link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
20 iunie: Ziua Celui Mai Urât Câine
de godessdiana88 la: 19/06/2022 14:52:05
Ziua Celui Mai Urât Câine celebrează an de an cățeii cu o înfățișare pe care, spun unii, răuvoitori, numai mama lor le-o poate îndrăgi. Însă, când este vorba despre cel mai bun prieten al omului, nu este orice câine, în mod real, sortit să fie adorabil? Ceea ce a început ca un concurs distractiv s-a dezvoltat într-o sărbătoare anuală a câinilor nu tocmai arătoși din preajma noastră.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"20 iunie: Ziua Celui Mai Urât Câine"

20 iunie: Ziua Internațională a Surfingului
Sărbătorită anual pe 20 iunie, Ziua Internațională a Surfingului aduce un omagiu acestui sport nautic și stilului de viață asociat cu el. Evenimentele programate pentru această zi scot în evidență impactul major al surfingului.
8 iunie: Ziua celui mai bun prieten
Cel mai bun prieten este unul cu care-ți place să te distrezi, să discuți, să-ți petreci vacanțele, weekendul, zilele de sărbătoare.
20 iunie: Ziua mondială a refugiaților
Refugiații sunt printre cei mai vulnerabili oameni de pe pământ. Bazată pe Declarația drepturilor omului din 1948, Convenția ONU din 1951 asociată cu statutul refugiaților și Protoculul acesteia din 1967 ajută la protejarea celor siliți să-și părăsească țara.
20 iunie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
In ziua de 20 iunie, sunt comemorati Sfantul Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfantul Calist al Constantinopolului, si Sfantul Silveriu, Papa Mucenic. Intre 20 si 26 iunie, are loc sarbatoarea finlandeza Juhannus.
Horoscop 20 iunie 2012
Horoscop Urania zilnic - miercuri, 20 iunie 2012.
1 iunie ziua copilului activitati speciale
1 iunie ziua copilului activitati speciale
Caruciorul de copii pe care l-am primit de ziua celui mic este minunat!
Caruciorul de copii pe care l-am primit de ziua celui mic este minunat!
Alege sa ii serbezi ziua celui mic cu un tort personalizat marca Armonia!
Alege sa ii serbezi ziua celui mic cu un tort personalizat marca Armonia!
20 mai: Ziua internațională a albinei
Celebrată anual pe 20 mai, Ziua internațională a albinei are rolul de a ne reaminti importanță acestei insecte și a altor viețuitoare în polenizarea din ecosisteme, în acoperirea nevoilor umanității, a aduce în prim plan apicultorii și necesitatea ca ei să își asume practici bune în consolidarea nivelului lor de trai și în livrarea pe piață a unor produse autentice, de înaltă calitate.
20 octombrie: Ziua Internațională a Chef-ilor
Celebrată anual pe 20 octombrie, Ziua Internațională a Chef-ilor se focalizează pe importanța gătitului și educația despre o alimentație sănătoasă, transmiterea de către chefi a conștiințelor și abilităților lor următoarelor generații de maeștri bucătari.
20 aprilie: Ziua Limbii Chineze
Marcată anual pe 20 aprilie, Ziua Limbii Chineze a fost creată în 2010 de către Departamentul de Informații Publice al ONU, în scopul de "a se celebra multilingvismul și diversitatea culturală, precum și pentru a se promova utilizarea egală a tuturor celor șase sale limbi oficiale de lucru în toată organizația," pentru a se atrage atenția asupra istoriei, culturii și realizările asociate cu fiecare dintre aceste limbi.
20 mai: Ziua Mondială a Metrologiei
Anual, pe 20 mai, Ziua Mondială a Metrologiei celebrează capacitatea sistemului științific de măsurare de a se extinde dincolo de barierele limbajelor.
6 iunie: Ziua Mondială a Dăunătorilor
Marcată anual pe 6 iunie, Ziua Mondială a Dăunătorilor, numită uneori și Ziua Mondială a Conștientizării Dăunătorilor, a fost creată pentru a pune în lumină cum managementul insectelor și rozătoarelor dăunătoare poate ajuta la menținerea calității vieții atât pentru noi, cât și pentru cei îndrăgiți de noi.
21 iunie: Ziua Mondială a Umanistului
Celebrată anual pe întreg globul, cu ocazia solstițiului de vară, care are loc de obicei pe 21 iunie, Ziua Mondială a Umanistului reprezintă o cale de răspândire a conștientizării umanismului ca filosofie de viață și a capacității sale de a schimbă lumea în bine. De asemeni, este un prilej de întâlnire a umaniștilor și promovării valorilor umanismului.
23 iunie: Ziua Serviciului Public
În fiecare an, pe 23 iunie, Ziua Serviciului Public a ONU celebrează valoarea și virtuțile acestei activități pentru comunitate. Cu prilejul acestei zile se acordă premiul Serviciului Public al ONU.
29 iunie: Ziua Internațională a Tropicelor
În fiecare an, pe 29 iunie, Ziua Internațională a Tropicelor celebrează extraordinara biodiversitate din această zonă a Terrei și crește conștientizarea despre diferitele provocări cu care se confruntă națiunile tropicale.
30 iunie: Ziua Mondială a Asteroidului
Anual, pe 30 iunie, Ziua Mondială a Asteroidului, numită și Ziua Internațională a Asteroidului, urmărește să mărească conștientizarea asupra riscurilor ținând de pericolul impactului unui asteroid cu pământul și despre rolul asteroizilor în formarea universului nostru. Această zi se focalizează și pe modul în care resursele lor pot fi folosite în viitor, despre cum asteroizii deschid calea unor următoare explorări.
20 iulie: Ziua Mondială a Săritului
An de an, pe 20 iulie, Ziua Mondială a Săritului îi încurajează pe oamenii să sară simultan. Ideea din spatele sărbătorii inițiale a acestei zile a fost că milioane de oameni să sară în același timp pentru a schimbă orbita pământului!
6 iunie: Ziua Yoyo
An de an, pe 6 iunie, Ziua Yoyo este dedicată acestei nemaipomenite jucării constând din două discuri egale, conectate la un ax, în jurul căruia rulează un fir, care-i distrează pe oameni de peste 2.000 de ani! Unii cred că își are originea în Grecia antică, însă yoyo-urile moderne provin din Tailanda.
15 iunie: Ziua Mondială / Globală a Vântului
Marcată anual pe 15 iunie, Ziua Mondială / Globală a Vântului este dedicată energiei eoliene și posibilității ca această să ne poată remodela sistemele energetice.
Cel mai frumos copil | Un gand de 1 iunie – Ziua copilului
Despre ce altceva as putea vorbi atunci cand vine 1 iunie, ziua copilului (1 iunie este, totusi, o zi controversata pentru acest eveniment din Romania, un lucru despre care voi vorbi intr-un viitor articol)… De cele mai multe ori, parintii (in special mamele) nu se pot opri sa-si marturiseasca afectiunea pentru odrasla lor cu cuvintele: "Esti cel mai frumos copil!" Copilul intelege acest mesaj, in functie de varsta sa cam asa…
16 iunie: Ziua lui Bloom (James Joyce)
Ziua lui Bloom este comemorare și o celebrare a scriitorului James Joyce, marcată în Dublin și alte părți ale lumii pe 16 iunie, ziua în care are loc acțiunea din romanul său, "Ulise" ("Ulysses"), în 1904, și data primei sale întâlniri cu viitoarea sa soție, Nora Barnacle.
7 iunie: Ziua Mondială a Siguranței Alimentare
An de an, pe 7 iunie, Ziua Mondială a Siguranței Alimentare ne inspiră să trecem la acțiune în scopul prevenirii, detectării și managementului riscurilor asociate cu hrana noastră. Un efort concertat pentru crearea și menținerea de alimente genuine constribuie la securitatea alimentară, sănătatea umană, prosperitatea economică și agricolă, cea a piețelor și magazinelor, turismului și dezvoltării sustenabile.
12 iunie: Ziua Mondială Împotriva Muncii Copiilor
Marcată anual, începând cu 2020, pe 12 iunie, Ziua Mondială Împotriva Muncii Copiilor îndeamnă la crearea pentru copii a unui mediu potrivit pentru a crește, a se dezvoltă și avea o viață demnă, și la lupta contra exploatării copiilor prin muncă din toată lumea.
13 iunie: Ziua Internațională de Conștientizare a Albinismului
În fiecare an, pe 13 iunie, Ziua Internațională de Conștientizare a Albinismului celebrează drepturile oamenilor născuți cu albinism și țintește să mărească înțelegerea acestei afecțiuni genetice.
22 iunie: Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale
An de an, pe 22 iunie, Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale celebrează aceste resurse naturale prețioase și încurajează protejarea lor.
26 iunie: Ziua Internațională de Sprijin a Victimelor Torturii
În fiecare an, pe 26 iunie, Ziua Internațională de Sprijin a Victimelor Torturii condamnă această practică feroce, onorează și acordă sprijin victimelor și supraviețuitorilor torturii.
11 iunie: Ziua Bombardamentului de Fire de Ață
Ziua Bombardamentului de Fire de Ață este sărbătorită an de an pe 11 iunie. Bombardarea cu fire de ață nu are de a face cu nici un fel de război, ci e un stil de artă stradală, ce implică împletirea sau croșetarea de diverse modele pe o structură sau o formă publică, precum bănci ori copaci. Este considerată o manieră de infrumuțesare a spațiilor, întrucât nu are un defect de deteriorare asemeni celui al sprayului de vopsea.
1 IUNIE, Ziua Copilului
Ziua Internationala a Copilului a fost stabilita la Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor, organizata la Geneva din 1925. Nu este tocmai clar de ce ziua de 1 iunie a fost stabilita ca fiind Ziua Internationala a Copilului. Una dintre teorii ar fi ca, consulul chinez de la San Francisco a strans un numar de orfanii chinezi pentru a sarbatori Festivalul Dragonului, care s-a intamplat sa fie chiar pe 1 iunie, data care a coincis deasemenea cu Conferinta de la Geneva.