link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Din ciclul - probabil era prima oara la un concert
de bloger la: 09/04/2009 17:57:22
taguri: concert fata mirata fun tip tipa Funny 
click pe link pentru poza.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Din ciclul - probabil era prima oara la un concert"

Oamenii de ştiinţă au detectat pentru prima oară de pe Terra atmosfera unor exoplanete
Două echipe de cercetători au raportat că au detectat pentru prima oară de pe Terra atmosfera planetelor aflate în afara sistemului nostru solar, potrivit unor studii publicate în Astronomy and Astrophysics. Cele două studii deschid o nouă dimensiune în studierea exoplanetelor, aceste corpuri cereşti greu de detectat care orbitează în jurul stelelor din afara sistemului nostru solar.
Masoneria română şi conducătorii lojelor, pentru prima oară la vedere
Masoneria este văzută în fel şi chip astăzi - în mare parte fiind mult gonflat „renumele“ organizaţiei. Legendele, beletristica, producţiile cinematografice şi înclinaţia naturală a oamenilor către „mistere“ şi „lumi secrete“ au dat o aură specială membrilor masoneriei. Ca orice organizaţie cu nuclee policentrice, a devenit o reţea. Ca orice reţea, a fost infiltrată de alte reţele mai bine camuflate. La noi, în prezent, reţeaua celor peste 300 de Loje masonice numără peste 8.000 de membri. La vârf, cei 8.000 sunt reprezentaţi de 330 de venerabili, ale căror nume apar pentru prima oară în presă, în exclusivitate, în „Curentul“.
În ediţia online, pe lângă un scurt excurs istoric asupra dezvoltării masoneriei la noi şi în lume, este publicată in extenso lista tuturor organizaţiilor masonice de pe cuprinsul României, precum şi datele de contact ale tuturor venerabililor Lojelor recunoscute.
Deşi Masoneria în România s-a desfiinţat oficial în 1948, trei loje unite româneşti care făceau parte din masoneria franceză au funcţionat în perioada comunistă, iar în octombrie 1990 Alexandru Paleologu, ambasador în Franţa numit de Ion Iliescu, devine Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România - cea care reprezenta cele trei loje reunite, în frunte cu Shapira. [...]
Sa va povestesc cum am preparat un tort de botez pentru prima oara
Sa va povestesc cum am preparat un tort de botez pentru prima oara
Lipsit de prima oara
Cel mai rău nu este că scăpăm de anumite lucruri ci de faptul că înlocuitorii sunt mai răi decât ce aveam şi asta poate de prea multe ori, fără să ne dăm seama.
Cum m-am „ars” prima oara cu videochatul
Va spuneam despre experienta cu ce-l de-al doilea studio de videochat pe care l-am vizitat si primul pentru care am lucrat, de altfel, ca si model de videochat.

Initial, totul parea roz si nu am banuit nicio secunda ce ma asteapta. Nu era cel mai curat si mai luxos studio de videochat din lume, insa era ok, nici eu nu sunt o fata foarte pretentioasa din acest punct de vedere. Am zis ca eu imi vad de treaba mea si altii de a alor. Din pacate, seriozitatea oamenilor este un lucru foarte rar pe lumea asta. Iar la acest studio de videochat a lipsit cu desavarsire.
Am blog! Sunt la fel de bucuros ca atunci cand mi-am pus prima oara telefon acasa!
Am blog! Sunt la fel de bucuros ca atunci cand mi-am pus prima oara telefon acasa!
AMD a oferit pentru prima oara o demonstratie publica a procesorului sau cu 6 core-uri
AMD a oferit pentru prima oara o demonstratie publica a procesorului sau cu 6 core-uri
MIKA pentru prima oară în România
MIKA pentru prima oară în România
PARK(ing) Day, pentru prima oara in Romania (vezi detalii)
PARK(ing) Day, pentru prima oara in Romania (vezi detalii)
Octavian Strunilă şi-a dus fetiţa pentru prima oară la teatru (galerie foto)
Octavian Strunilă şi-a dus fetiţa pentru prima oară la teatru (galerie foto)
Dan Diaconescu: Pentru prima oară, un partid condus de ziarişti va ajunge la putere
Dan Diaconescu: Pentru prima oară, un partid condus de ziarişti va ajunge la putere
Reactia IMPRESIONANTA a unei fetite de 3 ani cand vede pentru prima oara un tren! - VIDEO
Reactia IMPRESIONANTA a unei fetite de 3 ani cand vede pentru prima oara un tren! - VIDEO
Kelly Clarkson a devenit mamica pentru prima oara
Kelly Clarkson a devenit mamica pentru prima oara
Nava spatiala Messenger incojoara planeta Mercur pentru prima oara
Nava spatiala Messenger a virat cu succes intr-un punct al orbitei planetei Mercur, joi noaptea, dupa o calatorie de 6 ani si jumatate, nu mai putin de 4.9 miliarde de mile si o serie de manevre dificile pentru a evita atractia gravitationala a Soarelui.
Trei povesti despre prima betie
Si un scurt-metraj romanesc care se concentreaza, asa cum probabil v-ati dat seama din titlu, pe prima oara cand acestora li s-a intamplat sa exagereze cu bautura, in cazul in care o betie poate fi considerata o atare situatie.
Din ciclul: Mi-au mai crescut doua rotzi si un motor la bicicleta!
Daca sambata am vorbit de bicicleta, astazi o sa vorbesc de o fata frumoasa: MARGARETA. Une din ex-AMANTELE mele motorizate (vorba nevesti-mii). Si prima oara cand a aparut ea ca “vedeta a blogosferei”, era prin noiembrie-decembrie 2006.
Ce-au fost şi ce-au ajuns. Cum a făcut Crin Halaicu primul milion de dolari
Primul primar ales pe care l-a avut Bucureştiul după Revoluţie, Crin Halaicu, explică pentru prima oară, după aproape 15 de ani, subiectele controversate pe care le-a lăsat în urmă de când a părăsit funcţia de edil al Capitalei. Fostul primar povesteşte pentru Jurnalul Naţional cum s-a născut legenda primei „borduriade”, care a fost povestea cu parcările Dalli şi cum s-au închiriat spaţiile comerciale care aparţineau administraţiei locale la acea vreme. Crin Halaicu dezvăluie cum a făcut primul milion de dolari, povesteşte despre divorţurile sale, despre familie, cum a fost drumul până la Primărie şi cu ce s-a ocupat după ce a ieşit din viaţa publică.
Falimentul moral al presei
Narcisistă dincolo de orice limită, obsedată de influenţă, putere şi senzaţional, agresivă în tentativele constante de a impune o agendă progresistă, presa şi-a uitat misiunea fundamentală: să relateze fapte.

Faptele nu sunt nici democratice, nici dictatoriale. Realitatea nu ar trebui să fie nici supusă la vot, nici impusă prin decret. Unii dintre noi care îşi mai amintesc cum creştea producţia şi nivelul de trai în paginile Scînteii şi la televizor în timp ce ştiuleţii erau legaţi cu sârmă în lan iar vacile (aceleaş) erau plimbate de la o fermă la alta pentru vizitele prezidenţiale şi cum ne cocoţasem „pe noi culmi de civilizaţie şi progres” în timp ce stăteam la coadă la brânză, încă mai reuşesc să înţeleagă pericolele pe care le presupune alterarea realităţii în funcţie de imperativele ideologice. Şi, cu toate astea, ne aflăm în plină epocă a refuzului deliberat şi sistematic al faptelor. Câteva exemple.

Agenţia Reuters a difuzat zilele trecute mai multe fotografii cu incidentul de pe nava Mavi Marmara preluate dintr-o sursă turcă în care apare un soldat israelian întins pe punte. Deşi pe sursele originare, soldatul este plin de sânge şi alături de el poate fi observat un „activist umanitar” cu un cuţit în mână, din fotografia difuzată de Reuters au dispărut şi sângele şi cuţitul. Reuters, ca de alfel mai toate mass-media „mainstream” nu a lăsat ca faptele să stea în calea teoriei oficiale potrivit căreia israelienii însetaţi de sange i-au masacrat pe bieţii activişti nevinovaţi. Nici măcar nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Astă iarnă, France2 a difuzat un reportaj despre un presupus carnagiu comis în Gaza de un bombardament israelian. Zeci de cadavre, femei smugându-şi hainele de durere, ce mai, scenele binecunoscute. Dintr-un motiv rămas necunoscut, imaginile difuzate erau, ce-i drept din Gaza, dar de la un incident din 2005 în care un camion plin cu muniţie al Hamas explodase omorând zeci de oameni.

Acelaşi post TV difuzase anul trecut un reportaj cutremurător tot din Gaza despre cum israelienii îi înfometează pe bieţii palestieni.. Rafturi goale, oameni oameni disperaţi. Ce n-a văzut operatorul şi nici oamenii de la montaj era că toate bunurile din magazinul prezentat drept un monument al dezolării şi penuriei erau înghesuite pe nişte rafturi în spatele camerei care se vedeau foarte frumos în reflexia uşii de la frigiderul gol-goluţ. Dar de ce am lăsa faptele să stea în calea unei poveşti emoţionante?

Un alt exemplu. Ieri majoritatea mass-media au titrat că rezultatele alegerilor din Olanda au fost strânse pentru că liberalii (conservatori) au obţinut un mandat mai mult decât laburiştii (stânga socialistă). În realitate, alegerile au fost oricum, mai puţin strânse: Dreapta - liberalii, Partidul Libertăţii al lui Geert Wilders plus creştin-democraţii au obţinut 76 de mandate din 150, ceea ce, după aritmetică, înseamnă o victorie clară. Partidul lui Wilders, lângă care orice publicaţie „serioasă” nu uită să pună invariabil adjectivul „islamofob”, s-a clasat pe locul al treilea spre ororea „analiştilor”. Ceea ce nu veţi găsi în presa lumii este o explicaţie satisfăcătoare pentru care cea mai tolerantă ţară din lume acordă credit unui om politic taxat de toată lumea drept „extremist de dreapta” pentru că a îndrăznit să afirme deschis că Olanda are o mare problemă cu imigranţii musulmani. Pentru că este mai probabil că olandezii s-au smintit decât că Olanda are o mare problemă cu imigranţii musulmani, dintre care unul i-a tăiat gâtul lui Theo Van Gogh în 2006.

<a href="http://gandeste.org/general/apocalipsa-de-pe-ecrane/11384" target="_blank">(continuare)</a>


-------------------------------
intre ceea ce stii si ceea ce nu stii este ceea ce presupui
gandeste.org
-------------------------------
Climbing in desert? Se poate, pe Towers Of The Ennedi
Credeai vreodata ca exista alpinisti in desert? Parca e o contradictie in termeni, nu-i asa? Ce ar cauta un climber in desert, unde terenul e nisipos si…plat? :D Am gasit acest filmulet care imi contrazice inca o preconceptie, se numeste Towers Of The Ennedi. Asa cum probabil te-ai prins din titlu, exista uneva in lumea asta un desert atipic, cu turnuri stancoase. Acolo pleaca cercetatori, alpinisti, regizori si cameramani ca sa le studieze. Filmuletul asta chiar m-a impresionat.

Cu alte cuvinte, in inima continentului african, langa statul Nigeria, niste enormitati din stanca care i-ar arunca seminte pe plafon unui skyscraper obisnuit din New York, se inalta parca din vintrele desertului misterios. Aceste Towers Of The Ennedi vor fi escaladate cu succes de cativa climberi profesionisti si multi-premiati pe la concursurile de pe mapamond. Ceea ce este singular si spectaculos pe langa antagonia desert – climbing este faptul ca aceste formatiuni inalte si ciudate sunt pentru prima oara abordate. Nimeni pana la acesti absolut curajosi baieti nu a mai incercat macar sa se apropie de aceste figurine bizare din piatra caramizie si sfaramicioasa. Mai mult chiar, unele turnuri sunt unice prin forma si consistenta in intreaga lume. Vei vedea ca si directorul expeditiei vorbeste despre singura roca din lume formata din doua turnuri care se unesc intr-un unghi ascutit formand un arc. Asta inseamna ca acele turnuri devin niste provocari supraomenesti pentru climberi.

Expeditia si regizarea intregului eveniment au fost orchestrate de The North Face. Insa ceea ce imi place este ca The North Face ramane ca brand in umbra, nu se arata ostentativ de-a lungul expeditiei nici ca sponsor, nici ca echipa dedicata explorarii naturii. Si pentru ca mi-a placut si o metafora atat de autentic relevanta pentru sentimentele care il incearca pe un alpinist, vreau neaparat sa las si un citat: ,,You feel the intensity of where you are!”. Frumos, nu? Acum te las cu filmuletul Towers Of The Ennedi, scaldat in soarele portocaliu al Saharei.
Fugi Talibane…Fugi!
Super misto filmuletul asta, omu se urca pentru prima oara pe o prostie dinaia de fugit, observa ca aceasta se invarte din ce in ce mai repede si se conformeaza pana intr-un anumit moment cand viteza este foarte mare...
Evoluţia siglelor marilor companii
Ştiaţi că sigla originală a companiei de telefoane mobile Nokia, a fost un peşte?

Haideţi să aruncăm o privire asupra lor, şi să vedem cu au evoluat ele de fapt:

Adobe Systems

adobe

În 1982, John Warnock şi Charles Geschke părăsesc munca lor la Xerox pentru a porni o companie de soft. Ei l-au numit Adobe, dupã un râu care a curgea în spatele casei lui Warnock. Prima oară au creat Postscript, limbaj de programare care a fost folosit în tehnoredactarea computerizatã.
Când Adobe era încă la început, Warnock şi Geschke au făcut tot ce era posibil pentru a economisi bani. Ei au cerut ajutorul familiei şi prietenilor ori de câte ori a fost nevoie pentru a putea continua, iar soţia lui Warnock, Marva a proiectat prima siglă Adobe.
Blogul, cea mai noua unealta de marketing online
Blogul si blogging-ul sunt niste concepte, care au fost folosite pentru prima oara la sfarsitul anilor 90. A fost un mod de a comenta pe o pagina web existenta, o posibilitate de interactiune intre vizitatorii si cititorii respectivului sit.
7 lucruri inedite despre Mihaela Radulescu
a facut sex prima oara la 17 ani : "Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate si aproape ca eu am provocat "
Jessica Alba nu clipeste pe youtube
Prima oara am crezut ca e o gluma. Video-ul cu Jessica Alba apare pe prima pagina pe youtube, si are peste 3 milioane de vizitari in 4 zile. Despre ce este vorba?
Cine este Elena Matei?
Prima oara am vazut-o pe Elena Matei in emisiunea lui Catalin Maruta. Purta o rochie rosie incredibil de scurta, blonda, superba si puternic machiata. A facut o impresie foarte buna asupra publicului masculin, judecand dupa privirile lungi si gurile cascate.
Vaccin anti-tuberculoza in teste
Pentru prima oară în ultimii 80 de ani, un nou vaccin anti-tuberculoză, numit VPM100, a intrat în teste clinice în Germania, potrivit presei de specialitate americane.
What if the world was made of 100 people ?
Ideea reducerii populatiei la o comunitate de 100 de oameni apartine Donellei Meadows care a murit in februarie, 2000.Astazi, Institului de Susteinabilitate are grija de ideile si proiectele Donellei prin fundatia sa.
Proiectul ''The Miniature Earth'' a fost publicat prima oara in 2001 si de atunci mai mult de 2 milioane de oameni au vazut site-ul proiectului.El vrea sa arate faptul ca lumea are nevoie de dialog si tot odata diferentele dintre culturi.In prezent proiectul ...
Concursul de creioane
Frunzele multicolore căzute în straturi, aminteau că e iarăşi toamnă. Clopoţelul şcolii, sunase pentru prima oară, iar micuţii care alergau în fiecare dimineaţă spre centrul localităţii, aveau ca loc de întâlnire grădiniţa. Era prin anul 1997, iar micuţul Ovidel păşea direct în grupa mare. Părinţii nu au vrut să mă dea de la trei ani (atunci nu era o catastrofă socialo-politică asta), aşa că am mers doar cu un an înainte de începerea şcolii. Reţin cu drag emoţia primelor zile şi ştiu că mi-a luat ceva timp până m-am obişnuit cu noţiunea de “a împărţi cu ceilalţi jucăriile”, acasă totul centrându-se în jurul meu.
A thousand words | scurt metraj
Words kill people

Vizualul te ajuta sa depasesti limitarea cuvintelor. Sunt sigur ca nu e prima oara cand auziti ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Eu as zice ca o imagine exprima mai mult decat cuvinte oricare ar fi numarul lor. Scurt metrajul realizat de Ted Chung exemplifica acest lucru. Vocile umane nu apar deloc dar starile sufletesti abunda in opera lui.