link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bancuri despre bloggeri - v6
de STAR la: 15/02/2010 11:07:14 modificat la: 15/02/2010 11:07:23 arata originalul
Î: Ce fac un blogger şi o bloggeriţă pentru a avea un copil ?
R: Împerechează blogurile.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Bancuri despre bloggeri - v6"

Bancuri despre bloggeri - v4
Î: Cum se numeşte arhiva de ciorne la un examen de bloggeri ?
R: Recent Drafts
Bancuri despre bloggeri - v5
oţi bloggerii ajung la poarta Raiului. Toţi erau convinşi că vor păşi spre porţile Paradisului fiindcă au făcut fapte bune pe Pământ, niciunuia nefiindu-i frică. Ajunge Sfântul Petru la pupitru, apoi spune pe un ton mai serios:
- Ia să vedem mă cine
Bancuri despre bloggeri - v2
Î: De câte bloggeriţe blonde este nevoie pentru a posta un articol ?
R: De 5: Prima accesează link-ul, a doua intră în panoul de administrare, a 3-a dă click pe “New Post”, a patra scrie articolul şi a 5-a dă click pe “Publish”.
Bancuri despre bloggeri - v3
Un blogger la angajare, împreună cu 4 ingineri. Depune CV-ul, la care directorul îi transmite mirat:
Directorul: Îmi pare rău, dar nu te pot angaja fiindcă te depăşesc aceşti 4 ingineri, cu tot cu licenţă în domeniul lor
Bloggerul: Dar eu am experienţă în toate domeniile!
Directorul: Serios ? care domenii ?
Bloggerul: .ro, .com, .org, .net, .info, .biz
FUNNY: Bancuri cu bloggeri
FUNNY: Bancuri cu bloggeri
Bloggeri RO Editia 2
A inceput (Bloggeri RO Editia 2) lumeeee.

Acum chiar ca merita sa va puneti pe treaba.
The “leapsa” thingy again, de data asta cu Ceasul de Blogger…
E ora 2:39 si eu caut ceasurile prin casa….am vreo 7-8 bucati si am zis sa le fac o poza cu toate ca nu le mai port, dar nu le gasesc si trezesc lumea prin casa. Ceasul de Blogger, trebuie sa fie unul special? Eu cred ca nu, noi bloggeri suntem ca toti ceilalti numai ca ne-am hotarat sa ne expunem ideile prostesti sau intersante prin intermediul internetului. Inainte sa incep sa postez, am urmarit leapsa pana la RapperBoy, de acolo am pierdut urma, am gasit alta leapsa de la Blogatu’. Leapsa pe bloguri se dezvolta ca un virus, daca a inceput, ajunge pana in cele mai departate locuri, intersant este sa urmaresti de unde a pornit si unde ajunge. Leapsa aceasta am primit-o de la Had3ss .

Asadar ceasul meu de blogger sau mai degraba ceasurile pe care le folosesc intr-o zi sunt urmatoarele
Si una scurta : Rugaciunea Bloggerului…
Rugaciunea bloggerului, o mai fi fost la mine pe blog, nu o mai fi fost….nu imi mai aduc aminte si mi-e lene sa caut, asa ca cititi si respectati rugaciunea bloggerilor...
ClickBerty, bloggerul care a facut filmuletul “Imnul lui Cioaca” a aparut la OTV
ClickBerty este primul blogger care a aparut la OTV si asta din cauza filmuletului facut de el care se numeste “Imnul lui Cioaca”. Nu a fost lasat sa vorbeasca prea mult de ceilalti invitati prea mult, probabil ca credeau ca isi vor pierde din “faima” sau pur si simplu nu puteau sa il lase sa vorbeasca. Dan Diaconescu a citit tot postul lui pe...
Colectie de sabloane Wordpress si Blogger
O colectie de template-uri (sabloane)gratuite pentru Blogger si o colectie si mai mare de sabloane pentru Wordpress (in jur de 1000 de template-uri).
Blogger din Brasov ?
Comunitate a bloggerilor din Brasov !
Favoritii bloggerilor [Blogovat 2008]
Participantii de la Blogovat 2008 au putu fi alesi de bloggeri cu ajutorul serviciului electionplatform, rezultatele fiind publicate ulterior. Acestea nu sant rezultatele finale ci doar favoritii bloggerilor din Republica Moldova
Secretul Bloggerilor de Top
Te-ai gîndit oare prin ce blogurile tale preferate se diferenţiază de alte bloguri?

Unii bloggeri reuşesc să construiască o auditorie loială blogului personal. Eu construiesc un brand bazat pe reputaţie şi respect. În rezultat ei primesc multă atenţie de la cititorii şi vizitatori.

În acelaşi timp, sunt alţi bloggeri care privesc la aceste bloguri de succes şi se întreabă “Prin ce se deosebesc ei oare?”.

Iată o listă de atributici a bloggerilor de top:

1. În primul rînd sunt cititorii - Auditoria cititorilor blogului tău este partea componentă cea mai importantă. Mereu şi în tot ce faci pe blog, trebuie să te gîndeşti la auditoria blogului tău.
Blog Marketing Survey - inca un sondaj pentru bloggerii români
Blog Marketing Survey a fost lansat ieri de Manafu si are scopul de a oferi o imagine asupra asteptarilor bloggerilor referitor la promovare.
Către Toţi Bloggeri Noi din Blogosferă
Propun bloggerilor noi, să propună spre vot cîte un articol. Articolul sau link-ul la articol să fie expediat la ACEST e-mail. Pentru a trece moderarea, în caz dacă articol nu conţine: nudity, porno şi chestii de agest gen el va fi publicat ca un post pe blogul ProBloggerMD, fiecare post va conţine un sondaj pentru cititori care şi vor vota acest post. Fiecare săptămînă voi face evaluarea punctelor, 3 posturile ce au primit cele mai multe voturi vor primi cadou un banner 125*125px în categoria Bloguri Noi.
Opera, subventionarea artistilor si Top Bancuri
Am fost alalta-ieri la un spectacol de opera, Dr. Miracle de Bizet (1). A fost super, m-am distrat, am facut puoze si clipuri si-azi am ras la o lista de bancuri abia primita. Si-am decis sa le bag pe toate intr-un articol, cumva..
Un blogger a intrat pe serverul Ministerului Sanatatii fara parola
Un blogger a intrat pe serverul Ministerului Sanatatii fara parola
Intalnire de bloggeri la Sibiu
Bloggerii sibieni se intalnesc vineri 11 iulie 2008, la ora 19:00 in Amber Caffe, Piata Mare. Amanunte(...)
Secretul succesului unui blogger
Secretul succesului unui blogger
CommentLuv pentru Blogger
Mare veste mare: a apărut CommentLuv şi pentru Blogger. Din pacate, nu am reuşit încă să-l instalez, la pasul 4 am primit o eroare, ceva legat de tema pe care o folosesc. Sper ca în acest week-end să am dispoziţia necesară să văd la ce se referă eroarea şi să reuşesc să instalez commentluv-ul. Până atunci, vă las pe voi să experimentaţi cu el, poate mă lămuriţi şi pe mine până atunci cum să-l instalez.
Politicieni bloggeri si bloggeri politicieni
Am intrat în ultima săptămână a campaniei electorale. Am avut ocazia să vedem politicieni care s-au transformat în bloggeri de campanie. Nu am avut însă ocazia să vedem bloggeri transformaţi în politicieni. De aceea vă propun un exerciţiu de imaginaţie prin care să demonstrăm că, deşi nu suntem interesaţi să votăm (unii din noi), deţinem totuşi o doză mai mare de spirit civic şi de democraţie decât cei care s-au trecut pe listele pentru alegerile parlamentare.
Iată în ce constă acest exerciţiu:
Să presupunem că vi s-a propus de către un partid politic (nu contează care) să candidaţi pentru un loc în Parlamentul României.
Doctor Jeckyll and mr. Blogger
Sunt unul dintre oamenii cu aparenta normala pe langa care treci in fiecare zi, langa care transpiri in tramvai si pe care il injuri la semafor. Ne vedem pe scari si ne salutam pe la evenimente, stau vizavi de tine la serviciu si discutam colegial in pauze.
Dar…in strafundurile fiintei mele licareste sinistru el: Mr. Blogger. Cu ochii aprinsi dupa subiecte de blog merge pe strada fotografiind,
Ce fac bloggerii se numeşte jurnalism?
O să răspund simplu, de la început: da, dar nu toţi şi nu mereu. Nu toţi bloggerii fac jurnalism şi nici cei care o fac nu o fac întotdeauna. Dar de ce?
VIDEO: Bancuri spuse de evrei bătrâni
VIDEO: Bancuri spuse de evrei bătrâni
Cum sa fii un blogger respectat
Am citit zilele trecute un articol despre care ar trebui sa fie atitudinea bloggerilor pentru a fi respectati. Acum, e lesne de inteles ca oricat de ingaduitor ai fi, pertinent si cu bun simt, se vor gasi intotdeauna carcotasi care sa te critice, injure, judece etc. Dar nu despre asta e vorba. Am intocmit mai jos cateva puncte pe care le consider esentiale in activitatea blogosferica.(sunt generalitati, reguli de bun simt)
V6 engine for Panamera
V6 engine for Panamera ....... ......... ........ ....... ..... ....... ....... ........ ....... ...... ....... ......
Mustang V6 : 533 mile cu un singur plin
Mustang V6 : 533 mile cu un singur plin ....... .............. .............. ............ ............. .......... .......... .............. ............ .......................
"Sexy-bookmarks" pentru Blogger care foloseste site-uri sociale romanesti
Acesta e primul widget de social bookmarking pentru Blogger care foloseste site-uri romanesti, inclusiv acesta!
Blogger nou. Ce fac mai departe?
Postul de azi, in primul rand, va fi util pentru bloggeri incepatori, care au un blog sau au de gand sa faca primul blog. Pentru cei care nu stiu cum, dar stiu ce vor.