link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
24 noiembrie: Ziua Celebrează-ți Talentul Unic
de godessdiana88 la: 23/11/2021 17:53:58
Frumusețea oamenilor constă din ceea ce-i face diferiți unul de celălalt. Nu putem fi toți încadrați într-un pat al lui Procust. Ziua Celebrează-ți Talentul Unic este una de acceptare a unor astfel de diferențe și îndrăgirea a ceea ce putem să oferim în mod special fiecare dintre noi.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"24 noiembrie: Ziua Celebrează-ți Talentul Unic"

24 noiembrie: Ziua Sardinelor
Temenul "sardină", utilizat, se pare, de la începutul secolului ai XV-lea, poate proveni de la insula mediteraneană Sardinia, în preajma căreia se găseau din abundență astfel de pești.
24 noiembrie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
In ziua de 24 noiembrie sunt pomeniti Sfintii Mucenici Clement, Episcopul Romei si Petru, Episcopul Alexandriei, si Sfintii Martiri din Vietnam.
19 noiembrie: Ziua Mondială a Toaletei
În fiecarea an, pe 19 noiembrie, lumea celebrează Ziua Mondială a Toaletei. Nu este o zi dedicată neapărat "plăcerilor" oferite de WC-uri, ci una având scopul de a pune capăt crizei globale a sanității publice mai cu seamă din țări în curs de dezvoltare ori subdezvoltate.
Vocea Romaniei 24 Noiembrie 2017 Sezonul 7 Episodul 13
Vocea Romaniei

24 Noiembrie 2017

Sezonul 7 Episodul 13

http://www.zazareplay.ro/vocea-romaniei-24-noiembrie-2017-sezonul-7-episodul-13/
Suflete tradate Episodul 449 online subtitrat 24 Noiembrie 2017
Suflete tradate

Episodul 449

online subtitrat

24 Noiembrie 2017

http://www.zazareplay.ro/suflete-tradate-episodul-449-online-subtitrat-24-noiembrie-2017/
Dragoste si Ura Episodul 227 Online Subtitrat 24 Noiembrie 2017
Dragoste si Ura

Episodul 227

Online Subtitrat

24 Noiembrie 2017
http://www.zazareplay.ro/dragoste-si-ura-episodul-227-online-subtitrat-24-noiembrie-2017/
24 iulie: Ziua Amelia Earhart
În fiecare an, pe 24 iulie, Ziua Amelia Earhart onorează realizările acestei pioniere din aviație în data nașterii sale.
1 noiembrie: Ziua Mondială Vegană
Anual, pe 1 noiembrie, Ziua Mondială Vegană are scopul educării și a conștientizării despre vegani, oameni care se abțin de la a mânca produse animale de orice fel, și despre dietele lor.
19 noiembrie: Ziua Internațională a Bărbaților
Anual, pe 19 noiembrie, se celebrează pe tot globul Ziua Internațională a Bărbaților, una prin care se subliniază aporturile, aspectele pozitive pe care bărbații le aduc lumii, familiilor și comunităților lor. Această zi încurajează bărbații să-și învețe fiii despre valorile și responsabilitățile de a fi bărbat.
10 noiembrie: Ziua Mondială a Științei pentru Pace și Dezvoltare
Celebrată anual pe 10 noiembrie, Ziua Mondială a Științei pentru Pace și Dezvoltare pune în lumină rolul semnficativ al științei în societate și necesitatea de a se atrage un public cat mai larg în dezbaterile despre subiectele siintifice cele mai actuale. De asemeni, subliniază importantă și relevanță științei în traiul nostru zilnic.
24 octombrie: Ziua Mondială a Dezvoltării Informaționale
Celebrată anual pe 24 octombrie, Ziua Mondială a Dezvoltării Informaționale se focalizează pe îmbunătățirea diseminării informațiilor și mobilizarea opiniei publice în acest sens, îndeosebi printre cei tineri. Țelul principal al acestei zile este cel de a crește conștientizarea despre problemele dezvoltării cognitive, economice și sociale.
7 noiembrie: Ziua Internațională a Fizicii Medicale
În fiecare an, pe 7 noiembrie, Ziua Internațională a Fizicii Medicale crește conștientizarea despre rolul pe îl are fizica în îngrijirea bolnavilor și recunoaște aportul important al fizicienilor medicali de-a lungul timpului.
17 noiembrie: Ziua Mondială a Prematurității
În fiecare an, pe 17 noiembrie, Ziua Mondială a Prematurității răspândește conștientizarea despre nașterile premature și problemele cu care se confruntă familiile în care se petrec astfel de nașteri.
Pasiune Toscana 24 Noiembrie 2017 Sezonul 2 Episodul 26
Pasiune Toscana

24 Noiembrie 2017

Sezonul 2 Episodul 26

http://www.zazareplay.ro/pasiune-toscana-sezonul-2-episodul-26/
24 septembrie: Ziua Punctuației
Ziua Punctuației din 24 septembrie celebrează anual punctul, semnul întrebării și cel al exclamării, și multe altele, precum și utilizarea corectă a lor.
14 noiembrie: Ziua Murăturilor
Ziua Murăturilor din 14 noiembrie celebrează anual aceste delicii acre, uneori ușor dulci, ba chiar picante. Cu prilejul acestui eveniment putem deschide borcanul cu murăturile noastre preferate, infruptandu-ne cu ele în decursul întregii zile!
1 noiembrie: Ziua Scriitorilor
În fiecare an, pe 1 noiembrie, sărbătorim Ziua Scriitorilor, în care ar trebui să îi onorăm pe astfel de creatori care ne-au sprijinit mereu să ne deslușim visurile sau să ne înțelegem mai bine locul nostru în lume.
9 noiembrie: Ziua Mondială a Libertății
An de an, pe 9 noiembrie celebrăm Ziua Mondială a Libertății, una dedicată unei valori fundamentale a umanității, greșit înțeleasă câteodată de unii oameni, inclusiv politicieni, una ignorată sau prigonită încă în diverse părți ale lumii.
11 noiembrie: Ziua Origami
Această sărbătoare de pe 11 noiembrie a fost creată pentru a se aniversa ziua de naștere a lui Lillian Oppenheimer, fondatoarea primului grup de Origami din America, contribuitoare în înființarea Societății Britanice Origami și a celei Origami SUA. Așadar, dacă-ți place arta îndoirii hârtiei și a izvodirii unor frumoase opere din hârtie, pânză, bancnote, șervețele sau alte materiale, asemănătoare, Ziua Origami îți este dedicată și ție!
13 noiembrie: Ziua Mondială a Bunătății
Ziua Mondială a Bunătății din 13 noiembrie este un eveniment creat în 1998 de către Mișcarea Mondială a Bunătății, o coaliție de ONG-uri din toată lumea. Este celebrată în numeroase țări, incluzând Canada, Slovenia, Italia, India, Australia, Nigeria, Singapore și Emiratele Arabe Unite. În Marea Britanie este coordonată de David Jamely, cofondator al acestei zile în Regatul Unit împreună cu Louise Burfitt-Dons.
28 noiembrie: Ziua Planetei Roșii / Marte
28 noiembrie este Ziua Planetei Roșii, o zi consacrată celebrării și învățării a câtor mai multe lucruri despre Marte. Data acestei sărbători neoficiale o comemorează pe cea din 1964, când stația automată interplanetară Mariner 4 a fost lansată de NASA și JPL (Jet Propulsion Laboratory).
30 noiembrie: Ziua Securității Computerului
Data de 30 noiembrie este rezervată, mai presus de orice, sărbătoririi Sfantului Andrei, dar este marcată anual și ca "Ziua Securității Computerului". "Ce, care computer", te-ai putea întreba, "că eu n-am așa ceva?" Ei bine, această celebrare a fost inițiată cu jde ani în urmă în SUA, în 1988, de către "Association for Computer Security", dar, în zilele noastre, este dedicată și necesității de a ne asigura securitatea și pe alte dispozitive, precum laptopuri, telefoane smart și tablete!
24 martie: Ziua Mondială a Tuberculozei
Ziua Mondială a Tuberculozei este un eveniment anual care este marcat anual pe 24 martie, și promovat de instituții precum Organizația Mondială a Societății, având scopul de a crește conștientizarea problemelor asociate cu tuberculoza (TBC) și a eforturilor făcute pentru prevenirea și tratarea acestei boli.
24 iunie: Ziua Mondială a OZN-urilor
Ziua Mondială a OZN-urilor este comemorată pe două date distincte. Prima, din 24 iunie, marchează prima raportare extinsă a zăririi unui OZN ("obiect zburător neidentificat", în limba engleză UFO, adică "Unidentified Flying Object", numit popular "farfurie zburătoare") de către aviatorul american Keneth Arnold, din acea zi, în 1974. A doua, din 2 iulie, este asociată cu incidentul, se pare extraterestru, care a avut loc la Roswell, New Mexico, în același an.
3 noiembrie: Ziua Femeii Casnice
Ești o mamă care "stă" acasă pentru a-și crește copiii sau/și pentru a se ocupa de numeroasele treburi din gospodărie? Dacă crezi că nu ești apreciată așa cum trebuie pentru eforturile tale, Ziua Femeii Casnice din 3 noiembrie te ajută anual să treci peste simțământul că munca ta este într-o prea măsură neobservată.
4 noiembrie: Ziua Folosește-ți Bunul Simț
An de an, ziua de 4 noiembrie este dedicată simțului comun, bunului simț, un termen fost folosit mai întâi de Aristotel în descrierea analizei primare a celor cinci simțuri. În interpretarea mai târzie, romană, bunul simț constă din ideile și percepțiile omului comun, obișnuit.
9 noiembrie: Ziua Mondială a Adopției
An de an, Ziua Mondială a Adopției din 9 noiembrie îi încurajează atât pe cei adoptați, cât și pe părinții adoptivi să-și împărtășească poveștile lor despre această extraordinară experiență de viață.
11 noiembrie: Ziua Rujului Roșu
Anual, pe 11 noiembrie, este sărbătorită Ziua Rujului Roșu, un ruj ce reprezintă, probabil, cel mai bine chintesența cosmeticii feminine.
15 noiembrie: Ziua lui Steve Irwin, "Vânătorul de crocodili"
Ziua lui Steve Irwin din 15 noiembrie este un eveniment anual internațional ce onorează viața și moștenirea acestui expert în viața sălbatică, supranumit "Crocodile Hunter" (Vânătorul de crocodili).