link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
22 iunie: Ziua Mass-Mediei Pozitive
de godessdiana88 la: 21/06/2022 17:24:58
Cu teama , ura și tristețea omniprezente pe ecranele televizoarelor, calculatoarelor, laptopurilor și telefoanelor, o întreagă zi, cea dedicată Mass-Mediei Pozitive, în fiecare an, pe 22 iunie, ne oferă prilejul de a ne îndepărta de simțăminte generate de povești și știri negative, și de ne focaliza pe altele, pozitive.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"22 iunie: Ziua Mass-Mediei Pozitive"

22 iunie: Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale
An de an, pe 22 iunie, Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale celebrează aceste resurse naturale prețioase și încurajează protejarea lor.
22 iunie: Ziua eclerului cu ciocolată
Cuvântul ecler ("éclair") înseamnă în limba franceză "scânteiere a fulgerului", un termen care descrie fie strălucirea sa extraordinară după ce este acoperit cu clasica sa glazură de ciocolată, fie viteză cu care această delicatesă dispare când nu este strașnic păzită!
22 iunie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
In ziua de 22 iune sunt comemorati Sfantul Grigorie, Dascalul, Mitropolitul Tarii Romanesti, Sfantul Mucenic Eusebie, Episcopul Samosatelor, Sfintii Mucenici Zenon, Zina si Galaction, Sfantul Paulin de Nola, Episcop, Sfantul Ioan Fisher, Episcop, Sfantul Thomas Morus, Mucenic, se desfasoara Sarbatoarea crinilor (Festa dei Giglio) din Italia, si se sarbatoreste Ziua Sfantului Alban in Anglia. In vremea stravechilor azteci, pe aceasta data avea loc Sarbatoarea zeitei Xilonen.
22 februarie: Ziua Unei Singure Sarcini / Activități
Pe 22 februarie, Ziua Unei Singure Sarcini ne încurajează anual să ne dedicăm tot timpul și toată energia unui singur proiect, unei singure activități, acțiuni.
Horoscopul zilei, 22 iunie 2012
Horoscop Urania zilnic - vineri, 22 iunie 2012. Previziunile astrologice generale ale zilei de 22 iunie 2012.
1 iunie ziua copilului activitati speciale
1 iunie ziua copilului activitati speciale
6 iunie: Ziua Mondială a Dăunătorilor
Marcată anual pe 6 iunie, Ziua Mondială a Dăunătorilor, numită uneori și Ziua Mondială a Conștientizării Dăunătorilor, a fost creată pentru a pune în lumină cum managementul insectelor și rozătoarelor dăunătoare poate ajuta la menținerea calității vieții atât pentru noi, cât și pentru cei îndrăgiți de noi.
20 iunie: Ziua Internațională a Surfingului
Sărbătorită anual pe 20 iunie, Ziua Internațională a Surfingului aduce un omagiu acestui sport nautic și stilului de viață asociat cu el. Evenimentele programate pentru această zi scot în evidență impactul major al surfingului.
21 iunie: Ziua Mondială a Umanistului
Celebrată anual pe întreg globul, cu ocazia solstițiului de vară, care are loc de obicei pe 21 iunie, Ziua Mondială a Umanistului reprezintă o cale de răspândire a conștientizării umanismului ca filosofie de viață și a capacității sale de a schimbă lumea în bine. De asemeni, este un prilej de întâlnire a umaniștilor și promovării valorilor umanismului.
23 iunie: Ziua Serviciului Public
În fiecare an, pe 23 iunie, Ziua Serviciului Public a ONU celebrează valoarea și virtuțile acestei activități pentru comunitate. Cu prilejul acestei zile se acordă premiul Serviciului Public al ONU.
29 iunie: Ziua Internațională a Tropicelor
În fiecare an, pe 29 iunie, Ziua Internațională a Tropicelor celebrează extraordinara biodiversitate din această zonă a Terrei și crește conștientizarea despre diferitele provocări cu care se confruntă națiunile tropicale.
30 iunie: Ziua Mondială a Asteroidului
Anual, pe 30 iunie, Ziua Mondială a Asteroidului, numită și Ziua Internațională a Asteroidului, urmărește să mărească conștientizarea asupra riscurilor ținând de pericolul impactului unui asteroid cu pământul și despre rolul asteroizilor în formarea universului nostru. Această zi se focalizează și pe modul în care resursele lor pot fi folosite în viitor, despre cum asteroizii deschid calea unor următoare explorări.
22 iulie: Ziua Mango
Celebrată anual pe 22 iulie, Ziua Mango ne focalizează către istoria și proprietățile mai puțin cunoscute ale acestui fruct delicios și zemos. Această zi nu a fost aleasă întâmplător, întrucât fructul de mango este preferat de mulți oameni în zilele de vară în cocktail-uri, prăjituri, smoothy-uri și înghețată.
22 august: Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Actelor de Violență Bazate pe Religie sau Credință
Pe 22 august, Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Actelor de Violență Bazate pe Religie sau Credință recunoaște importanța sprijinirii oamenilor afectați, prigoniți de persecuții religioase.
22 septembrie: Ziua Mondială a Rinocerului
Anual, pe 22 septembrie, Ziua Mondială a Rinocerului celebrează cele cinci specii ale acestui animal ierbivor de pe pământ și are țelul de a crește conștientizarea despre acesta, din punct de vedere al conservării sale, al dificultăților cu care se confruntă pentru supraviețuirea sa.
22 mai: Ziua Mondială Paloma
Sărbătorită din 2019, pe 22 mai, Ziua Mondială Paloma nu are de a face cu "porumbelul" ("paloma" în limba spaniolă), ci este dedicată unui delicios cocktail din Mexic, făcut cu suc de grapefruit, tequila și lămâi verzi (lime).
6 iunie: Ziua Yoyo
An de an, pe 6 iunie, Ziua Yoyo este dedicată acestei nemaipomenite jucării constând din două discuri egale, conectate la un ax, în jurul căruia rulează un fir, care-i distrează pe oameni de peste 2.000 de ani! Unii cred că își are originea în Grecia antică, însă yoyo-urile moderne provin din Tailanda.
15 iunie: Ziua Mondială / Globală a Vântului
Marcată anual pe 15 iunie, Ziua Mondială / Globală a Vântului este dedicată energiei eoliene și posibilității ca această să ne poată remodela sistemele energetice.
5 iunie - Ziua Mondială a Mediului Înconjurător
Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, celebrată anual pe 5 iunie, reprezintă unul din instrumentele principale ale ONU de încurajare a conștientizării și acțiunii protejării mediului înconjurător. Marcată pentru prima oară în 1974, a fost și continuă să fie, pentru peste 143 de țări, o platformă de recunoștere a problemelor serioase legate de poluarea marină, suprapopulare, încălzirea globală, consumul nesustenabil, și primejduirea vieții sălbatice.
Cel mai frumos copil | Un gand de 1 iunie – Ziua copilului
Despre ce altceva as putea vorbi atunci cand vine 1 iunie, ziua copilului (1 iunie este, totusi, o zi controversata pentru acest eveniment din Romania, un lucru despre care voi vorbi intr-un viitor articol)… De cele mai multe ori, parintii (in special mamele) nu se pot opri sa-si marturiseasca afectiunea pentru odrasla lor cu cuvintele: "Esti cel mai frumos copil!" Copilul intelege acest mesaj, in functie de varsta sa cam asa…
13 septembrie: Ziua gândirii pozitive
Ziua gândirii pozitive, sărbătorită anual, neoficial, pe 13 septembrie, ne îndeamnă să ne debarasăm de gândurile pesimiste, care ne secătuiesc energia și ne umplu de stres, și să ne îndreptăm atenția numai spre jumătatea plină a paharului vieții.
16 iunie: Ziua lui Bloom (James Joyce)
Ziua lui Bloom este comemorare și o celebrare a scriitorului James Joyce, marcată în Dublin și alte părți ale lumii pe 16 iunie, ziua în care are loc acțiunea din romanul său, "Ulise" ("Ulysses"), în 1904, și data primei sale întâlniri cu viitoarea sa soție, Nora Barnacle.
7 iunie: Ziua Mondială a Siguranței Alimentare
An de an, pe 7 iunie, Ziua Mondială a Siguranței Alimentare ne inspiră să trecem la acțiune în scopul prevenirii, detectării și managementului riscurilor asociate cu hrana noastră. Un efort concertat pentru crearea și menținerea de alimente genuine constribuie la securitatea alimentară, sănătatea umană, prosperitatea economică și agricolă, cea a piețelor și magazinelor, turismului și dezvoltării sustenabile.
12 iunie: Ziua Mondială Împotriva Muncii Copiilor
Marcată anual, începând cu 2020, pe 12 iunie, Ziua Mondială Împotriva Muncii Copiilor îndeamnă la crearea pentru copii a unui mediu potrivit pentru a crește, a se dezvoltă și avea o viață demnă, și la lupta contra exploatării copiilor prin muncă din toată lumea.
13 iunie: Ziua Internațională de Conștientizare a Albinismului
În fiecare an, pe 13 iunie, Ziua Internațională de Conștientizare a Albinismului celebrează drepturile oamenilor născuți cu albinism și țintește să mărească înțelegerea acestei afecțiuni genetice.
26 iunie: Ziua Internațională de Sprijin a Victimelor Torturii
În fiecare an, pe 26 iunie, Ziua Internațională de Sprijin a Victimelor Torturii condamnă această practică feroce, onorează și acordă sprijin victimelor și supraviețuitorilor torturii.
22 martie: Ziua "La Fel de Tânăr Precum te Simți"
Celebrată an de an pe 22 martie, Ziua "La Fel de Tânăr Precum te Simți" ne îndeamnă că conștientizăm că, în cele din urmă, vârsta nu este reprezentată de un număr (de ani) , că simțământul că suntem tineri este o stare mentală sau de spirit și că, nimeni ori nimic nu ne poate opri să ne simțim tineri!
Ordinul Maresalului Ion Antonescu din 22 iunie 1941
Ordinul Maresalului Ion Antonescu din 22 iunie 1941
SUEDIA-BELGIA LIVE (online stream) 22 iunie, ora 22.00
Vezi live online stream meciul Suedia-Belgia de la EURO 2016, de miercuri, 22 iunie 2016!