link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop iulie 2022 | Evenimente astrologice iulie 2022
de godessdiana88 la: 18/06/2022 15:59:35
Principalele evenimente astrologice, cu un impact major în horoscopul lunii iulie 2022, sunt tranzitul lui Marte în Taur, cel al lui Mercur în Rac și, apoi în Leu, intrarea lui Venus în Rac, a Soarelui în Leu, turnura retrogradă preluată de Jupiter în Berbec, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Leu. HOROSCOP IULIE 2022: TOATE ZODIILE...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop iulie 2022 | Evenimente astrologice iulie 2022"

Horoscop noiembrie 2021 | Evenimente astrologice noiembrie 2021
Principalele evenimente astrologice din horoscopul lunii noiembrie 2021 sunt tranzitul planetei Venus în Capricorn, cel al lui Mercur în Scorpion și, apoi, în Săgetător, cel al Soarelui în Săgetător, Luna nouă din Scorpion și Luna plină din Taur.
Horoscop pentru toate zodiile în luna NOIEMBRIE 2021
Horoscop octombrie 2021 | Evenimente astrologice octombrie 2021
Evenimentele astrologice cu un impact major în horoscopul lunii octombrie 2021 sunt aspectele directe preluate de Pluton în Capricorn, Saturn în Vărsător, Mercur în Balanță și Jupiter în Vărsător, tranzitul lui Venus în Săgetător, cel al Soarelui și cel al lui Marte în Scorpion, Luna noua din Balanță și Luna plină din Berbec... Horoscop pentru toate zodiile în luna OCTOMBRIE 2021
Horoscop decembrie 2021 | Evenimente astrologice decembrie 2021
Evenimentele astrologice majore din horoscopul lunii decembrie 2021 sunt
revenirea lui Neptun în parcurs direct în Pești, tranzitul lui Marte în Săgetător, cel al lui Mercur și al Soarelui în Capricorn, cel al lui Jupiter în Pești, tranzitul retrograd al planetei Venus în Capricorn, Luna nouă din Săgetător și Luna plină din Gemeni. Vezi si horoscopul pentru fiecare zodie in decembrie 2021...
Evenimente astrologice în horoscopul 2016
Vă prezint, în rândurile de mai jos, ca un preambul pentru horoscopul 2016, principalele evenimente astrologice din următorul an. Aceste aspecte astrale reprezintă, de fapt, fundamentul pe care am început să construiesc deja horoscopul 2016 pentru fiecare zodie.
Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018
Evenimentele astrologice majore în horoscopul din luna iulie 2018 sunt tranzitul lui Venus în Fecioară, reîntoarcerea în aspect direct a lui Jupiter în Scorpion, intrarea Soarelui în Leu și tranzitul retrograd preluat de Mercur în Leu. Luna nouă este amplasată în Rac, iar Luna plină în Vărsător. Iată predicțiile pe scurt pentru toate zodiile...
Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2019
Evenimentele astrologice cu cel mai mare impact în horoscopul lunii iulie 2019 sunt tranzitul lui Marte și cel al Soarelui în Leu, cel al lui Venus în Rac și Leu, aspectul retrograd preluat de Mercur în Leu și, apoi, în Rac, Luna nouă ivită în Rac și Luna plină adăpostită de Capricorn.
HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IULIE 2019...
Horoscop mai 2022 | Evenimente astrologice mai 2022
Cele mai importante evenimente astrologice, cu un impact major în horoscopul din luna mai 2022, sunt tranzitul lui Venus în Berbec și, apoi, în Taur, parcursul retrograd preluat de Mercur în Gemeni, tranzitul lui Jupiter în Berbec, cel al Soarelui în Gemeni, al lui Mercur în Taur, al lui Marte în Berbec, Luna plină din Scorpion și Luna plină din Gemeni. HOROSCOP MAI 2022 - TOATE ZODIILE!
Horoscop ianuarie 2022 | Evenimente astrologice ianuarie 2022
Principalele evenimente astrologice din horoscopul lunii ianuarie 2022 sunt intrarea lui Mercur în Vărsător și apoi turnura sa retrogradă în aceeași zona astrologică și în Capricorn, aspectul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, revenirea lui Uranus în mișcare directă în Taur, tranzitul Soarelui în Vărsător, cel al lui Marte în Capricorn, ieșirea lui Venus din aspectul său retrograd în Capricorn, Luna nouă din Capricorn și Luna plină din Rac.
Horoscop aprilie 2022 | Evenimente astrologice aprilie 2022
Evenimentele astrologice majore, cu o influență notabilă în horoscopul din luna aprilie 2022 sunt tranzitul lui Venus în Pești, cel al lui Mercur în Taur și, apoi, în Gemeni, cel al lui Marte în Pești, cel al Soarelui în Taur, turnura retrogradă preluată de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur. HOROSCOP APRILIE 2022 - TOATE ZODIILE...
Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscopul iulie 2017 stă sub semnul unor evenimente/aspecte astrologice notabile: Venus tranzitează sectorul Gemenilor şi după aceea zona astrală a Racului, Mercur pe cel al Leului şi, spre finalul lunii, pe cel al Fecioarei, Marte şi Soarele se amplasează în Leu. Luna plină se aşează în Capricorn, iar Luna nouă poposeşte în Leu.
Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile
In Horoscopul iulie 2014, toate zodiile sunt influentate in profunzime mai ales de tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in turnura directa in Scorpion si trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec. Daca primele doua majore evenimente astrologice sunt asociate cu transformari pozitive ale existentei, cel de-al doilea poate provoca deruta, mai cu seama atunci cand nu exista o adevarata armonie in interdependenta dintre lumea interioara si cea exterioara. Prezenta lui Marte in Leu insufla incredere in sine, mandrie si chiar orgoliu personal, ne indruma care drumurile cel mai scurte si mai eficiente de implinire a telurilor si ne indeamna sa obtinem rezultate cat mai vizibile si mai rapide ale actiunilor noastre. Calatoria lui Venus in Rac poate destepta o intensa sensibilitate emotionala si necesita uneori prudenta in dragoste, in vreme ce iesirea lui Mercur din tranzitul sau retrograd si perindarea sa prin nu mai putin de trei zodii este de bun augur, dar nu ne fereste de unele probleme in comunicarea cu ceilalti.
Horoscop iulie 2012: bani pentru Fecioara, iubire pentru Gemeni
Un horoscop iulie 2012 este dominat de trei evenimente astrale majore. În primul rând, Marte intră în Balanţă, după mai multe luni petrecute în Fecioară. Devenim mai deschişi la colaborări şi parteneriate şi acordăm mai multă atenţiei artei şi frumosului, în general.
Horoscop iulie 2011
Într-un horoscop iulie 2011, remarcăm existenţa a două Luni noi: una în Rac, în chiar prima zi a lunii, şi alta în Leu, la sfârşitul intervalului. Vor exista, aşadar, proiecte care trebuie rezolvate rapid, care debutează şi se încheie pe durata lunii iulie, netrebuind lăsate pe altădată. E vorba în special de cele care au în prim-plan viaţa de familie.
Evenimente astrologice în horoscopul 2017
Printre diversele evenimente astrologice prezentate în acest articol, horoscopul 2017 este marcat îndeosebi de tranzitul lui Jupiter în Balanţă şi intrarea acestei planete în Scorpion în octombrie 2017, precum şi continuarea tranzitului lui Saturn în Săgetător până în decembrie 2017, când se mută în Capricorn.
horoscop iulie
horoscop iulie
Evenimente astrologice in horoscopul aprilie 2018
Aspectele, evenimentele astrologice marcante din horoscopul aprilie 2018 sunt revenirea lui Mercur in tranzit direct, preluarea de catre Saturn a unui parcurs retrograd in Capricorn, sosirea Soarelui in Taur, miscarea retrograda initiata de Pluton in Capricorn, intrarea lui Venus in Gemeni. In aprilie, Luna noua este aflata in Berbec, iar Luna plina poposeste in Scorpion.
Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2018
Cele mai importante evenimente astrologice din luna iunie 2018 sunt turnura retrogradă preluată de Neptun în Pești, tranzitul lui Mercur în Gemeni, și apoi în Rac, cel al Soarelui în Rac, și mișcarea retrogradă inițiată de Marte în Vărsător. Luna nouă se amplasează în Gemeni, iar Luna plină apare în Capricorn. Iată previziunile pe scurt pentru toate zodiile...
Horoscop martie 2022 | Evenimente astrologice martie 2022
Principalele evenimente astrologice, cu un impact major asupra horoscopului din luna martie 2022, sunt tranzitul lui Marte și cel al lui Venus în Vărsător, cel al lui Mercur în Pești și, apoi, în Berbec, intrarea Soarelui în Berbec, Luna nouă din Pești și Luna plină din Fecioară. HOROSCOP MARTIE 2022 - TOATE ZODIILE
Horoscop februarie 2022 | Evenimente astrologice februarie 2022
Evenimentele astrologice cele mai influente din horoscopul lunii februarie 2022 sunt revenirea lui Mercur în aspect direct în Capricorn, pătrunderea aceleiași planete în Vărsător, tranzitul Soarelui în Pești, Luna nouă din Vărsător și Luna plină din Leu. Vezi HOROSCOP FEBRUARIE 2022 - TOATE ZODIILE!
Horoscop iunie 2022 | Evenimente astrologice iunie 2022
HOROSCOP IUNIE 2022: TOATE ZODIILE. Evenimentele astrologice notabile cu o mare influență în horoscopul lunii iunie 2022 sunt reîntoarcerea lui Mercur în mișcare directă în Taur și, apoi, trecerea acestei planete în Gemeni, debutul tranzitului Soarelui în Rac, și cel al lui Venus în Gemeni, tranzitul retrograd preluat de Neptun în Pești, Luna plină din Săgetător și Luna nouă din Rac.
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2014
Horoscopul iulie 2014 se remarca prin numeroase si majore evenimente astrologice avand potentialul de a marca pregnant noi incercari si drumuri de rascruce in destinul nativilor din toate zodiile. Intre acestea nu au cum a nu fi mentionate tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in tranzit direct in Scorpion, trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si intrarea lui Marte in Scorpion.
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2015
Horoscopul iulie 2015 se anunta a fi complex avand in vedere ca in aceasta luna apar in cer doua Luni pline, Mercur si Venus tranziteaza doua sectoare astrologice, si atat planeta dragostei, cat si Uranus se inscriu intr-o miscare retrograda. Aceste fenomene astrale, impreuna cu celelalte, precizate mai jos, conduc catre o particularizare adanca a traseului existential al fiecarei zodii, asa cum veti putea constata peste putin timp in horoscopul iulie 2015 al fiecarui semn zodiacal.
Evenimente astrologice in horoscopul 2015
"Ce ne bati acum la cap cu astrologia si horoscopul 2015," ar putea sa-mi reproseze, poate pe bune dreptate, unii din cititorii mei. "Abia am trecut de jumatatea anului 2014, tocmai a inceput vacanta, si nu ne zboara inca gandul spre indepartatul 2015," si-ar putea continua ei diatriba. Ei bine, se spune ca omul intelept isi face vara sanie, si iarna caruta, asa ca ma straduiesc si eu putin sa-mi bag mintile in cap! Iata asadar principalele evenimente astrologice din urmatorul an, reprezentand o introducere pentru viitoarele articole dedicate horoscopului 2015...
Horoscop iulie 2018
Horoscop iulie 2018. Aflati ce va rezerva astrii in luna iulie 2018!
Evenimente astrologice în horoscopul lunii mai 2018
Evenimentele astrologice principale care dau o notă aparte horoscopului din luna mai 2018 sunt pătrunderea lui Mercur în Taur, debutul tranzitului lui Marte în Vărsător, cel al lui Venus în Rac, al Soarelui în Gemeni, și, apoi, al lui Mercur în Gemeni. Luna nouă se ivește în Taur, iar Luna plină își face apariția în Săgetător.
Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2018
Evenimentele astrologice majore în horoscopul din luna septembrie 2018 sunt tranzitul lui Mercur în Fecioară și apoi în Balanță, reîntoarcerea lui Saturn în aspect direct, parcursul lui Marte în Vărsător, al Soarelui în Balanță, și reînscrierea lui Pluton în tranzit direct. Luna nouă face popas în Fecioară, iar Luna plină se ivește în Berbec.
Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Evenimente astrologice mai mari și mai mici, ce își vor arată influențele în 2019, în horoscopul fiecărei din cele 12 zodii. Înainte de a-ți dezvălui în detaliu, pe diane.ro, ce-ți rezervă astrele în detaliu, într-o serie de articole următoare, poți afla pe scurt horoscopul zodiei tale din 2019 în funcție de evenimentele enumerate mai jos.
Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2018
Evenimentele astrologice importante din noiembrie 2018, cu un impact puternic asupra horoscopului din această lună, sunt intrarea lui Uranus în Berbec, tranzitul lui Jupiter în Săgetător, parcursul lui Marte în Pești, aspectul retrograd preluat de Mercur în Săgetător, revenirea în tranzit direct a lui Venus în Balanță și a lui Neptun în Pești, mutarea Soarelui în zona astrală a Săgetătorului. Luna nouă își face apariția în Scorpion, iar Luna plină strălucește pe cerul Gemenilor.
Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2018
Horoscopul lunii decembrie 2018 este marcat de următoarele evenimente astrologice: tranzitul retrograd și, apoi, direct al lui Mercur în Scorpion și, ulterior, în Săgetător, parcursul lui Venus în Scorpion și cel al Soarelui în Capricorn. Luna nouă este amplasată în Săgetător, iar Luna nouă poposește pe cerul Racului.
Horoscop pe scurt pentru fiecare zodie în decembrie 2018...