link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
SEO si Social Media - 12 resurse pe .com
de anamatei13 la: 24/10/2010 12:26:42
SEO si Social Media - 12 resurse pe .com

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"SEO si Social Media - 12 resurse pe .com"

De ce SEO si Social Media ?
De ce SEO si Social Media ?
Yahoo Pipes - SEO si Social Media
Yahoo Pipes - SEO si Social Media
Specialist optimizare seo si social media marketing
Specialist optimizare seo si social media marketing
Promovare prin Seo si Social Media pentru afaceri online
Odata cu infiintarea unei afaceri online sa nu te aștepți ca aceasta sa se bucure de un succes prea mare dacă nu o si promovezi. De aici vine intrebarea pe care si-o pune orice interprinzator : ”Cum ajung sa am propria afacere de succes?”
Aceasta intrebare le da bătăi de cap si acelora care au o strategie de marketing foarte bine pusa la punct, ce sa mai vorbim de ceilalți care sunt dezorientati în toata treaba asta legata de promovare.
Visul fiecaruia dintre noi care si-a deschis o afacere este acela de a reusi ca aceasta sa fie cât mai cunoscută.
Odata cunoscută, afacerea va lua amploare în randul clientilor, iar aceștia vor vizita mai des site-ul generand implicit iti vor aduce trafic de unde si profituri colosale.
Social media in SEO
Social media este una dintre cele mai populare și eficiente metode de optimizare pentru motoarele de cautare. Există foarte multe avantaje pentru întreprinzatori atunci când utilizează site-uri de social media precum Facebook, Twitter și YouTube.
Social Media marketing, o metoda eficienta de promovare
Social Marketing este un termen utilizat pentru promovare utilizand siteurile Social Media, Facebook, Google +, Twitter, Linkedin si altele. Scurta descriere pentru dezvoltarea unei retele de consumator cu ajutorul resurselor Social Media.
Icoane Social Media
Icoane Social Media in format PDF pentru designeri. Icoane reprezentand retele sociale, retele de bookmark, video, email, nume ca si: Yahoo, Google, Delicious, Flickr, Reddit, etc
Cum sa profiti de Social Media pentru a atrage cititori
Cum poti profita de fenomenul Social Media pentru a atrage cititori pe siteul tau.
Coca Cola: “S”-ul de la social media nu vine de la Sales
Coca Cola: “S”-ul de la social media nu vine de la Sales http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/retele-sociale/coca-cola-s-ul-de-la-social-media-nu-vine-de-la-sales/
Beneficii ale marketingului bazat pe Social Media – Facebook
Evolutia tehnologiei a adus schimbari importante in vietile oamenilor, a companiilor si a instituriilor. Modificari radicale au fost aduse si in utilizarea marketingului, pentru promovarea produselor, a serviiciilor si fidelizarea clientilor. Marketingul bazat pe Social Media inseamana recunoasterea clientilor.
De ce sa te inscrii la un curs de social media la DallesGO
De ce sa te inscrii la un curs de social media la DallesGO
Cît Timp Cheltui Activînd în Social Media
Să fim cinstiţi: suntem social media addicts înrăiţi, sau cum spun americanii - junkies. Dacă merge vorba de un nou instrument pentru Twitter, ceva nou legat de Facebook, sau în caz general ceva legat de web 2.0, noi atacăm aceste noutăţi foarte intens. Opinia mea este că NOI suntem mai mult excepţii decît o regulă. Adevărul este că, participarea activă la social media ocupă foarte mult timp, ceva ce majoritatea oamenilor nu posedă. Deci cum un om simplu se poate implica în social media? Şi cît timp aceasta ocupă zilnic?
Pentru cine nu s-a convins pana acum de potentialul social media
Nu este decat o simpla imagine, insa din ea o sa intelegeti foarte bine impactul social media asupra unui articol, post, etc.
Social Media Metrics - Cum masori eficienta in Social Media?
Social Media Metrics - Cum masori eficienta in Social Media?
Tipuri de comunicare in Social Media
Articol despre tipurile de comunicare in Social Media, comportamente si atitudini ale oamenilor pe care ii intalnim pe retelele sociale si modalitatea de selectare a persoanelor influente in Social Media care ne pot ajuta in elaborarea unei strategii de comunicare eficiente si sustinerea campaniilor sociale pe care le derulam pe FaceBook si Twitter
Spiritul Social Media
Social Media este o globalizare virtuala care uneste domenii si oameni cu nationalitati, traditii si viziuni diferite, singurul lucru care conteaza este sa fii pasionat de ceea ce faci, pentru ca asta te va defini in interactiunea cu ceilalti prieteni.
2011 Social Media Marketing Industry Report
Pentru a intelege cum este folosita social media in marketing, citeste raportul: 2011 Social Media Marketing Industry Report
SOCIAL MEDIA MANGER – nu insemna ba JMECHER, ci MUNCITOR!
Unii nu stiu cu se mananca socializarea, insa le place cum sun pe cartea lor de vizita SOCIAL MEDIA MANAGER!
Câteva articole social media care merită citite
Acestea nu se vor cele mai noi ştiri din social media, ci câteva articole inteligente care merită citite, din lumea tehnologiei şi mass-mediei din social media. Aşa că ia-ţi un suc (cafea, bere), sau ce vrei tu şi savurează articolele de mai jos.
Social media summit 2013
Ieri am participat la Social Media Summit 2013 în Bucureşti la hotelul Howard Johnson, unde am avut plăcerea să ascult speakeri excelenţi din domeniu atât de la noi din ţară cât şi din afară. Cireaşa de pe tort, un invitat surpriză: Pavel Bartoș, care ne-a încântat cu umorul lui caracteristic şi ne-a surprins recunoscând autoritatea bloggerilor din România.
5 Greseli comune pe care le fac brandurile in Social Media
Marketingul digital s-a extins foarte mult in ultima perioada, evoluand de la o idee aditionala simpatica ce s-a adaugat strategiei de marketing la o necesitatea vitala pentru majoritatea afacerilor. Afaceriile mici si mijlocii evita crearea unei prezente in Social Media, insa cand o fac sunt capcane in care cad.
Importanta prezentei in social media
Afla motivele pentru care este importanta prezenta in social media, ce ai de castigat daca te aproprii de clienti si ce modalitati de promovare iti mai ofera Facebook
Aplicația Somebody, un altfel de social media
Aplicația Somebody, un altfel de social media
Campanii social media si oameni faini la Webstock 2014
Voi vorbi despre campanii social media interesante, unele mai puțin cunoscute, dar și despre sfaturi utile sau idei interesante de la Webstock 2014.
Pune-te la curent cu cele mai noi tehnici de social media
Pune-te la curent cu cele mai noi tehnici de social media
Cursuri de social media reduse cu 30% la DallesGO
Cursuri de social media reduse cu 30% la DallesGO
De ce sa faci un curs de social media?
De ce sa faci un curs de social media?
30% reducere la cursurile de social media de la DallesGO
30% reducere la cursurile de social media de la DallesGO
Curs de social media
Curs de social media