link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
14 noiembrie: Ziua Ursulețului Teddy (american)
de godessdiana88 la: 13/11/2023 19:00:07
Ziua Ursulețului Teddy, marcată an de an pe 14 noiembrie, celebrează una din cele mai indrăgite jucării americane. Acest urs a ajuns și pe alte meleaguri, fiind tovarăș de încredere al copiilor mai ales înainte de culcare!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"14 noiembrie: Ziua Ursulețului Teddy (american)"

14 noiembrie: Ziua Murăturilor
Ziua Murăturilor din 14 noiembrie celebrează anual aceste delicii acre, uneori ușor dulci, ba chiar picante. Cu prilejul acestui eveniment putem deschide borcanul cu murăturile noastre preferate, infruptandu-ne cu ele în decursul întregii zile!
14 noiembrie: Ziua Mondială a Orfanilor
Ziua Mondială a Orfanilor, celebrată an de an pe 14 noiembrie, îi îndeamnă pe oameni să treacă peste nepăsare și zona lor de confort, și să acorde o grijă mai mare orfanilor din comunitățile lor. În lume, sunt milioane de copii care se confruntă cu probleme din cauza decesului unuia din părinți sau amândorura. Este important să nu-i uităm și să ne ocupăm de educația, sănătatea, adăpostirea, hrănirea și bunăstarea lor socială.
14 noiembrie: Ziua Mondială a Diabetului
Ziua aceasta este reprezentată de un logo cu un cerc albastru, adoptat în 2007. Cercul albastru este simbolul global al conștientizării diabetului și semnifică unitatea comunității mondiale în lupta împotriva acestei boli.
14 octombrie: Ziua Mondială a Standardelor
Celebrată anual pe 14 octombrie, Ziua Mondială a Standardelor onorează eforturile multor experți care au dezvoltat standarde (în România de altădată numite "STAS-uri) în organizații precum Organizația Internațională pentru Standarde (ISO), Societatea Americană a Inginerilor Mecanici (ASME), Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU), Comisia Internațională Electrotehnică (IEEE).
10 noiembrie: Ziua Mondială a Calității
Ziua Mondială a Calității are loc anual în a doua joi din noiembrie, cu țelul de a crește conștientizarea despre calitate și a oferi sprijin oamenilor și organizațiilor pentru atingerea prosperității economice și adoptării de standare de înaltă calitate. Dacă în 2022 este marcată pe 10 noiembrie, în anii următori se desfășoară astfel: 2023 - 9 noiembrie, 2024 - 14 noiembrie, 2025 - 13 noiembrie, 2026 - 12 noiembrie.
14 ianuarie: Ziua Mondială a Logicii
Marcată în fiecare an pe 14 ianuarie, Ziua Mondială a Logicii a fost proclamată pe 26 noiembrie 2019 de UNESCO, pentru a aduce în atenția comunității științifice și publicului general istoria intelectuală, implicațiiile practice și semnificația conceptuală ale logicii.
28 noiembrie: Ziua Toast-ului Franțuzesc
În fiecare an, pe 28 noiembrie, Ziua Toast-ului Franțuzesc sărbătorește acest fel de mâncare savuros, constând, de fapt, din pâine prăjită, care a devenit o parte importantă a micului dejun al americanilor și nu numai.
14 noiembrie – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
Pe 14 noiembrie, sunt pomeniti Sfantul Apostol Filip, Sfantul Grigorie Palama, si Sfanta Veneranda.
Afla horoscopul saptamanii 7-14 noiembrie 2015 pentru zodia Berbec!
Afla horoscopul saptamanii 7-14 noiembrie 2015 pentru zodia Berbec!
Afla ce rezerva astrele zodiei Taur in perioada 7-14 noiembrie!
Afla ce rezerva astrele zodiei Taur in perioada 7-14 noiembrie!
Horoscopul zodiei Rac pentru perioada 7-14 noiembrie acum pe Zenivers.ro!
Horoscopul zodiei Rac pentru perioada 7-14 noiembrie acum pe Zenivers.ro!
Horoscop Leu - afla ce iti rezerva astrele in saptamana 7-14 noiembrie!
Horoscop Leu - afla ce iti rezerva astrele in saptamana 7-14 noiembrie!
Zodia Balanta ar putea avea parte de schimbari importante in viata lor in perioada 7-14 noiembrie!
Zodia Balanta ar putea avea parte de schimbari importante in viata lor in perioada 7-14 noiembrie!
Scorpionii vor fi avantajati in Zenivers in saptamana 7-14 noiembrie 2015!
Scorpionii vor fi avantajati in Zenivers in saptamana 7-14 noiembrie 2015!
Zenivers iti spune ce iti rezerva astrele daca esti Capricorn in saptamana 7-14 noiembrie 2015
Zenivers iti spune ce iti rezerva astrele daca esti Capricorn in saptamana 7-14 noiembrie 2015
Horoscopul zodiei Pesti pentru saptamana 7-14 noiembrie 2015!
Horoscopul zodiei Pesti pentru saptamana 7-14 noiembrie 2015!
Chefi la cutite 14 Noiembrie 2017 Sezonul 4 Episodul 20
Chefi la cutite

14 Noiembrie 2017

Sezonul 4 Episodul 20
http://www.zazareplay.ro/chefi-la-cutite-14-noiembrie-2017-sezonul-4-episodul-20/
14 mai: Ziua "Dansează ca o găină"
Hai să ne distrăm pe 14 mai, să ieșim cumva din izolare, lăsându-ne în voia dansului găinii! Chiar dacă tinzi să nu mă crezi, îți confirm cu tărie că pe această dată este de bun augur să dansăm precum o găînă, să ne cuibărim eventual ca ea, și, dacă, ne simțim în stare, și avem și niște copii prin preajmă, chiar să cotcodăcim!
https://www.diane.ro/2020/05/14-mai-ziua-danseaza-ca-o-gaina.html
14 septembrie: Ziua Vieții Creative
În fiecare an, pe 14 septembrie, Ziua Vieții Creative ne îmboldește să ne demonstrăm creativitatea celor din jurul nostru, să ne explorăm imaginația, să ne rezervăm timp pentru a visa, a descoperi și inventa.
1 noiembrie: Ziua Mondială Vegană
Anual, pe 1 noiembrie, Ziua Mondială Vegană are scopul educării și a conștientizării despre vegani, oameni care se abțin de la a mânca produse animale de orice fel, și despre dietele lor.
14 august: Ziua Iubește-ți Librăria
Sărbătorită an de an pe 14 august, Ziua Iubește-ți Librăria a fost fondată de Asociația Vânzătorilor de Carte Australiană, cu scopul de a crește aprecierea librăriilor și a evidenția rolul lor benefic în comunități. Ziua aceasta încurajează oamenii să citească și reamintește menirea librăriilor de a facilita cunoașterea pentru oricine.
8 noiembrie: Ziua Mondială a Pianistului
Având loc, an de an, pe 8 noiembrie, Ziua Mondială a Pianistului este dedicată, desigur, pianiștilor și realizărilor lor, dar și emoțiilor pe care aceștia le exprimă prin interpretările lor excepționale. Întrucât cele mai multe forme ale muzicii occidentale fac apel la pian, pianiștii au la îndemână o gama largă de stiluri pe care le pot alege, de la muzică clasică la jazz și blues.
27 noiembrie: Ziua Adopției Broaștei Țestoase
Desfășurată în fiecare an pe 27 noiembrie, Ziua Adopției Broaștei Țestoase este una de acțiune pentru protecția reptilelor pe cale de dispariție, dedicată mai ales, desigur, bunăstării broaștelor țestoase. A avea o broască țestoasă ca animal de companie este o responsabilitate pe termen lung, întrucât o astfel de creatură are o viață îndelungată! De asemeni, întreținerea sa nu este chiar ieftină!
29 noiembrie: Ziua Femeii Isdal
Marcată anual pe 29 noiembrie, Ziua Femeii Isdal a fost numită după o persoană feminină neidentificată, al cărui trup fără viață a fost găsit în 1970, în Norvegia, în apropiere de localitatea Bergen. Obiectivul acestei zile nu este numai de a crește conștientizarea despre acest mister nerezolvat ci, și mai important, să le aducă un tribut tuturor oamenilor care au murit ori au dispărut în moduri neelucidate, în special dacă rămășițele lor nu au putut fi identificate. Este, de asemeni, o zi dedicată pentru a reflecta la familiile lor și la oamenii care i-au îndrăgit.
14 noiembrie 2012, Ziua Mondiala a Diabetului
Ziua Mondiala a Diabetului are loc in fiecare an in data de 14 noiembrie, la initiativa Federatiei Internationale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
Astrele prezic horoscopul saptamanal al zodiei Sagetator in perioada 7-14 noiembrie 2015!
Astrele prezic horoscopul saptamanal al zodiei Sagetator in perioada 7-14 noiembrie 2015!
10 noiembrie: Ziua Mondială a Științei pentru Pace și Dezvoltare
Celebrată anual pe 10 noiembrie, Ziua Mondială a Științei pentru Pace și Dezvoltare pune în lumină rolul semnficativ al științei în societate și necesitatea de a se atrage un public cat mai larg în dezbaterile despre subiectele siintifice cele mai actuale. De asemeni, subliniază importantă și relevanță științei în traiul nostru zilnic.
7 noiembrie: Ziua Internațională a Fizicii Medicale
În fiecare an, pe 7 noiembrie, Ziua Internațională a Fizicii Medicale crește conștientizarea despre rolul pe îl are fizica în îngrijirea bolnavilor și recunoaște aportul important al fizicienilor medicali de-a lungul timpului.
17 noiembrie: Ziua Mondială a Prematurității
În fiecare an, pe 17 noiembrie, Ziua Mondială a Prematurității răspândește conștientizarea despre nașterile premature și problemele cu care se confruntă familiile în care se petrec astfel de nașteri.