link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dincolo de bariere: limbajul corpului (Video)
de ePufu la: 30/10/2010 08:53:05
Ce poţi face cu 36 de muşchi de mici dimensiuni? Poţi crea un întreg limbaj, expresiv şi complex, care asigură comunicarea şi înţelegerea dincolo de barierele lingvistice.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Dincolo de bariere: limbajul corpului (Video)"

Limbajul corpului!
Un articol despre limbajul corpului! Încearcă-l!
Limbajul corpului la femei. Descifreza-l
citeste pe sexsafe despre limbajul corpului la femei
Palmele in jos | Semnificatia limbajului corpului
Palmele asezate in jos reprezinta un gest dominant ce semnifica o atitudine de putere sau control in limbajul cprpului. Parintii fac apel adeseori la acest semnal al trupului pentru a-si impune autoritataea asupra unor copiii care au facut o mare gafa sau obraznicie. La fel procedeaza si dirigintii ori profesorii de doi lei. Este vorba despre un mesaj care acentueza frecvent o superioritate deja stabilita. Pe de alta parte, atunci cand cineva recurge la acest gest fata de noi atunci cand suntem adulti, putem avea senzatia sa suntem tratati de sus sau ca suntem desconsiderati.
Gura şi buzele în limbajul corpului
În ce fel sunt buzele deosebite de alte părţi ale trupului nostru? Acoperite cu o piele foarte subţire, sunt foarte mobile şi sensibile, înzestrate cu un mare număr de terminaţii nervoase ce le conferă şi alte funcţii decât cea de a ne acoperi pur şi simplu dinţii!
Decodarea limbajului corpului la bebelusi
Decodarea limbajului corpului la bebelusi
Ce transmite limbajul corpului la barbati?
Ce transmite limbajul corpului la barbati?
Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine ?
Atunci cand incerci sa afli daca cineva simte cu adevarat o atractie pentru tine , un singur indiciu oferit de limbajul corpului face cat o mie de cuvinte.
Femeia cu mustata chiar exista. Si e uriasa
Expresia cvasicunoscuta “idealul tau in viata e femeia cu mustata” isi pastreaza valabilitatea dincolo de barierele amuzamentului cotidian. Asta pentru ca acel tip de femeie chiar exista. Fara glume. Chiar nu ati auzit de femeile cu barba?
Cum sa fii mai atractiv pentru ceilalti
Farmecul este carisma si carisma este succesul pentru tine. Atunci cand esti carismatic, oamenii te vor asculta pentru ca sunt increzatori in tine. Cu toate acestea, daca doresti sa fii carismatic, trebuie sa ai si farmec, asa ca, este nevoie sa iti construiesti acest farmec.
Cum sa iti cresti puterea carismei in trei pasi
Majoritatea oamenilor cred ca efectul carismatic este ceva cu care trebuie sa te nasti, altfel nu pot transmite acea magie celor din jurul lor. Adevarul este, ca efectul carismatic reprezinta, nici mai mult, nici mai putin decat o colectie de comportamente specifice. Diferenta este ca unii oameni au aceste comportamente in mod natural, altii trebuie sa munceasca pentru al le insusi. Din fericire, exista trei moduri in care se poate imbunatati si dezvolta carisma.
Semne ca te place
Semne ca te place
Video : Lamborghini trece pe sub bariera
Video : Lamborghini trece pe sub bariera .......... ........ ............ ................. ................. ........... ............... .................. ............ ...........
VIDEO: ROMÂNII UITAŢI: Moldovenii de dincolo de Bug
VIDEO: ROMÂNII UITAŢI: Moldovenii de dincolo de Bug
Un corp, doua capete. Un video incredibil!
Un corp, doua capete. Un video incredibil!
Executie in stil mafiot in Napoli italianul impuscat mafia nu uita Vezi Video
Executie in stil mafiot asa s-a intamplat si la Napoli intr-un cartier linistit unde din senin a avut loc o executie foarte bine pusa la punct . Ziarul ¨Corriere della Sera¨ a pus pe pagina sa electronica un comunicat si o inregistrare video dupa ce atata timp nu s-a rezolvat nimic cazul ramanand cu autor necunoscut in speranta ca cineva va putea da detalii . Cine sa se puna cu mafia italiana ?!!

Victima se numeste Mariano Bacioterracino a ispăşit o pedeapsă de 10 ani de închisoareatunci cand l-a sechestrat pe De Martino pentru a cărui răscumpărare a fost plătită, suma de un miliard de lire italiene. Bani pe care i-a împărţit cu restul complicilor săi. Cei zece ani petrecuţi la închisoare l-au pus la adăpost de răzbunarea unui clan mafiot rival, pe al cărui şef se presupune că îl lichidase.

Cu toate acestea pedeapsa legii pare să nu fie de ajuns pentru Mafia italiană. Bărbatul a fost executat în luna mai, în faţa unui magazin din cartierul napoletan Sanita. Mafia nu uita niciodata .

Chiar si recompensa pusa de politisti de 2000 de euro nu incurajeaza pe nimeni sa dea detalii despre acest incident cazul ramane clasat din lipsa de probe .

Executia a avut loc intr-o atmosfera foarte linistita in care nici nu se banuia despre teribilul conflict asasinul sau sicarul cum sunt numiti asasinii mafiei a tras de 1 data in cap si de 2 ori in corp sa fie sigur ca acesta nu scapa o executie ca la carte .

Cazul este asemanator cu al unui roman de-al nostru care a avut ghinionul sa fie in zona unde isi rezolvau problemele doua clanuri mafiote rivale o reglare de conturi .

Atunci Petru Bîrlădeanu un roman a avut ghininul sa fie chiar pe traiectoria glontului care l-a lovit in inima intr-o statie de metro din Napoli .
Ce rochie de seara sa alegi in functie de forma corpului tau!
Ce rochie de seara sa alegi in functie de forma corpului tau!
Skype acum cu suport pentru video de inalta definitie
Noul beta de Skype 3.6 pentru Windows oferă în premieră HQV (High Quality Video).
Video Blogging - de ce nu ma intereseaza asta?
Video blogging este un nou trend in blogosfera. Cu toate acestea am gasit cateva motive pentru care poate un asemenea sistem inca nu este cea mai buna idee.
Zvon: YouTube va acorda Serviciile de Video Uploading pentru Situri Terţe
Iată un zvon foarte intrigant: YouTube poate înb viitor va oferi terţelor părţi serviciile şi infrastructura sa pentru video uploading. După spusele Dan Frommer at SAI, o declaraţie oficială poate apărea deja săptămîna viitoare. Iniţial asemenea servicii a fost anunţat că sunt prestate de VideoEgg just got out of, dar după un timp VideoEgg a declarat că ei stopează oferirea a acestor servicii şi sau focusat asupra profitabilului business de video advertising. Acest pas de altfel are sens - VideoEgg s-a orientat în direcţia menţinerii infrastructurii şi a canalelor sale.
Google Video Ads pentru Google AdWords
Digital Inspiration oferă video publicitate pentru rezultatele căutării în Google. Un pas mai puţin aşteptat de la Google, dar dacă luăm în cosideraţie situaţia creată - cred că este un pas efectiv îndreptat spre redresarea situaţiei.
Video Tutorial: 28,000 de subscriberi în 35 de zile
Un video tutorial pentru a optine un spike imens la trafic catre blogul tau.
Flickr Atacă Piaţa cu Video-Sharing. Cum Tu Vei Folosi Flickr Acum?
Am ajuns la ziua pe care probabil mulţi din voi o aşteptau: Flickr a adăugat video. Pentru cei ce citesc regular ProBloggerMD, nu este o noutate căci am scris despre aceasta AICI. Astfel Flickr a devenit un site de multimedia sharing, incluzîndu-se şi foto şi video. Vă place noutatea? Noutatea nu prea bună este că pentru a efectua video sharing, ai nevoie de un account Pro.Pot fi upload-ate video clipuri cu dimensiuni pînă la 150MB. Dacă ne bazam pe trend-ul că interesul utilizatorilor este din ce în ce tot mai mare pentru video de calitate (aici se include şi contentul efectuat de telefoanele mobile), cred că este anume acel moment potrivit pentru Flickr să facă pasul în industria de video sharing. Ce ţine de fotografii, au fost introduse un număr de setări de securitate, licensing, tagging şi geotagging. Cevei face acum cînd Flickr a introdus video sharing?
VIDEO: Cam ce se poate face cu degetele: KanYe Fingers
VIDEO: Cam ce se poate face cu degetele: KanYe Fingers
VIDEO FUNNY: Stiri - Regia...Hello...Cineva acolo?
Un video amuzant cu o inregistrare dintr-o emisiune
VIDEO: FUNNY Asigurarea va repara gardul si copacul
VIDEO: FUNNY Asigurarea va repara gardul si copacul
VIDEO: Cea mai tare balba de pe TV :)
VIDEO: Cea mai tare balba de pe TV :)
VIDEO: O super reclama pentru o companie aeriana
VIDEO: O super reclama pentru o companie aeriana
VIDEO: Reclama Bud Light Institute
VIDEO: Reclama Bud Light Institute
VIDEO: O serie de reclame creative
VIDEO: O serie de reclame creative