link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Yahoo Invisible Detector
de sasu22 la: 24/04/2009 17:10:12
invisible Detect, Yahoo invisible Detect, invisible Detector, invisible Yahoo Messenger, invisible ym detector, invisible yahoo scanner, detect invisible users, buddy spy, ym invisible, yahoo messenger hack, invisible yahoo status, messenger, detect, invisible in yahoo, yahoo status, find invisible YM

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Yahoo Invisible Detector"

yahoo detector
Nimic mai simplu!
Cum văd dacă cineva stă invisible pe Yahoo Messenger? De la Xeeber la Invisible Scanner
Cum văd dacă cineva stă invisible pe Yahoo Messenger? De la Xeeber la Invisible Scanner
Cum văd dacă cineva stă invisible pe Yahoo Messenger? De la Xeeber la Invisible Scanner
Cum văd dacă cineva stă invisible pe Yahoo Messenger? De la Xeeber la Invisible Scanner
Messenger Detect - programul care completează Xeeber şi Invisible pentru detectarea celor care stau invisible pe Yahoo Messenger
Messenger Detect - programul care completează Xeeber şi Invisible pentru detectarea celor care stau invisible pe Yahoo Messenger
Cateva motive pentru care Gmail este mai bun ca Yahoo
In opinia mea, cateva motive care fac din Gmail un serviciu de free email mai bun decat Yahoo.
Multi Yahoo, yahoo de mai multe ori multimessenger
cum sa-ti faci Yahoo messengerul sa ruleze de mai multe ori...
Yahoo Messenger 9.0
S-a lansat Yahoo Messenger 9.0
De ce mi-am dezinstalat eu Yahoo Messenger 9 beta
De ce mi-am dezinstalat eu Yahoo Messenger 9 beta
Yahoo Publisher
Astăzi am dat peste Yahoo Publisher (încă beta), care se vrea o alternativă Yahoo la Google Adsense.
....
Dar surpriză, după ce am citit regulile pentru conţinut ale programului Yahoo Publisher, am rămas perplex.
...
Imnul Yahoo Messenger acum si in varianta cu videoclip…
O melodie super tare despre Yahoo messenger care a tot circulat pe internet a primit acum si un videoclip. Pentru cei care vor sa rada urmatorul videoclip...
Yahoo! Romania si o uriasa problema: MASS-ul
Eu unul nu pot sa cred ca cel mai inrait Yahoo! Messenger mass-er ar apela la unul din aceste servicii cand lui nu i s-a parut decat ca cea mai buna idee de a-si promova niste produse furate din tari straine (sau folosite, vrand apoi sa le vanda doar ca s-a plictisit de ele, in fine) este MASS-UL sau SEND INSTANT MESSAGE TO ALL IN GROUP (Brodcast an IM to all this grup in 9 beta)...
Yahoo face concedieri
In presa americana din ultimele zile s-a vehculat faptul aca Grupul Yahoo analizeaza posibilitatea unor concedieri masive, menite pentru a-i creste rentabilitatea.
Yahoo Mail
Yahoo Mail !
Mesaj pentru Yahoo: Cum sa negociezi cu Microsoft
Mesaj pentru Yahoo: Cum sa negociezi cu Microsoft
Yahoo Messenger succesorul mIRC
Teribilul mIRC a fsot lasat uitarii, iar noua generatie are acum Yahoo Messenger. Toate fetele si baietii de pe Hi5 isi fac prieteni cu ajutorul YM , lasand la o parte intalnirile reale. Tindem spre o lume virtuala? Oricum, am dat si eu azi pe curiozitate pe google o cautare la ID de mess fete si baieti din Romania si nu numai.
Yahoo!mash - Reţea Socială lansată de Yahoo
Yahoo! Mash este o reţea socială lansată de Yahoo! în Septembrie 2007 pentru a face concurenţă reţelelor sociale existente ca MySpace, Orkut şi Facebook oferind un mashup a diferitor servicii într-un singur loc. Yahoo! Mash la moment trece perioada de beta testareîn baza invitaţiilor.

Mash prezintă utlizatorilor săi posibilitatea de a redacte paginile altor persoane, numai dacă această opţiune nu este deconectată.
Yahoo Planifică să Adereze la Alianţa OpenSocial
NYtimes a anunţat că Yahoo planifică să adereze la alianţa OpenSocial Google, ce va încuraja elaborarea produselor ce vor putea fi utlizate cu succes pe diferite platforme. Pînă acum la alianţă au aderat: Google, Friendster, hi5, imeem, LinkedIn, MySpace, Ning, Oracle, orkut, Plaxo, Salesforce.com, Six Apart, XING ş.a.m.d. Dacă Yahoo va adera, aceasta va însemna că toţi jucătorii mari din acest domeniu sunt în echipa OpenSocial, în afară de Facebook fondatorul cărei este foarte sceptic în privinţa acestei întrebări.
Yahoo v-a lansa un Ad Network, ce seamănă mult cu AdSense
Am citit recent în The New York Times despre faptul că Yahoo v-a lansa o nouă platformă de advertising numită AMP. “Yahoo a anunţat că platforma de advertising numită AMP peste cîteva luni v-a fi gata pentru lansare, noua platforma v-a uşura esenţial lucrul cu online ads. Advertiser-ii vor avea posibilitatea să efectueze un targeting a publicităţii după profilul demografic, geografic şi comportarea online a utilizatorilor.”
Yahoo: Noi Nu Urîm Microsot; Noi Dorim Mai Mulţi Bani
Dintr-un demers efectuat de Reuters am aflat că Yahoo planifică să transmită o scrisoare oficială către Microsoft Luni, în care ei vor confirma faptul că … Yahoo nu este de acord cu oferta făcută de Microsoft pentru procurarea Yahoo. Opinia administraţiei companiei este că acţiunile Yahoo valorează mai mult de $31 pentru o acţiune, suma propusă de Microsoft.
Yahoo, Google, Microsoft - Cea Mai Tare Soap Opera Continua
Am citit azi în Wall Street Journal că testările preliminare la proiectul Yahoo trece pe AdSense au trecut foarte bine. Întrebare ce o am acum, este oare posibilă aşa o afacere dintre Google şi Yahoo în situaţia creată? Din ce motiv apare aşa o întrebare? Păi e simplu, în caz dacă Microsoft nu dorea să procure Yahoo, Yahoo nu are merge la aşa o colaborare din motiv că pentru un termen mai lung aşa un proiect ar avea efect negativ asupra companiei.
Analiza: Microsoft fara de Yahoo
Am scris foarte mult pe blogul vechi despre povestea Yahoo si Microsoft. Stirea de ultima ora este ca Microsoft a renuntat la procurarea companiei Yahoo, la moment se discuta varianta procurarii de catre Microsoft a unei parti din Yahoo. Vom vedea in curind daca se va termina soap opera Microsoft & Yahoo, dar in acest post as dori sa fac o scurta analiza a situatiei la moment: Acum cind Microsoft si-a retras oferat de procurare a Yahoo, cine este in pierdere ? Cred ca ambele companii sunt in pierdere. Nu e un secret ca Microsoft dorea sa procure Yahoo pentru a crea ceva concurent regelui Google!
Spune nu : "Yahoo Messenger"
Cu ce câştigă Yahoo ? E simplu , e uşor de folosit ( şi de către copii , ca şi Windows-ul ) . Este destul de uşor să-ţi faci cont şi deasemenea este destul de cunoscut . Nu poţi moţăi liniştit în tren că un tip încercând să agaţe o “pisicuţă” îi cere ID-ul de messenger . Suntem tehnologizaţi frate şi nu mai putem de atâţia y-eci . Nu zic , e bun . Comunici , îţi faci treaba , dar totuşi dacă întreci măsura s-ar putea să-ţi pierzi destul timp pe yahoo sau alte chestii mâncătoare de timp . Nu trăieşti de 15 ori , pe 10 nivele , aşa că ai grijă . Foloseşte mailul şi nu vei mai sta ore în şir să cauţi alt status “şukar” cu care să impresionezi lumea . Scapă de contul de Hi5 şi du-te la plimbare . Ia o carte şi citeşte . Nu-i aşa că te simţi mai bine ?

Trecând la lucruri mai serioase , tu de ce folosesti Yahoo Messenger ? Ţi se pare util sau ţi-a intrat în reflex . Aştept răspunsuri de la voi . Numai bine !
SE: Google, Yahoo & Microsoft
Nu este un secret ca Google a cistigat batalia motoarelor de cautare - daca e vorba de cautare pe net, atunci instrumentul pe care marea majoritate o folosesc este Google Search. Aceasta si explica situatia pe piata cautarilor pe web, Google cistiga tot mai mare procentaj din piata, iar jucatorii prezenti pe aceasta piata - il piuerd. Ciferele prezentate de comScore pentru luna Aprile dovedesc inca o data acest trend. Google si-a marit hadicapul fata de concurenti, ajungind de la 59.8% la 61.6% pe piata, in timp ce Yahoo, Microsoft, AOL si Ask au pierdut 0.9%, 0.3%, 0.2% si 0.4%, aceasta o puteti vedea din tabelul de mai jos:
Yahoo Status Check !!
Yahoo Status Check !!
Yahoo ar putea face restructurari saptamana aceasta
VnuNet.com relateaza ca e posibil Yahoo sa opereze saptamana aceasta cateva schimbari importante la nivelul conducerii sale.
Bobby Voicu: "Nu mai sunt la Yahoo!"
Bobby Voicu anunta pe blogul sau ca nu mai este community manager la Yahoo! Romania.
Motivele plecarii lui Bobby Voicu de la Yahoo
Stirea zilei este, firesc, plecarea lui Bobby Voicu de la Yahoo Romania. Fostul community manager a anuntat astazi ca a plecat dar contractul nu ii permite sa spuna de ce. Asadar haideti sa ne dam cu parerea!
Bobby Voicu nu mai e la Yahoo pentru ca… si incep eu
1. L-au prins ca are un cont de email pe google
2. Era prea multa plictiseala si nu avea nici un birou de Doamne ajuta...
Yahoo Messenger 10 Beta - Varianta oficiala
Daca pana acum mi-am facut de cap cu o varianta neoficiala, acum a fost lansat Yahoo Messenger 10 Beta. Varianta oficiala.
Yahoo Messenger 10 final
Fara indoiala Yahoo Messenger este poate cel mai popular program utilizat de catre posesorii de calculatoare de orice fel care au si o conexiune la net. Iata ca a aparut si vresiunea 10 de la Yahoo Messenger, in varianta finala. Yahoo Messenger 10