link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Porcului
de godessdiana88 la: 16/11/2023 17:37:36
Conform horoscopului chinezesc, 2024 promite să fie pentru Porc un an plin de fericire, marcat de triumfuri personale, ocazii norocoase și, mai presus de orice, de o mărire substanțială a prosperității sale materiale.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop chinezesc 2024: Zodia Porcului"

Horoscop chinezesc 2024: Zodia Calului
Caii sunt renumiți pentru energia lor neînfrânată, independența lor și o înfățișare care atrage adeseori oamenii către ei. Horoscopul chinezesc 2024 previzioneaza că cei născuți în zodia Calului se vor descurca bine în Anul Dragonului de Lemn 2024.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Cocoșului
2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn. Potrivit horoscopului chinezesc 2024, Cocoșul și Dragonul au o conexiune remarcabilă. Acest lucru face ca noul an să fie unul incitant, cu numeroase oportunități, mai ales în finanțe și carieră.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Tigrului
Conform horoscopului chinezesc, prima parte a anului 2024 va aduce influențe mai puțin auspicioase pentru Tigri. Ei pot fi confruntați cu provocări majore în toate planurile vieții lor. Dragonul de Lemn din 2024 le inspiră o viziune copleșitoare, determinându-i să se lupte în interiorul lor pentru a lua decizii dificile și a găsi motivația de a profita de oportunități neașteptate.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Șarpelui
Anul chinezesc 2024 al Dragonului de Lemn este unul de oportunități și energii remarcabile pentru Șarpe, având în vedere că acesta se bucură de o relație armonioasă cu Dragonul. Această conexiune facilitează colaborări și așteptări înalte.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui
Anul 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn. În astrologia tradițională chinezească, Iepurele și Dragonul nu sunt nici dușmani, nici aliați. Din acest motiv, în noul an, Iepurele va traversa o perioadă în care va fi nevoie să găsească un echilibru între natura sa sensibilă și prudentă, și dinamismul energetic al Dragonului.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Oii
În anul 2024 al Dragonului de Lemn, cei născuți în zodia Oii au în față un interval de timp caracterizat de schimbări importante. În astrologia chinezească, Oaia este cunoscută pentru natură sa blândă, talentele sale artistice și inima sa bună. Sub tutela Dragonului, unul din cele mai puternice și mai auspicioase semne zodiacale, se previzionează un an de dezvoltare și progrese pentru Oaie.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Maimuței
Anul 2024 este cel chinezesc al Dragonului de Lemn. Maimuța și Dragonul au, în zodiacul chinezesc, o relație extrem de bună, așa că cea dintâi zodie pare să se bucure în 2024 de realizări excepționale.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Bivolului
În 2024, Anul Dragonului de Lemn, întâlnirea dintre Bivol și Dragon nu se remarcă prin aspecte extreme pozitive și negative. Relația dintre cele două zodii semnifică un echilibru delicat, ceea ce implică o abordare serioasă a demersurilor Bivolului din noul an.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Dragonului
Dragonul este un simbol respectat în astrologia chinezească, fiind recunoscut pentru puterea, înțelepciunea sa și succesul său. 2024, Anul Dragonului de Lemn, rezervă nativilor din această zodie o perioada de transformări, dezvoltare și abundență.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Șobolanului
2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobolanul și Dragonul au o relație neutră, ceea ce înseamnă că nu au nici o legătură pozitivă puternică, nici una conflictuală deosebită.
Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui
2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn. În tradiția astrologică chinezească, Iepurele și Dragonul nu sunt nici dușmani, nici aliați. Din acest motiv, în noul an, Iepurele va traversa o perioada în care va fi nevoit să găsească un echilibru între natura sa sensibilă, prudentă, și dinamismul energetic al Dragonului. Acest lucru poate conduce Iepurele către dezvoltare emoțională și prilejul de a-și lărgi orizonturile în modalități neașteptate.
Horoscop Chinezesc 2024: Zodia Câinelui
Anul 2024 este cel al Dragonului de Lemn. În astrologia chinezească, Câinele și Dragonul au o legătură bazată pe respect și admirație. Câinii sunt cunoscuți pentru loialitatea, prietenia și devotamentul lor, în timp ce Dragonii sunt recunoscuți pentru puterea, curajul și înțelepciunea lor.
Horoscop chinezesc 2024: Toate zodiile
În horoscopul chinezesc 2024 toate zodiile sunt influențate de Dragonul de Lemn (Verde), care întruchipează acest nou an.
Horoscop chinezesc 2015 - Porc
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, Porcul va pierde nitel din greutatea fizica ori sufleteasca, nu atat din cauza unei patimase povesti de dragoste ori a unei severe diete, cat din pricina unei intense implicari in sfera financiara si/sau profesionala.
Horoscop chinezesc 2016: Porc
Horoscopul chinezesc 2016 anunţă pentru nativii din Porc o vreme norocoasă în viaţa sentimentală, în sfera profesională şi cea financiară atâta timp cât nu ţin cont de provocările Maimuţei de Foc, îşi pui la punct cu prudenţă şi realism iniţiativele majore, îşi păstrează seninătatea în tumultul unor evenimente imprevizibile şi îşi selecţionezi cu grijă prietenii şi aliaţii.
Horoscop chinezesc 2012- Iepure
Horoscopul chinezesc din 2012 , anul Dragonului Negru de Apa , anticipeaza vesti bune pentru nativii din zodia Iepurelui.Ei nu se vor lovi de tot atatea dificultati precum celelalte semne zodiacale , reusind sa se bucure de succes in masura in care isi doresc acest lucru.
Horoscop chinezesc 2015 - Bivol
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, Bivolul are la indemana o enorma energie, pe care trebuie sa o foloseasca cu pricepere si delicatete, astfel incat sa nu sparga bibelourile si simtamintele de portelan din pravalia vietii sale. Chiar daca se simte mai puternic decat altadata, trebuie sa se poarte cu manusi cu cei din jurul sau, sa nu dea foc paielor de sub propria sa casa si astepte cu rabdare ca viata lui sa isi gaseasca matca, fara sa-si revarse vitalitatea intr-un potop de fapte nechibzuite si sa isi forteze cu orice pret norocul. Chiar daca este tentat sa faca asta, Bivolul nu are de ce sa isi transforme in mod radical viata, ci sa se lase cumva in voia ei, profitand de sansele miraculoase pe care i le ofera.
Bivolul se scrie astfel in chineza, 牛 (丑), este o zodie Yin si semn zodiacal fix de apa. Cei care fac parte din zodia Bivolului conform astrologiei chinezesti sunt nascuti (se vor naste) in intervalele: 6 februarie 1913- 25 ianuarie 1914, 24 ianuarie 1925- 12 februarie 1926, 11 februarie 1937- 30 ianuarie 1938, 29 ianuarie 1949, 16 februarie 1950, 15 februarie 1961- 4 februarie 1962, 3 februarie 1973- 22 ianuarie 1974, 20 februarie 1985-8 februarie 1986, 7 februarie 1997- 27 ianuarie 1998, 26 ianuarie 2009-13 februarie 2010, 11 februarie 2021-31 ianuarie 2022, 31 ianuarie 2033-18 februarie 2034, 17 februarie 2045-5 februarie 2046.
Horoscop chinezesc – Iepurele (Pisica)
Continuam seria dedicata zodiilor unui horoscop chinezesc si va prezentam saptamana aceasa semnul Iepurelui - cunoscut de multe ori si ca Pisica.
Horoscop chinezesc – Oaia (Capra)
Astazi continuam seria dedicata zodiilor unui horoscop chinezesc si va prezentam semnul Oaia – cunoscut de multe ori si sub denumirea de Capra – care este o fire calma, linistita. Nu-i plac certurile sau violenta. Este amabila, sensibila, are bun gust si o atrag lucrurile frumoase, artistice.
Horoscop Chinezesc 2011
Citeste horoscop chinezesc 2011 si afla informatii despre anul Iepurelui. Afla care sunt culorile pentru imbracaminte din perspectiva zodiacului chinezesc. Afla ce trebuie sa mananci in anul iepurelui.
Horoscop Chinezesc 2012
Horoscop chinezesc 2012. Citeste ce iti rezerva anul 2012 chinezesc. Horoscop chinezesc 2012 pentru nativii zodiacului chinezesc.
Horoscop chinezesc 2012 – anul dragonului de apa
În horoscopul chinezesc, 2012 este anul dragonului de apa – unul din cele mai bune semne din zodiacul chinezesc, recunoscut pentru modul inteligent, calculat, în care ştie să îşi folosească puterea. Anul dragonului de apa începe pe data de 21 ianuarie 2012 şi se încheie pe 9 februarie 2013, durând, aşadar, mai mult decât un an calendaristic de 365 de zile.
Horoscop chinezesc 2012 - Tigru
Potrivit horoscopului chinezesc , Tigrul se va simti in elementul sau in jungla anului 2012 .Acestei zodii ii place sa se implice cu tot sufletul in tot ceea ce face , iar provocarile vietii ce ii sunt destinate in noul an sunt in masura sa ii ofere noi sanse de a-si demonstra remarcabilele abilitati
Horoscop chinezesc 2012 - Sarpe
Potrivit horoscopului chinezesc 2012, Sarpele va avea de intampinat dificultati minore , de scurta durata , in noul an, care nu ii vor disturba peste masura maniera calma si calculata de a aborda viata , bazata pe subtila lui intuitie si intelepciunea sa naturala.
Horoscop chinezesc 2013 - Bivol
In horoscopul chinezesc 2013, balanta dintre norocul si esecurile Bivolului tind sa ajunga la un fragil echilibru. In anul Sarpelui Negru de Apa, drumul catre succese este conditionat de curajul cu care sunt infruntate piedicile interioare si exterioare.
Horoscop chinezesc 2013 - Iepure
Potrivit horoscopului chinezesc 2013, ramurile pamantesti ale Iepurelui si Sarpelui, Mao si Chen, tind sa isi faca rau una alteia. Din acest motiv, nativii din Iepure si cei din Sarpe sunt incompatibili. Reprezentantii semnului zodiacal chinezesc al Iepurelui au in fata un destin mai putin auspicios in Anul Sarpelui Negru de Apa.
Horoscop Chinezesc 2013. Predictii chinezesti pentru anul 2013
Horoscop Chinezesc 2013. Afla ce iti rezerva anul Sarpelui Negru de Apa pentru anul 2013.
Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc si previziuni inspirate de interpretarea evenimentelor astrale din anul 2012, Anul Sarpelui Negru de Apa. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop chinezesc 2015 - Tigru
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, in general, Tigrul se poate baza cu incredere pe instinctele sale de vanator fara a fi el insusi vanat sau prins in capcane de cei care isi doresc sa-i puna pielea in bat si sa-l transforme intr-un impresionant trofeu cinegetic. El nu pare a se lovi de mari esecuri, probleme ori piedici in nici un domeniu important al vieti sale. Cu toate acestea, nu ar fi rau, din cand in cand, sa observe cu acuitate ce se intampla in jurul sau si sa profite de oportunitatile din apropierea sa in loc sa alerge dupa cai verzi pe pereti si idealuri indepartate. Da, uneori, placerea unei indelungate vanatori face ca prada sa fie mai delicioasa, insa energia consumata in timpul harturii poate fi folosita mai curand si mai bine pentru noi, ambitioase si implinitoare demersuri.