link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce tabletă iPad să aleg? Comparaţie rapidă: iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro
de s0rYn la: 14/01/2022 16:20:09
taguri: tablete Apple ipad Tehnologie 
Ce tabletă iPad să aleg? Comparaţie rapidă: iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ce tabletă iPad să aleg? Comparaţie rapidă: iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro"

Apple Tableta iPad mini Wi-Fi 16GB Space Gray MF432HC/A
Apple Tableta iPad mini Wi-Fi 16GB Space Gray MF432HC/A
Noul iPad Pro - pareri si pret
Alege noul iPad Pro pentru o experienta simpla si captivanta! Descopera pareri despre iPad Pro in variante de 32 GB si 128 GB, vezi unde gasesti cel mai bun pret si afla motivele pentru care ar trebui sa cumperi acest iPad!
Noua Tabletă iPad Air – Uşoară, subţire, capabilă « Magazine Online Virtuale
Cea mai nouă generaţie de iPad-uri de la Apple este acum disponibilă în magazin! Tableta iPad Air are acum un design nou, carcasă unibody din aluminiu şi ...
Alege cea mai rapida optiune de obtinere a unui imprumut
Alege cea mai rapida optiune de obtinere a unui imprumut
Tablete iPad second hand cu garantie 2 ani
De multe ori este o afacere buna sa achizitionezi un produs second hand, mai ales daca calitatea produsului este una foarte mare. Tabletele gen iPad produse de Apple sunt de o calitate foarte mare tocmai de aceea si pretul foarte mare pe care il au produsele noi.

O problema la produsele second hand achizitionate de prin anunturi din ziare sau de pe site-uri specializate iti ofera produsul dar nu si garantia ca il vei putea folosi fara probleme.

Aici intra in joc firmele specializate in vanzarea de produse second hand sau refurbished.
Razboiul tabletelor. iPad vs Android
Razboiul tabletelor. iPad vs Android
Care procesor este mai bun…? Compară-le rapid şi află scorul, avantajele şi diferenţele
Care procesor este mai bun? În luarea deciziei cumpărării unui procesor se nasc întrebările: - Care procesor este mai bun: Intel sau AMD? - Care este ...
ce e Nou la noua tableta iPad
ce e Nou la noua tableta iPad
O tableta romaneasca cu care sa navighezi rapid pe net
O tableta romaneasca cu care sa navighezi rapid pe net
Tablete Pc
Avem o gama variata de oferte tablete, incepand de la ipad, ipad 2, samsung galaxy net si pana la cele mai noi tipuri si modele de tablete pc aparute pe piata, precum si evident accesorii pentru acestea: incarcatoare tablete, suporti auto cu alimentare, casti bluetooth, huse , folii de protectie pentru tablete si multe altele. Compara ofertele si alege tableta pc la care ai visat atata vreme.
Apple – The new iPad
Ce imbunatatiri aduce noua tableta ipad 3?

The New iPad by Apple aduce o rezolutie ce da claritate foarte mare imaginilor (de 2048×1536). Camera frontala este imbunatatita – de la 0.7 megapixeli (iPad 2) la 5 megapixeli iSight, plus camera FaceTime la ipad 3. Procesorul este unul Dual Core Apple A5X cu grafica quad core. Inregistrarea video este 1080p HD.

IPad-ul vine la capitolul conectivitate si cu 4G, wi-fi integrat si Bluetooth 4.0. Pentru moment sunt disponibile doar precomenzile (pentru mai multe detalii va recomand nisi.ro).
Accentueaza-ti privirea cu genele false tip manunchi
Suntem femei, prin urmare este de inteles ca doar prin natura noastra, ne dorim sa aratam cât mai frumos cu putinta, lucru pentru care căutam orice artificiu care sa ne puna în valoare și chiar sa amplifice frumusețea.

Pentru majoritatea femeilor frumusețea este un criteriu de comparație, iar acum micile trucuri din machiaj sunt accesibile tuturor.
În căutarea noastra disperată de a obtine imaginea unei femei perfecte, cele mai multe alegem sa apelam la diferite tehnici de infrumusetare. Un mic truc pe care multe femei îl folosesc, este acela de a folosi genele false.
Genele pun în valoare ochii, prin accentuarea frumusetii lor si schimbarea radicala a privirii.

O pereche de gene lungi, dese si curbate vor mari intensitatea si dramatismul privirii, devenind una irezistibila.
Cu toate acestea nu toate dispunem de la mama natura de gene suficient de dese sau multumitor de lungi.
Pentru toate aceste femei, genele false sunt o adevărata binecuvântare si asta pentru ca pot obtine o privire care sa fascineze si sa ofere astfel un aer sublim.

Genele false pot fi aplicate in saloane specializate de catre stilisti profesionisti sau, cu putina indemanare, se pot aplica chiar în confortul propriului cămin.
DesignNou + InstrumenteNoi - ... = Delicious !!!
Un preview al viitorului design al sitului Del.icio.us, care este mult mai simplu şi după părearea mea mai frumos şi funcţional în comparaţie cu cel vechi. Vorbe despre aceste schimbări se duceau de un timp deja, dar cel puţin la moment domenul http://www.delicious.com acum face redirect spre adresa del.icio.us. Dar faptul ce m-ă bucură cel mai mult din schimbările ce vor avea loc - este că Del.icio.us se va debarasa de puncte ".", adică va fi Delicious. Va fi mult mai uşor ;)
Adevaratele diferenţe de preţ la automobile
Se discută frecvent despre scăderea prețurilor la mașinile second hand, dar puţini sunt cei care fac niște calcule să vadă exact care e scăderea reală și dacă e aşa mare pe cum se vehiculează.
Am citit pe blogul lui Daniel Marton și pe cel al lui zoso despre prețurile mașinilor din România și despre felul în care se fac vânzările în România, aşa că am considerat util să postez niște calcule pentru a arăta diferențele de preț.

Daniel făcea o comparație între prețurile cerute pe mașini acum câteva luni bune și prețurile de azi, astfel el scria că un Bmw seria 3 avea prețul acum 6 luni de 12.999 euro iar prețul curent e de 9.999 euro. Încă un exemplu dat de el ar fi Daewoo Matiz la 3.199 de euro după patru luni în care pe afiș stătea scris mare 4.000 euro.

La prima vedere diferențele sunt majore și tentante, dar calculele arată că lucrurile nu sunt chiar aşa.

Acum 6 luni, mai exact în 24 Octombrie 2008 cotația euro era 3.61 Lei, iar în 24 martie 2009 euro e 4.29 Lei dat de BNR.

Calcule:
- preț bmw acum 6 luni: 12999 x 3.61 = 46926.39 Lei
- preț bmw prezent: 9999 x 4.29 = 42895.71 Lei

Diferență: 4030.68 Lei = 939.55 Euro

-preț matiz acum 4 luni: 4000 x 3.61 = 14440 Lei
-preț matiz prezent: 3199 x 4.29 = 13723.71 Lei

Diferență: 716.29 lei = 167 Euro

Se observa așadar adevăratele diferențe de preț, reducerile nu sunt monstruoase după cum afirma zoso dacă ai economiile în lei. Dacă ai avea toate veniturile în euro și nu ai avea tangente cu leul sigur că situația ar fi alta.
De ce Galatiul nu e ca Sibiul
Citeam astăzi un articol în Viaţa Liberă, în care Dănuţ Lungu probabil întors din concediu lăuda oraşul Sibiu , şi face o scurtă comparaţie cu oraşul nostru
Troc cu propria libertate…
Conform unui studiu recent al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului 61% din cetăţeni consideră în prezent comunismul drept o idee bună, faţă de 53% în urmă cu 4 ani. Trecutul comunist este văzut pozitiv mai ales prin comparaţie cu prezentul: jumătate din cei chestionaţi afirmă că înainte de decembrie 1989 era mai bine în România, în vreme ce doar 23% consideră că era mai rău iar 14% consideră că era la fel. Asocierile favorabile sunt legate de siguranţa serviciului, a locului de muncă, siguranţa zilei de mâine, un trai decent, eglitatea între indivizi Asocierile nefavorabile sunt: lipsa de libertate (9%) și dictatura, ca regim (7%).

În ce măsură este fiinţa umană înclinată să renunţe la propria libertate sau anihilarea conştiinţei, primind în schimb „farfuria zilnică” de mâncare? Să fie mai importantă supravieţuirea decât libertatea, confortul exterior decât armonia forului interior, tăcerea decât demnitatea, dezumanizarea decât convingerile personale? [...]
PIB-ul din T4 2010 ajutat de exporturi şi investiţii
Institutul Naţional de Statistică a publicat structura creşterii economice din T4 2010 şi din tot anul 2010. În trimestrul IV 2010 produsul intern brut real a crescut cu 0,1% faţă de trimestrul anterior (date ajustate sezonier), dar a rămas în teritoriul negativ în comparaţie cu trimestrul corespunzător din anul precedent (-0,6%). Declinul economic din tot anul 2010 a fost de -1,3%.
Hotelierii de pe litoralul bulgăresc aşteaptă mai mulţi turişti în 2011
Turiştii români constituie o parte împortantă a turismului de pe litoralul bulgăresc, astfel încât hotelierii se pregătesc să-i primească şi în acest an, chiar mai mulţi decât în 2010. Odată cu deschiderea sezonului estival la Nisipurile de Aur, hotelierii prevăd creşteri uşoare în ceea ce priveşte turiştii străini care le vor călca pragul.

Previziunile pentru sezonul turistic sunt optimiste în Bulgaria. Statisticile naţionale arată că numărul de turişti străini care au vizitat Bulgaria în primele doua luni din 2011 a crescut cu 6% în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2010. Majoritatea turiştilor sosiţi în Bulgaria sunt cei din ţările vecine, Grecia, Macedonia, România, Serbia şi Turcia. De asemenea, veniturile din turismul internaţional în ianuarie 2011 sunt de 109.1 milioane euro, cu 5% mai mari decât în aceeaşi perioadă din 2010, se arată într-un comunicat al companiei Balkan Travel.
Un sistem bancar distributist
Un hâtru spunea undeva că infracţiunea de a jefui o bancă nu înseamnă nimic în comparaţie cu aceea de a înfiinţa una. Henry Ford găsea că sistemul actual de creare a banilor de către bănci este atât de revoltător încât, dacă oamenii ar înţelege cum funcţionează, ar avea loc imediat o revoluţie. Ce i s-a părut lui Ford atât de respingător? Pur şi simplu, faptul că, înainte de a semna ipoteca pentru a-ţi achiziţiona o casă, contractul de credit pentru cumpărarea unei maşini sau chitanţa de plată cu cardul de credit la McDonald’s pentru un hamburger, banii pentru plata casei, a maşinii şi a hamburgerului nu există; ei sunt creaţi chiar în momentul în care semnăm/împrumutăm. Aşadar, băncile creează bani sub formă de credite purtătoare de dobândă.

În general, se crede că atunci când depunem banii la bănci, acestea îi împrumută cu dobândă pentru a împărţi cu noi o parte din profituri. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Băncile nu împrumută din depozite. Acestea sunt păstrate ca rezerve pentru cazurile de pierderi sau pentru cantitatea de numerar necesară zilnic. Băncile dau cu împrumut din depozite multiplicate prin practicarea sistemului de rezerve fracţionare. De exemplu, dacă depozitezi 100.000 de dolari, banca păstrează o parte din aceştia ca rezervă, iar restul
Sharapova - record absolut la ţipete
Rusoaica Maria Sharapova a bătut în acest an, la Wimbledon, toate recordurile posibile la ţipete. În partid cu Laura Rbson din al doilea tur, ea a ajuns la 116,9 decibeli, doborând vechiul record, care îi aparţinea tot ei – 105 decibeli. Spre comparaţie, trebuie să ştiţi că o motocicletă Harley Davidos ambalată la maxim ajunge la numai 85 de decibeli.
Insula Pastelui
Numele i-a fost dat de Jakob Roggeveen, amiralul olandez care a zărit-o în duminica de Paşte a anului 1722, însă insula a purtat cel puţin alte două nume. Localnicii îi spuneau Rapa Nui – marea Rapa – în comparaţie cu insula Rapa, ce se întindea pe o suprafaţă mai mică. Legenda spune că atunci când primii oameni au ajuns pe insulă, regele acestora i-a dat numele Te-Pito-o-te-Henua, adică „buricul Pământului”. Numele i-a fost dat de Jakob Roggeveen, amiralul olandez care a zărit-o în duminica de Paşte a anului 1722, însă insula a purtat cel puţin alte două nume. Localnicii îi spuneau Rapa Nui – marea Rapa – în comparaţie cu insula Rapa, ce se întindea pe o suprafaţă mai mică. Legenda spune că atunci când primii oameni au ajuns pe insulă, regele acestora i-a dat numele Te-Pito-o-te-Henua, adică „buricul Pământului”.
mai alb nu se poate
Acum mulţi ani, în Italia, o multinaţională îşi promova detergentul cu sloganul “mai alb nu se poate” (piu bianco non si puo). Dincolo de siluirea logicii (aparent, şi în italiană, “alb” nu are grade de comparaţie :), care a născut polemici, benefice pentru campania publicitară, afirmaţia era iscusită nu doar din punct de vedere al manipulării evidente.
Cum sa faci afaceri cu ajutorul job-ului
dată cu venirea crizei financiare, a devenit tot mai greu sa faci bani dintr-un job de 8 ore. Preţurile au crescut, leul s-a depreciat în comparaţie cu principalele valute dar veniturile au ramas la acelaşi nivel, în cazurile fericite sau au scăzut. Tot mai mulţi angajaţi sunt presaţi de sarcinile de serviciu, de rezultatele obţinute şi nu în ultimul rând de atitudinea şefului.
Preturile la terenuri – cele mai mari scaderi de pe piata imobiliara
Începând cu 2008 – anul de debut al crizei economice mondiale – prețurile la terenuri au scăzut drastic, pe piața imobiliară din România, în comparație cu situația anterioară.
Montaj pereţi despărţitori rigips, gips-carton
Montaj pereţi despărţitori rigips, gips-carton

26
IUN
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Prin folosirea pereţilor de montaj Gips carton (Rigips) pot fi obţinute – în comparaţie cu sistemele convenţionale de realizare a pereţilor de compartimentare – avantaje relevante din punct de vedere al costurilor. Spaţiul liber din interiorul pereţilor este ideal pentru amplasarea raţională a diferitelor tipuri de instalaţii, iar suprafaţa instantaneu uscată a peretelui poate fi vopsită, tapetată sau lambrisată fără întârziere. Sistemele Gips carton (rigips) suportă orice comparaţii şi din punct de vedere al izolaţiei fonice şi al rezistenţei la foc, iar greutatea peretelui este de numai 25 – 50 kg/m2. Sistemul cel mai folosit este cel cu montanţi şi structuri de susţinere de metal. Se pot însă folosi şi structuri de susţinere din lemn, de exemplu montanţi de 6X6 cm. În funcţie de cerinţele fizice şi constructive ale construcţiei, se pot realiza pereţi simpli sau dubli. Calităţile fizice şi statice ale pereţilor rezultă din conlucrarea structurii de susţinere cu panourile Gips carton (Rigips) şi cu straturile izolante din interiorul peretelui. În acest fel rezultă elemente de construcţie adaptate la diferite condiţii constructive. În cazul unei modificări a funcţiunii clădirii, pereţii de montaj Gips carton se pot demonta fără mari eforturi.
Osho: Nu există trecut, nici viitor, ci numai prezent
Timpul nu există decât ca o altă dimensiune a lumii, dar îl inventezi prin subiectivismul tău, prin limitările tale, creându-ţi astfel propria ta realitate. Dacă nu ai înţeles încă cu limpezime acest lucru, Osho ne oferă o comparaţie foarte sugestivă despre felul cum percepem trecutul şi viitorul...
Cele mai eficiente metode de promovare online
Metodele de promovare în mediul online aduc rezultate extrem de mulţumitoare în comparaţie cu alte metode mai puţin eficiente. Promovarea unei firme pe ...
Audit SEO
Ce este un Audit SEO? Un Audit SEO se refera la analiza functionalitatii unui site web pentru a ne asigura ca acesta este cât mai bine optimizat în motoarele de căutare, iar traficul sa crească corespunzător. În cadrul unui audit este realizata o lista de verificari a elementelor-cheie cât si altor elemente precum analiza legaturilor inbound si outbound pentru a se realiza o comparație al site-ului referitor la competitorii sai. În timpul unui audit, toata structura site-ului va fi analizata pentru a sti unde sa se intervina pentru imbunatatirea acestuia.
Salamander - Smartfenster
Termopane SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acest profil cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Sistemul de termopane SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizează şi deosebesc profilele Salamander de celelalte profile.

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"place bing"
"the devil wears prada"
"aurul prostilor"
"www joburi-online ro"
"www GHIDULCONCURS"
"ietare ep 25"
"Downoald Manele noi"
"cresterea parului"
"cher"
"incaltaminte rieker"
"gabriela cristea pleyboy"
"windows phone mango"
"am doi"
"tratament varice"
"restaurant nunti"
"arsenie boca"
"trib inca magie pe luna plina"
"neowolf-2010"
"CONSUMATORUL"
"FELICITARI"
"cik cik pogodi"
"poze cioaca"
"diana vlase"
"steaua vs rapid"
"Povesti titlul carora este cu numeral"
"marin"
"an deea52"
"Germania"
"Ghicește vârsta 23 decembrie"
"what can i do"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.