic, s-a considerat oportună inițierea programului prin care Primăria acordă un ajutor financiar locuitorilor, în cuantul de 3.000 de lei, în scopul achiziționării unui sistem alternativ celui centralizat de termoficare.
Acest program este încă în desfășurare, motiv pentru care cetățenii pot solicita sprijin din partea Primăriei pentru a deveni independenți din punct de vedere termic.
Anul trecut, aproximativ 7.700 de gălăţeni au beneficiat de ajutorul financiar de 3.000 de lei oferit de Primăria municipiului Galați pentru achiziționarea unui sistem alternativ pentru producerea căldurii și apei calde.
Mulți locuitori ai orașului Galați s-au orientat deja către sisteme alternative de încălzire a locuinței, o varianta foarte bună dovedindu-se a fi încălzirea cu panouri radiante cu infraroșu, suma de 3000 lei fiind în principiu suficientă pentru achiziționarea de panouri radiante necesare încălzirii unui apartament cu 2 camere.
Panourile radiante mai prezintă avantajul că se instalează extrem de ușor, fără a fi nevoie de obținerea de autorizații în prealabil, instalarea unui panou radiant realizându-se în aproximativ 30 minute.
Posibilitatea de instalare într-un timp foarte scurt a sitemului de încălzire este foarte importantă, dat fiind faptul că se anuță temperaturi scăzute în următoarele zile.
Procesul de instalare a unei centrale termice va dura mult mai mult, mai ales că în această perioada instalatorii unor astfel de sisteme de încălzire sunt foarte ocupați.
Totodată, conform afirmațiilor producătorilor și comercianților de panouri radiante cu infraroșu, acestea sunt mai economice cu cel puțîn 20% față de centralale termice pe gaz, plus că nu va mai fi nevoie de realizarea de revizii periodice, durata de viață a sitemului fiind una îndelungată, de până la 30 ani.
Panourile radiante se recomandă inclusiv în camerele asmaticilor și persoanelor alergice, prezentând avantajul că nu antrenează particulele de praf din încăpere.
Un dezavantaj al instalării cu panouri radiante cu infraroșu, comparativ cu o centrală termică, îl reprezintă faptul că panourile radiante nu produc apă caldă, astfel că pentru încălzirea apei este nevoie să vă îndreptați atenția către un boiler sau un instant de apă caldă.
Simulare încălzire apartament 2 camere cu panouri radiante cu infraroșu

Pentru încălzirea unui apartament de 2 camere de aproximativ 50 mp, conform estimărilor specialiștilor de la http://www.panouri-radiante-infraroșii.ro, este necesară investirea unei sume de aproximativ 3200 lei în sitemul de încălzire, fiind nevoie de instalarea a 4 panouri radiante, câte unul în living, dormitor, baie și bucătărie.
În condițiile în care apartamentul are o izolație medie, cheltuielile cu încălzirea vor fi de aproximativ 300 lei/luna, pentru menținerea constanta a unei temperaturi de 22 grade C.
Set blender Tristar MX-4195 800 W, tel dublu
Înlocuiți patru aparate alegand setul elegant Tristar MX-4195. Acest set extins vine echipat cu un dispozitiv xu doua teluri, maruntitor și recipient de măsurare pentru pregătirea pesto, smântână, diverse creme sau frisca. Setul de mixere are setări de viteză ajustabile și o funcție turbo pentru tocare grosieră și fină, amestecare și amestecare rapida.
Putere de 800 Watt
Datorită formei sale ergonomice și finisajelor din cauciuc, Blender-ul Tristar este foarte confortabil in utilizare si pastrare. Capul cu formă specială și lamelele din oțel inoxidabil asigură obținerea unui rezultat bun. Pregătiți o supă de roșii delicioasă și proaspătă sau prima gustare de fructe a bebelușului. Blenderul oferă rezultate rapide datorită puterii de 800 W.
Tel dublu, maruntitor și recipient de măsurare incluse
Tristar MX-4195 este un set cu blender și trei accesorii suplimentare. Poți să bati cremă cu șifon și să pregătești piureuri sau maioneză. Maruntitorul este potrivit pentru a tăia mărunt cepele, nucile și ierburile, în timp ce mixerul de bastoane este mare pentru a obține supe pufoase.
Polițiștii dispar de la examenul auto. Aplicația care decide cine ia permisul! VIDEO!
Aplicație dezvoltată de Microsoft ar putea duce la dispariția polițiștilor de la examenul auto.

Proba la traseu pentru obținerea permisului auto s-ar putea modifica. Cei care fac școala de șoferi și vor să ia carnetul vor fi evaluați în mod diferit la proba practică, denumită și „traseu”, dacă noile reguli vor fi implementate. Principala schimbare va fi aceea că viitorii șoferi nu vor mai susține traseul cu un polițist în mașină.
PageRank Update Bate la Uşă! Blogul Tău E Pregătit pentru UpDate?
După informaţia de care dispune ProBloggerMD următorul UpDate la Google PageRank se aşteaptă de la 20-30 Aprilie. Dacă încă nu ai început să te pregăteşti de UpDate-ul ce deja bate la uşa, cred că e timpul cel mai potrivit să o faci. Cu cît mai mare PageRank are situl/blogul tău, cu atît mai mare autoritate situl/blogul tău va avea şi ca rezultat vei obţine un venit mai mare în caz dacă monetizezi blogul. PageRank mai mare e bine, dar mai important este contentul de calitate ce va aduce un PageRank mai mare - vor spune mulţi din cei ce vor citit acest post şi eu sunt de acord cu această afirmaţie. Am scris un post legat de acest subiect, tu îl poţi citi AICI, însă sunt cîteva lucruri ce trebuie efectuate înainte de UpDate-ul PageRank-ului pentru a obţine acel PageRank meritat. În acest post voi acoperi următoarele subiecte:

1. Ce este PageRank
2. Cum să-ţi îmbunătăţeşti PageRank-ul
3. Obţinerea unui venit din PageRank
In umbra prietenului
n evoluţia personalităţii, trecem prin diverse perioade. Există luni întregi în care preferăm singurătatea, dar şi lungi perioade în care socializăm şi comunicăm perfect cu orice, iar mai târziu, evoluăm de la statutul de “prietenos” la cel de “prieten”. Iar mai târziu, câţiva dintre cei care îi numim prieteni, ne pot deveni foarte familiari, legătura cimentându-se până la un anumit nivel unde doar foarte puţine lucruri ne-ar mai putea despărţi. Dar nu acesta e subiectul articolului.

Vorbesc despre un anumit eveniment, care transformă totul. Nu stabilesc cu precizie ce e, deşi ar putea fi obţinerea unei funcţii super înalte, deci implicit un alt nivel social, sau cine ştie ce favoare care îl transformă dintr-un om obişnuit într-un V.I.P.
Intrebari frecvente privind permisul de conducere
Aveti neclaritati legate de examinarea pentru obţinerea permisului de conducere sau preschimbarea lui? Ce documente trebuie să cuprindă dosarul de examinare. Ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana care solicita examinarea pentru obţinerea permisului de conducere. Preschimbarea permiselor de conducere.
Jojo se dezbracă în "Poker", ultimul film al lui Sergiu Nicolaescu
Chiar dacă prima întâlnire cu actoria a avut-o alături de Divertis, între timp pasiunea lui Jojo pentru scenă s-a concretizat în obţinerea unor roluri
Ce e StumbleUpon? Care-i treaba cu el? | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
După ce am spart gheaţa site-urilor sociale scriind despre Facebook, iată că a venit rândul lui StumbleUpon la puricat. StumbleUpon este un tip de reţea socială specializată în domeniul paginilor web sau a siteurilor. Deşi mecanismul care face posibilă funcţionarea motoarelor de căutare (pe care l-am descris succint aici), are mult geniu matematic la bază acestuia îi lipseşte un ingredient fundamental: "umanismul". Traversăm o perioadă în care asistăm la o adevărată avalanşă de siteuri şi oferte [slider title="SEO "]Search Engine Optimization - arsenalul de tehnici aplicabile în vederea plasării pe un loc cât mai aproape de podium în rezultatele motoarelor de căutare[/slider] una mai atrăgătoarea decât alta, care ne promit marea cu sarea. Chestiunea e banal de simplă: vrei să ai trafic pe site, scrie conţinut astfel încât să fi pe placul motoarelor de căutare. Deşi îmbunătăţirea adusă căutării de informaţii pe web este foarte importantă, nu puţine sunt cazurile în care primele siteuri furnizate de motoarele de căutare după anumite cuvinte cheie nu conţin informaţiile căutate, acestea fiind supra-SEO-izate, ca să zic aşa (adică au fost concepute cu obţinerea de trafic în minte, fiind uber-optimizate pentru motoarele de căutare în detrimentul informaţiei originale sau relevante).
Cât de accesibil este un blog ? Accesibilitate şi utilizabilitate
Pe cât de uşor este să-ţi faci blog (instalarea WordPress nu este condiţionată de obţinerea unui MBA), pe atât de dificil este să găseşti echilibrul între temă, plugin-uri şi conţinut, astfel încât rezultatul să dea impresia de unitate şi, deloc întâmplător, blogul să fie accesibil unor categorii cât mai largi de utilizatori.

Nu este suficient să ai conţinut de calitate, dacă nu eşti capabil să prezinţi acele informaţii într-o formă atractivă, menită să îmbie şi nu să agaseze cititorul.
Cum pot obtine autorizatie pentru un magazin “duty-free”?
Obţinerea autorizaţiei de funcţionare - presupune ca persoana juridică solicitantă va depune la Autoritatea Naţională a Vămilor o cerere de autorizare care trebuie să conţină mai multe elemente.
Documentele necesare pentru obtinerea cazierului la PJ straine
Împuterniciţii persoanelor juridice nerezidente în Romania, care doresc obţinerea certificatului de cazier judiciar în vederea înscrierii în ROI - trebuie sa urmeze urmatoarea procedura.
Ungaria, prima ţintă într-o nouă criză financiară
Nici în al cincilea an de reduceri ale cheltuielilor publice, economia ungară nu s-a redresat, cetăţenii sunt tot mai săraci, iar forintul se devalorizează accelerat, rivalizând cu dinarul sârb pentru titlul de cea mai slabă valută din Europa

Tăierea “la sânge” a cheltuilelor publice poate duce la obţinerea unor aprecieri din partea “doctorilor” (UE şi FMI), însă nu poate duce la vindecarea “pacientului” muribund care este economia ungară. În acest fel se poate descrie situaţia în care se află Guvernul ungar, potrivit aprecierilor unor analişti citaţi de către ziarul britanic The Daily Telegraph.

În pofida insistenţei creditorilor internaţionali că este nevoie de “măsuri dure”, reticenţa Cabinetului Viktor Orban de a le stabili pare mai justificată decât în cazul altor state. Dacă Grecia nu avea nicio scuză, căci precedentul Guvern a trimis la Bruxelles date false privind deficitul bugetar, Budapesta este deja în al cincilea an de “sinceritate”, respectiv de măsuri de austeritate.

Din toamna lui 2006 - când a ieşit la iveală declaraţia fostului premier socialist Ferencz Gyurcsany “am minţit de dimineaţă până seara” (în privinţa situaţiei economice a ţării) - guvernele succedate la Budapesta au tot decis reduceri de cheltuieli. Rezultatul au fost patru ani de prăbuşire economică.

Lor li se adaugă semnale că, în locul unei firave creşteri de 0,6% a PIB în 2010, şi în acest an economia se va contracta. Deficitul bugetar va fi de 3,8% anul acesta - în limitele impuse de FMI şi mai mic decât al Poloniei, Spaniei, Franţei, Japoniei, SUA etc. - dar Guvernul nu mai are de unde să “taie”, pentru a ajunge la sub 3%, anul viitor. [...]
Ritualuri în dragoste: Vrei să te împaci cu iubitul sau să cunoşti o nouă dragoste?
Vrăji s-au făcut mereu şi pretutindeni în lume. Magia este o artă care foloseşte forţa minţii şi resursele naturii pentru a înfluenţa evenimentele în vederea obţinerii efectului dorit.
Ritualuri în dragoste: Vrei să te împaci cu iubitul sau să cunoşti o nouă dragoste? Te învăţăm ritualuri
Vrăji s-au făcut mereu şi pretutindeni în lume. Magia este o artă care foloseşte forţa minţii şi resursele naturii pentru a înfluenţa evenimentele în vederea obţinerii efectului dorit. De-a lungul vremurilor, în anumite zone geografice şi în anumite cercuri sociale, interesul pentru practicile
Elemente de fizionomie. Cum arata gura perfecta, ce indica dintii si buzele
Fizionomia este o veche teorie ştiinţifică, ce susţine că putem obţine informaţii despre caracterul unei persoane studiindu-i chipul. Ea este înrudită cu frenologia, care propune obţinerea de informaţii despre o anumită persoană studiind forma pe care o ar craniul acesteia.

În articolul de astăzi, ne îndreptăm atenţia asupra unei singure părţi a chipului: gura.
Horoscop 14 decembrie 2011 | Horoscop Urania.org
Berbec:
Eşti interesat de obţinerea unei sume de bani prin intermediul unei autorităţi. Este momentul potrivit pentru...
Alte viziuni asupra renaşterii
În punct Alecon, Normandia, şapte ore de muncă neîntreruptă pentru a obtine un centimetru pătrat din textilă ajurată. Nimic de-a face cu tehnica obţinerii dantelei clasice, de Valenciennes, Duchesse ori Chantilly.

Să considerăm că au existat mai multe renaşteri
Una dintre cele mai cunoscute legende ne vorbeşte despre o tânără nevastă din Veneţia care îşi aşteptă iubitul marinar, zile lungi. Marinarul i-a lăsat un coral ca amintire. Fata, privind continuu la coral, a încercat să imite ornamentele variate ale acestuia cu ajutorul acului şi firelor de aţă. Dar Flandra întotdeauna şi-a...
INFOTEZE.MD - Teze de master | Teze de licenta | Teze de an
Oferim asistenţă şi consultanţă în realizarea următoarelor tipuri de lucrări:
- Teze de master
- Teze de licenţă
- Teze de an
- Proiecte de specialitate
- Referate
- Prezentări Power Point
- Tehnoredactări (formatare, culegerea textului)
- Traduceri (Româna, Rusa, Engleza, Franceza, Italiana, Spaniola, Germana)

Atenţie! Toate modificările ulterioare se efectuează în mod gratuit! Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi!
Ciorba de gâscă antimahmureală
Servită fierbinte, cu dragoste, blândețe, compasiune și un ardei iute alături, fără reproșuri și dirigenție, ciorba de gâscă antimahmureală poate constitui momentul propice pentru obținerea aprobării unor rectificări bugetare, că tot sunt reduceri la un butic cu țoale, vorba cântecului...
Finaluri
Suntem făcuţi din finaluri sau trăim doar pentru ele? Şi atunci de ce nu ne repezim direct asupra lor, fără să acceptăm intermedieri, jurăminte şi încercări de a ne cutremura doar la ideea obţinerii visului.
Creatina
Fiind bine recuperați după un antrenament intens, sportivii sunt mai bine pregătiți pentru antrenamentul din următoarea zi. Oricine își dorește să se asigure că antrenamentele nu sunt în zadar și obținerea masei musculare nu este compromisă, iar creatina este acolo pentru a se asigura de asta!Echipa noastra va sta la dispozitie pentru comenzi sau informatii in domeniu.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"MAGIA CU OU PENTRU ATRAGEREA PERSOANEI IUBITE"
"calauza film"
"chem"
"atlasul plantelor medicinale"
"core i5"
"cote"
"casa corrino"
"grĂmadĂ lemne"
"cazare familie cu copii"
"ceccar"
"contabilitate financiara 2011"
"sex anal"
"andreea teodorova"
"imbatabil"
"cazare eforie nord"
"calvitie sociala"
"crema pentru reumatism"
"citate celebre din filmul twilight amurg"
"cosmina pasarin"
"coxatroza,osteoporoza"
"carlig auto opel astra"
"ce trebuie luat"
"chelia"
"copii"
"cincizeci"
"papusi din lut pentru vraji"
"cleopatra colinde cu moscraciun"
"case de vinzare"
"costume baie"
"cafea aromata"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.