link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
22 noiembrie: Ziua Îmi Plac Pistruii Tăi
de godessdiana88 la: 21/11/2021 16:47:39
Ziua Îmi Plac Pistruii Tăi este dedicată anual celebrării și aprecierii acestor "ciorchini" de celule concentrate de melanină. Specifici, de obicei, oamenilor cu ten potrivit, mai cu seama celor roșcați, sunt nostimi și par să fie un fel de urme ale săruturilor soarelui, cele mai multe persoane binecuvântate cu ei arătând minunat de unice și naturale.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"22 noiembrie: Ziua Îmi Plac Pistruii Tăi"

15 noiembrie: Ziua "Îmi place să scriu"
Ziua "Îmi place să scriu" este celebrată anual în lume de scriitori, diverse comunități, școli și ar putea fi sărbătorită (de ce nu?) și de bloggeri! Acest eveniment cuprinde toate genurile de scriere, literatură, de la proză, poezie până la un simplu articol dintr-o publicație.
22 noiembrie: Ziua "Dă o raită"
Lasă-ți deoparte, deocamdată, telefonul, calculatorul ori laptopul, și oferă-ți o scurtă călătorie în lumea reală. Poți fi uimit de ideile geniale care-ți pot fi sugerate cu acest prilej, unele care nu aveau cum să-ți intre în cap între patru pereți!
22 noiembrie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
Pe 22 noiembrie sunt praznuiti Sfintii Apostoli Filimon, Arhip si Onisim, Sfanta Mucenita Cecilia, si Sfintii Mucenici Valerian si Tiburtiu.
Horoscop 16-22 noiembrie 2015
Horoscopul saptamanii viitoare: 16-22 noiembrie 2015.
Derby Dinamo-Steaua live video online, 22 noiembrie 2015
Vezi unde poti urmari derby-ul Dinamo-Steaua din Liga 1 ce se va disputa duminica, 22 noiembrie 2015!
Știri tehnologie – 22 noiembrie 2016
Cateva noutati din domeniul tehnologiei de citit pentru marti, 22 noiembrie 2016!
Visuri la Cheie 22 Noiembrie 2017
Visuri la Cheie

22 Noiembrie 2017

http://www.zazareplay.ro/visuri-la-cheie-22-noiembrie-2017/
Baieti de Oras 22 Noiembrie 2017 Sezonul 2 Ultimul Episod
Baieti de Oras

22 Noiembrie 2017

Sezonul 2 Ultimul Episod

http://www.zazareplay.ro/baieti-de-oras-sezonul-2-ultimul-episod-22-noiembrie-2017/
LDV Lectii de viata 22 Noiembrie 2017
LDV

Lectii de viata

22 Noiembrie 2017

http://www.zazareplay.ro/ldv-lectii-de-viata-22-noiembrie-2017/
Bravo Ai Stil 22 Noiembrie 2017
Bravo Ai Stil

22 Noiembrie 2017
http://www.zazareplay.ro/bravo-ai-stil-22-noiembrie-2017/
Suflete tradate Episodul 447 online subtitrat 22 Noiembrie 2017
Suflete tradate

Episodul 447

online subtitrat

22 Noiembrie 2017

http://www.zazareplay.ro/suflete-tradate-episodul-447-online-subtitrat-22-noiembrie-2017/
22 februarie: Ziua Unei Singure Sarcini / Activități
Pe 22 februarie, Ziua Unei Singure Sarcini ne încurajează anual să ne dedicăm tot timpul și toată energia unui singur proiect, unei singure activități, acțiuni.
22 iulie: Ziua Mango
Celebrată anual pe 22 iulie, Ziua Mango ne focalizează către istoria și proprietățile mai puțin cunoscute ale acestui fruct delicios și zemos. Această zi nu a fost aleasă întâmplător, întrucât fructul de mango este preferat de mulți oameni în zilele de vară în cocktail-uri, prăjituri, smoothy-uri și înghețată.
22 august: Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Actelor de Violență Bazate pe Religie sau Credință
Pe 22 august, Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Actelor de Violență Bazate pe Religie sau Credință recunoaște importanța sprijinirii oamenilor afectați, prigoniți de persecuții religioase.
22 septembrie: Ziua Mondială a Rinocerului
Anual, pe 22 septembrie, Ziua Mondială a Rinocerului celebrează cele cinci specii ale acestui animal ierbivor de pe pământ și are țelul de a crește conștientizarea despre acesta, din punct de vedere al conservării sale, al dificultăților cu care se confruntă pentru supraviețuirea sa.
1 noiembrie: Ziua Mondială Vegană
Anual, pe 1 noiembrie, Ziua Mondială Vegană are scopul educării și a conștientizării despre vegani, oameni care se abțin de la a mânca produse animale de orice fel, și despre dietele lor.
Exit poll 22 noiembrie 2009-INSOMAR CCSB CURS
Desi ma asteptam ca informatiile referitoare despre voturile electoratului sa fie prezente intr-un exit-poll INSOMAR, CCBS si CURS din data de 22 noiembrie 2009, dupa inchiderea urnelor, iata ca pe Realitatea.net, au aparut exit-polluri neoficiale.
10 noiembrie: Ziua Mondială a Științei pentru Pace și Dezvoltare
Celebrată anual pe 10 noiembrie, Ziua Mondială a Științei pentru Pace și Dezvoltare pune în lumină rolul semnficativ al științei în societate și necesitatea de a se atrage un public cat mai larg în dezbaterile despre subiectele siintifice cele mai actuale. De asemeni, subliniază importantă și relevanță științei în traiul nostru zilnic.
22 iunie: Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale
An de an, pe 22 iunie, Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale celebrează aceste resurse naturale prețioase și încurajează protejarea lor.
7 noiembrie: Ziua Internațională a Fizicii Medicale
În fiecare an, pe 7 noiembrie, Ziua Internațională a Fizicii Medicale crește conștientizarea despre rolul pe îl are fizica în îngrijirea bolnavilor și recunoaște aportul important al fizicienilor medicali de-a lungul timpului.
17 noiembrie: Ziua Mondială a Prematurității
În fiecare an, pe 17 noiembrie, Ziua Mondială a Prematurității răspândește conștientizarea despre nașterile premature și problemele cu care se confruntă familiile în care se petrec astfel de nașteri.
Horoscop saptamanal 16 - 22 noiembrie
Horoscop saptamanal 16 - 22 noiembrie
11 noiembrie: Ziua Origami
Această sărbătoare de pe 11 noiembrie a fost creată pentru a se aniversa ziua de naștere a lui Lillian Oppenheimer, fondatoarea primului grup de Origami din America, contribuitoare în înființarea Societății Britanice Origami și a celei Origami SUA. Așadar, dacă-ți place arta îndoirii hârtiei și a izvodirii unor frumoase opere din hârtie, pânză, bancnote, șervețele sau alte materiale, asemănătoare, Ziua Origami îți este dedicată și ție!
1 noiembrie: Ziua Scriitorilor
În fiecare an, pe 1 noiembrie, sărbătorim Ziua Scriitorilor, în care ar trebui să îi onorăm pe astfel de creatori care ne-au sprijinit mereu să ne deslușim visurile sau să ne înțelegem mai bine locul nostru în lume.
9 noiembrie: Ziua Mondială a Libertății
An de an, pe 9 noiembrie celebrăm Ziua Mondială a Libertății, una dedicată unei valori fundamentale a umanității, greșit înțeleasă câteodată de unii oameni, inclusiv politicieni, una ignorată sau prigonită încă în diverse părți ale lumii.
13 noiembrie: Ziua Mondială a Bunătății
Ziua Mondială a Bunătății din 13 noiembrie este un eveniment creat în 1998 de către Mișcarea Mondială a Bunătății, o coaliție de ONG-uri din toată lumea. Este celebrată în numeroase țări, incluzând Canada, Slovenia, Italia, India, Australia, Nigeria, Singapore și Emiratele Arabe Unite. În Marea Britanie este coordonată de David Jamely, cofondator al acestei zile în Regatul Unit împreună cu Louise Burfitt-Dons.
28 noiembrie: Ziua Planetei Roșii / Marte
28 noiembrie este Ziua Planetei Roșii, o zi consacrată celebrării și învățării a câtor mai multe lucruri despre Marte. Data acestei sărbători neoficiale o comemorează pe cea din 1964, când stația automată interplanetară Mariner 4 a fost lansată de NASA și JPL (Jet Propulsion Laboratory).
30 noiembrie: Ziua Securității Computerului
Data de 30 noiembrie este rezervată, mai presus de orice, sărbătoririi Sfantului Andrei, dar este marcată anual și ca "Ziua Securității Computerului". "Ce, care computer", te-ai putea întreba, "că eu n-am așa ceva?" Ei bine, această celebrare a fost inițiată cu jde ani în urmă în SUA, în 1988, de către "Association for Computer Security", dar, în zilele noastre, este dedicată și necesității de a ne asigura securitatea și pe alte dispozitive, precum laptopuri, telefoane smart și tablete!
22 decembrie: Ziua "Îndrăgește tăcerea"
În fiecare an, pe 22 decembrie se celebrează Ziua "Îndrăgește tăcerea". Se spune că oamenilor le-au fost dăruite două urechi și numai o singura gură pentru a asculta de doua ori mai mult decât vorbesc. Rumi zicea, "Cu cât ești mai tăcut, cu atât ești mai capabil să auzi".