link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Femeia frumoasă în ochii bărbaților. Cum arată?
de femeinews la: 05/05/2010 17:13:47
taguri: femei frumusete Diverse 
Cât de mult nu sa spus că la o femeie calitățile sunt în interior, bărbații totuși acordă atenție în primul rând la felul cum arată femeia. Aceasta este natura lor … Ce este inclus în conceptul de o femeie frumoasă în opinia bărbaților?

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Femeia frumoasă în ochii bărbaților. Cum arată?"

Trecerea anilor schimba potenţa bărbaţilor. Aici intervine Naturalis Potent Forte
Trecerea anilor schimba potenţa bărbaţilor. Aici intervine Naturalis Potent Forte
19 noiembrie: Ziua Internațională a Bărbaților
Anual, pe 19 noiembrie, se celebrează pe tot globul Ziua Internațională a Bărbaților, una prin care se subliniază aporturile, aspectele pozitive pe care bărbații le aduc lumii, familiilor și comunităților lor. Această zi încurajează bărbații să-și învețe fiii despre valorile și responsabilitățile de a fi bărbat.
Cum arata o femeie frumoasa, evolutia de-a lungul timpului
Cum arata o femeie frumoasa, evolutia de-a lungul timpului
Madalina Dobrovolschi – o femeie frumoasa
Madalina Dobrovolschi – o femeie frumoasa
3 cu sex: 1. VIDEO: Palat antic dedicat sexului 2. Penisul bărbaţilor e orb. 3. Kilogramele în plus nu au nicio legătură cu libidoul
3 cu sex: 1. VIDEO: Palat antic dedicat sexului 2. Penisul bărbaţilor e orb. 3. Kilogramele în plus nu au nicio legătură cu libidoul
De ce se masturbează bărbații - Ep.2 | TransMix
Fetelor, în episodul trecut am vrut doar să vă pregătesc, să netezesc calea pentru ce urmează în continuare: motivația bărbaților angajați în relații stabile pentru a se masturba.
Greşeala pe care o fac bărbaţii atunci când poartă un sacou
Cred că cea mai mare greşeală pe care am sesizat-o la majoritatea bărbaţilor este aceea că foarte mulţi dintre aceştia au probleme în purtarea corectă a unui sacou. Mulţi nu ştiu faptul că principiul de bază în purtarea acestei piese vestimentare este acela că nasturele de jos nu se încheie niciodată.
Bijuterii pentru femei frumoase
Daca esti o frumoasa care tine la modul in care arata si vrea sa arate si mai bine, cea mai buna solutie astfel incat sa economisesti bani este sa intri pe locatia virtuala potrivita si sa citesti diverse articole. Sunt prezentate informatii despre horoscop, haine, accesorii, make-up, sex.
Sunt femeile de neînțeles?
Azi vreau sa demolez acest mit.
Ştiu, fiecare femeie este o creatură unică, însă femeile au mai multe aspecte comune decât lucruri care le diferenţiază, aşa că hai să începem cu ceea ce cred că au în comun.
Pentru majoritatea bărbaţilor, femeile sunt precum ideogramele chinezeşti – nici măcar Google nu le traduce ca lumea! Cea mai mare parte a comportamentului femeilor n-are nici un sens pentru bărbaţi.
Stii sa o satisfaci in dormitor?
Sexul e un subiect fierbinte. Şi nu numai din cauză că ni se urcă (sau coboară) sângele la cap când discutăm despre acesta (mai ales nouă, bărbaţilor), ci mai ales pentru că există atât de multe prejudecăţi şi sfaturi aparent contradictorii în acest domeniu.

Pentru că majoritatea bărbaţilor nu ştiu să se poarte cu o femeie în dormitor. Confruntaţi fiind cu această afirmaţie, majoritatea nu o recunosc, în timp ce cocoşii se bat cu pumnul în piept că nici nu le pasă, sunt destul de apetisanţi şi sexy încât să nu doarmă noaptea singuri. Indiferent din ce categorie ai face parte, nu poţi să spui că nu te afectează când, în timpul unei discuţii furtunoase, partenera îţi reproşează că eşti atât de patetic la pat încât simulează orgasmul.
Magia şi vrăjitoria
Magia albă, magia neagră, vrăjitoria, referințele la puterile întunericului încă mai bântuie imaginarul contemporan, literatura şi filmele. Nu foarte multă lume mai crede în farmece băbeşti sau descântece la miez de noapte, însă acestea au fost o parte importantă a lumii europene din vremea vânătorii de vrăjitoare (1400 – 1600 e.n.).

Magia poate fi considerată un stadiu premergător religiei, adeseori fiind susţinută teza conform căreia o religie mai bine structurată (mai puternică…) înlocuieşte ansamblul de credinţe anterior prezent în acel spaţiu şi îl reduce pe acesta la condiţia de magie. În acest fel vechile divinităţi devin demoni, iar ritualurile sale, practici interzise şi nefireşti.

Se pare că nivelurile succesive de credinţe religioase ce se suprapun urmează schema: mană-magie-religie. „Mana” nu este mana din Biblie care este dată fiilor lui Israel pentru a supravieţui, ci reprezintă un principiu al norocului, al bunăvoinţei forţelor naturii pentru un om, care, dacă are mana, este privilegiat.

Meseriile predispuse spre magie sunt de cele mai multe ori: ciobanul care în peregrinările sale intră în contact cu locuri ascunse şi periculoase, fierarul şi medicul. Întâmplător sau nu, fiinţa cea mai suspectată că ar practica magia este femeia. Misterul care înconjoară fenomenele legate de corpul femeii sunt cele care provoacă uimirea bărbaţilor şi bănuiala lor, precum ciclul menstrual şi naşterea...
Descântece cu „buruiana dragostei” în tradiţia românească
Pentru români busuiocul este buruiana dragostei. Ea atrage deopotrivă dragostea bărbaţilor sau a femeilor către cei ce o folosesc. Când mergeau duminică sau de sărbători la biserică, la petreceri şi la joc, fetele românce îşi puneau buchetele de busuioc în păr, la salbe şi în sân, iar feciorii îl puneau în pălării şi în căciuli. Conform mitologiei româneşti, busuiocul a crescut dintr-o iubire neîmplinită. Astfel, odată, o copilă tânara şi frumoasă a murit lăsând în urmă un iubit disperat. În acel timp era foarte mare seceta, şi arşiţa soarelui vestejise florile.

Iubitul fetei mergea în fiecare zi la mormântul ei şi vărsa şiroaie de lacrimi. La capul copilei a început să se ivească o floare, care, fiind mereu udată de lacrimile iubitului ei, crescu şi dobândi un frumos miros. Floarea s-a numit după numele acelui tânăr îndrăgostit, Busuioc. El, busuiocul, este indispensabil în leacurile şi în farmecele de dragoste. De asemenea, este indispensabil, conform tuturor descântătoarelor, în descântecele de beşica rea şi în cele de beşică neagră.
Mitul vrăjitoarelor, vampirilor şi a altor fiinţe enigmatice
Cele mai vechi legende despre vampiri s-au păstrat de patru mii de ani şi vin de la asirienii şi babilonienii din Mesopotamia. Aceştia se temeau de Lamastu, o zeiţă demonică ce vâna oameni. În legendele asiriene, Lamastu (în traducere, cea care şterge), fiica zeului Anu, se furişa noaptea în casele oamenilor, fura sau ucidea bebeluşii în leagăne sau chiar în pântecele mamei, vâna şi adulţi, sugea sângele bărbaţilor tineri, provocând boli, sterilitate şi coşmaruri.

Deseori, Lamastu este descrisă cu aripi şi gheare de pasăre, iar uneori cu cap de leu. Pentru a se proteja de aceasta, femeile însărcinate purtau amulete cu Pazuzu, un alt zeu rău, care a înfrânt-o cândva pe Lamastu.

Lamastu este asociată cu Lilith, o figură proeminentă din unele texte iudaice. Scrierile despre Lilith variază considerabil, dar versiunea cea mai vehiculată a poveştii este că ar fi fost prima femeie. Dumnezeu i-ar fi creat pe Adam şi pe Lilith din pământ, din care cauză între ei apăruseră în curând neînţelegeri. Lilith a refuzat să i se mai supună lui Adam şi a plecat din Eden, născându-şi propriii copii. Dumnezeu a trimis trei îngeri să o aducă înapoi. Fiindcă ea a refuzat, îngerii i-au promis că-i vor ucide zilnic câte 100 de copiii până când va hotărâ să se întoarcă.
Lilith în Mitologia Ebraică
Cea mai cunoscută tradiţie ebraică este amuleta inscripţionată cu numele a 3 îngeri: Senoy, Sansenoy şi Semangelof, menită a-i proteja pe nou-născuţi de lilin. Lilin, în folclorul ebraic, sunt creaturi periculoase, fiice ale lui Lilith şi ale Îngerului Morţii, Samael, cunoscut şi sub numele de Satan. Sunt demoni, cu funcţii asemănătoare unui succubus. În acelaşi timp, pe lângă viziunile erotice oferite bărbaţilor, lilin furau copii, asemenea lui Lilith.

1. Scrierile din Marea Moartă

Apariția lui Lilith în aceste documente este discutabilă. Prima referinţă de necontestat a lui Lilith în „Cântec Slăvii”: „Şi eu, Învățătorul, proclam splendoarea sa glorioasă spre a speria spiritele îngerilor devastatori, ai bastarzilor, demonilor, Lilith, ereticilor şi a tuturor celor care se năpustesc asupra oamenilor, ducându-i pe drumuri greșite…”

Asemenea textului biblic, pasajul avertizează contra prezenţei supernaturale rău-voitoare şi o recunoaște pe Lilith. Deși nu este recunoscut social-politic, poate funcţiona ca şi „O Exorcizare” sau „Cântece ce descompun demonii”, conținând încântaţii menite a proteja împotriva acestor spirite.

Un alt text ar fi cel descoperit la Qumran, ce o descrie pe Lilith ca o femeie primejdioasă și captivantă – „Seducătoarea”. Poemul previne că orice întâlnire cu ea e periculoasă.
Cum faci fata ispitei ? | O poveste cu talc
Doi calugari ratacitori , ajunsi la marginea unui rau , au intalnit o femeie frumoasa si ispititoare...
Platon şi Aristotel despre femei
În opera sa "Republica," Platon socotea că femeile ar trebui să aibă roluri sociale egale cu cele ale bărbaţilor în statul său ideal. Ideile sale se bazau pe opinia că bărbaţii şi femeile au aceeaşi natură în menirea lor de gardieni, apărători ai statului, cu excepţia deosebirii dintre puterea lor. Cu toate astea, doar o generaţie mai târziu, Aristotel le-a reatribuit femeilor tradiţionalul rol casnic, ca slujnice ale bărbaţilor.
Flirt, glume sau hartuire sexuala
Am început să-mi pun această întrebare după excursia despre care vă povesteam cu ceva timp în urmă. Şi asta deoarece pe durata întregii excursii, colegele noastre (puţine la număr) au fost ţinta permanentă a glumelor mai mult sau mai puţin sărate ale bărbaţilor care făceau parte din echipa aflată pe drum. Glume, în marea lor majoritate, cu o pronunţată tentă sexuală.
Aziza - Dance of fire, Jazz
nainte de fi o figura cunoscuta si valoroasa a jazz-ului contemporan, Aziza Mustafa Zadeh mi se pare, in primul rand, un personaj. Ea face parte din categoria artistilor a caror identitate nu poate fi separata de muzica lor. Daca spun despre ea ca este, se numeste si arata cum canta si compune, sper ca ma fac inteleasa: un chip oriental, interesant, de femeie frumoasa, clasica, cu parul lung si inchis la culoare, Aziza pare desprinsa din 1001 de nopti. Crescuta intr-o familie de muzicieni ea ramane legata constant de tara sa de origine, Azerbaidjan, şi de amintirea tatalui ei, despre care faimosul Dizzie Gilespie spunea ca reprezinta muzica viitorului.
Sanziana Buruiana (poze) vrea la Cotroceni
Stirea ca, o femeie frumoasa, precum Sanziana Buruiana, va candida la functia suprema in stat, mai ca v-ar lasa pe spate. Iata ca intr-un clip, postat pe Youtube, Sanziana Buruiana afirma ca "Ma deranjeaza coruptia, mizeria, minciuna si... cei care ma doresc doar pentru o noapte"
De ce femeile adora romanele de dragoste ?
Barbatii nu reusesc sa isi explice cu nici un chip ce pot gasi femeile in paginile interminabile ale romanelor lor de dragoste. Sa fie vorba doar despre eterna poveste a unei "ratuste urate" transformate dintr-o data intr-o femeie frumoasa si sexy care abia apuca sa-si traga rasuflarea inainte de a fi prinsa fara scapare in bratele musculare si protectoare ale unui seducator Romeo ?
Descântece cu „buruiana dragostei” în tradiţia românească
Pentru români busuiocul este buruiana dragostei. Ea atrage deopotrivă dragostea bărbaţilor sau a femeilor către cei ce o folosesc. Când mergeau duminică sau de sărbători la biserică, la
The Naggingproof Armour
Se știe din moși strămoși că noi, femeile, avem trăsăturile noastre definitorii, acelea pe care n-ai să le găsești nici în cei mai gay bărbați sau cele mai sexoase doamne-foste-domni, trăsături care sunt țesute adânc în fibra cromozomului Y. La unele posesoare mai pronunțate, la altele mai estompate, după temperamentul fiecăreia și aranjarea astrelor, dar întotdeauna reușind să atingă niște extreme. Că doar suntem ori cele mai bune, ori cele mai proaste. Calea de mijloc zic eu că-i rezervată bărbaților, prea leneși întotdeauna să se străduiască peste medie sau prea comozi să se mulțumească cu ce-i mai puțin.
Descântece cu „buruiana dragostei” în tradiţia românească
Pentru români busuiocul este buruiana dragostei. Ea atrage deopotrivă dragostea bărbaţilor sau a femeilor către cei ce o folosesc. Când mergeau duminică sau de sărbători la biserică, la petreceri şi la joc, fetele românce îşi puneau buchetele de busuioc în păr, la salbe şi în sân, iar feciorii
Antonia, concert sexy la Dorohoi cu ţipete şi mişcări lascive – FOTO&VIDEO
De departe cel mai exploziv moment al serii de duminică, 7 octombrie 2012 de la Zilele Oraşului Dotohoi a fost concertul susţinut de Antonia, cea care a sucit minţile bărbaţilor din România şi nu numai prin fumuseţea sa şi a încântat prin vocea inconfundabilă.
Atitudinea Seducătorului
Vrei cu adevărat să te culci cu toate femeile pe care le-ai putea dori? Atunci nu te mai scuza! Nu te mai scuza pentru că vrei să te uiţi la o femeie frumoasă. Dacă te prinde că te uiţi şi te întreabă ce faci, spune-i! Spune-i că savurezi priveliştea corpului ei, şi să se ducă dracului dacă e atât de limitată încât nu poate aprecia un bărbat care nu se scuză că ştie ce vrea!
Cum să îmblânzeşti un mascul?
Pentru a se feri de impulsurile violente ale bărbaţilor, femeile nu trebuie decât să le bage în creier o anume proteină! În cât timp vor apare clinici specializate în această operaţie subtilă a bărbaţilor şi câţi din ei vor accepta să se supună unor astfel de proceduri, rămâne de văzut!
ultimulgentleman.ro
Ultimulgentleman.ro reprezintă unul dintre puținele bloguri din România destinate bărbaților.
crystal complex natur power prostao, vita crystal
Crystal Complex Prostao, vita crystal, 100 capsule. Un adevărat scut la îndemâna bărbaţilor, pentru o fluiditate mai bună. Adenom de prostată / Hipertrofia de prostată.
Pantalonii: Istorie, simbol și semnificație
Până în secolul XX, în civilizația europeană, pantalonii erau considerați un articol de îmbrăcăminte exclusiv, esențial masculin. Deși spre sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, unele femei au început să-i poarte, abia prin anii 1970 au ajuns să fie acceptați ca straie feminine.
De altfel, expresia, "cine poartă pantalonii în casă/în familie" ilustrează clar concepția potrivit căreia aceștia erau numai apanajul bărbaților.