link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Soferu' si locu' de parcare
de tetete la: 16/03/2010 11:45:11
taguri: soferi auto masini Societate 
"Eu, fac parte din clubul soferilor obsedati de locul de parcare, inchiriat de la primarie (cei care stati la bloc stiti de ce vorbesc, locurile alea din spatele / fata blocului unde parcam cu toti, dar doar dupa ce ne platim cotizatia la primarie) … asadar va dau un sfat (pe care eu il pun in aplicare de multiiiiii ani):

in cazul in care, se intampla sa parchezi intr-o zona unde scrie “Parcare privata / Parcare cu abonament”, lasa si tu un numar de telefon in parbriz, ca sa te pot suna si sa iti spun politicos, cu nervii controlati sa vi sa iti muti harbu’ de pe locul meu de parcare (dupa cum spuneam platit!)"

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Soferu' si locu' de parcare"

Prinde ultimele locui la cursurile de machiaj din Bucuresti de la DallesGO
Prinde ultimele locui la cursurile de machiaj din Bucuresti de la DallesGO
Unde locuim
Unde locuim
Unde locuim
Unde locuim
Locuţiunea verbală « Gimnaziu.info
Locuţiunea verbală este grupul unitar de cuvinte care este sinonim cu un verb şi se comportă în propoziţie ca verbul, fiind determinată de complemente. ...
Nu poti munci daca nu ai unde locui
Nu poti munci daca nu ai unde locui
V-ati gandit vreodata la beneficiile de a locui in apartamentele de vanzare din Sectorul 4?
V-ati gandit vreodata la beneficiile de a locui in apartamentele de vanzare din Sectorul 4?
Locuţiunea verbală, Exemple de locuţiuni verbale
Locuţiunea verbală Locuţiunea verbală este grupul unitar de cuvinte care este sinonim cu un verb şi se comportă în propoziţie ca verbul, fiind ...
Soferu’ nebunu
Soferu’ nebunu
Ceda-ţi-aş locu'
Despre spaţiu vital şi legile fizicii.
Romani locuind intr-un wc public, la Londra
Romanii isi amenajasera confortabil un wc public dezafectat: un pat la pisoar, plus aragaz, frigider si cuptor cu microunde.
Substantivul, Locuţiunea substantivală, Pronumele personal « Gimnaziu.info
Substantivul este partea de vorbire care denumeşte fiinţe, lucruri, fenomene ale naturii, însuşiri, acţiuni, stări sufleteşti. Substantivele sunt comune ...
Prepoziția, Locuţiunea prepoziţională
Prepoziţia este partea de vorbire care leagă un complement sau un atribut de cuvintele determinate. Prepoziţiile sunt: - simple: cu, de, după, în, la, pe ...
Prepoziția, Locuţiunea prepoziţională
Prepoziţia Prepoziţia este partea de vorbire care leagă un complement sau un atribut de cuvintele determinate. Prepoziţiile sunt: - simple: cu, de, după, ...
Substantivul, Locuţiunea substantivală, Pronumele personal
ubstantivul Substantivul este partea de vorbire care denumeşte fiinţe, lucruri, fenomene ale naturii, însuşiri, acţiuni, stări sufleteşti.
Neogen
Daca acum ceva vreme se anunta ca neogen isi va schimba functionalitatea din monitorizarea traficului siteurilor in sistem de votare,ei bine sa schimbat dupa cum vedeti si in poza (nr. max de voturi 2.) In fine nu stiu cat trafic pot castiga cei care folosesc sistemu` de votare neogen,daca locu` 1 are doar 2 voturi.
Jocurile violente vor fi interzise minorilor! Oare?
Prima masura luata de parlamentari: pe toate jocurile vor aparea in curand cerculete cu varstele de la care sunt recomandate. Sunt deja aparute cerculetele cu varstele pe jocuri!!! Stiu ca sunt, cumpar si eu jocuri, dar suna bine pentru restul populatiei - din afara acestei lumi, a jocurilor - cand vad o astfel de masura.

Masura numarul doi, sa vedeti cat de pompos suna, este butonul rosu. Uau, deci gata, parintii pot seta calculatorul sau consola sa recunoasca jocurile prea violente si sa le blocheze.
Bai esti nebun, adica nea Petrica soferu’ ii seteaza calculatorul lu’ asta micu’, care sta zilnic 12 ore pe el, sa nu mai poata asta, calculatorul, sa recunoasca jocurile? Pai nea Petrica il roaga pe fi`su sa-i schimbe si lui playlistul la winamp, ca el, nea Petrica, nu o poate face pe Ghineasca sa cante, dar stie sa seteze un calculator, sau o consola, sa nu mai recunoasca un joc violent, iar fi`su sa nu gaseste antidotul. Si daca nea Petrica ar fi neamt, ar sti mai multe in comparatie cu fi`su, tot neamt?
Zi de Zi Recomandarea Zilei
Zi de zi - e ceva special.
Viata ta e monotona si trista!?
Atunci aci ti-e locu`.
Revino zilnic pentru chestii trestii funny!
Enjoy.... :))))))))
FUNNY: In cautare de cuib pentru doi porumbei!
Povestea este despre cautarea unui loc unde noi, ca doi porumbei ce suntem, sa locuim impreuna. Ei bine si iata ca dupa nu prea multa cautare apare un “ceva”. O chestie (noroc) am zis noi! Un apartament nelocuit in care puteam sta, daca scoteam un caine dimineata si seara. Insa noi nu stiam totul. Iata epopeea:
De ce avem nevoie de ferme verticale (video)
Până în anul 2050, aproape 80% din populaţia pământului va locui în centre urbane, iar populaţia umană va creşte cu aproximativ 3 miliarde de oameni. Se estimează că 109 de hectare de teren nou va fi necesar pentru a cultiva hrană suficientă să-i hrănească, în cazul în care practicile tradiţionale agricole rămân aşa cum sunt practicate astăzi. În prezent, în întreaga lume, peste 80% din terenuri care este potrivit pentru creşterea culturilor este folosit in alte scopuri.Ce se poate face pentru a evita acest dezastru iminent?
Case ieftine in Ungaria, in apropiere de granita cu Romania
Piața imobiliară din Ungaria vine, de multe ori, cu oferte greu de conceput în România (chiar și pe vreme de criză!) și greu de refuzat, mai ales dacă locuiți oricum în apropierea graniței!
PRECUM UN BULGĂRE DE AUR ÎN MÂINILE DOMNULUI
Era miezul nopţii şi asta urma să fie ultima mea noapte în Penitenciarul Kirkham, iar în câteva momente urma să fie Ziua de naştere oficială a Maiestăţii Sale Regina, 9 iunie 1988, o zi care credeam că n-o să mai vină niciodată.
Cum stăteam pe patul celulei aşteptând să vină dimineaţa iar gardianul să-mi deschidă uşa, ei bine, pentru prima oară m-am simţit ca un copilaş aşteptând să vină dimineaţa de Crăciun să vadă ce cadouri sunt aşezate sub pom. Curând urma să părăsesc închisoarea, ducându-mă înapoi acasă la soţie şi copii, urma să încep o viaţă nouă şi să pun înapoi toate cioburile sfărâmate ale bietei mele foste vieţi pe care le lăsasem în urmă acum opt luni când am fost condamnat la doi ani de închisoare de către judecător. Mă întrebam cum va fi viaţa me acum şi stiam că nu va fi una de capul meu pentru că Dumnezeu a promis că va fi cu mine pe fiecarea pas din calea mea. Cum aşteptam eu ca dimineaţa să vină, mintea a început să-mi deruleze în faţa ochilor toate momentele vieţii mele.


M-am născut pe 17 Iulie 1951; pe mama o chema Joyce iar tatăl era Harold. Eram cel mijlociu din trei copii, având un frate mai mare Arthur şi o sora mai tânăra Diane. Erau doar ceva mai mult de trei ani diferenţă între noi trei aşa încât eram o familie foarte apropiată. N-am avut parte de o copilărie foarte aşezată deorece tata îşi schimba locul de muncă foarte frecvent aşa că noi toţi ne mutam peste tot în ţară. Până împlinisem paisprezece ani deja ne mutasem de vreo cincisprezece ori şi acum locuiam în Newport, South Wales. Aici am făcut primul meu pariu la cursele de cai şi aici m-am pricopsit cu apucătura de a paria. A fost să fie ca bunul meu prieten Nick Cork să mă ducă pentru întâia data la curse împreună cu familia sa şi de la primul pariu făcut mi-a trecut prin suflet un fior pe care nu-l mai simţisem niciodată. Calul pe care-l alesesem a câştigat şi-atunci am crezut că acesta e modul cel mai uşor de a deveni bogat şi de a face o grămada de bani.
Dacă aşi fi ştiut atunci toată nenorocirea ce se va aşterne în viaţa mea n-aş mai fi fost atât de nerăbdător să mai fac încă un pariu. Eram tânăr şi fără griji şi trăiam pentru „hic et nunc”, adică pentru aici şi acum. Conta doar adrenalina dată de pariuri...
Chiar atunci părinţii m-au anunţat că ei se vor muta înapoi în Manchester, dar deoarece examenele mele de sfârşit erau doar la câteva luni distanţă au fost de acord că pot să continui a locui în Newport în casa unui prieten până îmi vor termina toate examenele. Părinţii au fost de acord să platească patru lire jumătate pentru cheltuielile d epensiune şi încă o jumătate de liră pentru cheltuielile mele personale.
Locuiam cu prietenul meu Paul şi familia sa chiar peste drum de şcoala care o frecventam pe Brynglas Hill. Erau momente fericite pentru mine, căci Paul şi familia lui obişnuiau să parieze la cursele de cai iar sâmbăta era ziua pe care toţi o aşteptam cu nerăbdare deoarece ne înregistrasem pariurile şi vizionam cursele de cai la televizor.
Renovare-Amenajare apartament 3 camere piata Iancului
Sistemele Rigips ( Gips Carton ) indeplinesc prin combinarea panourilor Rigips ( Gips Carton ) cu materiale fono si termoizolante, toate conditiile impuse unor asemenea amenajari de catre confortul economic si de locuire.
Web: http://amenajarirenovariinterioare.net/preturi/
-Telefon cosmote: 0765.924.930
-Telefon vodafone: 0731.804.556
Cum sa tratam oaspetii?
Cum facem o impresie mai buna musafirilor nostri? E necesar sa ii asteptam la iesirea din aeroport si sa ii conducem cu masina personala sau le sugeram sa apeleze la un serviciu de inchirieri auto Otopeni? Ii invitam sa stea la noi acasa sau le indicam cel mai potrivit hotel din orasul in care locuim?
Inchiriezi masina potrivita mai ieftin decat altii, daca te informezi corect
Vreau sa plec intr-o calatorie, in afara, peste cateva saptamani si am nevoie sa inchiriez o masina. In cautarea unor pareri relevante despre acest servicii de inchirieri masini, am aflat ca mai multi dintre prietenii mei deja au apelat la firme specializate care le-au inchiriat diferite masini.

Vreau sa incep cu o intamplare care pe mine m-a facut sa zambesc si sa fiu optimista in privinta inchirierii. Un foarte bun prieten, Alex, a inchiriat acum ceva timp o Honda Civic pentru o saptamana. Situatia mea putin diferita de a lui, intrucat el a folosit automobilul aici, in tara. Dar din ce am gasit pe internet vizavi de inchirieri masini, am dedus ca se poate face si acest lucru. Si cum spuneam, Alex a inchiriat o masina foarte ok, curata, ingrijita. A mers cu ea aproape 6000 de km, dupa cum spune el. Persoanele de la firma respectiva, care i-au inchiriat masina lui Alex, erau foarte ok. S-au comportat frumos, i-au dat informatiile care il interesau pe el, respectuosi, toate bune si frumoase. Numai ca, in ultima zi, s-a petrecut un mic incident. Deodorantul de masina a curs pe bord si, bineinteles, s-a ars putin un buton. Alex deja se astepta sa plateasca in plus, ca nu va inapoia masina la fel cum a primit-o, ca se va alege cu reprosuri si altele. Dar nu a fost deloc asa. Tipii de la firma i-au spus ca nu e nicio problema, foarte amabili si cu niste zambete de oameni intelegatori ca lui Alex nici nu-I venea sa creada ca are de-a face cu romani (el locuind in Londra de vreo 15 ani si fiind convins ca romanii sunt putin cam neevoluati si neciopliti).

Revenind la titlul articolului, am facut o lista cu lucruri pe care trebuie sa le luam in calcul atunci cand inchiriem o masina.
1. Soferul – daca la inchirierea masinii s-a specificat ca un singur sofer va conduce masina, este bine sa nu existe abateri de la aceasta regula. Exista posibilitatea unui accident si atunci soferul se alege cu dosar penal. Oricum, daca stii ca va conduce masina si o alta persoana este bine sa optati pentru varianta cu sofer additional.
2. Clasa masinii
Aceasta este un factor important, intrucat clasa masinii va indica daca masina este adaptata nevoilor dumneavoastra. Va poate interesa numarul de portiere si de pasageri, spatiul pentru bagaje, aerul conditionat, daca e pe benzina sau diesel si nu neaparat doar acesti factori.
3. Parcari
Daca nu respectati regulile de parcare, s-ar putea sa va treziti cu rotile blocate sau chiar sa aveti parte de ridicarea masinii. Daca aveti nevoie de masina in orasele mari, este recomandat sa platiti pentru un loc de parcare.
4. Trecerea granitelor
Cum se intampla si in cazul meu, s-ar putea sa aveti nevoie sa treceti granite. Este bine sa va informati in legatura cu asigurarea si valabilitatea ei dincolo de granite si sa intrebati daca taxele de drum sunt incluse.
5. Taxe suplimentare
Mai mult ca sigur platiti taxe suplimentare daca vreti sa restituiti masina la o ora din afara programului lor de lucru, intr-un alt loc, daca doriti sofer additional, daca masina nu are plinul facut la restituire, daca aveti sub 25 sau peste 65 de ani (taxa de risc), daca doriti GPS sau scaun de copil etc.)
Alte elemente asupra carora trebuie sa va documentati cand plecati intr-o calatorie cu o masina inchiriata sunt: categoria de drumuri, radare, amenda de circulatie (in Europa), modificare-anulare pentru o rezervare, asigurare pentru masina inchiriata, verificare la primire si la predare, card de credit sau de debit embosat, conducerea pe partea dreapta (daca doriti sa plecati in Marea Britanie). O buna informare si facuta la timp, te scuteste de plati inutile.

Inchiriati-va masina preferata cu incredere, dar mai ales cu atentie!
Dulceata si Cosuri Cadou
Suntem un producator de dulceata si bunatati facute in mod traditional la ceaun. De curand asamblam si cosuri cadou pentru craciun, traditionale si corporate.

Trebuie sa specificam si cateva lucruri foarte importante, si anume:
- toate produsele au fost manufacturate intr-un spatiu avizat din punct de vedere sanitar deci toate normele de igiena au fost respectate cu strictete
- fructele sunt din livada proprie aflata in Orasul Costesti, Judetul Arges. Pomii de aici nu au fost stropiti din anul 2007. Desi nu avem licenta bio, din cauza costurilor foarte mari, putem dormi linistiti ca fructele noaste sunt sanatoase.
- livrarile sunt Gratuite in Bucuresti. Acesta este un beneficiu pe care il putem oferi deoarece depozitul este in Bucuresti, unde si locuim.

Va asteptam cu drag in magazinul nostru online http://bunicel.ro/
Montat pereti despartitori pentru Birouri
Lucrarile de rigips carton dau un aspect placut spatiului in care locuim si un plus de confort deoarece asigura o economie dovedita de energie termica, o izolare termica si fonica foarte buna.
Firma noastra executa o gama vasta de servicii de montaj gips garton: placari pereti, placari plafoane, tavane false, montaj pereti despartitori, compartimentari din gips carton, montaj tavan casetat, plafoane false casetate, scafe rigips, rafturi gips carton, etc.
Echipa noastra executa montaj gips-carton pentru spatii de locuit/ birouri, avand angajat in acest scop personal calificat, cu maxima eficienta si calitate.
De cate ori pe an trebuie sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?
Chiar asa „De cate ori pe an trebuie sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?” – e genul de intrebare care sta pe buzele multor gospodine, mai ales ca o locuinta curata reprezinta cartea ei de vizita pentru orice musafir. Dar inainte de a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa luam in considerare urmatoarele aspecte:
1. Covoarele, mochetele, carpetele, tapiteriile reprezinta o investitie relativ substantiala pentru orice casa, dar si pentru anumite tipuri de afaceri (de exemplu, hotelurile).
2. Acestea cresc valoarea proprietatii, ofera comfort si caldura spatiului in care locuim, dar au si o valoare estetica, contribuind la crearea unei ambiante placute.
3. Mai mult, atunci cand covorul este curat si improspatat, casa devine mai primitoare.
Covorul influenteaza direct si indirect intreaga familie. Daca mocheta este curata, toata lumea este multumita, daca insa este murdara, atmosfera nu mai este deloc placuta. Prin urmare, a curata si a mentine cat mai bine covorul are o importanta deosebita.
Si atunci, cat de des ar trebui sa apelam la un serviciu de spalatorie covoare?
Raspunsul nu este unul singur. Un covor ar trebui sa beneficieze de o curatare profunda cel putin o data pe an, dar acest aspect depinde de fiecare casa / afacere. In unele cazuri, covoarele ar trebui curatate o data la 6 luni.
Pentru a personaliza raspunsul, incearca sa raspunzi la urmatoarele 3 intrebari:
1. Cate persoane locuiesc in casa? Numarul acestora este foarte important, pentru ca fiecare contribuie la traficul din casa si la cantitatea de gunoi care se aduna. In plus, prin definitie, copiii sunt predispusi la a face mai multa murdarie. Mai mult, prezenta animalelor in casa constituie un factor favorizant al prafului din covoare/mochete/carpete/tapiterii.
2. Care este periodicitatea cu care cureti covorul? O curatare regulata a covorului, chiar daca nu profunda, reduce cantitatea de murdarie, praf si bacterii din fibrele covorului. In acest mod, necesitatea de a apela la o companie care ofera servicii profesionale de spalatorie covoare nu mai este atat de stringenta, dar este obligatorie atunci pentru a obtine culoarea initiala a covoarelor, pentru a realiza o curatare optima a acestora si pentru a le improspata mirosul.
3. Care sunt cererile producatorului covorului referitoare la regularitatea si modul de curatare a covorului, pentru a mentine garantia oferita?
Intrebarile de mai sus ar trebuie sa te ajute sa iei o decizie informata, atunci cand este vorba despre curatarea profesionala a covoarelor, mochetelor, carpetelor, tapiteriilor. Totodata, ar fi mai practic pentru tine, pentru familia si casa ta, sa apelezi la o firma specializata de spalatorie covoare, tocmai pentru a mentine durabilitatea covoarelor tale si pentru a nu fi nevoita sa le cureti mereu. Gandeste-te cat e de simplu! Ne suni, venim sa luam covorul sau il aduci tu personal, iar noi ti-l plasam ca nou in casa ta! Ne ocupam de orice tip de covor si iti garantam ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale sau chiar mai mari, deoarece suntem firma numarul 1 de spalatorie covoare din Bucuresti.

Nu ezita sa ne contactezi pentru alte intrebari. Iti stam la dispozitie cu orice informatie de care ai nevoie!
Incalzirea casei cu Pompa de Caldura
De ce sa alegi o pompa de caldura pentru incalzirea casei tale?
• Cheltuielile pentru asigurarea căldurii în casă sunt prea mari şi cresc de la an la an?

• Vă sperie perspectiva sigură a majorării preţului gazelor ?
• Vă este teamă că în instalaţiile de gaze pot aparea scăpări care pot genera explozii, aşa cum s-a întâmplat în mai multe oraşe din ţară ?
• Aţi construit o casă nouă şi pentru a monta o centrală pe gaze aveţi nevoie de zeci a aprobări, de lucrări de gaze foarte scumpe, de mult timp pierdut pentru proiecte şi avize de gaze?
• Ce îi aşteaptă pe actualii şi viitorii consumatori de gaze naturale?
"Comisia Europeană a acordat României, o perioadă de graţie de 2 ani pentru alinierea la preţurile din import pentru gazele naturale. Calendarul alinierii preţului gazului natural din producţia internă la cel de import şi, implicit, cel al majorărilor preţurilor reglementate la consumatori, rezultă din obligaţia asumată prin condiţiile de aderare privind alinierea la preţurile gazelor naturale din import, ţara noastră fiind ogligată să crească preţurile de la 170dolari/ 1000 mc, la 300 de dolari/ 1000 mc pânâ la sfârşitul anului 2008.”
(Wall-Street Business în timp real – 30 martie 2007
Articolul: „E.ON Gaz Romania: Preţul gazelor naturale va fi aproape dublu în 2008 „)
EXISTĂ O SOLUŢIE PENTRU A SCĂPA DE TOATE ACESTE INCONVENIENTE !
SOLUŢIA ESTE “POMPA DE CĂLDURĂ”
Folosind pentru încălzire o astfel de pompa de caldura, veţi avea următoarele avantaje:
1. Cheltuielile pentru asigurarea căldurii, se vor reduce în medie de 4 ori!
2. Nu veţi mai fi afectat de viitoarele scumpiri ale gazelor!
3. Veţi elimina definitiv şi total pericolul de explozie generat de scăparile de gaze!
4. Pentru montarea unei instalaţii de încălzire cu pompe termice, nu aveţi nevoie de aprobări de la regionala de gaze, nu aveţi nevoie de aprobări ISCIR şi puteţi trece direct la execuţia lucrării, fără să mai pierdeţi timp preţios pentru aceste aprobări.
5. Prin montarea unei instalaţii de încalzire cu pompa de caldura realizaţi atât problema încălzirii locuinţei pe timp friguros, cât şi a răcirii acesteia pe timp călduros, întrucât pompa are posibilitatea de a produce vara aer rece.
6. Deja in Romania exista sute de locaţii, cu o mare diversitate (hoteluri, sedii de bănci, service-uri si reprezentanţe auto, incluzând şi show-room-uri, vile, etc), a căror încălzire se realizează cu pompe termice. Aceste locaţii beneficiază de o energie termică curată, fără noxe, fără foc sau fum, fără gaze cu efect de seră si fără nici un fel de deşeuri (cenuşă, funingine, etc), cu o cheltuială de 4 ori mai mică!
Instalaţiile respective, au o fiabilitate incomparabil mai mare decât instalaţiile clasice, neavând decât un singur ansamblu in mişcare, care este compresorul.
NOU !!!
Dacă locuiţi la bloc sau la casă, puteţi asigura încalzirea, doar cu o singură pompa de caldura, amplasată pe balcon sau pe terasă, care nu necesită întreţinere în funcţionare şi toate lucrările de montaj se rezumă la aşezarea pompei pe locul prestabilit.
Complementele circumstanţiale de loc, de timp şi de mod « Gimnaziu.info
Complementul este partea secundară de propoziţie care determină un verb, o locuţiune verbală, un adjectiv, o locuţiune adjectivală, un adverb, o ...