link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
OFERTA DE TOAMNA - cursuri de limbi straine pentru copii
de limbistrainegenesis la: 20/10/2010 10:12:16
Cursurile oferite de Centrul de Limbi Straine Genesis sunt caracterizate printr-un format modern, metode de predare bazate pe conceptul de “invatare diferentiata”, program flexibil, materiale de studiu ce apartin celor mai prestigioase edituri din Europa (Oxford, Macmillan, Hachette, Longman etc.) si traineri atent selectati, specializati in metodica predarii cursurilor de limbi straine.
Oferta de toamna pentru copii consta in cursuri de limba engleza, germana si spaniola, pe diferite categorii de varsta, dupa cum urmeaza:
“English PlayGround” – curs de limba engleza, adresat copiilor cu varste intre 4-6 ani, ce isi propune sa armonizeze abilitatile de receptare a mesajului oral cu abilitatile de reproducere a acestuia prin folosirea de metode interactive.
“English Explorers” – curs de limba engleza, adresat copiilor cu varste intre 7-14 ani, ce urmareste imbunatatirea abilitatilor de comunicare in patru directii: listening, speaking, reading si writing.
“Lass uns spielen!” – curs de limba germana, adresat copiilor cu varste intre 4-6 ani, ce presupune armonizarea abilitatilor de receptare a mesajului oral cu cele de reproducere a acestuia, prin joc, pictura, muzica sau poezie
“Das theather kommt!” – curs de limba germana, adresat copiilor cu varste intre 6-9 ani, ce are la baza invatarea prin joc de rol (piese de teatru); va avea ca finalitate punerea in scena a unei piese de teatru in limba germana.
“Planetino” – curs de limba germana, adresat copiilor cu varste intre 9-11 ani, ce urmareste imbunatatirea abilitatilor de comunicare la nivelul ascultarii, vorbirii, cititului si scrisului.
“Espanoles descubren!” – curs de limba spaniola, adresat copiilor cu varste intre 6-9 ani, ce propune invatarea limbii spaniole la nivelul ascultarii, vorbirii, cititului si scrisului, prin metode interactive precum jocul, teatrul, muzica sau pictura.
Cursurile pentru copii integreaza invatarea unei limbi straine in activitati culturale (invatare prin muzica, teatru, pictura, modelaj sau stiinta) si sunt axate pe stimularea creativitatii generale si a capacitatilor lingvistice de comunicare in limba aleasa.
Detalii suplimentare si inscrieri, se pot face la adresa de e-mail carmen.stanciu@genesis.ro sau la numarul de telefon 0731 499 808.

ACCESATI PENTRU DUMNEAVOASTRA SI PENTRU COPIII DUMNEAVOASTRA CURSURILE OFERITE DE CENTRUL DE LIMBI STRAINE GENESIS!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"OFERTA DE TOAMNA - cursuri de limbi straine pentru copii"

Dragostea ca limba straina | Postulatele dragostei
Da, la fel ca si o limba straina sau chiar nativa, dragostea este un limbaj care trebuie sa fie invatat! Cei mai multi dintre noi vad dragostea drept ceva natural, un potential al fiintei noastre interioare ce abia asteapta sa fie trezit la viata de o magica intalnire cu un suflet pereche, cu o persoana speciala careia sa ii daruim si care sa ne daruiasca in mod neconditionat afectiune. Leo Buscaglia, in cartea sa "Love: What Life Is All About" (Dragostea: Ce inseamna intru totul in viata"), bazata pe cursul sau din 1969 de la Universitatea Californiei de Sud, tine neaparat sa ne schimbe aceasta perspectiva!
Profita de oferta acestei toamne la gama de plite incorporabile de la Badabum
Profita de oferta acestei toamne la gama de plite incorporabile de la Badabum
Prinde ofertele de Black Friday 2015 la articole pentru copii
Prinde ofertele de Black Friday 2015 la articole pentru copii
Google Translate Offline ! Cum sa vorbesti limbi straine cu ajutorul telefonului
Google Translate Offline ! Cum sa vorbesti limbi straine cu ajutorul telefonului http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/seo-search-engine-optimization/google/google-translate-offline-cum-sa-vorbesti-limbi-straine-cu-ajutorul-telefonului/
Program de limba Engleza pentru copii isteti din Bucuresti
Copilul tau are nevoie de o gradinita in Bucuresti unde sa invete cat mai bine o limba straina, atunci simsala este alegerea perfecta pentru a invata cat mai repede limba Engleza.
Siguranta si confort in trafic pentru cel mic? Afla acum oferta Babymall la gama de scaune auto pentru copii
Siguranta si confort in trafic pentru cel mic? Afla acum oferta Babymall la gama de scaune auto pentru copii
Cadou de Craciun - Centrul de Limbi Straine Genesis
Clinchete de zurgalai,
fulgi de nea, cadouri si colinde,
sunt semne ca vin sarbatorile!


Doriti sa oferiti un cadou mai special? Mos Craciun si Centrul de Limbi Straine Genesis doresc sa va dea o mana de ajutor in alegerea cadoului perfect. Oferiti un modul dintr-un curs de limbi straine copiilor dumneavoastra, apropiatilor sau angajatilor companiei dumneavoastra!


Centrul de Limbi Straine Genesis
va pune la dispozitie
VOUCHERE -CADOU!


Centrul de Limbi Straine Genesis organizeaza cursuri individualizate pentru invatarea oricarei limbi europene si nu numai, pe diverse niveluri de studiu si pentru orice varsta.


Intre 1 si 30 decembrie, la achizionarea unui voucher care consta in inscrierea la un modul dintr-un curs de limbi straine, beneficiati de o REDUCERE de 10%!Va asteptam la sediul nostru din Str. Constantin Sandu Aldea, nr.14, Sector 1, Bucuresti!
Telefon: 0731 499 808
e-mail: carmen.stanciu@genesis.ro
www.genesislimbistraine.ro
E momentul sa invat o limba straina
O incercare de a mea de a scrie intr-o limba mai putin cunoscuta in Romania. Ce credeti, mi-a iesit? Vedeti rezultatul si dati-va cu parerea!
Cursuri gratis de limbi straine
My Happy Planet este un alt site, prin care putem invata limbi noi. Pentru a invata o limba, acest site ne ofera o multime de lectii video gratuite. Tot prin acest site, avem posibilitatea de a cunoaste persoane din toata lumea.
Minoritatile vor invata limba romana ca pe o limba straina
toate minorităţile naţionale să înveţe limba română ca pe o limbă străină. Inclusiv Istoria şi Geografia României vor fi studiate în limba maternă, după manuale şi programe speciale
oferta de toamna de la Libris
Avand in vedere ca mai avem putin si portile scolilor vor fi redeschise, Libris.ro va ofera manuale pentru clasele I-XII la preturi reduse.
Lectii de limbi straine online gratuite
Lectii de limbi straine online gratuite
Avantajele invatarii unei limbi straine sau a mai multor limbi straine = Blogul lui Costel
Avantajele invatarii unei limbi straine sau a mai multor limbi straine = Blogul lui Costel
cursuri germana
Eurocor este un centru care va pune la dispozitie cursuri de limbi straine :cursuri engelza ,franceza germana, italiana plus cursuri de calificare din diverse domenii ,si curs cosmetic, curs machiaj, cursuri limbi straine, curs contabilitate si multe altele. Solutiile oferite de eurocor va pot ajuta sa invatati simplu si rapid din confortul casei dvs.
Tabere internationale
Mirunette International Education este un partener de nadejde in ceea ce priveste programe educationale cu totul deosebite. Acestea au loc in tari precum Marea Britanie, SUA, Germania, Franta, Spania, Elvestia, Austria sau China. Programele educationale promovate sunt complexe si sunt imbunatatite in mod constant pentru a indeplini cele mai exigente si inedite cereri. Oferim in strainatate pachete variate de servicii care includ de la vacante educative cu studierea limbilor straine, cursuri de limbi straine pentru elevi, studenti, adulti si corporatii, cursuri de limbi straine imbinate cu sporturi de performanta (tenis, fotbal, golf, surf, rugby, etc) pana la studii academice si pregatire pentru admiterea in Universitati de renume din intreaga lume.
Stiai ca in Elvetia se preda in scoli in mai multe limbi? Afla si tu mai multe despre invatamantul din aceasta tara
Standardele invatamantului din scolile din Elvetia sunt considerate destul ridicate, chiar si in comparatie cu restul Europei. In ceea ce priveste scolile publice si private, calitatea educationala este atat de similara intre acestea, incat doar 5% dintre cetatenii elvetieni aleg invatamantul privat. La nivel federal, educatia este supravegheata de Secretariatul de Stat pentru Educatie, Cercetare si Inovare (SERI). Cu toate acestea, majoritatea structurii scolii si a deciziilor sunt lasate atat la nivel institutional individual, cat si la nivel de municipii, desi guvernul elvetian inca stabileste bazele sistemului de invatamant.
Prin urmare, scolile au multa libertate in ceea ce priveste continutul curriculumului lor, atat timp cat acopera si standardele nationale obligatorii. Acest lucru permite studentilor elvetieni si straini sa primeasca o educatie de calitate la orice varsta. Desi varstele scolare variaza in functie de canton si de municipalitate, acestea sunt varstele generale ale elevilor si anii de scoala corespunzatori in Elvetia:
Gradinita 4-6 ani
Scoala primara 6–12 ani
Scoala gimaziala inferioara 12–15 ani
Scoala gimnaziala superioara 15-18 ani
Pe scurt, cateva repere importante despre invatamantul din Elvetia:
Scoala in Elvetia devine obligatorie atunci cand copiii implinesc sase ani.
In scoala publica, cursurile sunt predate intr-una din limbile oficiale ale cantonului.
Liceele elvetiene sunt separate in scoala gimnaziala inferioara si superioara; scolarizarea nu este obligatorie dupa scoala gimnaziala inferioara.
Multe scoli internationale din Elvetia ofera stiluri de predare alternative si diploma de bacalaureat international.
Scoala prescolara si primara - Primul pas catre educatie
Gradinita in Elvetia nu este obligatorie, cu toate acestea, aproape toti copiii elvetieni urmeaza scoala preprimara de cel putin un an. Toti copiii din Elvetia trebuie sa fie inscrisi la o scoala pana la implinirea varstei de sase ani. Scoala primara dureaza de obicei pana cand copiii au unsprezece sau doisprezece ani, dar durata exacta depinde de canton.
Deoarece Elvetia are patru limbi oficiale, clasele vor fi predate in limba regiunii - franceza, germana, italiana sau romana. In plus fata de limba lor regionala, copiii vor invata, de asemenea, o alta limba nationala a Elvetiei, impreuna cu programa lor de baza.
Invatamant secundar - Pregatirea pentru varsta adulta
Dupa ce copiii au terminat invatamantul primar, ei continua scoala gimnaziala. La sfarsitul invatamantului liceal, elevii trebuie sa sustina examenul maturitatii. Acest examen este necesar pentru a urma o universitate. Studentii care urmeaza o cale orientata catre vocatie vor primi o diploma profesionala la sfarsitul studiilor.
Liceele elvetiene sunt mai departe separate in scoala gimnaziala inferioara si superioara. Copiii care urmeaza scoala gimnaziala inferioara studiaza o gama larga de subiecte. Acestea includ, in general, limba lor regionala, o alta limba oficiala a Elvetiei, o limba straina (de obicei engleza), arta, muzica, matematica, geografie, istorie, stiinta, economie si sport, dar aici pot face si alte activitati precum diferite sporturi sau cursuri de sah.
Daca studentii doresc sa inceapa pregatirea profesionala dupa scoala gimnaziala, trebuie sa treaca un examen de admitere. Dupa ce studentii au terminat scoala profesionala aleg de multe ori sa continue studiile profesionale. Acestia pot continua sa invete meseria lor la o scoala tehnica sau la un colegiu profesional.
Scoli internationale din Elvetia
Daca copilul nu vorbeste limba regionala, va trebui probabil sa urmeze o scoala internationala. In Elvetia exista 44 de scoli internationale recunoscute de Grupul Elvetian de Scoli Internationale (SGIS). In afara de scolile membre SGIS, exista si o multime de scoli prestigioase internationale care nu sunt asociate cu o organizatie specifica.
Cele mai multe dintre acestea au un invatamant primar si secundar combinat, majoritatea acestor scoli oferind Diploma de Bacalaureat Internationala (IB). In plus, unele dintre aceste scoli internationale ofera diferite stiluri de predare - cum ar fi Montessori sau Kumon - precum si un curriculum elvetian, german, francez, japonez sau american.
Preturile variaza pentru scolile internationale din Elvetia iar de obicei sunt foarte scumpe. In medie, pretul anual este echivalent cu studiile universitare din SUA - cu taxe care depasesc 15.000 CHF si chiar in valoare de 40.000 CHF - pentru unele scoli.
Carti pentru copii in limba engleza
Saptamana trecuta am inceput sa imbogatim oferta CartiABC cu titluri in limba engleza. Veti putea gasi astfel carti pentru copii si adolescenti si carti fantasy si science-fiction de la cele mai mari edituri din Marea Britanie si SUA.

Dorim ca in final sa puteti alege din peste 1000 de titluri, romane celebre si bestseller din categoriile mai sus amintite, iar pentru pasionatii genurilor Fantasy si SF continuari ale seriilor din care au aparut cateva volume si in Romania.
Cele mai uzuale expresii in limba engleza
Pentru oricine incepe sa invete o limba straina, gramatica si vocabularul pot fi o adevarata provocare, iar daca ne gandim la expresiile pe care nativii le folosesc frecvent (dar care, la o prima vedere, par sa nu aiba foarte mult sens), toate acestea pot face ca intregul proces de invatare sa para greoi. Desi nu trebuie sa fie, acestea sunt expresiile de baza pe care daca le tii minte te va ajuta foarte mult! Click aici!
Curs de limba engleza pentru incepatori
Curs de limba engleza pentru incepatori. Invata aceasta limba straina online si implicit niste lectii de gramatica super utile. Vezi ce inseamna subiect, predicat, verb, adverb si cum se folosesc toate acestea in Anglia.
Intelepciune.ro aduce mai aproape de Dv. cele mai populare carti in limba engleza din literatura internationala la preturi foarte avantajoase. Reducere pana la 45%.
Intelepciune.ro aduce mai aproape de Dv. cele mai populare carti din literatura internationala la preturi foarte avantajoase. In libraria noastra gasiti mii de carti in limba engleza reduse cu pana la 45%. Citeste carti din domeniile: Economie, Calculatoare, Internet, Medicina, Sanatate, Literatura, SF, Arta, Fotografie, Carti pentru Copii, Divertisment, Istorie, Gradinarit, Amenajari Interioare, Tehnice, Religie, Spiritualitate, Stiinta, Sport, Calatorii, Dictionare, Limbi Straine, Arta culinara, Beletristica, Cariera, Casa si gradina, Critica literara, Cultura Generala, Cunoastere, Autoevaluare, Drept, Educational, Enciclopedii si Atlase, Familie, Filosofie, Generalitati, Ghiduri si carti practice, Ghiduri turistice, Lingvistica, Mass media, Jurnalism, Paranormal, Politica, Psihologie, Pelatii publice, Comunicare, Sociologie, etc
Jocuri educative in limba engleza
Jocuri educative in limba engleza pentru copii de la Dango.ro. Comanda online un joc educativ sau o carte din care copilul dvs poate invata limba engleza!
Tabere copii in Romania vs tabere in strainatate
Trime-ti picii in tabere copii, pentru ca cele mai frumoase amintiri sunt adunate in taberele din copilarie! Unii parinti au facut planurile de vacanta pentru copiii care isi petrec vara in tabere. Unii au ales sa invete tehnici de supravietuire pe munte, altii sa picteze ori sa se perfectioneze intr-o limba straina. In alegerea destinatiei pentru tabere copii, trebuie luate in considerare numeroase aspecte...

Tabere copii in Romnia sau in strainatate?
Cei ai caror parinti isi permit sa cheltuiasca mii de lire sterline ajung in destinatii precum Marea Britanie sau Statele Unite, pentru lectii de scufundari si surf.
Parintii care isi permit aleg taberele in strainatate. Acolo, copiii isi perfectioneaza comunicarea intr-o limba de circulatie internationala, afla informatii despre cultura tarii respective si invata sa se descurce singuri departe de familie.
Costurile difera in functie de tara aleasa, de perioada petrecuta, dar si de activitatile pe care copiii le desfasoara. De la 500 de lire sterline pentru o saptamana se poate ajunge la 3.000 pentru 2 saptamani. Timp in care, pe langa lectiile de engleza, sunt incluse si activitati sportive cum ar fi surf-ul.
Cele mai cautate destinatii raman cele din Anglia, urmeaza Irlanda, Scotia, Germania, Franta. Vin puternic din urma cererile pentru SUA...
Cei mai multi parinti aleg insa, sa-si trimita piticii in tabere copii din Romania. Centrul Brasovului este locul perfect pentru a tine o tabara de creatie. Unii copii participa la cursuri fotografice in limba engleza. Prin intermediul jocurilor si concursurilor, copiii isi vor pune la incercare inteligenta, perspicacitatea, indemanarea, abilitatile fizice, vor invata sa comunice, sa se ajute reciproc, sa fie generosi, dar, in acelasi timp sa stie ce vor si sa se straduiasca sa obtina ceea ce vor. Se vor apropia de natura, de animale, de traditiile populare romanesti. Horezu, loc renumit pentru spectaculoasele obiecte din lut, devine pentru o săptămână locatia perfecta pentru micii iubitori de arta. Aceasta este o tabara dedicata celor care vor sa isi descopere talentul si inclinatia catre modelat si crearea unor obiecte inedite din materii prime extrase din natura. Programul taberei din Sighisoara isi propune sa trezeasca interesul copiilor asupra istoriei si culturii tarii. Locatia este una foarte bogata din punct de vedere al obiectivelor, iar jocurile si drumetiile completeaza intr-un mod armonios sederea in tabara. Poiana Brasov este locul ideal in care iubitorii de natura isi pot petrece timpul . Pentru micii aventurieri aceasta statiune va deveni un mare loc de joaca in care vor avea parte de multe experiente noi si vor invata, alaturi de ghizi, importanta lucrului in echipa.
Madagascar 2: Escape 2 Africa review « Abrupt Blog
A aparut si Madagascar. Deoarece copiii din ziua de azi nu stiu sa citeasca si nu inteleg nici o limba straina, a fost difuzat in 2 versiuni: normal cu subtitrare si versiunea dublata. Am presupus ca la filmul subtitrat vor veni adolescenti care inca se uita le desene si copii care sunt deja desult de mari incat sa fie civilizati. M-am inselat.
Locuri de munca pentru studenti in 2009
In plina criza economica studentii sunt categoria cea mai dezavantajata astfel ca o data cu terminarea studiilor esti gata sa dai fata in fata cu o cariera ratata inca de la start . Astfel ca Romtelecom a lansat un nou program de intership, ING Bankmerge pe trainere, HP recrutează tineri în această vară, Oracle angajează personal pentru birouri, iar GSK este în căutare de tinere speranţe din Bucuresti.

In plina criza companiile puternice din tara investesc in tineri in cautare de sutdentii care m-ai tarziu sa ii coopteze in echipele lor . Astfel ca cunostiintele unei limbi straine sporeste sansele cu pana si la 50% sau mai mai mult daca stii chiar 2 limbi de circulatie, se pune accent pe cunostiinte IT dar nici cele tehnice nu sunt lasate mai prejos asa ca tinerii au de ales pe www.hipo.ro sau pe Targul Online de joburi .
Tiganul Gabor Gabor cu replica “Sase Cai frumosi” a devenit celebru
Gabor Gabor pe numele sau real protagonistul incediarelor clipuri de pe internet este un simplu tigan gabor cu o familie numeroasa formata din sase copii si 14 nepoti raspanditi peste tot prin tara .

De loc este din Alba Iulia locuieste in centrul orasului alaturi de alti tigani gabori dar si romani vorbeste fluent trei limbi straine maghiara, romana si romales .

Replica celebra Sase Cai Frumosi l-a facut celebru l-au sunat chiar si Becali sau Smarandescu dar cum se spune ca celebritatea aduce cu ea si necazuri asa ca nu l-a ferit nici pe Gabor Gabor care a fost nevoit sa isi schimbe numarul de telefoane primind fel de fel de telefoane care mai de care mai deocheate .
"Eu cand vreau sa fluier, fluier" merge la Premiile Oscar
Lungmetrajul creat de Florin Serban merge la Premiile Oscar (in 2011) si va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film intr-o limba straina.
Locuri de munca in Italia! Salarii de la 1.400 EURO in sus!
Promiteam ca o sa ofer cateva idei si recomandari de locuri de munca bine platite, locuri de munca in straintate.

Ca sa va faceti o idee o sa vorbesc despre un job ( loc de munca ) special pentru cei care au invatat minim 2 limbi straine.

Multi spuneau ca nu te ajuta cu nimic sa stii 2 limbi straine sau sa invete copilul la gradinita limbi straine. FALS!

Cei care au studii superioare ( si nu numai ) si stiu minim 2 limbi straine pot castiga de la 1.400 euro salariu pe luna fara sa plateasca : chirie, intretinere, etc.
www.express-traduceri.ro Traduceri autorizate, traduceri legalizate
Traduceri autorizate, traduceri legalizate - suntem profesionistii traducerilor in peste 29 de limbi straine www.express-traduceri.ro
Cum sa retii vocabularul invatat la cursul de engleza sau germana
Invatarea vocabularului este una dintre marile provocari ale oricarui curs engleza sau germana; in acest articol iti vom arata cateva trucuri simple, cu ajutorul carora vei invata rapid cuvinte noi, pe care le vei putea folosi apoi in conversatiile de zi cu zi.