link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ASBIS Romania introduce AVG 2011 Enhanced Internet Security
de laptopnews la: 16/11/2010 17:23:25
taguri: asbis AVG antivirus Internet 
ASBIS Romania, unic distribuitor local al produselor AVG, introduce noua soluţie AVG 2011 Enhanced Internet Security.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"ASBIS Romania introduce AVG 2011 Enhanced Internet Security"

Setare FTP la Total Commander in combinatie cu COMODO Internet Security
COMODO Internet Security blocheaza FTP-ul de la Total Commander
BitDefender Internet Security 2011 FREE
BitDefender vine cu o oferta de sarbatori: BitDefender Internet Security 2011 GRATUIT ! ...
Kaspersky Internet Security 2011 – scor maxim
Cel mai bun? Kaspersky Internet Security 2011 a primit premiul Platinum Self-Protection Award din partea Anti-Malware Test Lab, obtinand un scor maxim de 100 de puncte.
BitDefender Internet Security 2011 – procentaj de 100% în blocarea URL-urilor infectate | Laptop News
BitDefender, liderul pieţei locale de securitate a informaţiilor, anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a blocat în procentaj de 100%. 
Comodo Internet Security 3.8.61948.459 Beta
Total protection for your PC–Comodo Internet Security´s award-winning Comodo Firewall with HIPS and Antivirus software defends your PC against over 1billion executables, including viruses, root-kits, Trojans, and zero-day attacks. Join the more than 10 million PC users worldwide recommending and using this easy-to-install and configure suite. Comodo puts Internet safety on your desktop FREE.
Comodo Internet Security 3.8.65951.477
Total protection for your PC--Comodo Internet Security´s award-winning Comodo Firewall with HIPS and Antivirus software defends your PC against over 1billion executables, including viruses, root-kits, Trojans, and zero-day attacks. Join the more than 10 million PC users worldwide recommending and using this easy-to-install and configure suite. Comodo puts Internet safety on your desktop FREE.
Kaspersky Internet Security 2009 versiunea v8.0.0.506
Kaspersky Internet Security & Kaspersky Anti-Virus 2009 v8.0.0.506

Link Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.506 (XP, Vista) final

http://www.uploadmirrors.com/download/5CPTBOAU/KAP_v8.0.0.506.final.rar
sau
http://rapidshare.com/files/238617807/KAP_v8.0.0.506.final.rar
sau
http://www.megaupload.com/?d=MKBOSOUH

Link Medicamente actualizate 28.05.2009

http://www.uploadmirrors.com/download/YCJCBHK9/Working_KAP_Keys.rar
sau
http://rapidshare.com/files/238618651/Working_KAP_Keys.rar.html
sau
http://www.megaupload.com/?d=N8YLG7M2
Avast Internet Security
Avast Internet Security acum disponibil ultima versiune numai pe Newr1..Poti downloada pentru test si pentru a proba
Bitdefender Internet Security
Îţi doreşti un antivirus ieftin cu licenţă? Bitdefender Internet Security este cea mai bună alegere. Bitdefender Internet Security O simplă privire pe ...
Kaspersky Internet Security 2012
Acum poti sa descarci cel mai nou produs de la kaspersky
U2, Madonna si AC/DC nu vor canta in Romania, pana in 2011
Cantareti si trupe de renume din pop-rock, printre care Madonna, U2, Paul McCartney, Bob Dylan si AC/DC, au sanse minine sa concerteze in Romania in urmatorii doi ani, din cauza lipsei unui stadion cu capacitate mare, potrivit organizatorilor de evenimente autohtoni.
Bitdefender Internet Security 2013 – noua suită antivirus în variantă BETA
Bitdefender Internet Security 2013 – noua suită antivirus în variantă BETA
O concurenta de la Vocea Romaniei a pozat goala pe internet! [IMAGINI HOT]
O concurenta de la Vocea Romaniei a pozat goala pe internet! [IMAGINI HOT]
Kaspersky.Internet.Security.2011+Trial.Resetter
Kaspersky.Internet.Security.2011+Trial.Resetter
Bitdefender Internet Security 2013 « Magazine Online Virtuale
O simplă privire pe anumite statistici vă poate convinge de eficienţa sa ...
AVG antivirus 2011 - download free
AVG 2011 Antivirus este una dintre cele mai populare solutii antivirus gratuite. Personal il folosesc de multi ani, e limpede de ce, plus ca nu stiu sa fi luat vreodata un virus.
Ce antivirus sa folosesc ?
Multi si-au pus intrebarea asta: “Ce antivirus sa folosesc ?”. Am sa va fac o recomandare, bazata pe mai multe teste, in special teste personale …Va recomand sa folositi Comodo Internet Security. De ce ? In primul rand, pentru ca este FREE, iar dintre cele FREE testate pana la aceasta ora, acesta cred ca este cel mai bun. Pe urma, ruleaza atat pe Windows XP cat si pe Windows VISTA sau Windows 7. Personal folosesc acesta solutie de securitate, pe Windows 7 ULTIMATE.
Tu ne dai idei, noi te premiem (concurs)
Ne facem mari, implinim 10 luni si vrem ca tu sa ne dai idei si noi sa te premiem (concurs)-Ne spui gandurile, feedback-ul si ideile tale despre Laptop News - noi te premiem cu Bitdefender Internet Security 2011!
BitDefender a obţinut un procentaj de detecţie de 100%
BitDefender anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a obţinut certificarea AV-Test, în urma testărilor care s-au desfăşurat în ultimul trimestru al anului 2010. BitDefender a primit punctaje foarte mari la toate cele patru categorii: capacitatea de protecţie, dezinfecţie împotriva malware, repararea sistemului după o infecţie, precum şi uşurinţa în utilizare.
Reguli noi la credite,din decembrie
Din decembrie, creditele în valută vor deveni o amintire. BNR a pregătit un regulament prin care va limita accesul populaţiei la creditele în altă monedă decît leul. Noul regulament al Băncii Naţionale a României privind limitarea creditării în valută va fi aplicat cel mai probabil din decembrie, a declarat ieri Radu Graţian Gheţea, preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) şi al CEC Bank. „Probabil că decembrie ne va găsi cu noul regulament, pentru că este o procedură. Fac şi eu o simplă socoteală. Trebuie aprobat de Consiliul de Administraţie al băncii naţionale, trebuie publicat în Monitorul Oficial, de acolo sînt 30 de zile pînă la intrarea în vigoare. După aceea băncile trebuie să meargă la autorizare la banca naţională cu noile norme“, a afirmat Gheţea la Romania Financial Forum 2011. Băncile vor putea acorda în continuare credite în valută pentru achiziţia de locuinţe în actualele condiţii, BNR fiind de acord ca prevederile noilor reglementări să nu se aplice creditelor ipotecare şi imobiliare, a mai declarat Radu Graţian Gheţea. „Avem veşti bune de la discuţiile cu BNR. Noul regulament nu afectează achiziţiile de locuinţe, care se vor face în condiţiile existente. De asemenea, nici achiziţia de locuinţe prin programul Prima Casă nu va fi afectată“, a explicat preşedintele ARB.


Noul regulament nu afectează achiziţiile de locuinţe

Băncile vor putea acorda în continuare credite în valută pentru achiziţia de locuinţe în actualele condiţii, BNR fiind de acord ca prevederile noilor reglementări să nu se aplice creditelor ipotecare şi imobiliare, a mai declarat Radu Graţian Gheţea. „Avem veşti bune de la discuţiile cu BNR. Noul regulament nu afectează achiziţiile de locuinţe, care se vor face în condiţiile existente. De asemenea, nici achiziţia de locuinţe prin programul Prima Casă nu va fi afectată“, a explicat preşedintele ARB. Gheţea a menţionat că BNR şi băncile au avut două runde de „negocieri“, din care a reieşit că noul regulament ar urma să se aplice pentru creditele de consum, nu şi pentru împrumuturile pentru locuinţe.
Creditul de consum pe mai mult de 5-7 ani nu-şi are rostul, iar reducerea maturităţii acestui tip de împrumuturi este o întoarcere la normalitate, experienţa arătînd că băncile care au mers pe scadenţe de 20 de ani au cele mai multe credite neperformante, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. „Am văzut reacţii ciudăţele vizavi de regulament. Mă aşteptam să se spună că revenim la normalitate, că împrumuturile de consum pe o perioadă mai mare de 5-7 ani nu-şi au rostul. Există o civilizaţie a creditului, la fel ca şi cea rutieră. (...) Exact băncile care au dat credite de consum pe 20 de ani au cele mai multe probleme cu creditele neperformante“, a spus Isărescu la Romania Financial Forum 2011.


Împrumuturile pe termen lung presupun o schimbare a modului de viaţă

Oficialul BNR a arătat că împrumuturile pe termen lung presupun o schimbare a modului de viaţă, dar că angajamentele de plată pe scadenţe de 30-40 de ani ar trebui explicate mult mai bine publicului. „Fac parte dintr-o generaţie care a plecat cu familia de la lingură şi farfurie, cum se spune. Pleci de jos, nu iei credite, că nu se dădeau, şi, treptat, cu ajutorul părinţilor, bunicilor ajungi să-ţi faci ceva. În Europa anilor ’50 s-a schimbat modelul: porneşti în viaţă cu de toate, dar cu credite. Model care a avut avantaje, a disciplinat forţa de muncă (...) Noi trebuie să consolidăm modelul, să fie lumea conştientă că a lua un credit pe 30-40 de ani înseamnă un alt mod de a trăi. Creditul pe termen lung pe care-l dorim cu toţii trebuie să fie finanţat pe termen lung“, a arătat Isărescu. În ceea ce priveşte limitarea creditului în valută, guvernatorul a precizat că BNR a anunţat în repetate rînduri că nu vrea ca prin raţionalizarea creditului în valută să înlocuiască un risc cu alt risc, de aceea nu a optat pentru interzicerea unor împrumuturi. „Poziţia noastră a fost una raţională, nu una extremistă. Nu sînt pornit pe creditul în valută, vreau să fie bine evaluat, să fie bine preţuit şi să-i spuneţi clientului care sînt riscurile“, a mai spus Isărescu.

Avans de 30%, de 20%, de 15%, de 5% la Prima Casă


Potrivit proiectului de regulament elaborat de BNR, creditele de consum vor avea o scadenţă de cel mult cinci ani, iar clienţii trebuie să aducă garanţii de 133% din valoarea împrumutată, în timp ce la finanţările imobiliare în euro avansul ar trebui să fie de cel puţin 30%. „În acest moment nu vă pot spune absolut nimic cu exactitate, vă pot spune că am avut două runde de negocieri cu banca naţională, cu persoane care au contribuit la noul regulament şi din discuţiile purtate cu dînşii s-au conturat anumite elemente. Unul dintre elementele care s-au conturat, dar repet că nu se ştie dacă în final Consiliul de Administraţie al BNR va merge pe această idee, ar fi că regulamentul este orientat pentru creditele de consum, nu pentru case şi schimbarea de locuinţe şi aşa mai departe. Pînă nu vedem în Monitorul Oficial nu putem vorbi cu certitudine. În accepţiunea pe care am dat-o noi şi pe care am mai discutat-o cu BNR, acest regulament nu va afecta creditarea pentru case. S-a discutat de avans de 30%, de 20%, de 15%, de 5% la Prima Casă. Nu vreau să intru în detalii pentru că nu am mandat“, a adăugat el. Şeful ARB a menţionat că noul regulament nu va afecta programul Prima Casă, deoarece acesta este un program guvernamental, iar BNR sau ARB nu pot impune modificări.

Prevederile noului regulament

• Noul proiect cere garanţii de minimum 133% din valoarea împrumutată pentru clienţii care cer credite de consum, luate pe cel mult cinci ani.
• Excepţie de la garantarea facilităţilor de creditare vor face descoperirile de cont şi creditele acordate prin intermediul cardurilor de credit, a căror valoare nu depăşeşte de trei ori nivelul veniturilor nete lunare (fără a depăşi însă o limită stabilită prin reglementările interne ale clientului).
• Creditele de consum cu ipotecă vor fi tratate la fel ca orice alt credit de consum. În cazul creditelor de consum pentru cumpărarea de bunuri, clientul trebuie să dispună de o garanţie reală (în general ipotecară) sau personală (de exemplu poliţa de asigurare) de 133% din suma împrumutată. Fac excepţie de la aceste prevederi creditele pentru tratamente medicale, pentru deces şi pentru studii.

Care sînt condiţiile actuale de acordare a creditelor

• În prezent, cele mai multe dintre băncile prezente în România oferă credite de nevoi personale persoanelor majore, de regulă celor care au împlinit 21 de ani sau 23 de ani (în funcţie de fiecare instituţie financiară în parte).
• În momentul în care solicită un credit, clienţii trebuie să aibă o vechime în cîmpul muncii de cel puţin un an şi minimum trei luni lucrate la ultimul angajator.
• De asemenea, ideal ar fi să aibă un venit de cel puţin 800 -1.000 de lei pe cartea de muncă.
• O altă condiţie este ca firma la care clienţii lucrează să aibă cel puţin 20 de angajaţi.
• Mai multe şanse să obţină un împrumut au proprietarii de locuinţe, căsătoriţi, însă acestea din urmă nu sînt condiţii obligatorii.
Concurs Tehnopol si BitDefender….
A aparut un concurs care are ca tema piratarea softurilor sau cumpararea acestora. Daca vreti sa primiti o licenta BitDefender cititi mai jos:

“Castiga 5 licente antivirus valabile 365 de zile! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti postezi opiniile in forum-ul Tehnopol, pe tema

“Software Antivirus : Cumparam sau piratam?”

Timp de 7 zile, vor fi monitorizate toate mesajele indiferent din ce tabara sunt scrise! Cele mai interesante opinii, bine argumentate vor castiga premii oferite de BitDefender, dupa cum urmeaza:

Locul 1: 2x licenta “BitDefender Total Security 2008″ care poate fi instalata pe 3 calculatoare

Locul 2: 2x O licenta “BitDefender Internet Security 2008″ care poate fi instalata pe 3 calculatoare

Locul 3: 1x licenta “BitDefender Antivirus 2008″. De asemenea software-ul poate fi folosit pe 3 PC-uri.

Cele 5 licente poti fi instalate pe 3 calculatoare fiecare, protejand 15 PC-uri in total. Pentru a intra in posesia software-ului, fiecare castigator va primi un e-mail cu linkul de unde va descarca produsul precum si un serial key original oferit de BitDefender.

Mai multe detalii despre premii la adresa: http://www.bitdefender.ro/site/Buy/products/1/ .”
Toamna vine cu preturi speciale la COLECTIILE NOI si o NOUA MODALITATE DE PLATA la VanzareMobila
VanzareMobila - Primul Mall Online cu Mobila si Mobilier Premium din Romania introduce incepand cu 1 octombrie o noua modalitate de plata pe langa plata integrala in avans. Incepand cu 1 Octombrie veti putea comanda produsele cu un avans de 25% iar restul veti plati la livrare.In luna septembrie ne-am imbogatit oferta cu mai multe colectii noi din gama mobila dormitor, mobila living, mobila sufragerie.
Internetul iti creeaza dependenta ?
Nu cred ca pot cade prada cu usurinta unei dependente.Pot sa suport cu stocism lipsa cafelei de dimineata , iar scurta perioada in care am cochetat cu fumatul nu m-a impins , fara scapare , in bratele acestui pacatos viciu.Zilele trecute am ramas insa, pe neasteptate, fara internet .Fara posibilitatea de a-mi trece in revista statisticile si comentariile blogului , fara nici o sansa de a google-ui tot ce imi starneste interesul si pasiunea , fara putinta de a face un tur al retelelor mele sociale din lumea virtuala.
Fetita cu Chibrituri Dublat in Romana
Filmul online fetita cu chibrituri dublat in romana are in prim plan o fetita care locuieste pe stranzi pentru ca in urma cu cativa ani parinti ei au murit intr-un accident tragic
Alice in Tara Minunilor Dublat in Romana
Filmul online subtitrat alice in tara minunilor dublat in romana o are in prim-plan pe o tanara pe nume Alice care viseaza sa aiba propria ei lume
Regatul de Gheata Dublat in Romana
Filmul animat regatul de gheata dublat in romana sau frozen online subtitrat o are in prim-plan pe o fata pe nume Anna o fata de imparat care la o varsta frageda este inghetata din greseala de sora ei mai mare Elsa, iar regele ca sa o salveze o duce pe un munte cu ajutorul unor troli si aceasta isi revine insa isi pierde memoria.
Lava Dublat in Romana Online
Lava dublat in romana este o animatie de scurt metraj care ii pune in centrul atentiei pe doi vulcani indragostiti numiti Uku si Lele.
Goana Dupa Mumii Dublat in Romana
Goana dupa Mumii dublat in romana reprezinta titlul unui film de animatie recunoscut sub numele de Under Wraps.
Descendentii Dublat in Romana
vezi gratuit la calitatea hd descendentii dublat in romana online.