link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Planetele in cosmos
de lounge_painting la: 26/09/2010 21:14:43
Planetele in cosmos

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Planetele in cosmos"

Cosmosul – spatiu si armonie in infinit!
Cosmosul – spatiu si armonie in infinit!
NASA va trimite oameni pe planeta Marte
NASA vrea sa trimita astronauti pe planeta Marte, in urmatorii 20 de ani ...
O nouă planetă în sistemul nostru solar
O nouă planetă descoperită în sistemul nostru solar ...
Să protejăm planeta!
Cu totii putem proteja planeta daca ne dorim asta. Putem incepe prin a polua mai putin, a consuma mai putin sau a recicla lucruri care la prima vedere ne par nefolositoare.
Planeta locuita de extraterestri inainte de o apocalipsa cosmica
Dovezi ale unei apocalipse dintr-un sistem planetar asemanator cu al nostru au fost descoperite de astronomii de la Universitatea Cambridge in vreme ce studiau o stea (GD 61) pe cale de a muri. Ramasitele unui asteroid continand apa sugereaza ca, in urma cu sute de milioane de ani, acel sistem a gazduit planete cu un habitat asemeni pamantului. Orice forme de viata inteligenta care au existat acolo fie au plecat -presupunand ca ajunsesera sa stapaneasca tehnologia necesara calatoriilor spatiale - fie au disparut atunci cand soarele lor a explodat si s-a transformat apoi intr-o stea alba pitica.
Cat de mari sunt planetele in comparatie cu fructele
Pentru a ne da seama mai bine cat de mari sunt planetele putem sa le comparam cu niste obiecte aflate la indemana noastra, cum ar fi fructele... In imaginea de mai jos poti gasi o asociere interesanta si sugestiva in acest sens. Ei bine, daca Mercur este, din aceasta perspectiva, de marimea unui bob de piper, Marte este asemenea unei afine, Pamantul si Venus sunt ca niste rosii de tip cireasa (Cherry), Jupiter este ca si un pepene rosu, Saturn aduce cu un mare grapefruit, Neptun cu un mar, iar Uranus cu o lamaie verde (lime).
Planeta Jupiter are rolul de mare protector al destinului
Planeta Jupiter are rolul de mare protector al destinului
A fost descoperită a 4-a planetă gigant!
A fost descoperită a 4-a planetă gigant!
A fost descoperit faptul ca exista pe planeta Gliese!
A fost descoperit faptul ca exista pe planeta Gliese!
Cum ar fi viaţa pe o planetă dominată de carbon?
Cum ar fi viaţa pe o planetă dominată de carbon?
Care sunt intenţiile celorlalte civilizaţii cu privire la planeta noastră?
Care sunt intenţiile celorlalte civilizaţii cu privire la planeta noastră?
Va fi posibilă construirea unei planete artificiale în viitor?
Va fi posibilă construirea unei planete artificiale în viitor?
Cum a devenit Pământul prima planetă din Univers care a găzduit ascensiunea spirituală?
Cum a devenit Pământul prima planetă din Univers care a găzduit ascensiunea spirituală?
Planeta Venus în astrologie
Această planetă este corelată cu plăcerile generate de pasiunile noastre, cu obiectele costisitoare sau de lux pe care le preferăm, cu tipurile de mâncăruri şi băuturi care ne plac ori cu genul de casă la care visăm.
Planeta 51 Online Subtitrat
Planeta 51 online subtitrat hd este un film animat care ne pune in prim plan povestea in care populatia Pamantului 51 a incercat timp de zeci de ani sa exploreze prin spatiu pentru a gasi ceva civilizatii extraterestre.
Simbolurile planetelor, soarelui şi lunii
Planetele din sistemul nostru solar, inclusiv Pământul, corpurile cereşti precum Soarele şi Luna au fost înconjurate de-a lungul vremii de simbolism bogat, împletit cu cel alchimic, provenit îndeosebi din mitologie, astrologie şi religie.
Top opt sfaturi sa faci sex ecologic. Salvati planeta!
Acest top este interzis persoanelor sub 18 ani! Se adreseaza insa celor exasperati de costurile enorme ale facturilor de energie electrica si apa, dar si ecologistilor, care nu stiu ce sa mai faca sa salveze planeta de la pieire. Pentru toti se recomanda sexul ecologic.
Ce Au în Comun: Google, Virgin şi planeta Marte ???
Planeta Pământ are probleme, şi omenirea trebuie să caute un Plan B. Deci, începînd cu anul 2014, fondatorul companiei Virgin - Richard Branson şi co-fondatorii Google - Larry Page and Sergey Brin vor conduce milioane de utilizatori la cea mai grandioasă aventură din istoria umanităţii: Project Virgle, prima colonie umană permananetă pe Marte.
Obama e criticat ca nu se ocupa de Nibiru – planeta care ameninta disparitia omenirii
A aparut Raportul Academiei Nationale de Stiinte. SUA chetuieste 4 milioane $ degeaba. Nu se gaseste o solutie pentru “Deep Impact”. Rusii si americanii intra saptamana asta in sedinta cu usile inchise. Se zvoneste ca e vorba de planeta Nibiru-Eris, din vechile texte sumeriene si biblice, care ar fi provocat la ultima trecere Potopul lui Noe prin incalzire globala
Muzica sferelor – sunetele planetelor inregistrate de NASA
Toate planetele au un camp magnetic, sunetele inregistrate de diferite sonde trimise in recunoastere in sistemul nostru solar au interceptat aceste campuri magnetice ale diferitelor planete, o lista cu sunete de la majoritatea planetelor din sistemul nostru solar poti gasi aici.
Locuri care par de pe alta planeta
Eforturile oamenilor de stiinta de a demara noi misiuni de cercetare a planetelor apropiate sistemului nostru solar, in speranta ca vor identifica corpuri ceresti asemanatoare Pamantului nu mai sunt un secret pentru nimeni. NASA cauta deja de decenii o planeta care sa reproduca, chiar daca la o scara mai mica, conditiile de viata pe Terra. Insa cum ar fi daca am schimba regulile jocului si am cauta pe propria nostra planeta, locuri si conditii climatice care amintesc de ceea ce numim enigmatic peisaje… extraterestre?
Tectonica plăcilor a operat probabil şi pe planeta Marte
Conform analizei ultimelor informaţii privind magnetismul scoarţei marţiene, condusă de o echipă de oameni de ştiinţă americani şi francezi, este posibil ca tectonica plăcilor să fi operat în trecut şi pe planeta Marte. Rezultatele pe care le-a publicat echipa recent în revista Science, sunt probabil primele indicii directe că tectonica plăcilor nu este un fenomen unic pe Terra. ...
/o-fereastra-deschisa-spre-cosmos/
o-fereastra-deschisa-spre-cosmos/
Rise of the Planet of the Apes 2011 - online integral
Rise of the Planet of the Apes 2011 – online integral
Cum se văd planetele sistemului solar
Despre cum putem vedea planetele sistemului solar noaptea.
Ilustraţii cu frunze tăiate pentru “Plante pentru planetă”
O campanie minunată, executată de Legas Delaney pentru “Plante pentru planetă”, prin frunze tăiate, simbolizănd capacitatea lor de a absorbi CO2. Merită văzute!
Prima expeditie cu oameni pe planeta Marte
Prima expeditie cu oameni pe planeta Marte
Cum arata planeta Marte acum 4 miliarde de ani - Video
In urma cu 4 miliarde de ani, Marte era o lume complet diferita de "planeta rosie" din zilele noastre. Marte era impodobit cu ceruri albastre, nori albi si pufosi si o puzderie de ape involburate. In prezent, planeta este rece si uscata, lipsita de orice semn de viata.
Dawn of the Planet of the Apes online subtitrat
Dawn of the Planet of the Apes