link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Carti de joc personalizate
de ideaplaza la: 19/07/2010 14:29:25
Aveti mai multe poze care va plac si nu stiti ce sa faceti cu ele? Foarte simplu, le veti trimite iar noi vom creea un set de carti de joc personalizate cu aceste imagini. Fiecare carte de joc va fi personalizata cu una din imaginile trimise. De asemenea pe langa imagini se va putea opta si pentru un mesaj unic care va aparea pe fiecare carte de joc in parte. Cartile de joc vin impreuna cu o cutie care la randul ei poate fi personalizata.

Personalizarea unui set de carti de joc este prin imprimarea unei imagini pe fiecare carte in parte. Cutia cu care vine setul de carti de joc personalizate poate fi si aceasta personalizata cu o imagine si cu un text. O parte a cutiei va fi dedicata exclusiv imaginii pe care o alegeti.

Cartile de joc personalizate sunt realizate din carton lucios de 250 de grame care ulterior este laminat (plasticat) pentru a oferi un aspect mai placut si a oferi o protectie ridicata pentru un uz intensiv. In acelasi fel este realizata si cutia care adaposteste setul de carti de joc. Colturile fiecarei carti de joc sunt rotunjite.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Carti de joc personalizate"

Stii ca se pot face carti de joc personalizate cu pozele tale?
Poti incarca pe site pozele tale, sa le editezi (daca este cazul) si sa realizezi carti de Poker, Texas Hold'em sau UNO personalizate cu pozele tale.

Se ambaleaza in cutii din plastic si la prima vedere nimeni nu banuieste ce surpriza va avea cand incepe jocul...
Carti de vizita personalizate
Carti de vizita personalizate
realizeaza cadouri personalizate cu pozele tale
Magazin on-line de cadouri cu semnificatie, realizate cu pozele tale.

Gasesti calendare de perete, carti de joc (Poker, Texas Hold'em, UNO), reminder zile de nastere, tablouri - toate realizate cu pozele tale.

Selectezi modelul, culoarea si dimensiunea care iti place, incarci pozele pe site, le editezi, apoi previzualizezi produsul final. Daca iti place, dai comanda.

Preturile incep de la 16 lei, iar livrarea se face prin serviciul de curierat.

Daca vrei sa impresionezi pe cineva, poti comanda un portret sau o caricatura, care se realizeaza dupa poza trimisa de tine.

Tot aici gasesti elemente de decor interior (tablouri si autocolant de perete), decoratiuni masini si laptop skin.

Efectul WOW este garantat.
Cărțile de joc - Simbol și semnificație
În plus, într-un pachet există 52 de cărți de joc, câte una pentru fiecare săptămână a anului. Cele două culori/semne roșii (cupa/ "inima roșie" și rombul/ caroul) semnifică sezoanele calde ale anului și forța luminii; cele negre (pica/"inima neagră" și trefla) întruchipează sezoanele reci și puterea întunericului.
Trucuri Magice
Trucuri Magice Explicate. Lectii de Magice si Iluzionism GRATIS. Videoclipuri cu Trucuri cu carti de joc , trucuri cu bani, trucuri cu monede, trucuri de strada, explicate de magicieni profesionisti.
Ce am invatat din A Doua Mare Criza?
Au trebuit sa treaca ani buni pentru ca economistii lumii sa puna un diagnostic corect dupa traversarea Marii Depresii (1929-1933). Atunci, dupa trecerea taifunului, sistemul financiar global s-a resetat complet. Ce am invatat din criza declansata in 2008 si care sunt cele mai evidente consecinte ale acesteia, pentru economia globala in general si pentru tara noastra, in particular?

A. Cauzele declansarii crizei in plan global.

1. Dezvoltarea fara precedent a produselor financiare derivate, incepind cu anii ’90.

Ritmul dezvoltarii acestora si “invadarea” sistemului bancar global cu asemenea produse a depasit, ca viteza, capacitatea autoritatilor monetare de le reglementa statutul si a institutiilor bancare de a le estima corect riscul potential. O atare situatie a provocat efectul “castelului din carti de joc”. [...]
Cărţile de joc şi ghicitul viitorului
Cărţile de joc, vechi de mii de ani
Istoria cărţilor de joc începe undeva în Tibet, India sau China, regiune cunoscută ca patria de origine şi a altor jocuri clasice, cum ar fi şahul, dominoul sau GO-ul. Părintele cărţilor de joc nu se cunoaşte, deşi unele legende chinezeşti îi atribuie acest merit unui personaj celebru, pe nume Wu, un vasal al împăratului Kieh Kwei (1818-1767 î.Ch.), acelaşi care ar fi inventat şi GO-ul. Mai plauzibilă pare ideea că ele au avut un autor colectiv şi s-au perfecţionat în timp, în funcţie şi de scopul urmărit – mistic sau decorativ.

Odată cu evoluţia cărţilor de joc, s-a înmulţit şi numărul jocurilor, iar regulile acestora s-au perfecţionat continuu. În Europa, cărţile de joc au pătruns la sfârşitul secolului al XIII-lea şi începutul secolului al XIV-lea, fiind semnalate în ţările mediteraneene, aduse, se pare, de arabi sau de marinarii italieni. Prima atestare documentară a cărţilor de joc în Europa apare la cronicarul italian Nicolas de Covelluzo, care le semnalează în oraşul său natal, Viterbe, în anul 1379. El ne spune că se juca „naibis”, un joc de origine indiană numit „naib”, care avea drept scop educarea copiilor, cărţile având reprezentate pe lângă realităţi ale vieţii de zi cu zi, cum erau Papa, împăratul sau cerşetorul şi cele nouă muze, cele şase virtuţi şi cele şapte planete, cunoscute în acea perioadă.
Distractie din plin alaturi de prieteni? Jocul Activity original s-a reinnoit cu 440 de carti noi!
Distractie din plin alaturi de prieteni? Jocul Activity original s-a reinnoit cu 440 de carti noi!
Carte pe blog : Joc murdar
La cât m-am jucat cu ale dicţionarului cuvinte m-am hotărât să scriu o carte . Şi nu orice fel de carte , ci una care a fost creionată îndelung prin intermediul blogului . Nu ştiu dacă a observat careva că unele articole se leagă între ele şi conturează o aşa zisă poveste , Joc murdar .

Scopul acestui articol este ca cititorii să se implice şi să motiveze de ce ar citi sau de ce n-ar citi o astfel de carte . Dacă ideea ţi se pare drăguţă nu ezita să dai vestea mai departe (fie că scrii o însemnare pe blogul tău despre alta , fie prin alte moduri) să vedem ce părere au şi alţi cititori despre o carte scrisă integral pe blog . Nu spun că ideea este nouă sau că am născocit-o eu , doresc să scriu o carte .

mai multe detalii pe blog .
O carte
Vineri seara. Sfârşit de săptămână, să plec pe afară, să nu plec… Nu plec, nu am cu cine şi nici nu prea am chef. Mă pun la calculator, mă joc nişte DOOM, după 10 minute mă plictisesc. Mă duc la televizor. Butonez şi pe acolo 10 minute şi iar mă plictisesc. Ce să fac, ce să fac? Mă uit peste o revistă. Rahat, nicio revistă interesantă prin casă. Mă duc în sufragerie şi mă uit după o carte prin bibliotecă… Ce să alegem, ce să alegem… Aha! Frank Herbert, “Ciuma albă“. Mă uit pe spate, câteva date despre autor, scrie ceva şi de o serie Dune, pare interesantă cartea...
Joc pentru iPhone cu Volkswagen Golf GTI
Utilizatorii iPhone care joaca noul joc dedicat modelului Volkswagen Golf GTI au sansa sa castige un model personalizat.
parazit emoţional, joc murdar
Sunt un parazit. Mă agăţ de persoane reale şi le gust prin vorbe. Sunt atât de egoist! Ador să stau de vorbă, să discut doar despre mine. Ador să ascult, doar atunci când persoana care vorbeşte stă de vorbă numai cu mine. Sug vorbele şi timpul pionilor cu care interacţionez. E deajuns să am o persoană necunoscută alături, în tramvai, ca să mă simt parazit. Mă hrănesc cu zâmbetul ei, cu vorbele pe care nici măcar nu mi le adresează. Mă îndop cu literele dintr-o carte în timp ce trag cu urechea la conversaţia de lângă mine. Zâmbesc ironic şi nu spun mulţumesc.

Sunt un parazit social. Mă integrez perpendicular în grădina zoologică. Vânez zâmbete, săruturi, îmbrăţisări, poveşti şi altele. Le aşez în ghiozdan şi-mi aleg altă gazdă. Nu mă pot sătura. Mi-e foame! Sunt un vânător de nimicuri interesante. Un pion într-o baltă de sens. Diger poezii, întâmplări de viaţă, cunoştinţe. Trăiesc într-o cutie la marginea oceanului. Nu mă pot deplasa. Ea mută pentru mine de fiecare dată. Joc murdar, atât de real e dansul meu imaginar.

Am un costum colorat. Îl port în fiecare zi chiar dacă îmi petrec fiecare secundă închis într-o cutie. Caut în maldărul de gunoaie şi mă murdăresc pe mâini. Gunoaie sociale, cărţi şi scenariul de mâine. Apropo, ţi-am spus că-s pictor? Privesc Creaţia la început de drum, marea inundă nimicul şi Gunoiul mozaicul: puncte, cuvinte şi sens.
Joc preflop - Furtul blindurilor - Blind Stealing
Pe masura ce jocul tau se va imbunatati cu timpul, o abilitate pe care trebuie sa ti-o dezvolti este aceea de a juca "fara carti". Unul din primele lucruri pe care trebuie sa il inveti pentru a iti dezvolta aceasta abilitate este acela de a fura blindurile (blind stealing).
Turnee MTT ABC: Partea 3 - Jocul cu blinduri medii
Jocul cand blindurile au inceput sa creasca si sunt medii devine mai complex asa cum vei vedea mai jos. Multi dintre jucatorii slabi vor fi deja eliminati in aceasta faza asa ca poti sa adopti un range de carti ceva mai mare dar in acelasi timp sa ramai concentrat si atent la tot ce misca. VOr mai fi destui jucatori care abia asteapta sa iti ia fisele cu o pereche de asi.
Cartea de tarot Nebunul - Simbol, semnificatie si interpretare
In cartea de tarot ce ii poarta numele, Nebunul apare imbracat in haine pestrite, tipatoare, purtand o desaga pe un bat, si fiind insotit de un caine, in preajma unei prapastii.
odorizante-auto-personalizate-orice-forma-si-miros-ieftine
Firme-Casete luminoase • Totemuri • Panouri publicitare stradale • Bannere publicitare • Meshuri • Steaguri • Litere volumetrice 3D luminoase sau neluminoase • Indicatoare rutiere • Indicatoare stradale • Placute usi • Odorizante auto • Afise • Postere • Etichete pvc personalizate • Tablouri pe canvas • Promotionale • Carti de vizita • Pliante • Flyere • Mape • Ecusoane • Agende • Calendare • Decor/Inscriptionari auto • Inscriptionari vitrine • Sablari vitrine • Inscriptionari tricouri • Inscriptionari echipamente de lucru • Semnalistica interior • Numere de case • Totemuri intrare comune • Materiale didactice • Diplome • Trofee personalizate • Cupe personalizate • Carduri personalizate • Stikere • Cataloage-Brosuri • Etichete autoadezive personalizate• Sacose / Pungi personalizate • Roll-up • People-stoper • Servicii de serigrafie-tampografie • Agende personalizate • Pixuri personalizate • Calendare personalizate • Tricouri-Camasi personalizate • Gravura mecanica-laser • Mape personalizate • Creare site web •
Joc: Gasiti-o pe Elodia !
aparut un joc pe net cu numele de “Gasiti-o pe Elodia” sau “Gaseste-o pe Elodia”, Jocuri Elodia sau cum vreti voi sa ii spuneti. Jocul este creat de retusuri.blogspot.com . Poti alege sa fi ori Louis Lazarius ori Dan Diaconescu, dupa ce alegi poti incepe acest joc...
Joc: Prinde-o si boxeaz-o pe Elodia!
“Prinde-o si boxeaz-o pe Elodia” este noul joc facut de mine, am vazut ca toata lumea face un joc si se vorbeste foarte mult despre ea. Unii dintre voi poate ca v-ati plictisit sa tot auziti de Elodia, asa ca am facut un joc sa o eliminati...
Joc: Elodia Bear
Jocul Elodia Bear, ce trebuie sa faci? Pupa ursuletul Elodia si castiga puncte, atentie, sa nu pupati vrajitoarea!
mass attack - un joc addicted
Un joc dragutz ...addicted dupa parerea celor care l'au creat.
Super Chuck Norris - un joc in stilul sau!
Dupa cum stim Chuck Norris este indestructibil, asa ca a aparut si jocul “Super Chuck Norris World Game Free”, un joc de caterinca. Chuck Norris joaca in acest joc rolul personajelor din Super Mario, Super Mario Kart, Street Fighter si Sonic. Sa va uitati la punctaj… Enjoy!
Site-ul Summit-ului NATO la Bucuresti, bataie de joc
Site-ul Summit-ului NATO la Bucuresti, bataie de joc
ConQUIZtador un joc la moda
In ultima vreme, tot auzeam cunsocutii din jurul meu ca vorbeau despre ConQUIZtador. Ma gandeam, oare ce poate fii? In aceasta dimineata, curiozitatea ce ma caracterizeaza, m-a facut sa tastez in Google, bineinteles, conquiztador, si….am descoperit ca era de fapt, vorba despre un joc de inteligenta, cultura generala, care poate fii jucat de catre oricine, pe internet.
De Valantine's Day o carte de finante personale de 24.95 $ - cadou
Vad ca de Valantine's Day binecunoscuta Oprah (cine n-a auzit de ea, este o femeie de succes miliardar in dolari si are un show de televiziune transmisa si la noi de Euforia TV) si invitata ei la show, Suze Orman dau cadou pentru descarcare ultima carte a ei (adica al lui Suze), care in mod obisnuit costa 24.95 $ si este intitulat Women&Money.
ma joc
Ma joc de-a viata
Cinci Căi pentru a Cîştiga Cartea ProBlogger Book
Ai auzit că Darren Rowsea aka Problogger şi Chris Garrett împreună au publicat cartea ProBlogger Book? Doreşti să cîştigi o copie a cărţii ProBlogger Book?
Cel mai pericoloso sporgersi joc
... e probabil jocul vietii si al mortii in desertul de cenusa. Turambar (1) descopera recent un film din anii 30 (2), si se exprima despre el in limba engleza. Si pune si puoze de-ti vine sa te uiti la film numaidecat. Si eu nu poci pentru ca sa nu ma-ntreb daca nu cumva ctp a fost inspirat de filmu' asta cand a scris Cassargoz..
Carti de cumparat
5 titluri de carti interesante pe care vreau sa le cumpar dupa ce termin ce am in biblioteca
The Photoshop Anthology, carte Photoshop gratuita
Descarca gratuit cartea electronica despre Adobe Photoshop, The Photoshop Anthology, invatand cum sa prelucrezi imagini sau sa realizezi pagini web