link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
citate despre iubire
de Vik97 la: 21/06/2022 09:58:51
taguri: citate despre iubire Diverse 
citate despre iubire

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"citate despre iubire"

Citate despre iubire, cugetari si aforisme mereu actuale
Citate despre iubire, cugetari si aforisme. O multime de scriitori si-au dedicat operele acestui tainic sentiment: iubirea. Cuvintele frumoase, cugetarile acestora au ramas de neuitat, fiind memorabile. Cititorul care are in fata citate despre iubire, viseaza si el la acest nobil sentiment
650 Citate despre iubire - Cugetari frumoase cu rol inspirational
650 Citate despre iubire - Cugetari frumoase cu rol inspirational
Lucian Blaga: Aforisme, citate despre iubire
„Dragostea, pe scurt: Ea cântă şi eu ascult. Pe buzele ei calde mi se naşte sufletul.”
Citate de dragoste
Colectie citate de dragoste, citate despre iubire
Pachet: Ce-as fi eu fara tine, Guillaume Musso
Extaz! Dezamagire! Glorioasa aventura, ametitoare inaltimi, zdrobitoare adancimi… 191 de minunate citate despre iubire, cel mai puternic sentiment din vietile noastre. Un dar superb.
Mesaje de Ziua Indragostitilor
Pentru toti cei care iubesc, au iubit si mai au inca timp sa iubeasca… iata cateva aforisme celebre din care va puteti inspira sau pe care le puteti trimite personei iubite de Ziua Indragostitilor.
Citate, maxime, proverbe despre dragoste, iubire, success, speranta. Cugetari, aforisme, poezii Eminescu, Paler, Arghezi, Blaga, Eliade
O impresionanta colectie de citate celebre, maxime si proverbe despre dragoste, iubire, success, speranta. Cugetari, aforisme, poezii de Eminescu, Paler, Arghezi, Blaga, Eliade, un cenaclu literar si o librarie online cu carti in limba engleza de la cele mai renumite edituri din lume.
Citate despre fericire si iubire
Citate despre fericire si iubire
Bacalaureatul in citate, aforisme, maxime
Liceul a reprezentat pentru cei mai multi dintre noi perioada inchegarii marilor prietenii, iubiri si tovarasii. Vrand-nevrand, bacalaureatul marcheaza o etapa depasita a vietii noastre, ce ne aduce in preajma marilor confruntari cu existenta, indiferent daca continuam a invata la o facultate sau ne angajam in "campul muncii". Ei bine, aceste citate, aforisme, maxime, cugetari, statusuri au rolul de a ne constientiza despre importantul pas in viata pe care il facem odata cu bacalaureatul.
Colectie Citate
Colectie de citate gasite si pastrate acuma 4 ani pe cand simteam si incepeam sa cunosc sentimente noi, fiecare combinat cu DEPRESII
citate
culese întâmplător:

“l-am omorât pe Jane (n-am reţinut exact numele). Mai avea 35% la viaţă..” (nici numărul nu l-am reţinut întocmai). Toată treaba este povestită de un tânăr în timp ce mergea pe stradă cu un amic. Fără să vreau mi-a trecut pe la ureche discuţia, mai mult din cauza cuvântului cheie moarte. Eu ca eu, sunt mare, am filtrat fantasticul de real. Mi-am dat seama că probabil jucase un joc. Totuşi un copil ce s-ar fi gândit? Vă zic eu:”mama, băiatul ăla este un criminal!!”.
“am făcut totul pentru el (în speranţa că.. aici nu mai reţin). Împreună am trăit cele mai frumoase clipe dar şi cele mai rele.” Nu comentez aici căci următorul citat (auzit la o conferinţă, nu pe stradă) se potriveşte ca răspuns.
“o femeie proastă caută fericirea, una deşteaptă se implică (nu reţin exact cuvântul)”.
“visul este ficţiune?” Dacă primele două citate le-am auzit pe stradă, ăsta l-am găsit printre căutări (căutări după care se ajunge pe acest blog). După părerea mea visul nu este chiar ficţiune. Mai degrabă o realitate controlată de tine.
Anotimpul Iubirii
Citatele din aceasta carte sunt uluitoare. Ele ne arata efectul profund al iubirii.... in vietile noastre, in cele ale familiilor noastre, in randul societatii inconjuratoare.
Sf. Valentin / Dragobetele in aforisme, citate, maxime
Citate, aforisme, maxime, cugetari despre dragostea ce infloreste si se parguieste intre un barbat si o femeie , potrivite cred eu , atat pentru ziua Sfantului Valentin cat si pentru cea de Dragobete .Nu este oare bine sa avem doua sarbatori ale iubirii in aceeasi luna si in acelasi an ?
Citate despre sufletul pereche
Sper că aceste citate despre sufletul pereche îţi vor umple un gol din inimă, te vor vor face să te bucuri că ţi l-ai întâlnit deja sau să speri, pe bună dreptate, că ai putea să ţi-l afli în curând. Nu trebuie să te agăţi de un concept fix, strâmt despe sufletul pereche. El poate fi o persoană cunoscută într-o altă viaţă sau de-a lungul a nenumărate vieţi anterioare, sau cineva cu care ne conectăm profund la nivel spiritual, cineva care ne reflectă autentica noastră fiinţă, ori o persoană care merită să îi dăruim tot ce avem mai bun în noi.
Prima dragoste în citate, aforisme, maxime
"Dragostea doare. Prima iubire este torturantă. Ca şi cum ai fi ars în vălvătăi portocalii şi apoi aruncat în apă rece ca gheaţa. Emoţiile ţi se schimbă de la o clipă la alta. Nu poţi adormi. Nu poţi deloc să dormi. Cea dintâi dragoste este o formă de a muri şi a renaşte."
Chloe Thurlow
Valentine,s day, sarbatoarea iubirii?
Valentine’s day - ziua in care sarbatorim iubirea si ziua, in care, ne dorim, poate mai mult decat in oricare alta zi oarecare, sa fim alaturi de cel pe care il iubim. Tineri sau varstnici, se pare ca romanii au inceput, cu mare fast, sa sarbatoreasca aceasta zi imprumutata de la americani. Se spune ca atat timp cat e ceva de bine, de ce nu? De ce comerciantii de flori si cadouri sa nu aiba inca o zi profitabila?
Iubire interzisa elev-profesor
Inca un caz de iubire interzisa elev-profesor a aparut in stirile de azi. Acesta a avut loc la Universitatea din Galati, intre un profesor si o studenta de-a sa, intr-un laborator al universitatii. Scena a fost surprinsa de o camera de luat vederi amplasat in laborator. Cazul a fost semnalat de un filmulet postat pe You Tube:
Friedgard Thoma - O iubire a lui Cioran
Rezumatul superbei carti scrisa de catre o fosta iubire a lui Emil Cioran, Friedgard Thoms! O carte minunata de unde am aflat lucruri noi despre Cioran
Citate despre prietenie
Citate despre prietenie, o colectie de citate pentru relatiile tale de prietenie
Citate despre fericire
Citate despre fericire si citate fericire, o colectie de citate pline de fericire!
Site-ul de citate a fost lansat
Colectii impresionante de citate celebre, maxime, citate de dragoste intr-un singur site. CitateIstete.ro a fost lansat
Citate despre viata
Citate despre viata, cugetari despre viata
Citate celebre despre femei si barbati
Colectie de citate celebre despre femei si barbati
Citate amuzante
Colectie de citate amuzante
Citate celebre
Colectie de citate celebre
Citate Octavian Paler I
Colectie citate Octavian Paler
Citate despre curaj
Colectie citate despre curaj
Citate despre adevar
Colectie citate despre adevar
Citate despre casnicie
Colectie citate despre casnicie