link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Premiera Mad Men Sezon 3 si un film romanesc de groaza in Toronto
de zamolxis la: 16/08/2009 19:43:25
Citeam deunazi despre un film romanesc, si serialul meu favorit de televiziune debuteaza azi in al 3-lea sezon. Nu sunt obsedat de TV, dar asta pare sa creada fiecare despre sine. In orice caz, acest serial este unul din cele 3 motive pentru care inca merita sa platesti pentru cablu TV in Toronto.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Premiera Mad Men Sezon 3 si un film romanesc de groaza in Toronto"

Romanii au talent sezonul 3: 03 05 2013 complet
Eduard Sandu la Romanii Au Talent Sezonul 3
Trupa Florea la Romanii Au Talent Sezonul 3
Bruno Icobet la Romanii Au Talent Sezonul 3
Darius Bulzan la Romanii Au Talent Sezonul 3
Anca Nicoleta Caus la Romanii Au Talent Sezonul 3
Golden Hands la Romanii Au Talent Sezonul 3
Bitten Sezonul 3 Episodul 1 Online
Bitten Sezonul 3 Episodul 1 Online
The Originals Sezonul 3 Episodul 12 Online
The Originals Sezonul 3 Episodul 12 Online
Subtitrare Columbo sezon 3 complet
Subtitrare Columbo sezon 3 complet
Romanii au talent sezonul 3: 19 04 2013 episodul 10
Romanii au talent sezonul 3: 19 04 2013 episodul 10
El Barco (Vaporul) sezonul 3 revine din noiembrie pe AXN
El Barco (Vaporul) sezonul 3 revine din noiembrie pe AXN
Arrow - Arcasul Sezonul 3 Episodul 1 Online Subtitrat
Drept urmare a victoriei sale, Sezonul 3 incepe cu Arcasul fiind acum un erou pentru cetatenii din Starling. Rata criminalitatii este scazuta, oamenii se simt in siguranta, pana si capitanul Lance isi retrage echipa de anti-justitiari. Fiind sigur de succesul sau, Oliver crede ca in sfarsit poate avea o viata intima si o invita pe Felicity la o intalnire. Dar in secunda in care Oliver lasa garda jos, un raufacator mortal reapare in Starling, fortandu-l pe Oliver sa realizeze ca nu va putea fi niciodata o persoana obisnuita, nu atata timp cat orasul are nevoie de Arcas.
Arrow - Sezonul 3 Episodul 19 Online Subtitrat
Arrow - Sezonul 3 Episodul 19 Online Subtitrat
Vikings Sezonul 3 Episodul 9 Online Subtitrat
Vikings Sezonul 3 Episodul 9 Online Subtitrat de FilmulZilei.Ro
The Originals sezonul 3 episodul 13
The Originals sezonul 3 episodul 13
The Originals Sezonul 3 Episodul 20 Online
Vezi gratuit la calitatea hd the originals sezonul 3 episodul 20 online subtitrat in romana.
The Originals Sezonul 3 Episodul 21
Vezi gratuit la calitatea hd the originals sezonul 3 episodul 21 online subtitrat.
The Originals Sezonul 3 Episodul 22
The originals sezonul 3 ep 22 online va prezinta the originals sezonul 3 episodul 22 online subtitrat in romana pentru toti care iubesc acest serial american cu vampiri care este foarte iubit in tara noastra.
The 100 Sezonul 3 Episodul 20
Vezi gratuit mai jos the 100 sezonul 3 episodul 20 online subtitrat in romana.
The 100 Sezonul 3 Episodul 21
Serialul the 100 sezonul 3 episodul 21 online tradus in romana, the 100 sezonul 3 ep 21 online subtitrat la calitatea hd pentru toti vizitatori care au asteptat cu nerabdare acest episod.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 1 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 1 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 1 online, la inceputul acestui sez actiunea se petrece in nord unde Jon Snow incepe sa se familiarizeze cu salbatici si cand isi da seama ca Mance Rayder este un adevarat lider, el reusind in doar 20 de ani sa uneasca toate triburile din nord formand o armata de 100.000 de soldati.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 2 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 2 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 2 online, in prim plan este Bran care are un vis foarte ciudat in care fratii sai il invata cum sa traga cu arcul si poate din nou sa mearga insa un corb cu trei ochii il privea insistent. Iar alta viziune a lui Bran il intruchipeaza pe un baiat care ii spune ca, corbul este defapt Bran.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 3 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 3 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 3 online, in acest episod actiunea se petrece la resedinta casei Tully, unde lady Catelyn si Robb Stark fac o pauza de la lupta cu familia Lannister pentru ca trebuie sa participe la funerarile lordului Hoster Tully.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 4 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 4 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 4 online, in acest ep protagonistul este Jaime Lannister care dupa ce este batut si chinuit, ramane si fara o mana. Dupa minute in sir de mers acesta cere o gura de apa iar acesta primeste o tolba si se grabeste sa bea, insa nu era apa ci doar urina de cal.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 5 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 5 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 5 online, ca si ep anterior protagonistul este Jaime care ii povesteste lui Brienne prin tot ce a trecut si acestia incep sa devina buni prieteni, insa asta nu ii va scapa de oameni lui Bolton care ii luasera prizonieri.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 6 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 6 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 6 online, in centrul atentiei se afla Fratia care popuseste la un han iar acolo il lasa pe Genry pentru ca avea talent in bucatarie. In capitala Tyrion discuta cu tatal sau Twin Lannister despre logodna ce va trebui sa aiba loc intre el si Sansa Stark.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 7 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 7 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 7 online, actiunea il are in centrul atentiei pe Robb Stark care primeste o veste foarte frumoasa si mai exact sotia sa Talia ii spune ca poarta in pantece un nou suflet. Robb uita pentru moment de razboi si isi dedica intreaga tot timpul pentru sotia sa.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 8 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 8 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 8 online, actiunea acestui ep se petrece in nord unde Sam alaturi de Gilly vor fi atacati de un umblator alb iar Sam fara sa stea pe griji il omoara cu o arma facuta din suflarea dragonului. Stannis merge si il elibereaza pe Davos spunand ca va fi mana lui dreapta pana in ultima zi.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 9 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 9 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 9 online, dupa ce Daario si mercenari condusi de el sau alaturat lui Daenerys aceasta incepe sa se gandeasca tot mai mult la tronul de fier, ea conducand o armata de mercenari si de nepatati.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 10 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 10 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 10 online, in ultimul episod din sezonul 3 actiunea il are in centrul atentiei pe Walder Frey care petrece pentru ca a reusit sa il omoare pe Robb Stark, pe sotia sa si pe mama acestuia, insa pe langa moartea celor trei au murit si oameni loiali ai familiei Stark si ai familiei Tully.
Vikings Sezonul 3 Episodul 1 Online
Vikings sezonul 3 episodul 1 online subtitrat, in acest episod vikingii din Kattegat trec peste o iarna grea si ii cer lui Ragnar sa mai faca raiduri in vest pentru ca armata vruia sa fie umpluta de glorie.
Vikings Sezonul 3 Episodul 2 Online
Vikings sezonul 3 episodul 2 online subtitrat, in acest episod regele Ragnar impreuna cu contele Lagertha si cu vikingii sunt angajati ca mercenarii de catre regele Ecbert
Vikings Sezonul 3 Episodul 3 Online
Vikings sezonul 3 episodul 3 online subtitrat, in acest episod regele Ragnar sta la masa cu regele Ecbert si discuta despre un oras pe care nimeni nu a reusit sa il cucereasca numit Paris
Vikings Sezonul 3 Episodul 4 Online
Vikings sezonul 3 episodul 4 online subtitrat, in acest episod protagonistul este vikingul Floki care ia fost mereu loial lui Ragnar si la sprijinit si in cele mai grele momente