link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
horoscop septembrie
de Vik97 la: 21/06/2022 10:09:58
horoscop septembrie

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"horoscop septembrie"

Horoscop septembrie 2012: Gemenii si Sagetatorul stau bine cu banii
Un horoscop septembrie 2012 este influenţat de încetarea retrogradării lui Pluton în Capricorn, care lămureşte multe dintre problemele vechi. Am desprins lecţiile necesare din trecut, iar acum putem să facem schimbările necesare.
Horoscop septembrie 2014 - Toate zodiile
In horoscopul septembrie 2014, destinul nativilor din toate zodiile este inraurit mai cu seama de tranzitul lui Mercur in Balanta, si apoi in Scorpion, cel al lui Venus in Fecioara, dar si in Balanta, tranzitul lui Marte in Sagetator si revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn. Pentru a-ti consulta horoscopul septembrie 2014, da click pe linkul colorat corespunzator fiecarei zodii.
Horoscop septembrie 2015 pe YouTube
Am pregătit şi pentru această lună o prezentare pe YouTube a horoscopului meu pentru toate zodiile. Poţi vedea noul meu slideshow mai jos. Pentru a citi o descriere mai amplă a previziunilor astrologice specifice semnului tău astrologic, poţi da click pe acest link: Horoscop septembrie 2015 - Toate zodiile.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2016
Reperele astrologice majore din horoscopul septembrie 2016 sunt pătrunderea lui Jupiter şi a Soarelui în Balanţă, revenirea lui Mercur şi a lui Pluton în tranzit direct în Fecioară, respectiv în Capricorn, vizita lui Venus în Scorpion şi cea a lui Marte în Capricorn.
Horoscop septembrie 2016 - Toate zodiile
Horoscop septembrie 2016 pentru toate zodiile, cuprinzând predicţii astrale generale, despre dragoste şi cuplu, muncă şi bani.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Aspectele astrologice majore din horoscopul septembrie 2017 cuprind debutul tranzitului lui Marte în Fecioară, reluarea parcursului direct al lui Mercur în Leu şi apoi intrarea acestei planete în Fecioară, vizita lui Venus în Fecioară, cea a Soarelui în Balanţă, întoarcerea lui Pluton în aspect direct în Capricorn, şi demararea tranzitului lui Mercur în Fecioară. Luna plină se poziţionează în Peşti, iar Luna nouă îşi face sălaş în Fecioară.
Aspecte astrologice in horoscopul septembrie 2014
In horoscopul septembrie 2014, principalul eveniment astrologic este intoarcerea lui Pluton in tranzit direct in Capricorn, ce ne indruma catre schimbari inspirate, mai putin fortate de imprejurari in vietile noastre. Intrarea lui Marte in Sagetator ne face viata mult mai tumultoasa si mai intensa decat de obicei, iar dublele tranzituri ale lui Mercur si Venus ne invata intr-o sporita masura despre oportunitatile interactiunii sociale si dragostei in viata noastra de toate zilele.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2015
Asupra horoscopului septembrie 2015 îşi pun mai cu seamă amprenta revenirea lui Venus în tranzit direct în Leu, aspectul retrograd căpătat de Mercur în Gemeni, intrarea lui Saturn în zona astrologică a Săgetătorului, iniţierea tranzitului Soarelui în Balanţă, regăsirea lui Pluton în aspect direct în Capricorn şi pătrunderea lui Marte în Fecioară.
Horoscop Septembrie 2012 Berbec
Horoscop Septembrie 2012 Berbec
Horoscop Septembrie 2014 Berbec
Horoscop Septembrie 2014 Berbec
Horoscop septembrie 2015 - Toate zodiile
Horoscop general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii şi banilor pentru toate zodiile în luna septembrie 2015. Pentru a descoperi previziunile astrologice pentru tine, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2018
Evenimentele astrologice majore în horoscopul din luna septembrie 2018 sunt tranzitul lui Mercur în Fecioară și apoi în Balanță, reîntoarcerea lui Saturn în aspect direct, parcursul lui Marte în Vărsător, al Soarelui în Balanță, și reînscrierea lui Pluton în tranzit direct. Luna nouă face popas în Fecioară, iar Luna plină se ivește în Berbec.
Horoscop septembrie 2018: Toate zodiile
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrologice generale, despre muncă și bani, dragoste și cuplu. Ca să îți dezvălui în detaliu ce-ți rezervă soarta din punct de vedere astral în septembrie, nu trebuie decât să apeși pe linkul asociat zodiei tale.
Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2019
Evenimentele astrologice majore din horoscopul lunii septembrie 2019 sunt intrarea planetelor Mercur, Venus, și a Soarelui în Balanță, întoarcerea lui Saturn în tranzit direct în Capricorn, Luna plină din Pești și Luna nouă din Balanță. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN AUGUST 2019
Horoscop septembrie 2019 - Toate zodiile
Horoscopul lunii septembrie 2019 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre dragoste, cuplu, muncă și bani. Pentru a afla în amănunt cum va fi această lună din punct de vedere astrologic, intră pe linkul asociat cu zodia ta!
Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2020
Evenimentele astrologice cele mai importante în horoscopul din luna septembrie 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Balanță și, apoi, în Scorpion, cel al lui Venus în Leu, al Soarelui în Balanță, aspectul retrograd preluat de Marte și cel direct asumat de Jupiter și Saturn, Luna plină din Pești și Luna nouă din Fecioară. HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE IN LUNA SEPTEMBRIE 2020.
Horoscop septembrie 2020: Toate zodiile
Horoscopul august 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând predicții astrale generale, despre dragoste și cuplu, muncă și bani. Ca să-ți dezvălui în detaliu ce îți rezervă soarta din perspectivă astrologică în luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop septembrie 2012
Horoscop septembrie 2012
Horoscop septembrie 2013 pentru toate zodiile
Horoscop septembrie 2013 pentru toate zodiile
Horoscop septembrie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop septembrie 2015 pentru toate zodiile
Horoscop septembrie 2016 pentru toate zodiile
Horoscop septembrie 2016 pentru toate zodiile
Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile
Previziuni inspirate de conjuncturile astrologice din luna septembrie 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Evenimente astrologice în HOROSCOPUL SEPTEMBRIE 2021
Evenimentele astrologice principale din horoscopul lunii septembrie 2021 sunt tranzitul lui Venus în Scorpion, cel al lui Marte și cel al Soarelui în Balanță, tranzitul retrograd preluat de Mercur în Balanță, Luna nouă din Fecioară și Luna plină din Pești. Horoscop pentru toate zodiile în luna SEPTEMBRIE 2021...
Horoscop septembrie 2010
Un horoscop care te ajuta sa si intelegi previziunile astrologice si, deci, sa ai incredere in ce-ti spune.
HOROSCOP septembrie 2010
Cica luna asta principalele evenimente astrale vor fi asa: Venus (in Balanta) conjunctie cu Uranus (in Pesti) (7 septembrie), Luna noua in Fecioara si Venus (in Scorpion) conjunctie cu Jupiter (in Berbec) (8 septembrie), Jupiter retrograd intra si el in Pesti, Marte (in Balanta) conjunctie cu Uranus (in Pesti) (13 septembrie), apoi Pluto intra in aspect direct in Capricorn (14 septembrie), avem echinoctiul de toamna pe 22 septembrie cand Soarele intra in Balanta (...)
Horoscopul Dianei: septembrie 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de conjuncturile astrale din luna septembrie 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop dragoste septembrie 2012
Un horoscop septembrie 2012 este dominat, din punct de vedere al iubirii, de tranzitul lui Venus prin Leu, care începe pe data de 5 septembrie. Acest tranzit aduce sentimente intense, multă pasiune şi chiar posibilitatea de a trăi poveşti de dragoste la fel ca în filmele de la Hollywood sau în romanele de dragoste.
Cand incepe horoscopul Dianei septembrie 2014?
Am luat la cunostiinta ca multi dintre voi voiau sa incep cat mai repede horoscopul septembrie 2014 pentru fiecare zodie in parte. Asa cum v-am explicat anterior, am avut a trece din pacate peste cateva dificultati si, cu atat mai mult, trebuie sa ma apuc degraba sa scriu despre ce va rezerva astrele in urmatoarea luna.
Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Principalele aspecte astrologice din horoscopul septembrie 2017 constau din tranzitul lui Jupiter în Scorpion, cel al lui Venus în Balanță, al lui Mercur și al Soarelui în Scorpion. Luna plină este amplasată în această lună în Berbec, iar Luna nouă se poziționează în Balanță.