link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
horoscop august
de Vik97 la: 16/06/2022 09:42:26
taguri: Horoscop august Diverse 
horoscop august

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"horoscop august"

Aspecte astrologice in horoscopul august 2014
In horoscopul august 2014, numai cateva obiecte astrale pasesc peste granita unui nou semn zodiacal (Venus, Mercur si Soarele) dar, in schimb , avem parte de o sumedenie de aspecte astrale (trigonuri, conjunctii, opozitii si sextile) ce confera varietate si chiar dramatism mai ales in zodiile Leului, Scorpionului si Berbecului.
Horoscop august 2014 - Toate zodiile
In horoscopul august 2014, toate zodiile sunt influentate mai ales de tranzitul lui Venus in Leu, al lui Mercur si al Soarelui in Fecioara, de Luna plina din Varsator si Luna noua din Fecioara. Pentru a-ti vedea horoscopul august 2014, tot ce ai de facut este sa dai click pe linkul rosu corespunzator fiecarei zodii.
Horoscop august 2016 - Toate zodiile
Horoscop august 2016 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrologice generale, despre dragoste şi cuplu, muncă şi bani.
Descoperă ce îţi rezervă soarta în această lună, în funcţie de ziua ta de naştere, accesând linkul corespunzător semnului tău zodiacal.
Horoscop august 2020: Toate zodiile
Horoscop august 2020 cuprinzând toate zodiile, incluzând previziuni astrologice generale, despre muncă și bani, dragoste și cuplu. Pentru a descoperi în amănunțime ce te așteaptă din punct de vedere astral în luna aceasta, dă click pe linkul asociat zodiei tale.
Aspecte astrologice în horoscopul august 2015
Horoscopul august 2015 este marcat mai cu seamă de întoarcerea lui Saturn în aspect direct în Scorpion şi de debutul tranzitului lui Jupiter în Fecioară. Dacă cel dintâi aspect astral ne sprijină să ne învigorăm încrederea în noi înşine şi să ne evaluăm cu un sporit realism parcursul prin viaţă, cel de-al doilea ne ajută să ne regăsim ţelurile autentice şi să să ne concentrăm asupra lor cu răbdare şi perseverenţă, să ne utilizăm cu spor talentele şi resursele interioare, să ne dedicăm unui stil de viaţă sănătos.
Horoscop August 2014 Berbec
Horoscop August 2014 Berbec
Horoscop august 2015 - Toate zodiile
Horoscop general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii şi banilor pentru toate zodiile în luna august 2015. Pentru a afla previziunile astrale referitoare la tine, dă click pe linkul corespunzător horoscopului zodiei tale.
Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscopul lunii august 2017 este marcat în prima jumătate a lunii de tranzitele retrograde preluate de Uranus şi Mercur şi, în ultima decadă a lui august, de parcursul Soarelui în Fecioară, cel al lui Venus în Leu şi reluarea traseului direct al lui Saturn în Săgetător. Luna plină se poziţionează în Vărsător, iar cea nouă în Leu.
Horoscop august 2017 - Toate zodiile
Horoscop general, previziuni astrologice pentru luna august 2017 in dragoste, cuplu, munca si bani. Acceseaza linkul zodiei tale pentru a afla mai multe detalii despre horoscopul tau...
Horoscop august 2018: Toate zodiile
Horoscopul lunii august 2018, incluzând predicții astrologice generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani, pentru toate zodiile. Ca să descoperi în amănunt ce anume îți rezervă astrele în august, apasă pe linkul ce corespunde zodiei tale.
Evenimente astrologice în horoscopul august 2019
HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN AUGUST 2019...........Cele mai importante evenimente astrologice din horoscopul lunii august 2019 sunt preluarea tranzitului direct de către Mercur în Rac și de către Jupiter în Săgetător, traseul retrograd în care se înscrie Uranus în Taur, intrarea lui Mercur în Leu și apoi în Fecioară, a lui Marte, Venus și a Soarelui în Fecioară.
Horoscop august 2019 - Toate zodiile
În horoscopul Leului din luna august 2019 se pune accentul pe actualizarea și soluționarea unor chestiuni din trecut, agilitatea mentală, intelectuală, recâștigarea unor atuuri în dezvoltarea personală, securitatea și echilibrarea atât din viața sentimentală, cât și din sfera profesională.
Evenimente astrologice în horoscopul august 2020
Principalele evenimente astrologice cu un impact major în horoscopul lunii august 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Leu și apoi în Fecioară, cel al lui Venus în Rac, cel al Soarelui în Fecioară, reluarea aspectului direct al lui Uranus în Taur, Luna plină din Vărsător și Luna nouă din Leu. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN AUGUST 2020
HOROSCOP august 2011
Ups, in luna august nu stam prea grozav la capitolul comunicare, asta si datorita lui Mercur retrograd, putem fi prea putin toleranti cu cei diferiti de noi si, in general, destul de critici – chiar si cu prietenii si colegii buni.
Horoscop august 2013 pentru toate zodiile
Horoscop august 2013 pentru toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul august 2018
Donald Trump, în pofida egocentrismului său pare să-și alăture în continuare niște politicieni Gemeni (zodia sa), Angela Merkel își păstrează atitudinea prudentă specifică Racului (semnul ei zodiacal), fără să dea totuși înapoi cu una cu două, Macron nu pare să se remarce cu ceva deosebit (deși este Săgetător), iar Theresa May se joacă în continuare cu echilibrarea Balanței (zodia ei) între proBrexit și antiBrexitul ce capătă amploare. Dragnea își dovedește pe mai departe înzestrările de Scorpion (nu atât de nociv pe cât pare) folosind săgețile cam boante ale Vioricăi Dăncilă (Săgetător), Klaus Iohannis poate să fie forțat să se înfrățească în Gemeni prea mult cu PSD-ul, iar Tăriceanu tinde să verse greșit, chiar ridicol, căldarea Vărsătorului (semnul său zodiacal) în politica să de cameleon. UDMR-ul face pe mai departe ceea ce știe mai bine indiferent de zodii.
Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Previziuni sugerate de conjuncturile astrale din luna august 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Evenimente astrologice în HOROSCOPUL AUGUST 2021
Evenimentele astrologice precumpănitoare din H0R0SCOPUL lunii AUGUST 2021 sunt tranzitul lui Mercur în Fecioară și, apoi, în Balanță, cel al lui Venus în Balanță, mișcarea retrogradă asumată de Uranus în Taur, intrarea Soarelui în Fecioară, Luna nouă din Leu și Luna plină din Vărsător. Acest context astrologic ne permite să întrezărim următoarele tendințe pentru august 2021 în horoscopul fiecărei zodii în parte...
Horoscop August 2012
Horosscop August
Aspecte astrologice în horoscopul august 2016
Marte în Săgetător ne răpeşte interesul faţă de treburile cotidiene, ne inspiră să ne avântăm spre idealuri înalte şi către aventuri cât mai incitante. Uneori, obiectivele prea ambiţioase pe care ni le fixăm ne pot determina să ne abandonăm proiecte şi demersuri majore.
Horoscop septembrie 2020: Toate zodiile
Horoscopul august 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să-ți dezvălui în detaliu ce îți rezervă soarta din perspectivă astrologică în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile
Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna august 2010. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscopul Dianei: august 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de conjuncturile astrale din luna august 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop Urania august 2016
Horoscop Urania lunar: august 2016. Aflati ce va rezerva astrele in luna august 2016!
Horoscop lunar august 2010 - Zodia Berbecului
In luna august, Berbecul este impins de la spate sa isi analizeze viata interioara si cea exterioara .Prietenia si credinta in sine ii pot fi cei mai de nadejde aliati in infruntarea norilor negri ai pesimismului si dezamagirii.
Horoscop lunar august 2010 - Zodia Taurului
In luna august, Taurul se deschide intru totul catre lume si paseste cu gratie , asemeni unui acrobat , pe coarda subtire asezata deasupra carierei, iubirii si familiei.
Horoscop lunar august 2010 - Zodia Gemenilor
In luna august , cararile intortocheate ale amorului devin pentru Gemenii bulevarde largi si drepte .Nevoia de liberate , independenta si afirmare se impleteste cu indoiala menirii in viata , iar singura cale de iesire din acest impas ramane creativitatea.
Horoscop lunar august 2010 – Zodia Fecioarei
In luna august , Fecioara simte din plin fiorii dragostei , dar asta nu inseamna ca va gusta numai partea plina a paharului iubirii. Suisurile si coborasurile destinului sunt puse in umbra de ultima saptamana a lunii , cand te poti transforma intr-o fiinta a Soarelui , intr-un Icar sigur pe aripile lui.