link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De unde putem cumpăra produse românești online în Spania!
de DiasporaMadrid la: 31/07/2022 13:29:08
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"De unde putem cumpăra produse românești online în Spania!"

Modlet.ro intampina sezonul cald cu peste 150 produse noi in magazinul online
Modlet.ro intampina sezonul cald cu peste 150 produse noi in magazinul online
Ekostore.ro – magazinul cu peste 10.000 de produse engross disponibile in online
Ekostore.ro – magazinul cu peste 10.000 de produse engross disponibile in online
Pasionați de motoare? Cumpărați o cască moto profesională de la moto-supermarket
Pasionați de motoare? Cumpărați o cască moto profesională de la moto-supermarket
Ce fel de becuri cu leduri poți cumpăra de la LED-Zone
Ce fel de becuri cu leduri poți cumpăra de la LED-Zone
Produse originale pentru barbati online aici
Produse originale pentru barbati online aici
Ceasuri Marca Salvatore Ferragamo Produse de lux Magazin online
Ceasuri Marca Salvatore Ferragamo Produse de lux Magazin online
Vezi ultimele produse de la magazinul online Walkin din categoria Incaltaminte Dama
Vezi ultimele produse de la magazinul online Walkin din categoria Incaltaminte Dama
9 motive pentru a cumpăra online asigurarea RCA de la rca-ieftin.ro
Iata 9 motive pentru a cumpăra online asigurarea RCA de la rca-ieftin.ro!
Cele mai tari produse care le gasesti online!
Cele mai interesante produse care le gasesti online, intr-un singur loc!
Angroseria.ro aduce peste 14 000 de produse engros in mediul online
Angroseria.ro aduce peste 14 000 de produse engros in mediul online
Produsele cosmetice se gasesc online
Produsele cosmetice se gasesc online
Ingrijirea pielii incepe cu produsele bio din magazinul online de cosmetice Phyts
Ingrijirea pielii incepe cu produsele bio din magazinul online de cosmetice Phyts
Rabla clasic 2020: Românii pot cumpăra şi motociclete!
Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat schimbări importante în programul Rabla Clasic 2020. Pentru prima oară, acesta va putea fi accesat și pentru achiziția de motociclete. Vor fi bani mai mulți în acest an și pentru mașinile electrice și hibride. Programul Rabla 2020 va începe în luna martie.

„Pentru Rabla Clasic investim un buget mai mare decât anul trecut, 405 milioane de lei. Această sumă ne va permite să creştem la 60.000 numărul maşinilor uzate pe care le vom scoate din trafic. Românii care vor să fie pe lista celor 60.000 de beneficiari trebuie să ştie că valoarea primei de casare rămâne la 6.500 de lei, aproximativ 1.350 de euro. Această primă poate să crească cu încă 1.000 de lei dacă maşina nou cumpărată se înscrie în pragul de emisie de 96 grame de CO2.
De ce trebuie să cumpărați / dețineți aur și argint în zilele noastre
De-a lungul timpului, aurul și argintul s-au dovedit a fi cea mai bună formă de bani (monedă de schimb). Pe perioade de criză aceste metale au protejat puterea de cumpărare și au permis oamenilor să transfere și să dețină bogăție pe termen lung.

Astăzi, există totuși motive suplimentare pentru a deține aur și argint. Epoca îndatorării ne-a permis să cheltuim liber, însă la un moment dat va veni și factura pentru plată.

Mulți oameni presupun în mod eronat că nu exsită motive pentru a deține aur și argint în zilele noastre – având în vedere cât de puternică este piața de capital, pentru că aurul și argintul s-au devalorizat, sau din orice alte motive frecvente auzite în mass-media. De fapt, motivațiile actuale de a deține aur și argint sunt foarte puternice.

1. Ratele dobânzilor reale negative

Ratele dobânzilor în țările dezvoltate sunt aproape de zero, cu rate ale inflației considerabil mai mari. Deoarece există un cost de stocare asociat cu deținerea de aur și de argint, un punct de vedere general este acela că, cu cât mai mare randamentul titlurilor de stat "fără risc", cu atât mai puțin atractive vor deveni metalele prețioase. Astăzi, investitorii practic nu sacrifică niciun randament prin deținerea de metale prețioase. Costul de oportunitate este foarte favorabil.

2. Tipărirea și stimularea banilor

Astăzi, multe națiuni își cresc baza monetară într-un ritm din ce în ce mai rapid, prin intermediul programelor de stimulare, ca o modalitate de a stimula consumul și comerțul internațional, prin eforturi de bailout (salvare), ca și prin menținerea unui nivel ridicat al cheltuielilor guvernamentale. În ultimii 70 de ani nivelul datoriei publice la nivel mondial a crescut enorm. Numai în Statele Unite masa monetară a crescut de patru ori în 10 ani. China, Japonia și BCE îi urmează exemplul. De ce acest fapt reprezintă o problemă, dar este totuși benefică pentru aur? Pentru că în cele din urmă, acest lucru va conduce la o criză valutară, inflație, și pierderea încrederii în monedele discreționare.

3. Achiziții Banca Centrală

Băncile centrale au fost vânzători neți de aur până în 2009, dar această tendință s-a schimbat acum, pentru prima dată, din anii ‘70. Aceasta este o tendință pe termen lung, care nu poate fi schimbată repede. Cumpărarea de aur a devenit extrem de evidentă pe piețele emergente ca Rusia, China, India, cu China ieșind în evidență ca cel mai bun exemplu. China își raportează achizițiile doar odată la 5 ani – data următoare fiind în 2014. Cu toții știm că au acumulat un mare număr de lingouri de aur, iar atunci când vor publica cifrele, anul acesta, ar putea deveni un catalizator important pentru prețurile de metale prețioase.

4. Reclasificarea coeficienților de risc

Fără a intra prea mult în detalii, noile reglementări bancare propuse în cadrul Basel III ar putea clasifica aurul ca fiind un activ cu risc de zero la sută. Cu cât mai mică este ponderea de risc a unei clase de active, cu atât mai puțin capital trebuie să pună deoparte băncile pentru a-l deține. În cazul în care acest lucru ar deveni realitate pentru aur, ar putea exista o creștere semnificativă a cererii.

5. Proprietate instituțională (și privată)

Proprietatea instituțională, ca procent din activele financiare la nivel mondial, este scăzută. Multe fonduri de pensii și alți investitori instituționali au doar o expunere foarte limitată către aur și de argint. Pentru persoanele fizice, situația este similară. În majoritatea țărilor din Europa și SUA, oamenii sunt bombardați de reclame de genul "bani pentru aur", iar oamenii sunt încurajați să-și vândă aurul lor la prețuri mici. Cu recenta scădere a prețurilor la metale, cei mai mulți retaileri "weak hands" au părăsit probabil piața. Dar ei vor reveni pe piață, odată ce prețurile vor începe să crească din nou .

6. Scăderea valorii dolarului american și datoria SUA

Dolarul american deține un loc special în rândul valutelor, fiind moneda de rezervă a lumii. Din păcate, ea - la fel ca alte valute FIAT - în timp, a scăzut considerabil în valoare. Din 1774, dolarul a pierdut aproximativ 96,4% din valoare, dar cea mai importantă schimbare a fost între 1981 și 2009. În această perioadă, dolarul a pierdut mai mult de jumătate din valoarea sa. Nu există nici un motive evident pentru această devalorizare a monedei. SUA are în plus un deficit bugetar semnificativ, iar ratingul său de credit a fost retrogradat. Există o deteriorare majoră a încrederii în SUA și în raport cu dolarul, deoarece unele tranzacții internaționale încep să fie stabilite în alte valute. Acest fapt este evident în acțiunile întreprinse de țări cum ar fi China sau Germania, în efortul lor de agregare a rezervelor de aur, precum și păstrarea controlului național strict al rezervelor lor.

7. Războaiele valutare

Băncile centrale din întreaga lume lucrează din greu pentru a face propriile forme de economisire domestice mai competitive pe piața internă, prin reducerea ratelor dobânzilor și tipărirea de bani. Am văzut mereu în istorie acest tip de devalorizare competitivă, care a reprezentat întotdeauna un colaps inflaționist major. Aurul și argintul sunt cele mai bune vehicule pentru conservarea valorii și a puterii de cumpărare în perioade de inflație ridicată.

8. Siguranța

În vremuri de criză interesul pentru aur și argint crește dramatic. În timpul acestor perioade, metalele prețioase tind să depășească alte clase de active și investiții. Acest lucru a fost, de exemplu, evident în timpul crizei financiare din 2008. Cu piața de capital ajungând la noi maxime în fiecare zi, este ușor de presupus că, criza din Europa sau din orice altă parte a lumii, a fost stopată cu succes. Tipărirea de bani și creșterea datoriilor la rata pe care multe țări o abordează astăzi, nu se face fără consecințe. În cele din urmă va veni și scadența, iar atunci când se va întâmpla acest lucru, vom asista probabil la o criză de proporții semnificative.

9. Constrângerile ofertei

Aurul, argintul, platina și paladiul sunt toate resurse limitate. Deși evident că producția a crescut de-a lungul anilor, această creștere nu este majoră. Astăzi se pot întrevedea probleme de aprovizionare. Multe companii miniere au cheltuit prea mult pe achiziții în ultimii ani și au un nivel relativ slab de rentabilitate la nivel de producție. Acest lucru poate duce la deficite din cauza unor probleme de profitabilitate. De asemenea, țări producătoare importante, cum ar fi Africa de Sud, sunt neliniște, deoarece situri miniere vechi sunt din ce în ce mai greu de exploatat. Factorii de mediu și reglementările crescute sunt alți factori care ar putea limita aprovizionarea. Poate dura între 5 și 10 ani să se aducă o nouă mină pe linia de producție, deci cererea poate rareori să fie satisfăcută la comandă. O ofertă redusă înseamnă în general prețuri mai mari.

10. Promovarea deținerii de aur și argint

În cele mai multe țări din Asia există o legătură istorică față de aur și argint, care asigură în multe locuri o creștere stabilă a cererii. Țări precum China promovează în mod activ deținerea privată de aur. în India de exemplu, există o relație culturală cu aurul. După ce tendința de a vinde aur pentru bani în Vest va fi reversată, cererea va crește în mod semnificativ. Catalizatorul pentru acest lucru pot fi o serie de factori, cum ar fi agitația crescută pe piețele financiare sau pur și simplu prețurile în creștere pentru metale prețioase - care de obicei tinde să atragă interes din partea retailerilor (cumpărătorilor care apoi vând cu amănuntul).
27 noiembrie: Ziua "Nu cumpăra nimic"
Când a fost ultima zi când nu ai cumpărat absolut nimic? Dacă-ți pui voința la încercare, poți descoperi că ai putința de a renunța la shopping cel putin 24 de ore! Și, poți avea, astfel, niște revelații cutremurătoare!
Sunteţi gata să cumpăraţi acţiuni Facebook ?
Facebook a depus documentele pentru oferta publică iniţială, sau oferta publică iniţială de acţiuni.Declaraţiile raportului,înainte de aceste documente,spun că Facebook-ul va fi probabil estimat la 70-100 miliarde de dolari.
Sfaturi pentru a cumpăra un laptop nou în 2014
A devenit deja o tradiție sa scriu în fiecare an despre subiectul “cum sa iți achiziționezi un laptop”, și nici anul acesta nu voi face o excepție, asa ca în următoarele rânduri am sa vorbesc puțin despre noile tendințe și configurații.

In decursul lui 2013 un nou tip de laptop a devenit tot mai popular și mai accesibil. Ma refer la ultrabook-uri.
4 motive pentru care merită să cumpăraţi calculatoare second hand « Wellcome.ro
Se întâmplă adesea în rândul clienţilor colaboratori ca vechiul calculator să se defecteze brusc iar aceştia să intre rapid în panică întrebând Ce ...
6 lucruri esenţiale de care să ţineţi cont atunci când cumpăraţi un laptop second-hand
Dacă nu vă permiteţi un laptop nou, atunci un laptop second-hand este o soluţie foarte bună. Dacă nu vă pricepeţi la calculatoare, veţi fi copleşit ...
4 motive pentru care merită să cumpăraţi calculatoare second hand
Se întâmplă adesea în rândul clienţilor colaboratori ca vechiul calculator să se defecteze brusc iar aceştia să intre rapid în panică întrebând Ce ...
De când vor putea călători românii fără vize în Canada
Parlamentul European a aprobat Acordul CETA care da posibilitatea romanilor sa calatoreasca fara vize în Canada.
Supermarketuri online în Spania de unde puteți face cumpărăturile!
Supermarketuri online în Spania de unde puteți face cumpărăturile!
Dicționar explicativ al limbii române - DEX online
Dicționarul explicativ al limbii române, cunoscut si sub abrevierea DEX ...
Produse fibra optica - magazin online
Cauti sa achizitionezi online produse de fibra optica, conectori, aparate de masura, cabluri sau alte ustensile din doemniul telecomunicatii, pro-networking.ro este solutia pentru dumneavoastra.
Produse electrocasnice ieftine, disponibile online la e-Good
De mai bine de un an, magazinul online e-Good promoveaza cele mai ieftine produse electrocasnice, alese atent de la magazinele online de electronice si aparate electrocasnice. Modul de selectare al produselor promovate, face ca pe e-Good sa puteti gasi produsele la un foarte bun raport calitate-pret.
Printre cele mai bune electrocasnice se pot numara produsele urmatoare - Electrocasnice Bune Online
Printre cele mai bune electrocasnice se pot numara produsele urmatoare - Electrocasnice Bune Online
Selecţia Naţională Eurovision 2012 România live online
Selecţia Naţională Eurovision 2012 România live online
Vezi aici cele mai noi produse adaugate in magazinul online proteinemag.ro
Vezi aici cele mai noi produse adaugate in magazinul online proteinemag.ro
Insulele Feroe – România Live Online Video, 11 octombrie 2015
Meciul Insulele Feroe - Romania, live online duminică 11 octombrie 2015, cu incepere de la ora 19.00.