link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ipocrizia unui problogger
de hahalerus la: 24/04/2009 11:30:07
taguri: Internet 
Urasc ipocrizia, mai ales cand vine din partea unuia care se zice ca “are influenta”...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ipocrizia unui problogger"

Blogovăţ + Vultoor + Twitter = link de pe Problogger
Pentru cei ce încă nu sunt la curent - Pe blogul arhi cunoscut - PROBLOGGER sris de Darren Rowse, a apărut un post în care este plasat linkul spre postul Gata, Blogovat s-a incheiat publicat de Vultoor pe blogul său. A ajuns postul lui Vultoor în lista de linkuri în postul numit "Re-Tweeted - 73 Top Posts from the Last Week" pe PROBLOGGER cu ajutorul Twitter-ului şi rugămintei lui Darren Rowse spre cei ce îl urmează în Twitter să nomineze cele mai bune posturi personale. Felicitări Vultoor !!!
Cinci Căi pentru a Cîştiga Cartea ProBlogger Book
Ai auzit că Darren Rowsea aka Problogger şi Chris Garrett împreună au publicat cartea ProBlogger Book? Doreşti să cîştigi o copie a cărţii ProBlogger Book?
Ipocrizia in citate, aforisme, maxime
Ipocrizia tinde sa tina de normalitate in timpurile noastre, iar aceste citate, aforisme, maxime pot sa ne releve cum se strecoara acest viciu nu numai in lumea din jur, ci si in gandul si sufletul nostru, pot sa ne aduca in minte ceea ce este cu adevarat ipocrizia dincolo de simpla definitie din DEX: "IPOCRIZÍE s. duplicitate, falsitate, fatarnicie, minciuna, perfidie, prefacatorie, viclenie, viclesug, (livr.) fariseism, machiavelism, tartuferie, tartufism, (rar si fam.) machiaverlac, (inv.) fatarie, prefacanie, prefacatură, procletie, (fig.) iezuitism, mascarada. (~ cuiva in comportare.) "
"Orice om singur este sincer. Atunci cand apare o a doua persoana, incepe ipocrizia.Ne punem in garda si ne aparam la apropierea unui alt om prin complimente, prin barfa, prin distractie, prin claca. Ne ascundem gandurile fata de el sub o mie de valuri."
Ralph Waldo Emerson, "Prietenie," Eseuri
"Adevaratul ipocrit este cel care inceteaza sa perceapa propria lui inselaciune, cel care minte cu sinceritate."
André Gide
Psihologia ipocriziei | Cum "funcționează" ipocriții
Poate că una din cele mai bune definiții ale ipocriziei aparține lui Adlai E. Stevenson (un politician american care a recunoscut tarele tagmei sale): "Un ipocrit este ca un politician care taie, doboară un copac, ca să se urce apoi pe buturuga acestuia și să țină un discurs despre conservarea mediului natural."
Mircea Badea, blogul si ipocrizia
Mircea Badea, blogul si ipocrizia
Ipocrizia superbogaților
Economistul Bruce Bartlett o ia razna de fiecare dată când aude că alt superbogătaș proclamă că este de acord să plătească taxe mai mari. Cel mai recent i‑a ridicat presiunea arterială lui Bartlett chiar Mark Zuckerberg, atunci când fondatorul Facebook s‑a declarat a fi „în regulă“ cu plata unor impozite federale mai mari, alăturându‑se astfel unor moguli ca Bill Gates, Warren Buffett, Ted Turner, în gașcă strecurându‑se și câte un manager de fond de mare risc rătăcit. Să nu vă imaginați că Bartlett, fost membru al echipei lui Reagan la Casa Albă, este împotriva taxelor mai mari pentru bogați. El e genul acela rar de conservator ce consideră că majorarea taxelor n‑ar trebui să fie parte din dezbaterea mai largă cu privire la deficitul bugetar. Care‑i problema lui Bartlett? Economistul crede că este o ipocrizie să spui că administrația federală ar trebui să mărească impozitele pentru cetățenii cu veniturile cele mai mari, atâta timp cât cei ca Zuckerberg au averile sub formă de pachete de acțiuni.

INECHITATE. Veniturile multora dintre superbogați provin aproape în exclusivitate din câștiguri de capital, iar acestea sunt impozitate mult mai lejer – 15% – față de veniturile obișnuite. Atunci când Warren Buffett spune că plătește un impozit mai mic decât al secretarei sale, el se referă la faptul că aceasta își primește aproape toate câștigurile pe fluturașul de salarii, în timp ce majoritatea veniturilor lui se adună sub formă de câștiguri de capital și dividende. [...]
Modul cum ne comportăm unii cu alții are la bază acest concept–ipocrizia
Modul cum ne comportăm unii cu alții are la bază acest concept–ipocrizia
Vultoor si post-ul “Gata, Blogovat s-a incheiat” pe ProBlogger.Net
Un link la articolul "Gata, Blogovat s-a incheiat" a ajuns pe unul din cele mai cunoscute blog-uri din lume cu ajutorul lui Twitter.
Ipocrizia occidentala, afacerile si Olimpiada de la Beijing
Cotidianul austriac Der Standard spune pe buna dreptate ca organizarea Olimpiadei "nu trebuia pentru nimic in lume repartizata unei tari care nu respecta nici normele cele mai elementare în domeniul drepturilor omului." Problema este ca Occidentul a crezut ca se poate da bine cu China si eventual scoate si ceva bani din Olimpiada de la Beijing.
VIDEO: Darren Rowse aka ProBlogger explains why he loves Twitter
VIDEO: Darren Rowse aka ProBlogger explains why he loves Twitter
VIDEO: De ce nu mai vreau şefi şi colegi de echipă aka de ce o să ajung problogger
VIDEO: De ce nu mai vreau şefi şi colegi de echipă aka de ce o să ajung problogger
Blogger >> ProBlogger
Blogger >> ProBlogger
ipocrizia unui premier candidat
ipocrizia unui premier candidat
OZN – Ipocrizia puterii (I)
Trăim o epocă în care omul, după ce a păşit pe Lună, se gândeşte din ce în ce mai mult la cucerirea planetelor. Astronomii recunosc astăzi că poate exista viaţă inteligentă în multe alte zone ale universului şi, cu toate acestea ne întrebăm de ce existenţa OZN–urilor continuă să fie ignorată oficial, iar cei care se interesează de acest fenomen sunt consideraţi visători. Oare teama că dezvăluirea adevărului ar declanşa o panică generalizată în rândul populaţiei să fie motivul suspectei tăceri a oficialităţilor?
OZN – Ipocrizia puterii (II)
Am văzut ce rol au jucat savanţii în formarea acestei „găuri negre” care înconjoară elementele legate de fenomenul OZN. Este cazul să ne îndreptăm acum atenţia asupra rolului nu mai puţin activ al armatei şi mai ales al forţelor aeriene. Să facem deci cunoştinţă cu regulamentele în vigoare din Statele Unite ale Americii, căci pentru a înţelege cele ce urmează, cunoaşterea acestora este neapărat necesară.
Ipocrizia basarabeanului redobânditor de cetățenie română
Ipocrizia basarabeanului redobânditor de cetățenie română
Ipocrizie : Europa vrea cultura rroma fara rromi
Ipocrizie : Europa vrea cultura rroma fara rromi
Ipocrizie gretoasa: Cehia, gata sa inchida usa romanilor
Ipocrizie gretoasa: Cehia, gata sa inchida usa romanilor
L-am întrebat pe Darren Rowse de la problogger.net despre structura permalinkurilor
L-am întrebat pe Darren Rowse de la problogger.net despre structura permalinkurilor
Un Mulţumesc Mare de ‘Blogger Appreciation Day’
Darren Rowse (ProBlogger) a declarat ziua de azi neoficial “Blogger Appreciation Day“. Este o idee foarte bună şi ProBloggerMD ar dori să contribuie şa această iniţiativă, ProBloggerMD face aceasta prin postul dat. Iată ce a scris Darren Rowse despre această zi:
Topul cartilor pe care oamenii mint ca le-au citit
De cate ori ai mintit ca ai citit niste carti fundamentale sau aflate la moda in cercul tau de prieteni si cunoscuti? De cate ori i-ai prins cu mata in sac pe niste oameni apropiati vizavi de pretinsa lectura a unor astfel de carti? Desigur, acest tip de ipocrizii ori minciuni apar atunci cand cineva nu vrea sa para incult ori prostanac in fata unor oameni care ar dori sa il respecte. De fapt, in astfel de situatii ori evenimente "sociale", aproape nimeni nu a citit mai mult decat primele pagini ale unei carti aflate "in voga", asa ca nu este deloc dificil sa inventezi ori sa faci niste consideratii "critice" cat se poate de generale.
INconstantIN un blogger Moldo-Român
L-am cunoscut pe INconstantIN după postul scris de el “Problogger are un reprezentant în Republica Moldova - ProBloggerMD”, am dat de acest post căutînd prin Google linkurile la blogul ProBloggerMD ;) Nu ma apuc să fac un review şi o promovarea precum a făcut-o INconstantIN în acel post … voi scrie dece citesc şi comentez pe blogul INconstantIN.
P(r)ostul Pastelui. Legumele nu te aduc mai aproape de rai.
A venit vremea Pastelui. Inainte de Paste, postul Pastelui. Post pe care nu stiu cate persoane il mai tin. Cred ca nici preotii. Mi se pare o ipocrizie totala. Ce legatura are fizicul cu spiritul?! Cam aceeasi legatura pe care o are aurul de pe preoti cu pretuirea lui Dumnezeu. De parca legumele o sa ma aduca mai aproape de rai.
Balada unui hingher
Balada despre un hingher din Bucuresti. Viata lui intr-un eseu. Si ipocrizia bucurestenilor.
România într-un etern labirint
Revenim la realitate. A expirat termenul de grație ocazionat de sărbători în care fiecare am încercat să evadăm din cotidian, acum suntem nevoiți să reintrăm în luptă: cu viața, cu criza, cu insatisfacțiile.

Ne-am făcut urări reciproce cu speranța că își vor regăsi împlinirea. „Vătafii” acestei țări ne încurajează să privim cu încredere anul 2011 pe principiul că mai rău de atât nu poate fi. Chiar dacă au reușit performanța de a-și depăși propriile recorduri de… mediocritate.

Începutul de an se zbate din nou în austeritate și criză, în ipocrizie și demagogie, în dezamăgiri și resemnare! Undeva în profunzimea sufletului ne luptăm să nu ne fie ucisă ultima rază de speranță, deși suntem conștienți că vom vorbi despre vremuri bune doar la timpul trecut.

„Să sperăm!” a devenit expresia favorită atât a politicienilor, cât și a naivilor! Și sunt mulți și de o parte și de alta! Unii o afirmă din populism, alții din pierderea simțului realității! A realității că România nu a intrat criză, fiindcă nu a ieșit niciodată din ea. Chiar și vremurile bune nu au fost decâtaparente salturi în civilizație care mascau profunzimea unei crize care se ascunde în toate straturile societății. [...]
PNL vrea să confiște revolta populară
Asist cu uimire la ipocrizia și tupeul extraordinar de care dă dovadă clasa politică românească ...
De ce Basescu e dictator ?
Dictatura presedintelui Basescu ne calca in picioare zi de zi, iar carnatii si fasolea discursurilor dictatorului ne apropie mereu mai mult si mai mult de ipocrizia unor privilegiati, ce poarta, dezonoare numele de "PeDeListi" . Fanaticii presedintelui Basescu nu au intrebari, dar au mereu raspunsuri... Raspunsuri care nu au nimic de a face cu grijile si problemele oamenilor Romaniei.
Horoscop Gemeni iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Gemenilor marturiseste despre o efervescenta implicare in viata sociala, despre bucuria de a comunica si a mentine contactul cu oamenii. Relatiile cu cei din jur iti pot oferi importante oportunitati atata vreme cat sunt sincere, lipsite de ipocrizie si conventionalism.
Blogosfera ca realitate alternativa
Voi ce credeti despre blogosfera ?
Despre realitatea asta relativa plina de opinii care se vor originale.
Eu cred ca e un spatiu ciudat cu oamenii colorati care poate in realitate sunt fazi , cu voci pline de tarie care poate pe strada sunt soapte .
Nu acuz pe nimeni de ipocrizie dinpotriva anonimatul ma intriga si misterul complexitati umane ma face sa leg fiecare frantura ca pe un puzzle , imi place blogosfera , fac parte din aceaia care isi arunca naduful pe net.