link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
16 martie: Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine
de godessdiana88 la: 15/03/2023 17:08:23
Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine este celebrată în fiecare an pe 16 martie. Aceasta urmează Zilei Tot ce Faci este Greșit, și ne înalță spiritul după ce ne-am simțit inconfortabil din pricina deciziilor pe care le-am luat anterior.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"16 martie: Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine"

16 martie: Ziua Aprecierii Buzelor
Celebrată pe 16 martie, Ziua Aprecierii Buzelor ne îndeamnă, an de an, să acordăm buzelor un plus de atenție, să ni le iubim și să învățăm căi cât mai bune de a ni le îngriji. Acest eveniment a fost creat de Thomas și Ruth Roy de la Wellcat Holidays.
16 martie: Ziua Fără Selfie
Ziua Fără Selfie este celebrată în fiecare an pe 16 martie. Deși actul de a face un selfie este asociat mai recent cu media socială și telefoanele smart, selfie-urile au fost de multa vreme populare. De-a lungul anilor, selfie-urile au devenit tot mai ușor de făcut, iar în zilele noastre le putem realiza numai cu un click din aproape toate dispozitivele noastre cu internet.
16 martie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
Ziua de 16 martie este dedicata Sfantului Mucenic Sabin Egipteanul, Sfantului Cuvios Anin, Sfintei Benedectina, Sfantului Urho si sarbatorii haitiene Loco Davi.
Taur - horoscop de astazi 16 martie pe Zenivers.ro!
Taur - horoscop de astazi 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscop de astazi Gemeni 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscop de astazi Gemeni 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscopul zilei Rac 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscopul zilei Rac 16 martie pe Zenivers.ro!
Balanta - horoscopul zilei de azi 16 martie pe Zenivers.ro!
Balanta - horoscopul zilei de azi 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscopul zilei Sagetator 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscopul zilei Sagetator 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscopul zilei Varsator 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscopul zilei Varsator 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscop zilnic Pesti 16 martie pe Zenivers.ro!
Horoscop zilnic Pesti 16 martie pe Zenivers.ro!
Ferma vedetelor Sezonul 2 Episodul 10 Online – 16 martie 2016
Video full online cu episodul 10 al emisiunii de divertisment „Ferma vedetelor” sezonul 2, difuzat de Pro TV, miercuri 16 martie 2016.
Rezumat video Simona Halep - Serena Williams, 16 martie 2016
Rezumat video cu meciul Simona Halep - Serena Williams din 16 martie 2016, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells.
VIITORUL-CFR CLUJ LIVE 16 MARTIE 2019 (online stream)
Urmareste live online stream meciul FC Viitorul - CFR Cluj ce se va desfasura sambata, 16 martie 2019, incepand cu ora 20:30.
2 martie: Ziua Lucrurilor Vechi
Anual, pe 2 martie, Ziua Lucrurilor Vechi ne încurajează să apreciem frumusețea acestora sau să conștientizăm ce turnuri ale existenței ne irită sau ne sastisesc de prea/ mai multă vreme și să luăm măsuri ferme pentru a ne debarasa de ele.
9 Martie: Ziua Panicii
Celebrată anual pe 9 martie, Ziua Panicii este una în care este OK să ne lăsăm în voia emoțiilor panicarde pe care de obicei ni le ținem în frâu. Nu este întru totul negativ să ne simțim copleșiți sau îngrijorați. Eliberarea din când în când unui astfel de simțământ nu ne transformă în mod necesar în persoane slabe sau inepte.
19 martie: Ziua "Hai să Râdem"
Celebrată an de an pe 19 martie, Ziua "Hai să Râdem" este o sărbătoare neoficială care ne încurajează râdem și să ne bucurăm de beneficiile râsului, chiar și pentru a contracara astenia de primavară. Pe lângă faptul că este contagios, se spune că râsul este cel mai bun medicament al oamenilor. Alături de aportul său pozitiv din punct de vedere al sănătății, acesta ne furnizează și alte, inclusiv social.
21 martie: Ziua Internațională a Pădurilor
În 2012, Adunarea Generală a ONU a proclamat 21 martie Ziua Internațională a Pădurilor, o zi care celebrează și crește conștientizarea importanței tuturor tipurilor de copaci, păduri.
27 martie: Ziua Mondială a Teatrului
Marcată anual, pe 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului a fost inițiată în 1961 de Institutul Internațional al Teatrului (IIT), în scopul de a se celebra importanța acestei arte, a se face apel la guverne, politicieni și diverse instituții să recunoască valoarea teatrului pentru societate.
29 martie: Ziua Mondială a Pianului
În fiecare an, pe 29 martie, Ziua Mondială a Pianului reunește iubitorii muzicii din toată lumea în celebrarea acestui așa-numitului "rege al instrumentelor muzicale". Totodată această zi încurajează pianiștii de toate vârstele și abilitățile să cânte în locuri publice.
7 martie: Ziua Puterii Plantelor
Marcată anual pe 7 martie, Ziua Puterii Plantelor are scopul de a crește conștientizarea despre beneficiile unei hrăniri sustenabile și a încuraja pe oricine să adopte o dietă bazată pe plante. O astfel de dietă poate fi în întregime vegană (fără produse derivate din animale), constând îndeosebi din mâncăruri din plante sau din plante întregi procesate la minimum.
10 martie: Ziua Mondială a Rinichilor
Anual, pe 10 martie, Ziua Mondială a Rinichilor are țelul de a mări conștientizarea despre variatele boli ale acestora și modul cum pot afecta ele viața oamenilor. Corpul uman are nevoie de rinichi pentru a funcționa corespunzător, iar pentru cei bolnavi din cauza lor chiar și cele mai simple sarcini se pot transforma în unele dificile.
16 aprilie: Ziua Orhideei
Marcată anual pe 16 aprilie, Ziua Orhideei este dedicată uneia dintre cele mai mari familii de plante înfloritoare din familia Orchidaceae, cuprinzând între 21.950 și 26.049 de specii accepate științific. Orhideele sunt multicolore, bine mirositoare și cresc în multe regiuni de pe tot globul. Această zi este asociată cu comemorarea, onorarea oamenilor iubiți care nu mai sunt alături de noi.
16 septembrie: Ziua Frizerului
Celebrată an de an pe 16 septembrie, Ziua Frizerului îi onorează pe profesioniștii de acest tip care ne fac să arătăm mai bine. În Evul Mediu, frizerii se ocupau nu numai de tunsoare și bărbierit, ci, de asemeni, erau pricepuți în a scoate dinți, a trata răni și a performa chiar operații chirurgicale! Prima breaslă a frizerilor a fost fondată încă din 1.096, în Franța.
16 martie: Evenimentul zilei - Lansarea misiunii Gemini 8
Gemini 8 (oficial, Gemeni VIII) a fost cel de-al șasea program spațial Gemini al NASA cu echipaj uman. A fost lansat pe 16 martie 1966 și a fost al patrusprezecelea zbor american cu echipaj uman și al douăzecisidoualea zbor spațial cu echipaj omenesc din lume.
8 martie - Ziua internationala a femeilor
Sarbatorita anual pe 8 martie, Ziua internationala a femeilor, avand la inceputuri titulatura de "Ziua internationala a femeilor lucratoare," prilejuieste, pe diferite meridiane ale lumii, o gama larga de celebrari ale femeii, de la gesturi de respect, apreciere si iubire, pana la omagierea realizarilor economice, politice si sociale ale femeilor.
Initiata ca un eveniment politic socialist, aceasta sarbatoare a fost adoptata in numeroase culturi, incepand cu cele din Europa de Est, cu Rusia si tarile din fostul bloc sovietic. In unele regiuni, ziua de 8 martie si-a pierdut totusi nuantele politice, devenind o ocazie pentru ca barbatii sa isi exprime dragostea fata de femei intr-o serie de manifestari asemanatoare cu cele de Ziua mamei si Ziua Sfantului Valentin. In alte parti ale lumii, ziua femeilor a ramas marcata de mesaje asociate cu drepturile umane si politice ale femeilor, asa cum au fost transmise constant de ONU.
16 iunie: Ziua lui Bloom (James Joyce)
Ziua lui Bloom este comemorare și o celebrare a scriitorului James Joyce, marcată în Dublin și alte părți ale lumii pe 16 iunie, ziua în care are loc acțiunea din romanul său, "Ulise" ("Ulysses"), în 1904, și data primei sale întâlniri cu viitoarea sa soție, Nora Barnacle.
8 martie / Ziua femeii in citate, aforisme, maxime
Aceste mesaje si aforisme incerca sa sugereze ca 8 martie, ziua femeii, nu a fost declarata drept sarbatoare internationala doar pentru a afirma superioritatea unuia dintre sexe in defavoarea celuilalt. Ziua femeii nu are de a face cu cine spala vasele dupa cina si cine are ultimul cuvant intr-o disputa …
13 martie: Ziua Deschide o Umbrelă în Casă
Celebrată an de an pe 13 martie, Ziua Deschide o Umbrelă în Casă este consacrată punerii la încercare a superstiției potrivit căreia acest gest ar atrage de partea noastră ghinionul.
22 martie: Ziua "La Fel de Tânăr Precum te Simți"
Celebrată an de an pe 22 martie, Ziua "La Fel de Tânăr Precum te Simți" ne îndeamnă că conștientizăm că, în cele din urmă, vârsta nu este reprezentată de un număr (de ani) , că simțământul că suntem tineri este o stare mentală sau de spirit și că, nimeni ori nimic nu ne poate opri să ne simțim tineri!