link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Numărul de autovehicule înmatriculate în martie 2021, mai mare cu 19,3% decât în martie 2020!
de Myagy10 la: 06/04/2021 12:02:06
Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), in luna martie a acestui an au fost inmatriculate in Romania 9.636 autovehicule noi (autoturisme si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 19,3% mai multe decat in luna similara a lui 2020.

Potrivit unui comunicat al APIA, în ceea ce privește autovehiculele, creșterea a fost de 18,1%, de la 6.654 de unități în martie 2019 la 7.861 în martie 2021.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Numărul de autovehicule înmatriculate în martie 2021, mai mare cu 19,3% decât în martie 2020!"

Evenimente astrologice în horoscopul martie 2020
Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător. Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec, și spre finele lunii, Marte își croiește și el drum în Vărsător. VEZI SI HOROSCOPUL PE SCURT PENTRU TOATE ZODIILE...
Horoscop Rac martie 2020
În data de 9 martie 2020, Luna plină din Fecioară îți stăvilește înclinația nestăvilită aparent de a te refugia pe tărâmul fanteziilor, iluziilor. Ești îndrumat să te ancorezi în realitatea cotidiană, să îți pui la punct un calendar cu ceea ce ai de făcut cu prioritate în fiecare zi.
România, locul doi în UE după numărul de morți din accidente rutiere - detalii pe comunicatultau.ro
România, locul doi în UE după numărul de morți din accidente rutiere - detalii pe comunicatultau.ro
Numărul de utilizatori ai Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane - www.livepress.ro
Numărul de utilizatori ai Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane - www.livepress.ro
Horoscopul martie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii martie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrologice generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce îți sortesc astrele luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale!
Cum de a găsi un proprietar Numărul de telefon mobil
Cum de a găsi un proprietar Numărul de telefon mobil
Cum poţi afla numărul de telefon al cuiva ce te sună cu numărul ascuns
Despre o metodă de a afla numărul celui care te sună cu număr ascuns (privat).
Box Office > Skyfall rămâne numărul 1
Box Office > Skyfall rămâne numărul 1
Happy Tour: Numărul românilor care merg la tratamente şi operaţii în Turcia va creşte cu 40%
Numărul românilor care vor apela la clinici din Turcia pentru diferite tratamente şi intervenţii chirugicale va creşte în acest an cu 40%, peste 2000 de pacienţi optând anual pentru această variantă, se arată într-un comunicat al agenţiei de turism Happy Tour.
Numărul de oxidare, Oxidare şi reducere
Numărul de oxidare Numărul de oxidare, notat prescurtat NO, se exprimă printr-un număr întreg, pozitiv sau negativ şi zero. Numărul indică numărul de ...
Numărul de oxidare, Oxidare şi reducere
Numărul de oxidare Numărul de oxidare, notat prescurtat NO, se exprimă printr-un număr întreg, pozitiv sau negativ şi zero. Numărul indică numărul de ...
Numărul 5: Simbol și semnificație
Numărul 5 reprezintă perfecțiunea umană, întrucât un om cu brațele și picioarele întinse oblic, înspre exterior, formează, împreună cu capul său un pentagon, capul dominand cele patru membre așa cum spiritul guvernează cuaternarul elementelor existenței.
Numere raţionale (Numărul raţional a/b, Numere raţionale egale, Mulţimea numerelor raţionale, Compararea numerelor raţionale)
Numărul raţional a/b Mulţimea fracţiilor echivalente cu fracţia a/b reprezintă numărul raţional a/b. Numere raţionale egale Numerele raţionale a/b ...
Numărul de telefon din vise | Semnificația și interpretarea viselor
În primul rând, numărul de telefon visat este asociat cu comunicarea, viabilă sau defectuoasă, cu cineva din preajma ta! Dacă reușeșți, cât de cât, să-l identifici, ți se poate sugera că este nevoie să reiei contactul cu o anumită persoană ori într-o problemă care se acutizează.
Numărul 12: Simbol și semnificație
Numărul 12 este format din cifrele 1 și 2. Cea dintâi semnifică începutul și natura unică a lumii, este corelată cu completitudinea, perfecțiunea, armonia, evoluția și independența. Pe de altă parte, 2 indică abilitatea de a vedea mereu cele două fațete ale unei situații, diplomația, parteneriatul și trăsătura schimbătoare a naturii.
Ce trebuie să ştii atunci când oferi trandafiri (semnificaţia culorilor, numărul de fire din buchet, boboci sau complet înfloriţi)
Ce trebuie să ştii atunci când oferi trandafiri (semnificaţia culorilor, numărul de fire din buchet, boboci sau complet înfloriţi)
Horoscop Berbec martie 2020
Pe la jumătatea lui martie, pari să-ți conștientizezi într-o sporită măsură niște porniri interioare efervescente. Sprijinit de o intuiție ieșită din comun, ești înclinat să investighezi mistere incitante ale existenței și să te dedici unei viziuni spirituale asupra acesteia.
Horoscop Pești martie 2020
Încă din primele zile ale lunii ești extrem de receptiv la șoaptele, aluziile sosite din universul tău lăuntric. Ai astfel posibilitatea să găseșți răspunsuri la întrebări ce te frământă de mult. Filtrarea cu discernământ a informațiilor primite din mediul înconjurător te sprijină să-ți vitalizezi viața spirituală. Fii atent la coincidențe ieșite din comun ce-ți sugerează noi trasee ale destinului!
Horoscop Taur martie 2020
Viața publică te poate stresa în primele zece zile ale lunii din cauza unor tensiuni neașteptate, așa că este indicat fii foarte atent la cuvintele și gesturile tale, pentru a nu da naștere unor dispute înverșunate. Dacă ai deja neînțelegeri cu unii oameni, ar fi bine să le pui capăt degrabă, cu diplomație, înainte să se întețească.
Horoscop Gemeni martie 2020
Comunicarea cu persoane de pe alte meleaguri are și ea rolul de a-ți transforma punctele de referință asupra lumii. Dacă mergi în străinătate, se impune să nu judeci persoanele și situațiile în care ești pus cu conformism, rigiditate mentală, ci să te adaptezi lor, să fii deschis către aspecte diferite ale traiului și înțelegerii sale.
Horoscop Leu martie 2020
E de bun augur să nu te focalizezi exclusiv pe propriul drum, trecând astfel cu vederea dorințele și nevoile celor din jurul tău, să fii mereu gata să le asculți păsurile, să le ierți eventuale greșeli pentru a-ți fi iertate și ale tale. Îngroapă securea războiului și dă întâietate lucrurilor care te unesc cu ceilalți, și nu celor care te despart de ei!
Horoscop Fecioară martie 2020
în primele zece zile ale lunii poți fi iritat de mici dificultăți neprevăzute în traiul de zi cu zi. Nu trebuie să le dai prea mare atenție, să fii afectat de ele, întrucât se vor destrăma în curând.
Horoscop Balanță martie 2020
În cea dintâi decadă a lunii, ingeniozitatea, creativitatea ta nativă se poate rătăci, disipa în acțiuni efemere. Este cazul să ți-o focalizezi spre demersuri cu adevărat originale, izvorâte din inima ta, și nu dictate de unii din preajma ta, și vei descoperi că poți avea succese notabile în domenii în care nu credeai vreodată că te vei remarca!
Horoscop Scorpion martie 2020
În primele zece zile ale lunii ești preocupat de treburi familiale ori legate de locuință presante. Dacă ai de gând să îți imbunătățești casa, condițiile de trai, verifică de două-trei ori cum și cu cine faci acest lucru. De asemeni, nu ar fi rău să ai mai multă grijă de părinții tăi. Poate că au nevoie de ceva ce nu vor să-ți mărturisească sau simt, pur și simplu, nevoia, să le fii mai des pe aproape. Niște tensiuni din cadrul familiei nu mai pot fi trecute cu vederea, impunându-se să le pui capăt.
Horoscop Săgetător martie 2020
Este indicat să-ți contactezi mai des rudele, pentru că pot avea nevoie de sprijinul tău sau, pur și simplu, de o discuție plăcută cu tine despre frământările lor și ale tale. Dacă ești implicat în studii, nu ar fi rău să-ți acoperi niște lacune, să te asiguri că ești la zi cu însărcinările, proiectele tale.
Horoscop Capricorn martie 2020
La debutul lunii poți avea o perioadă prielnică pentru a-i mulțumii vieții, lui Dumnezeu, pentru ceea ce ți-a dăruit, chiar dacă uneori ești bântuit de unele frustrări, dezamăgiri. Dacă te simți epuizat de conjuncturi amare, ai un scurt răgaz pentru a te odihni, a te relaxa.
Horoscop Vărsător martie 2020
În primele zece zile din lună ești înclinat să-ți reanalizezi inițiativele majore cu bătaie lungă în viitor. Dacă te confrunți cu dificultăți în ducerea mai departe a unor planuri importante, nu intra în panică! Ai de a face, de fapt, cu oportunitatea de a-ți ajusta, a-ți verifica din nou nivelul așteptărilor de la ele și cu oameni ce-ți pot înlesni reușita lor.
Calendar obligaţii fiscale Martie 2020
Calendar fiscal Calendarul fiscal însumează toate declarațiile sau formularele care trebuie depuse și plățile care trebuie efectuate către organele competente în decursul anului fiscal.
Bravo ai stil Celebrity din 18 Martie 2020 Episodul 33
Bravo ai stil Celebrity din 18 Martie 2020 Episodul 33