link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
7 aprilie: Ziua Mondială a Sănătății
de godessdiana88 la: 06/04/2021 17:29:22
Ziua Mondială a Sănătății din 7 aprilie este una de promovare a atenției față de sănătate, ca drept uman. De la profesioniști de îngrijire a sănătății până la creatori de politici în acest domeniu și persoane individuale, familii cu copii mai mici sau mai mari, avem un rol major de îndeplinit pentru sănătatea proprie și cea a celor din jurul nostru.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"7 aprilie: Ziua Mondială a Sănătății"

7 Iulie: Ziua Mondială a Ciocolatei
Istoria ciocolatei a început acum circa 2.500 de ani. Aztecii își îndrăgeau atât de tare abia descoperita lor ciocolată lichidă încât aveau credința că le fusese dăruită de însuși Quetzalcoatl, zeul înțelepciunii! Boabele de cacao reprezentau pe acea vreme chiar o formă de monede. Te-ai putea imagina cumpărându-ți o casă sau o mașină cu o grămadă enormă de boabe de cacao? Ar fi frumos, distractiv, nu-i așa?
2 aprilie: Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului
Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului din 2 aprilie are, anual, țelul de a crește înțelegerea despre oamenii, în special copii, cu autism.
De Ziua Mondiala a Secetei, in Bucuresti a plouat
Probabil ca sunt putini cei care stiu ca azi, 17 iunie, a fost Ziua Mondiala a Secetei si Desertificarii.

Aceasta zi a fost proclamata in 1994, In acelasi an, in care a fost adoptata si Conventia Natiunilor Unite pentru Combaterea Desertificarii.
Horoscop 7 aprilie 2012
Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 aprilie 2012.
14 noiembrie 2012, Ziua Mondiala a Diabetului
Ziua Mondiala a Diabetului are loc in fiecare an in data de 14 noiembrie, la initiativa Federatiei Internationale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
"Ajungerea la zero". 1 Decembrie - Ziua Mondiala antiSIDA ~ Noutati Medicale
Intre 2011-2015, OMS a hotarat ca tema pentru Ziua Mondiala antiSIDA "Ajungerea la zero: zero noi infectari cu HIV. Zero discriminari. Zero decese asociate SIDA".
Ziua Mondială a Mediului
Ziua Mondială a Mediului este un eveniment anual sărbătorit, fiind o acțiune pozitivă asupra mediului, o actiune care trage un semnal de alarma asupra populatiei ca se consuma mai mult decta poate produce planeta.
AZI, DE ZIUA MONDIALA A TEATRULUI, RAPSODIE-N ROZ
AZI, DE ZIUA MONDIALA A TEATRULUI, RAPSODIE-N ROZ
Horoscop zilnic 7 aprilie Berbec pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic 7 aprilie Berbec pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Taur 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Taur 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Gemeni 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Gemeni 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Rac 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Rac 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Leu 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Leu 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Fecioara 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Fecioara 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Balanta 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Balanta 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Scorpion 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Scorpion 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Sagetator 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Sagetator 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Varsator 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Varsator 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Pesti 7 aprilie pe Zenivers.ro
Horoscop zilnic Pesti 7 aprilie pe Zenivers.ro
1 Aprilie – Ziua Pacalelilor
1 Aprilie – Ziua Pacalelilor

Citeste mai mult pe: https://foxi.ro/articol/1-aprilie-ziua-pacalelilor
17 mai: Ziua mondială a telecomunicațiilor și societății informaționale
Ziua mondială a telecomunicațiilor și societății informaționale promovează conștientizarea oamenilor asupra puterii informațiilor și a comunicării lor în clădirea unor societăți în care să poată crea, accesa, folosi și împărtăși informații și cunoaștere în scopul atingerii întregului lor potențial.
19 august: Ziua mondială a fotografiei
Ziua mondială a fotografiei își are originea în inventarea dagherotipului, un proces fotografic dezvoltat de francezii Louis Daguerre și Joseph Nicephore Nieple, în 1837.
20 august: Ziua mondială a țânțarilor
Ziua mondială a țânțarilor a fost fondată în 1897, când Sir Ronald Ross a descoperit că femelele țânțarilor anofel răspândesc malaria printre oameni. El a ajuns la această concluzie, în timp ce conlucra cu Serviciul Medical Indian, după ce a găsit parazitul malariei în tractul gastrointestinal al femelei de țânțar. În 1902, Ross a devenit primul britanic laureat al Premiului Nobel pentru Medicină.
27 septembrie: Ziua Mondială a Turismului
Încă din 1980, Organizația Mondială a Turismului celebrează anual pe 27 septembrie Ziua Mondială a Turismului, o dată aleasă pentru a comemora adoptarea în 1970 a statutului acestei organizații.
4 octombrie: Ziua Mondială a Animalelor
Ziua Mondială a Animalelor a fost inițiată de chinologul Heinrich Zimmermann, care a organizat-o pentru prima oară pe 24 martie 1925 la Palatul Sportului din Berlin, Germania. La acest eveniment au participat peste 5.000 de oameni. Ziua Mondială a Animalelor a fost mutată pe 4 octombrie începând cu 1929, și a devenit tot mai populară în Europa. În cele din urmă, în mai 1931, la Congresul Internațional de Protecție a Animalelor din Florența, Italia, la propunea lui Zimmermann, 4 octombrie a fost unanim adoptată printr-o rezoluție că Ziua Mondială a Animalelor.
9 octombrie: Ziua Mondială a Poștei
Celebrată anual pe 9 octombrie, Ziua Mondială a Poștei marchează înființarea pe această dată a Uniunii Poștale Universale (UPU) în 1874, în Berna, capitala Elveției. Ziua Mondială a Poștei a fost proclamată de Congresul UPU din Tokio, Japonia, în 1969. Numeroase țări se folosesc de acest eveniment pentru a introduce ori promova noi produse și servicii poștale.
14 octombrie: Ziua Mondială a Standardelor
Celebrată anual pe 14 octombrie, Ziua Mondială a Standardelor onorează eforturile multor experți care au dezvoltat standarde (în România de altădată numite "STAS-uri) în organizații precum Organizația Internațională pentru Standarde (ISO), Societatea Americană a Inginerilor Mecanici (ASME), Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU), Comisia Internațională Electrotehnică (IEEE).
9 noiembrie: Ziua Mondială a Libertății
An de an, pe 9 noiembrie celebrăm Ziua Mondială a Libertății, una dedicată unei valori fundamentale a umanității, greșit înțeleasă câteodată de unii oameni, inclusiv politicieni, una ignorată sau prigonită încă în diverse părți ale lumii.
12 noiembrie: Ziua Mondială a Pneumoniei
Ziua Mondială a Pneumoniei îndeamnă anual oamenii din întreaga lume să ia poziție împreună și să ceară acțiuni hotărâte în lupta împotriva pneumoniei.