link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Psihologul, o necesitate pentru elevii romani
de salvatdeclopotel la: 15/02/2010 16:31:56
Potrivit statisticilor, aproape 25.000 de şcolari bucureşteni, reprezentând 12% din numărul total de elevi care învaţă în şcolile Capitalei au apelat, în 2009, la psihologul şcolar, informează Gândul.

Asadar, unul din zece elevi apeleaza la sprijinul unui psiholog,

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Psihologul, o necesitate pentru elevii romani"

Rechizite necesare oricarui elev
Rechizite necesare oricarui elev
ELEVUL ROMAN
ELEVUL ROMAN
Top 10 Cantece Vizualizate pentru studiul limbii engleze
Citeam recent pe blogul Michael Nork ca ii este dificil sa invete elevii romani limba engleza. Mi-am amintit de proppriul meu drum in invatarea limbii engleze si m-am gandit sa-l ajut cu cateva pie charts si Euler diagrams facute, probabil, de un alt american.
Patru elevi români, medaliaţi la Olimpiada Balcanică de Informatică, au plasat România pe primul loc pe naţiuni
Patru elevi români, medaliaţi la Olimpiada Balcanică de Informatică, au plasat România pe primul loc pe naţiuni
Ce sunt creditele eliberate de Colegiul Psihologilor din Romania
Ce sunt creditele eliberate de Colegiul Psihologilor din Romania
Profesorul roman este vesnic nemultumit, iar elevul e smecher si vrea doar note mari
Intre ideal si realitate, cand vine vorba de scoala romaneasca, se casca o prapastie enorma.
Limba romana
Noi nu suntem pe masura limbii romane, o stricam, o batjocorim, o dezapreciem. Este una din cele mai frumoase limbi, cu toate acestea toata lumea apeleaza la prescurtari dintre cele mai urate. Stiu ca exista o lege psihologica ce prezinta necesitatea de a prescurta cuvintele pentru rapiditatea in vorbire, insa lucrurile au luat-o pe un fagas gresit. Acum ceva timp ii trimit mamei mele un mesaj cu semne si cu cuvinte scrise cu K, ast, cf. De abia dupa ce am trimis mesajul am realizat ca nu v-a intelege nimic din ce am scris, de aceea l-am retrimis, scris intr-un mod corect. Sau cand un profesor dicteaza prea rapid am inceput sa preiau semnele dupa internet, sau sa scriu cu sh, tz, si tot asa. Pe toate siteurile vezi nickuri de genul: pisicutza, bombonik, simpatikutza, smekerul, sweet, princess, frumusik. Sau ce, acum nu mai este la moda sa iti scrii numele intreg? Esti cumva fraier daca ai un nick sau id cu numele din buletin? Sau pe cei ai caror parinti ii cheama Gheorghe, Maria, Ion, aveti cumva de gand sa ii denumiti dupa numele americane George, Mariah, John? Ce sa mai spun despre cei care nu stiu nimic despre regulile gramaticale, topica, fonetica? E destul de neplacut sa termini liceul si sa scrii in dezacorduri sau sa nu stii sa scrii deloc.
Caz socant profesoara de romana lesbi iubire ascuna de 3 ani poze
Georgiana Munteanu o tanara aparent normala din Iasi in varsta de 19 ani face afirmatii socante, hotarand sa rupa tacerea fata de relatia ei din trecut cu doamna diriginta si profesoara de romana din clasa a opta . Scenele de iubire se consumau de multe ori acasa la fata sau invers astfel ca dintr-o eleva eminenta tanara Georgiana a ajuns in prag de exmatriculare si repetentie aducand-o intr-o stare pshihica derizorie .

Profesoara lesbi de romana, profesoara Dorina Raulet se apara si spune ca sunt doar acuze false si inventii ale fetei chiar daca in prezent adolescenta a acuzato pe profesoara de romana si fosta diriginta de hartuire sexuala cercetarile
Evaluarea Nationala 2014- a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a
Azi a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala. Probele scrise efective vor fi insa saptamana viitoare:

23 iunie- limba si literatura romana
24 iunie- limba materna
25 iunie – matematica
27 iunie- afisarea rezultatelor si depunerea contestatiilor (pana la orele 20.00)
1 iulie- afsarea rezultatlor finale

http://subiecte.edu.ro/2013/evaluarenationala/modeledesubiecte/
Violenta elev-profesor
In ultimul timp, se pare ca nu profesorii sunt cei care ii agreseaza pe elevi, ci rolurile s-au schimbat. Tot mai frecvent apar cazuri de profesori agresati si chiar batuti de catre elevii lor. Cel mai proaspat caz sesizat , este o profesoara de limba romana, de la Grupul Scolar de Industrie Usoara Botosani care a fost batuta de un elev din clasa a XI- a, in timpul orei de curs.
Mica Romanie din Canada a lui Nicapetre
Cea mai importanta proprietatea a emigratiei romanesti. 48 de acri intr-un cadru natural execeptional undeva la mijlocul distantei intre Toronto si Cascada Niagara. Campul Romanesc din Hamilton, Muzeul in aer liber Nicapetre, puterea vindecatoare si istoria unui simbol al exilului romanesc. Povestea in continuare:

Mica Românie din Canada a lui Nicăpetre
08/05/2008vezi toate articolele scrise de Andrei Badin OMUL ŞI OPERA. Maestrul Nicăpetre la atelierul său canadian, alături de Mircea Eliade şi Vintilă Horia. Aşa cum i-a întruchipat el EXIL ● Cîmpul Românesc din Hamilton, un muzeu în aer liber


La peste 10.000 de kilometri de Bucureşti se află una din cele mai importante realizări ale exilului românesc. La jumătatea distanţei dintre metropola de expresie britanică Toronto şi celebra Cascadă Niagara se află Cîmpul Românesc din Hamilton, întins pe o suprafaţă de 48 de acri. Cîmpul Românesc mai este cunoscut şi ca Mica Românie a lui Nicăpetre sau Muzeul în aer liber Nicăpetre sau ca al treilea loc bioenergetic din lume.

Nicăpetre s-a stins zilele trecute la Toronto, uitat în ţara sa natală, ca mai toate valorile pe care le avem peste tot pe planeta asta. Săptămîna Mare a fost şi Săptămîna Patimilor în cultura românească. S-au stins Monica Lovinescu, Marcel Chirnoagă, Cezar Ivănescu şi Nicăpetre.


DE LA BRĂILA ÎN SCARBOUROUGH. Petre Bălănică este numele adevărat al sculptorului care în ultimele decenii a cucerit planeta. Nicăpetre, originar din Brăila, s-a stabilit în Canada în urmă cu aproape trei decenii. A murit la Toronto, în aceeaşi zi cu Monica Lovinescu, dar uitat în România sa natală. Admiratorii săi din Canada i-au adus însă un ultim omagiu la o casă funerară din Toronto. "Viaţa este ea frumoasă, dar loveşte dur de tot uneori. După zece ani în care am trăit şi cioplit într-o fundătură din Bariera Vergului în Bucureşti mi-am luat lumea-n cap şi am ajuns în Scarborough-Toronto-Ontario-Canada. Nici habar nu aveam că există aşa ceva pe lumea asta; Scarborough!? Brăiliţa? definitiv un loc al nimănui, for sure Scarborough un loc oarecare, un penibil Babilon", scria Nicăpetre la un moment dat într-unul dintre textele sale publicate în revista culturală "Observatorul" de la Toronto.


ALEEA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN EXIL. La Cîmpul Românesc din Hamilton, Nicăpetre a desăvîrşit busturile unor scriitori care au făcut istorie în exilul românesc. Cîmpul Românesc de la Hamilton se află într-un cadru natural deosebit, departe de forfota oraşului. Pădure, rîu, sălciile de la Brăila de care Nicăpetre era atît de îndrăgostit. Un mic sat de vacanţă unde simbolurile româneşti sînt la tot pasul, de la stînca vopsită în tricolorul românesc de la intrare. "La doi ani după sosirea mea în Canada, românii din împrejurimile oraşului Toronto s-au gîndit să facă în Cîmpul Românesc, de lîngă Hamilton, o alee a scriitorilor noştri din diasporă, iar sarcina realizării sculpturilor mi-au incredinţat-o mie. Am început cu bustul în bronz al lui Aron Cotruş şi am continuat, de-a lungul anilor, cu cele ale lui Mircea Eliade, Horia Vintilă, Horia Stamatu, George Donev, Vasile Posteucă", spunea într-un interviu Nicăpetre.

Primul bust de la Hamilton a fost însă cel al marelui poet naţional: "În 1989, cînd în întreaga lume s-a sărbătorit «Anul Eminescu», mi s-a cerut să fac bustul lui Eminescu: «Ne e dor de el» – mi-au spus conaţionalii mei din Canada. L-am cioplit chiar acolo, direct, dintr-o bucată de marmură pe care o adusesem din Grecia. Eminescul meu a fost cioplit de un om care citeşte şi iubeşte ce a dat acest poet lumii. Dar, în primul rînd, eu am sculptat nevoia noastră de Eminescu." Despre artistul ajuns de la Brăiliţa la Scrabourough scria marele critic de artă Petru Comarnescu: "Nicăpetre poseda mai ales metodele de configurare a pietrei, astfel că ea să cînte, să exprime elevaţie şi sensibilitate, să aibă ordinea arhitecturii şi libertăţile sculpturii, stilizate metaforic".


ISTORIA UNEI MICI ROMÂNII CANADIENE. În 1967 s-a cumpărat terenul pe care în momentul de faţă este Cîmpul Românesc. Proprietatea se află în suburbia Hamilton-ului, un oraş asemuit de românii canadieni cu Reşiţa datorită industriei siderurgice de aici. "La aceea vreme s-a construit o mică clădire, aş spune mai mult o cabană care avea în jur de 100 de metri pătraţi în care însă au avut loc tot felul de activităţi culturale, istorice în care s-au menţinut tradiţiile româneşti. Religioase, specifice culturii noastre. În anul 1985 am primit o scrisoare de la compania de asigurare prin care ni se spunea că nu mai poate fi asigurată clădirea de la Cîmpul Românesc, fiind din lemn şi prezentînd un pericol de incendiu. Şi atunci am hotărît să ridicăm Centrul Cultural de astăzi", ne spune Mihaela Moisin, preşedinte mai mulţi ani al Asociaţiei Culturale Române din Hamilton, care administrează Cîmpul Românesc. "Suma este ridicolă. Proprietatea a costat 2.000 de dolari. Iar munca nu a fost uşoară. Natural, şi cred că bănuieşti că a fost nevoie de multă-multă muncă, fiindcă era un teren viran, virgin. Şi noi a trebuit să umplem tot terenul şi am semănat şi răsădit pomi. De fapt, aveam o zi a sădirii pomilor organizată în fiecare an pînă nu a mai fost nevoie să sădim pomi. Şi aşa a luat Cîmpul Românesc naştere!", spune George Bălaşu, unul dintre supravieţuitorii grupului care a fondat Cîmpul Românesc. În momentul în care s-a hotărît ridicarea unui modern Centru Cultural, s-au strîns fonduri din toate colţurile lumii. "Donaţii în valoare de 75.000 de dolari. Venite de peste tot. Din Canada, America, Australia, din Africa de Sud. Şi două donaţii de la doi cardinali români de la Vatican", ne spune Mihaela Moisin. Cîmpul Românesc este considerat alături de Arhiepiscopia Ortodoxă de la Vatra (Statele Unite) şi Biblioteca de la Freiburg (Germania Federală) ca una dintre realizările importante ale exilului românesc.


AL TREILEA LOC BIOENERGETIC DIN LUME? Pe terenul unde se află Cîmpul Românesc a fost descoperit acum mai mulţi ani un loc bioenergetic. Acesta se află chiar în faţa Capelei cu hramul de Sfinta Maria, care se află pe o colină stîncoasă a Cîmpului. "Locul bionergetic a fost descoperit de inginerul Cristenco. El a venit la Cîmpul Românesc şi a pornit de la ideea că capela care a fost sfinţită şi ridicată la îndemnul episcopului Valerian, locul care este foarte straniu, să spunem, deoarece este un loc viran, stînci. Cristenco a ajuns la concluzia că este pe locul trei din lume ca bioenergie", ne spune George Bălaşu. Cercetările românului au fost confirmate şi de canadieni.

"Eram la Cîmpul Românesc cînd au venit doi profesori de la Universitatea din London, Canada, şi au măsurat această energie care emană de la Cîmpul Românesc. Ei au confirmat concluziile lui Cristenco", mai spune Bălaşu. De atunci, în poiana de la Capelă vin diferiţi oameni pentru a se trata. Au existat şi cîteva cazuri de vindecare. Conform cercetărilor efectuate de profesorul român şi de cei canadieni, explicaţia ar fi că în subsol s-ar afla un zăcămînt de cuarţ. Ei au concluzionat că, în ordine, cele mai bune tratamente sînt pentru afectiuni fizice, tulburări de raţionament, alte probleme psihice şi starea generală de sănătate. "Este un adevăr. Eu am cunoscut persoane care au venit aici şi s-au vindecat de anumite boli. Este chiar un cetăţean pe care îl cunosc dinainte să se vindece şi îl văd şi acum. Este formidabil, o schimbare de neimaginat şi foarte greu de explicat", ne povesteşte Dumitru Răchitan, manager la o firmă din Toronto şi care a fost o perioadă preşedintele ACR Hamilton.


VISUL LUI NICĂPETRE. La începutul acestui an, într-un interviu pentru Antena 3 pentru un reportaj despre românii-canadieni, Nicăpetre spunea că vrea foarte mult să-i facă un bust lui Marin Sorescu. Nu a mai apucat. A apucat însă pe banii săi să aducă la Brăila o parte din operele din Canada. Povestea

PSEUDONIM. Petre Bălănică este numele adevărat al sculptorului cunoscut de toată lumea drept Nicăpetre (al doilea din stînga)
cum începînd din 1993 a avut parte de promisiunile a doi preşedinţi, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, pentru o expoziţie la Bucureşti. Nu a fost posibil decît în 2002. Eminescu al său de la Hamilton primise promisiunea de a avea o copie la New York. Şi, în acest caz, oficialii români au uitat repede.

CENACLUL LUI NICĂ. În ultimii ani, Nicăpetre s-a implicat activ în susţinerea cenaclului întemeiat de membrii redacţiei revistei "Observatorul" din Toronto. După moartea sa, acesta a devenit cenaclul Nicăpetre.


Biografie
Nicăpetre s-a născut la 27 ianuarie 1936, în Brăiliţa, România. Este absolvent al Academiei de Arte "Nicolae Grigorescu" din Bucureşti (1964). Între anii 1964-1968 este profesor de desen şi istoria artelor. Prima sa expoziţie personală, de la Galeriile "Simeza" din Bucureşti, 1969, s-a bucurat de un mare succes, consacrîndu-l drept un artist de talent. Renumitul critic de artă Petru Comarnescu i-a facut o prezentare elogioasă. Urmează mai multe expoziţii de succes. În 1981 emigrează în Canada. Se stabileşte la Toronto. Obţine cetăţenia canadiană în 1985. S-a stins din viaţă la 21 aprilie 2008.
Eleva porno « Abrupt Blog
Au fost cateva cazuri in Romania cu filmulete facute pe telefonul mobil, cu protagoniste de la 12 la 17 ani. In SUA, zilinic apar cazuri de corupere de minori profesor-elev. Pe langa faptul ca deja subiectul devine banal, in cazul asta nici macar nu e vorba de ceva ilegal. Sa analizam situatia din perspectiva personajelor.
Psihologia omului sarac - Saracia, din lac in put
Nu numai in Romania, saracia pare a fi guvernata de un fel de principiu al dominoului. Psihologia omului sarac te arunca din lac in put. Cu cat ai mai putini bani la indemana, cu atat mai mult esti supus stresului de a alege cum sa ii cheltuiesti si ai tendinta de a lua decizii financiare gresite, cufundandu-te si mai adanc in saracie, lipsuri ,mizerie materiala si sufleteasca.
VIDEO!!! Un elev şi o profesoară- sărutul care aruncă în aer Colegiul Economic din Focsani
Două fotografii în care se presupune că apar o profesoară de romană şi un elev de clasa a XII-a pun într-o situaţie foarte delicată Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focsani în prag de bacalaureat, dar aduc în discuţie şi relaţiile dintre profesor şi elev în „era Facebook” u elevii liceului s-au apucat pe spionat şi au dat în vileag o presupusă relaţie nepotrivită dintre cadrul didactic şi elev u elevii spun că profesoara şi-a favorizat la clasă
Afacere mica la domiciliu : acte-necesare.ro
In aceasta perioada mai dificila pentru foarte multi romani este o mare cautare pe segmentul „afaceri mici” si „afaceri la domiciliu”.

O afacere mica sau o afacere la domiciliu avem si noi in reteaua noastra de site-uri.

In retea avem un site care poate fi catalogat o afacere mica la domiciliu.

Site-ul este : www.acte-necesare.ro.
Un nou design accesibil pentru Baby Stem Romania
Baby Stem lanseaza o noua versiune a site-ului din Romania. Aceasta schimbare este menita sa faciliteze accesul la toate informatiile necesare pentru o decizie legata de viitorul nou-nascutului si de a asigura tot sprijinul de care au nevoie mamicile interesate.
Bacalaureat 2014- proba scrisa la limba romana
Iaca si prima zi de bac anul asta, proba scrisa la limba romana. Cum s-au descurcat proaspat absolventii de liceu? Vom vedea la rezultatele finale. Sper doar ca tragedia sa nu fie la fel de mare ca si la Evaluarea nationala.

Asadar, elevii de la profilul filologie au avut in prim plan:
Despre oamenii obsedati de conspiratii | Psihologia teoriei conspiratiei
Sunt sigura ca printre cunostiintele tale se numara cel putin o persoana care vede sau i se pare ca descopera conspiratii peste tot, chiar si in cele mai nevinovate evenimente ale lumii. Pentru fanii teoriei conspiratiei exista reviste, chiar si siteuri ori bloguri specializate in limba romana (cunoscatorii stiu la ce/cine ma refer). Nu am de gand sa le dau peste nas unor astfel de oameni, ci sa constat, pur si simplu ca, prin prisma psihologiei, ei nu sunt chiar nebuni, dar au nevoie totusi de nitel ajutor!
Doresti pregatire pentru romana, istorie sau geografie? Vrei ajutor pentru admitere?
Doresti pregatire pentru romana, istorie sau geografie? Vrei ajutor pentru admitere?
Sunt o persoana pasionata si dedicata pregatirii elevilor si ofer meditatii limba romana de gimnaziu, istorie sau geografie pentru BAC sau istorie si romana pentru admiterea la Academia de Politie.

Doresc seriozitate si va astept cu mare drag! Astept telefoanele dvs zilnic, de luni pana vineri intre orele 17-22, dar si sambata si duminica intre orele 11-18. Pretul pentru o sedinta de 2 ore incepe de la 45 de lei.

PRETUL ESTE NEGOCIABIL in cazul in care veniti la meditatii cu cel putin un prieten sau coleg!

ZONA PIATA MUNCII

meditatii-orice.ro
Povestea simbolului psihologiei: Psi - Ψ
Ψ (psi), simbolul psihologiei este asociat cu mitologia și a trecut printr-o evoluție cumva ciudată. Este a douăzecișitreia literă a alfabetului grecesc și, la un moment dat, romanii au preluat-o sub formă cuvântului "psyche", având în latină semnificația de fluture, dar însemnând cu timpul și briză, respirație, energie și, în fine, suflet.
Cine a falimentat Romania?
Romania nu mai poate spune ca isi permite sa intretina sistemul medical. Deloc surprinzator, nu ne mai permitem nici educatie, caci nu mai sunt bani nici pentru invatatori.

Si medicii si profesorii sunt cele mai sacrificate categorii profesionale, intelectualii cu cele mai scazute venituri din intreaga Europa.

Pur si simplu, sanatatea si educatia au devenit un lux pe care Romania nu si-l mai poate permite.

Mai delicat decat invatamantul, pentru ca lucreaza direct cu sanatatea si viata oamenilor si necesita costuri infinit mai mari, sanatatea este de mult in pragul colapsului, insa problema a fost mereu pansata si acoperita de bunavointa pacientilor care inchideau ochii si intindeau mana cu bani. [...]
De ce femeile adora romanele de dragoste ?
Barbatii nu reusesc sa isi explice cu nici un chip ce pot gasi femeile in paginile interminabile ale romanelor lor de dragoste. Sa fie vorba doar despre eterna poveste a unei "ratuste urate" transformate dintr-o data intr-o femeie frumoasa si sexy care abia apuca sa-si traga rasuflarea inainte de a fi prinsa fara scapare in bratele musculare si protectoare ale unui seducator Romeo ?
Nu am vrut niciodata binele Romaniei
Statul roman ne-a sufocat pe toti pana in decembrie 1989. El s-a suit cu picioarele pe gatul nostru si ne-a apasat atat de tare, incat atunci cand am scapat de sub jugul lui nu am stiut cum sa ne refacem mai repede viata. Statul roman devenise atunci principalul nostru dusman. Pe care l-am urat si am vrut sa ne razbunam pentru tot raul pe care ni l-a facut in cei 50 de ani….

Si am inceput din 1990 sa ii caram picioare si pumni. Sa il furam si sa il violam, fiecare dupa cum a putut mai bine si mai mult. Cei care si-au pastrat influenta si puterea pe care le aveau si inainte de ‘89 aveau armele necesare sa il controleze in continuare si au putut fura profesionist, in timp ce se prefaceau ca il administreaza spre binele poporului.

In realitate, nimeni nu a facut decat isi acopere ranile pe care i le provocase un stat calau. Fiecare dintre cei 22 de milioane de romani a considerat ca este indreptatit, de catre o lege nescrisa a firii, sa isi ia partea inapoi pe care statul i-o luase prin forta si tortura. Si asa am inceput sa punem umarul, alaturi de adevaratii hoti, la distrugerea lui. [...]
Ce s-a intamplat cu canepa in Romania?
Una dintre (numeroasele) aspecte ecologice a canepei este ca poate fi cultivata (si procesata) aproape de locul in care este ceruta. Acest lucru reduce necesitatea transportului pe distante mari. Transportul determina emisiile de carbon care micsoreaza beneficiile ecologice. Facem un efort in a gasi un fermier roman de la care sa putem cumpara canepa de care avem nevoie in constructia casei.
De elevul prea silitor este bine sa fugi
Mentionand surse financiare internationale (nedezvaluite), probabil de la FMI, ziarul Adevarul a adus in atentie mai multe opinii despre Romania si perspectivele ei economice care merita interes macar si prin faptul ca lasa intr-adevar impresia a proveni din cercuri ale finantei mondiale.

Aflam astfel ca despre Romania in general nu prea se discuta in aceste cercuri, neprezentand probabil vreun interes anume, dar ca atunci cand vine vorba de contextul est-european Romania este mentionata ca exemplu de “conformare la FMI”.

Nici nu este de mirare caci “promptitudinea” cu care Romania a raspuns tuturor cererilor FMI i-a uimit chiar si pe expertii institutiei de la Washington. Interesant este insa altceva: ca FMI ar cam fugi de acest “elev silitor”! [...]
Cabinet Individual de Psihologie Popa Delia Mihaela
Licentiata in psihologie.
Cursuri postuniversitare de formare in consiliere psihologica-evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei certificate de Societatea de Psih oterapie Experientiala din Romania
Psiholog cu drept de libera practica atestat de Colegiul Psihologilor din Romania cod 09927


Psihologia mi-a starnit interesul din dorinta de a intelege mai usor pe cei din jur si de a-i ajuta pe cei care singuri nu reusesc sa gaseasca o solutie la problema sau problemele lor. Pentru situatiile si momentele in care ai nevoie ca cineva sa te asculte fara a te judeca, sa te inteleaga si sa te sustina.

Cel mai frumos lucru in viata unei persoane este sa simta ca este propriul sau stapan, sa renunte la dependente si la frica de a fi ea insasi pentru ca numai atunci va reusi sa simta ca traieste in prezent.

Iar pentru toate astea este necesar sa analizam ungherele trecutului si trairile prezentului, adica sa ne depasim propriile limite, sa crestem.

Deoarece inteleg tendintele perioadei in care traim si cat de mult s-a schimbat societatea de la o generatie la alta, atat prin telurile oamenilor cat si prin relatiile pe care le stabilesc cu cei din jur, dar mai ales cu ei insisi, imi doresc sa vin in intampinarea nevoilor d-voastra cu cele mai bune servicii psihologice si toata atentia de care aveti nevoie.

Am observat o mare detasare a omului de tot ceea ce reprezinta el intelectual, spiritual, social, cognitiv si un mare accent pe lucrurile oarecum de suprafata, pe cum sa avem o imagine buna in societate, pe cum sa achizitionam diverse bunuri, prioritar a devenit relatia noastra cu mediul si abandonarea relatiei noastre cu noi.

De ce pun un mare accent pe ralatia noastra cu noi?

Pentru ca in functie de acest echilibru launtric se stabileste caliatea tuturor relatiilor noastre!

Daca doriti sa ma contactati, va astept cu drag la numarul de telefon 0733.857.696

Adresa mail: raducadeliamihaela@yahoo.com
Care sunt cele mai importante probleme ale tinerilor din Romania?
Cu siguranţă nu ştiaţi faptul că 30 de state includ tineri în delegatiile lor din cadrul adunărilor Organizaţiei Naţiunilor Unite, iar Romania se numara printre acestea. aSTFEL, delegaţia de tineret a României la ONU a lansat un sondaj de opinie prin care doreşte să afle, din punctual de vedere al tinerilor, care sunt problemele cu care aceştia se confruntă
Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania
Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania
DOOM – Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane. Editia a II-a, Academia Romana
Dictionarul este destinat tuturor celor care vor sa se exprime corect (adica in conformitate cu normele lingvistice si literare actuale) in scris si oral si sa contribuie la cultivarea limbii romane sau sa o studieze – elevi, studenti, profesori, autori de manuale, profesionisti din edituri si din presa scrisa si audiovizuala, traducatori, specialisti in diferite domenii etc.