link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intrebari si raspunsuri super destepte
de tisport la: 14/04/2010 10:06:03
Intrebari si raspunsuri super destepte... de ce???

I. De ce nu alearga melcul?
R. De frica sa nu-i falfaie ochii.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Intrebari si raspunsuri super destepte"

Intrebari si raspunsuri despre dieta de slabit pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre dieta de slabit pentru copii
Rinoplastie - intrebari si raspunsuri
Rinoplastie - intrebari si raspunsuri
Sarcina intrebari si raspunsuri
Intrebari si raspunsuri despre sarcina.
Totul despre mezoterapia virtuala, in intrebari si raspunsuri
Totul despre mezoterapia virtuala, in intrebari si raspunsuri
Intrebari si raspunsuri despre fidelitate si infidelitate
Intrebari si raspunsuri despre fidelitate si infidelitate. Aflati mai multe informatii aici!
Intrebari si raspunsuri despre depresie
Intrebari si raspunsuri despre depresie. Aflati mai multe informatii in articolul de fata!
Thassos, intrebari si raspunsuri
Am primit foarte multe intrebari pe mail (de la 1 Mai pana ieri 15 Mai sunt 56 de email-uri primite, din care 25 sunt pentru insula Thassos), facebook sau in commentariile lasate de voi pe site. Initial am vrut sa raspundem la fiecare in parte dar dupa cateva zile am realizat ca mai bine facem un articol cu “Intrebari si raspunsuri Thassos” si in felul acesta raspunsurile mele pot ajuta mai multi vizitatori. Evident, asteptam feedback si din partea voastra.
Intrebari si raspunsuri - 2
=)) tare
Intrebari si raspunsuri despre anvelopele de iarna
Intrebari si raspunsuri despre anvelopele de iarna
Intrebari si raspunsuri privind modificarea perspectivei ratingului de credit a SUA
Care este opinia Standard & Poor asupra bonitatii guvernului american?
Valoarea ratingului suveran pentru Statele Unite este inca "AAA/A-1+". Din punct de vedere a Standard & Poor o entitate cu o valoare a ratingului suveran pe termen lung cu " AAA" este una care are o capacitate extrem de mare de a onora obligatiile financiare asumate. "AAA" este cel mai mare rating pe care Standard&Poor il poate acorda unei entitati.
Despre cancer: intrebari si raspunsuri
Nu e placut sa discuti despre cancer. De regula, eviti subiectul, asa cum ii eviti pe cei atinsi de aceasta groaznica maladie.
1000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat, Julie Delyon, Dimitri Arangalage
De când există concursurile de medicină, pregătirea unui item sau a unei materii sub formă de “întrebare-răspuns” este un exerciţiu indispensabil pentru reuşită.
Pachet Intrebari si raspunsuri
Cu o geniala simplitate si eficienta copilul este introdus intr-o realitate complexa – rod al creativitatii umane.
Intrebari si raspunsuri despre igiena intima
Intrebari si raspunsuri despre igiena intima
Ventuze din silicon pentru masaj intrebari si raspunsuri
Ventuze silicon. Afla la ce sunt bune
Dictionar Web - Intrebari si raspunsuri
Explicatii cuvinte web.
Intrebari si raspunsuri cu privire la aplicarea TVA, la casele de amanet
Regimul TVA la casele de amanet si tratamentul fiscal aplicabil de acestea - exemple si raspunsuri.
Intrebari si raspunsuri blogosferice - adica forum-uri pentru bloggeri
O enumerare a cateva forum-uri ce pot veni in ajutorul bloggerilor.
Raspunsuri la intrebarile cinemagia.ro pentru concurs
Am completat si eu raspunsurile la intrebarile de pe cinemagia.ro, care organizeaza un concurs cu un premiu atractiv: TV 3D Full LED Slim 47LX9500.
Iata care ar fi intrebarile si raspunsurile
Leapsa celor 99 de ganduri trufase
M-am gandit cum sa traduc “self-promoting”, am obosit, si-am esuat in “trufas”, inecandu-ma ca rrom-ul, cu gheata la mal. Am primit care va sa zica aceasta leapsa de la curalelobi, si m-am gandit “de ce nu”, dat fiind ca deja am inceput cu aproape 30 de intrebari si raspunsuri in “Despre” (al doilea link in menu-ul de sus).
Sondaje privind piata imobiliara din 2012
Intrebari si raspunsuri despre piata imobiliara a anului 2012 si cati bani prefera lumea sa mai investeasca intr-o locuinta.
Zugraveste si renoveaza singur casa
meserie info, blog despre renovari si amenajari tavane si pereti, tutoriale ajutatoare despre zugravirea locuintei scrise de Dan zugravul. Intrebari si raspunsuri despre reparatia, finisarea si vopsirea tavanelor si peretilor.
Chestionare auto - 5 motive pentru care este bine sa rezolvi
Rezolva chestionare auto! Daca urmeaza sa dai examenul auto, stii ca ai numeroase optiuni de invatare. Poti opta pentru citirea si invatarea legislatiei, pentru frecventarea cu mare atentie a cursurilor de legislatie sau pentru rezolvarea chestionarelor care se gasesc fie online, fie in diverse carti special dedicate acestora.Fara doar si poate, cele mai apreciate chestionare sunt cele online. Acestea sunt formulate de Directia Regim de Permise si Inmatriculare a vehiculelor si sunt cele mai indicate, din urmatoarele motive:
Sunt direct de la sursa . Stii sigur ca vei completa chestionare auto create de cei care formuleaza si examenul real, motiv pentru care le poti urma cu toata increderea;
Contin majoritatea intrebarilor. Daca faci cat mai multe chestionare auto vei avea numai de castigat, deoarece acestea contin majoritatea intrebarilor pe care le vei regasi in examenul drpciv;
Contin raspunsurile corecte la fiecare intrebare. Daca nu esti sigur asupra unui raspuns, vei putea sa il regasesti pe site-ul unde faci chestionarul. Acest lucru te va ajuta sa retii foarte repede raspunsul corect si sa inveti legislatie intr-un mod mult mai interactiv;
Contin intrebari pentru toate categoriile de permise. Vei gasi chestionare atat pentru categoria A cat si pentru categoriile B, C, D si E.
Sunt recomandate atat de profesorii de legislatie, cat si de majoritatea celor care au dat deja examenul auto
Intrebari Drpciv vei gasi in foarte multe locuri de pe interet. Existe numeroase site-uri dedicate special pentru asta. Inainte de a te apuca sa faci o serie de intrebari, cand gasesti un site, trebuie sa te asiguri de cateva lucruri:
intrebarile de pe site-ul respectiv au o acuratete foarte mare. Este foarte important sa fie corecte atat intrebarile cat si raspunsurile;
Cei care le-au rezolvat au avut succes la examen
Site-ul are o structura usor de parcurs, in asa fel incat sa poti retine cat mai usor intrebarile si raspunsurile. Rezolvand cat mai multe chestionare, sansa de a trece cu brio testul este de aproape 100%, deoarece s-a creat o comunitate online si majoritatea intrebarilor noi ce apar in chestionarele de la examen, sunt imediat raportate si puse pe site-urile cu intrebari. Asigura-te ca inainte de a merge la examen, ai rezolvat cel putin 10 chestionare consecutive, unde ai reusit sa obtii minim 22 de puncte!
Intra pe http://chestauto.ro/ , rezolva cat mai multe chestionare si vei lua din prima carnetul auto!
Chestauto.ro, nr. 1 in chestionare auto online!
Conceptul http://chestauto.ro/ se invarte in jurul acestor chestionare auto DRPCIV. Aparute odata cu schimbarea stilului de examen teoretic de la varianta clasica pe hartie, la varianta pe calculator ce este mult mai eficienta atat pentru cei examinati cat si pentru examinatori, conform unor sondaje de opinie efectuate in 2013, aceste teste cresc rata de promovabilitate cu peste 70 %.
In acest scop, site-ul doreste sa puna la dispozitia viitorilor soferi o sursa sigura de autotestare ce este garantat identica cu testele oficiale, diferind doar ordinea intrebarilor. Astfel, dand o mare atentie calitatii testelor puse la dispozitia soferilor, administratorii site-ului urmaresc sa se promoveze prin eficienta, astfel incat rata de succes a celor care promoveaza examenul teoretic in urma pregatirii cu chestionare auto sa vorbeasca de la sine.
Avantajul principal al acestor teste este acela ca ele sunt verificate si reactualizate periodic in conformitate cu schimbarile aduse variantelor oficiale astfel incat sa nu apara intrebari cu raspunsuri gresite care sa induca in eroare viitorii soferi. Astfel de situatii au fost inregistrate de catre alte site-uri timpurii de acest gen, motiv pentru care site-ul nostru face eforturi sustinute pentru a evita orice posibilitate de a se confrunta cu asemenea erori.
Chestionarele auto de pe site sunt prezentate in format identic cu cel folosit chiar in timpul examenelor astfel incat vizitatorii isi pot testa nu doar pregatirea teoretica ci si rezistenta la stres si modul in care se comporta sub presiune. Cu ajutorul acestor simulari, viitorii soferi se pot obisnui sa reziste presiunii intrebarilor contra timp si sa isi mentina calmul pentru a-si mari sansele de reusita.
Pe langa sectiunea de chestionare auto pentru toate categoriile de permise, site-ul nostru pune la dispozitia viitorilor soferi informatie completa ce poate fi folosita pentru studierea aprofundata a legislatiei in vigoare si a Codului Rutier inainte de sustinerea examenului teoretic pentru carnetul de conducere.
Combinand testele practice cu informatia teoretica bogata si mereu reactualizata in conformitate cu schimbarile aduse legislatiei si Codului Rutier in vigoare, http://chestauto.ro/ reuseste sa se mentina una dintre cele mai bogate surse de informatie de pe internet, sursa dedicata viitorilor soferi, dar extrem de folositoare si soferilor cu experienta care doresc sa isi reimprospateze cunostintele in vederea unei participari cat mai corecte la trafic.
Case Domnesti: tot ce trebuie sa stii inainte de a-ti cumpara o casa!
In acest articol vei gasi o serie de intrebari si raspunsuri legate de achizitionare unei case Domnesti.
• In cazul semnarii unui antecontract pentru o casa in Domnesti neconstruita, care este timpul de executie?
Pentru o vila achizitionata in faza de proiect timpul de executie difera in functie de tipul vilei alese si anume:
- pentru vila individuala varianta la rosu 60 zile;
- pentru vila individuala varianta finisata exterior 75 zile;
- pentru vila individuala varianta la cheie 4 luni;
- pentru vila in duplex varianta la rosu 60 zile;
- pentru duplex finisat exterior 90 zile;
- pentru duplex finisat la cheie 4 luni.

• In cazul in care ma incadrez in programul Prima Casa, dar pretul de achizitie este mai mare, pot plati restul in rate fara dobanda?
Da, acest lucru este posibil pentru toate variantele de case Domnesti puse in vanzare.

• Este zona inundabila?
Zonele in care se afla constructiile noastre nu au caracter inundabil,acest lucru fiind specificat in Certificatul de Urbanism emis cat si in Planul Urbanistic General.

• Unde se semneaza actele?
In privinta actelor suntem deschisi la orice propunere din partea clientilor fiecare avand probabil un notariat la indemana.In cazul in care aceasta doleanta nu exista, actele se perfecteaza la un notariat cu care colaboram de aproximativ 7 ani.
• Exista cheltuieli comune?
In cadrul ambelor ansambluri nu exista cheltuieli comune si niciun fel de taxa suplimentara.

• Se pot face modificari la interioare?
Intrucat suntem deschisi la orice propunere din partea dumneavoastra putem modifica intr-o anumita masura interioarele, dar fara a afecta structura de rezistenta a proiectului. In aceasta categorie pot intra anumiti pereti despartitori din caramida sau rigips sau repozitionari ale zidurilor in cazul in care se achizitioneaza vila in varianta de proiect.

• Exista mijloace de transport in comun care ajung in zona de case Domnesti?
Cea mai apropiata statie RATB este la aproximativ 500 m de intrarea in complex.

• In care dintre ansambluri se poate aplica sistemul de rate fara dobanda?
In Ansamblul Olteni 1 PLAN C se poate aplica sistemul de rate fara dobanda dar numai dupa ce se achita un avans minim de 50% din pretul total al constructiei.
• Preturile contin TVA?
Absolut toate variantele de pret listate pe website contin TVA.

• Cum se procedeaza cu utilitatile si anume cum si unde platesc?
In momentul in care deveniti proprietar, contractele pentru gaz si curent se vor transfera pe numele dumneavoastra in baza contractului de vanzare-cumparare. Dupa acest transfer, puteti plati facturile aferente la orice punct de plata Enel si Distrigaz.
In momentul in care deveniti proprietar, contractele pentru gaz si curent se vor transfera pe numele dumneavoastra in baza contractului de vanzare-cumparare. Dupa acest transfer, puteti plati facturile aferente la orice punct de plata Enel si Distrigaz.
Contraceptia de urgenta
Contraceptia de urgenta - intrebari si raspunsuri.
Training Prezentari de Impact
Cursul „Prezentari de Impact” te invata cum poti face prezentari eficiente si memorabile, cum sa faci auditoriul sa iti soarba cuvintele si sa rezoneze cu ideile prezentate. Vei invata sa utilizezi cu succes metode si tehnici de comunicare, tehnici de gestionare a stresului si a participantilor dificili. Vei afla cum se pregateste o prezentare, tehnici de implicare a publicului, cai de utilizare a suporturilor vizuale, formule de incheiere a prezentarii si gestionarea sesiunilor de intrebari si raspunsuri.
resurse web si documentatie
resurse web pentru aplicatia manager service auto, in care gasiti tutoriale youtube sau intrebari si raspunsuri pentru folosirea corecta.
Set de raspunsuri oficiale pe problematica D 112
Va prezentam in articol o colecţie de intrebări şi răspunsuri pe tema declaraţiei unice D112, raspunsurile fiind oficiale si date de reprezentanti ai DGFP.